KIEKENS CHRISTIAAN HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KIEKENS CHRISTIAAN HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.879.430

Publication

14/11/2013
ÿþMod Word 11.1

A 111e_l_ ID i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13171874* 111

Oudenaarde

13 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0841.879.430

Benaming

(voluit) : KIEKENS CHRISTIAAN HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ovv BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KERKSTRAAT 33 - 9550 HERZELE

(volledig adres)

Onderwerp akte Sluiting vereffening

Uittreksel uit het proces verbaal van 8 oktober 2013 te 16u30 blijkt

1. Dat de vennootschap in vereffening wordt afgesloten per 8 oktober 2013.

2. dat de kwijting gegeven wordt aan de vereffenaar.

3. dat de boeken gedurende vijf jaar zullen bewaard worden op volgend adres : Kerkstraat 33 - 9550 Herzele

Kiekens Christiaan

Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift vonnis van goedgekeurde verdelingsstaat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van cie perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2013
ÿþn

Moa word 11.1

t {'43 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III I II III iii

*13116289*

Oudenaarde 16 ital 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0841.879.430

Benaming

(voluit) : KIEKENS CHRISTIAAN HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : 9550 Herzele, Kerkstraat 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van geassocieerd notaris IRIS DE BRAKELEER, te Ninove, op 1 juli 2013, waarop volgende registratiemelding is aangebracht: "Geregistreerd te Ninove op 0210712013.2 bladen geen verzendingen. Boek 543 blad 06 vak 03. Ontvangen: E 50" blijkt dat dei buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de BV ovv BVBA KIEKENS CRHISTIAAN HUISARTS de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing:

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden met ingang vanaf 1 juli 2013.

Tweede beslissing:

De vergadering stelt aan als vereffenaar: de heer Kiekens Christiaan Louis Marie, wonende te 9550; Herzele, Kerkstraat 33, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleenhandelend namen& de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Derde beslissing:

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap, neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag; van de zaakvoerder: de heer Kiekens Christiaan, voornoemd.

Voor beknopt uittreksel.

Ingrid Evenepoel,

Geassocieerd notaris te Ninove.

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte met bijlagen (verslag zaakvoerder, balans, verslag revisor)

homlogatie benoeming vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van t.ulk B vermelden : Reçto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/12/2011
ÿþ Mal Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 6 EEC. 2011

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11 1111

*11196352*

m

1111 i i II I I i i I I I

Ondernemingsnr : `3 8y4 91-4.1 4'10

Benaming

(voluit) : KIEKENS CHRISTIAAN HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : 9550 Herzele, Kerkstraat 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

UIT EEN AKTE verleden voor geassocieerd notaris Iris DE BRAKELEER, te Ninove, de dato 13 december 2011 blijkt:

1/ Dat door de heer KIEKENS Christiaan Louis Marie huisarts, geboren te Zottegem op 22 mei 1956, echtgenoot van mevrouw De Vriendt Viviane Agnes, wonende te 9550 Herzele, Bosstraat 6, een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam KIEKENS CHRISTIAAN HUISARTS, en met zetel te 9550 Herzele, Kerkstraat 33.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betref fende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Kunnen slechts vennoot zijn, artsen ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van

Geneesheren die in het kader van de vennootschap hun medische activiteiten uitoefenen of zullen uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard. Het aandelenbezit van de vennoten dient: zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch! overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap; niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, eigen roerende en onroerende goederen verwerven en beheren, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activteit ook. Beslissingen in verband let het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen."

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen die elk 1/100° van het kapitaal vertegenwoordigen, volstort ten belope van 12.400 euro door inbreng in geld.

4/ Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

5/ Dat de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hemieuwbaar.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

b/ Dat als zaakvoerder, voor de duur van de medische activiteiten binnen de vennoorschap, is aangesteld: de heer Kiekens Christiaan, voornoemd..

7/ Dat het boekjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 30 juni 2013.

8/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand december om 18.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur. 9/ Dat het te bestemmen resultaat van het boekjaar, na aftrek van de overgedragen verliezen, wordt verdeeld als volgt: 1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt; 2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

10/ Dat als bijzonder lasthebber wordt aangesteld: Fiscaal Consult BVBA, Astridlaan 140 te 9400 Geraardsbergen, of één van haar aangestelden, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank en voor de registratie van de vennootschap als BTW-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- de expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KIEKENS CHRISTIAAN HUISARTS

Adresse
KERKSTRAAT 33 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande