KINDERFONDS DE TONDELDOOS

Association sans but lucratif


Dénomination : KINDERFONDS DE TONDELDOOS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 545.940.348

Publication

24/03/2014
ÿþ Maa22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffe

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

I

" 14066011*

RFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 i MAART 2014

DENDEcUONDE

Ondememingsnr: 545.940.348

Benaming

(voluit) : KINDERFONDS DE TONDELDOOS

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : 9200 Dendermonde, Fortstraat 51

Onderwerp akte : Benoeming Bestuurder

Akte van benoeming

Kinderfonds de tondeldoos VàN

Op 10 maart 2014 komt de Algemene Vergadering bijeen en heeft bij gewone meerderheid benoemd tot nieuw lid van de Raad van Bestuur

Govaert Annemie, Tuinwijk 18, 9220 Dendermonde, geboren op 06/12/1959 te Dendermonde. De leden van de Raad van Bestuur hebben onder elkaar aangesteld ais:

Voorzitter: Van Dyck Herena

Ondervoorzitter: Govaert Annemie

Secretaris: Van Hedent Koen

Penningmeester Boon Linda

Van Dyck Herena

Voorzitter

20/02/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : 9200 Dendermonde,Fortstraat 51

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING BESTUURDERS

OPRICHTINGSAKTE

VZW KINDERFONDS DE TONDELDOOS

Op 10 februari 2014 zijn de hiernavolgende stichtende leden:

Van Dyck Herena, Fortstraat, 51, 9200 Sint Gillis Dendermonde, geboren op 12/03/1936 te Grembergen, Van Hedent Koen, Teerlingveldstraat, 20, 9320 Nieuwerkerken Aalst, geboren op 18/11)1980 te Ukkel.

Boon Linda, Pastoor Claeysstraat, 12, 9200, Sint Gillis Dendermonde, geboren op 20/09/1953 te Sint

Agatha Berchem.

De Smet Jan, Zeelse Baan, 52, 9200 Grembergen, geboren op 15/12/1950 te Dendermonde,

bijeengekomen en overeengekomen om onder elkaar en met allen die later zullen toetreden, uit een feitelijke vereniging een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, en onder de hierna volgende voorwaarden:

STATUTEN

Titel I, Naam, zetel, doel, duur

Artikel 1: naam

De vereniging draagt de naam "Kinderfonds de Tondeldoos vzw".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw" en het adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 2: zetel

De zetel van de vereniging is gevestigd te Fortstraat, 51, 9200, Sint Gillis Dendermonde in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde.

Artikel 3: doel

Het doel van de VZW is de bescherming en verdediging van de rechten van het kind en de strijd tegen kinderarmoede en sociale uitsluiting.

De VZW zal hiertoe onder meer huisbezoeken doen, culturele, recreatieve en vormende activiteiten organiseren, materiële, financiële en administratieve ondersteuning bieden, mensen sensibiliseren, goederen mobiliseren en verdelen, enzovoort

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*19047 66"

GRIFFIE RECHTBANK, VAN KOOPHANDEL,

1 1 FEB 2014

DENDErelleONDE

Vc 111 i

behc aar Beis

Staar





Ondernemingsnr : t Ç (e 34.8

Benaming

(voluit) : KINDERFONDS DE TONDELDOOS

SrtaatsbTád _ /O7O 12O t4 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De VZW mag alle rechtshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het doel, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk toegelaten is en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van het doel.

Re VZW mag alle roerende en onroerende goederen in huur of gebruik nemen, verwerven, bezitten en vervreemden die voor het verwezenlijken van haar doel nuttig zijn.

Artikel 4: duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde worden ontbonden.

Titel Il, Lidmaatschap

Artikel 5: werkende leden

Het aantal werkende leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen.

De werkende [eden van de vereniging zijn de ondergetekende stichters en de leden aanvaard conform dit artikel.

Ieder natuurlijk persoon kan zich kandidaat stellen als werkend lid, De kandidaat richt zijn geschreven kandidaatstelling aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur. De kandidatuur wordt vervolgens samen met een advies van de Raad van Bestuur aan de eerstvolgende Algemene Vergadering voorgelegd, De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen over de aanvaarding van de kandidaat ais werkend lid. De Algemene Vergadering beslist discretionair en zonder verdere motivering. De Algemene Vergadering kan beslissen dat de kandidaat eerst een stage dient te doorlopen alvorens over de kandidaatstelling wordt beslist.

De modaliteiten van de procedure en de stage worden vastgelegd in het huishoudelijk reglement.

Artikel 6: toegetreden leden

De Algemene Vergadering kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, verschillende categorieën van toegetreden leden inrichten in het huishoudelijk reglement. Toegetreden leden hebben enkel de rechten en plichten opgenomen in deze statuten en het huishoudelijk reglement. Toegetreden leden hebben geen stemrecht.

Artikel 7: bijdrage

De werkende leden betalen geen lidmaatschapsbijdrage.

De eventuele bijdrage voor toegetreden leden wordt door de Algemene Vergadering vastgelegd in het

Huishoudelijk Reglement.

Artikel 8: duur - ontslag - uitsluiting

Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting of overlijden,

Elk werkend lid kan zijn ontslag met een gewone ontslagbrief indienen bij de Raad van Bestuur. Het ontslag

gaat in op de eerste dag van de maand volgend op de ontvangst van de brief.

Een werkend lid dat in strijd handelt met de doelstellingen, de waarden van de VZW en/of deze statuten, kan uitgesloten worden. Het voorstel tot uitsluiting moet expliciet in de agenda van de Algemene Vergadering worden opgenomen op voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens een vijfde van alle werkende leden. Tot uitsluiting kan enkel besloten worden door de Algemene Vergadering, waarop minstens de helft van alle werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is, en waarvoor een twee derde meerderheid van stemmen vereist is, het betrokken lid niet meegerekend, Het werkend lid waarvan de uitsluiting wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

Toegetreden leden die handelen in strijd met de doelstellingen, waarden of statuten van de VZW kunnen door een eenzijdig besluit van de Raad van Bestuur worden uitgesloten van lidmaatschap.

Artikel 10", rechten

Werkende leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de VZW-wet en in deze statuten worden beschreven,

Werkende leden en toegetreden leden zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen door de VZW aangegaan.

al

A6OD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geen enkel werkend of toegetreden lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de VZW op grond van de enkele hoedanigheid van lid.

Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap, bij ontbinding van de VZW enz... .

Een uittredend of uitgesloten werkend of toegetreden lid kan nooit teruggave of vergoeding eisen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

Alle werkende leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering, van de Raad van Bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden, evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Artikel 11: register van werkende leden

Op de zetel van de vereniging wordt door de Raad van Bestuur een register van de werkende leden gehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de werkende leden, Bovendien moeten alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van werkende leden door toedoen van de Raad van Bestuur in dat register worden ingeschreven binnen acht dagen nadat zij van de beslissing in kennis is gesteld,

Titel III.  de Algemene Vergadering

Artikel 12: samenstelling  vertegenwoordiging

De Algemene Vergadering bestaat uit alle werkende leden, en wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Ingeval hij belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de Ondervoorzitter, of de oudste aanwezige bestuurder..

Een werkend lid kan zich door een ander werkend lid op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen mits voorlegging van een getekende volmacht. Een werkend lid kan maximaal houder zijn van één volmacht.

De toegetreden leden maken geen deel uit van de Algemene Vergadering.

Artikel 13: bevoegdheid

De Algemene Vergadering is exclusief bevoegd voor:

- goedkeuring van de statuten en elke wijziging ervan

- benoeming en afzetting van bestuurders

benoeming en afzetting van commissarissen en bepalen van hun bezoldiging

- kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

- goedkeuring van de begroting en van de rekeningen

ontbinding van de vereniging

benoeming van de vereffenaar wanneer de VZW ontbonden wordt

- uitsluiting van een werkend lid

- omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

De Algemene Vergadering is tevens exclusief bevoegd voor:

- de aanvaarding van nieuwe werkende leden

- de goedkeuring van het huishoudelijk reglement

- deze rechtshandelingen die een bedrag van 2.500 euro overschrijden

de bepaling van het algemene beleid van de VZW

alle andere bevoegdheden waarin deze statuten voorzien.

Alle andere bevoegdheden worden toegekend aan de Raad van Bestuur.

Artikel 14: bijeenroeping

De jaarlijkse Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar, en dit voor het einde van de maand juni.

Buitengewone Algemene Vergaderingen worden door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist, of wanneer ten minste één vijfde van de werkende leden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

het vraagt. In laatstgenoemd geval roept de Raad van Bestuur de Algemene Vergadering bijeen binnen eenentwintig dagen na het verzoek tot bijeenroeping.

Alle werkende leden worden ten minste acht dagen voorafgaand aan de Algemene Vergadering opgeroepen. De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. De Algemene Vergadering kan enkel geldige besluiten nemen omtrent aangelegenheden die op de agenda staan. Omtrent andere aangelegenheden kan enkel geldig besloten worden zo alle leden aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

Artikel 15: meerderheden

15,1. Ieder werkend lid heeft één stem.

Besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden, behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten anders bepalen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de Voorzitter van de Algemene Vergadering.

15.2. Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging op de oproeping is vermeld en indien twee derden van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die een geldig besluit kan nemen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden, Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

15.3. Over de ontbinding van de vereniging kan de Algemene Vergadering zich alleen uitspreken onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging,

Artikel 16: notulen

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt door een verslaggever aangeduid door de Voorzitter. Deze notulen worden getekend door de Voorzitter en de Verslaggever.

De uittreksels die moeten worden voorgelegd worden geldig ondertekend door de Voorzitter of door 2 bestuurders.

De notulen worden aan alle leden bezorgd uiterlijk tegen de bijeenroeping van de volgende algemene vergadering.

Titel IV. Raad van Bestuur

Artikel 17: Benoeming en samenstelling Raad van Bestuur

De VZW wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste 3 werkende leden, door de Algemene Vergadering benoemd bij gewone meerderheid, voor een periode van minstens drie jaar, Iedere bestuurder die benoemd wordt om een opengevallen mandaat over te nemen, wordt benoemd voor de tijd die nodig is om het betreffende mandaat te beëindigen. Het mandaat van de bestuurders is hernieuwbaar.

Als maar 3 personen werkend lid zijn van de VZW, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts 2 personen. Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal werkende leden.

De Raad van Bestuur benoemt onder haar leden een Voorzitter, Ondervoorzitter en Penningmeester en elke functie die de Raad van Bestuur nodig acht om de VZW goed te besturen..

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Artikel 18: einde mandaat

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Het ontslag gaat in op de eerste dag van de maand volgend op de ontvangst van de brief.

4/

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als het aantal bestuurders door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat of door gegeven ontslag zou terugvallen onder het wettelijk minimum, dan blijven de ontslagnemende bestuurders in functie totdat redelijkerwijze in hun vervanging kan worden voorzien.

Artikel 19: bijeenroeping  beraadslaging

19.1. De Voorzitter of twee bestuurders roepen de Raad van Bestuur bijeen. De Voorzitter zit de vergadering voor. Ingeval hij belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de Ondervoorzitter, of de oudste aanwezige bestuurder.

19.2. De Raad van Bestuur vergadert slechts geldig indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is, Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe Raad van Bestuur worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen ongeacht het aanwezig heidsquorum.

19.3. De Raad van Bestuur vormt een college. De beslissingen warden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de Voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt.

19.4. Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen, mits het geven van een schriftelijke volmacht. Een bestuurder kan maximaal houder zijn van één volmacht.

19.5, Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de Voorzitter en aan de bestuurders bezorgd worden uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering.

19.6, De uittreksels die moeten worden voorgelegd worden geldig ondertekend door de Voorzitter of door 2 bestuurders.

19.7, In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de VZW zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot een schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail, video- of telefoonconference.

Artikel 20: bevoegdheid

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de VZW-wet en deze statuten de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is, waaronder met name deze rechtshandelingen die een bedrag van 2.500 euro overschrijden.

Dergelijke bevoegdheidsbeperking is niet tegenwerpelijk aan derden. Niet naleving van deze bevoegdheidsbeperking brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De Raad van Bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan één of meerdere niet-bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de VZW of de algemene bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur.

Artikel 21: vertegenwoordiging

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toebedeeld aan bijzondere volmachtdragers, wordt de vereniging in alle handelingen in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door 2 bestuurders gezamenlijk optredend.

Artikel 22: bekend makingsvereisten

De akten van benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en van de personen gemachtigd om de VZW te vertegenwoordigen en hun ambtsbeëindiging worden openbaar gemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

Artikel 23: Aansprakelijkheid

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De VZW verbindt er zich toe een gepaste bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Titel V. Begroting en rekeningen

Artikel 24: boekjaar

Het boekjaar van de VZW loopt van 1 januari tot 31 december.

Ieder jaar en ten laatste binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, legt de Raad van Bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar, opgemaakt overeenkomstig dit artikel, alsook de begroting van het volgende boekjaar, ter goedkeuring vcor aan de Algemene Vergadering.

Titel VI. Diverse bepalingen

Artikel 25: vrijwillige ontbinding

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering of bij gebrek daaraan de Rechtbank, één vereffenaar.

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging die een gelijkaardig doel nastreeft.

Artikel 26: wetgeving

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk bepaald is, is de Wet van 27 juni 1921 van toepassing.

* * *

De werkende leden komen bijeen in een eerste Algemene Vergadering

en treffen eenparig de volgende besluiten:

1 Worden tot de functie van bestuurder benoemd :

Van Dyck Herena, Portstraat, 51, 9200 Sint Gillis Dendermonde, geboren op 12103/1936, te Grembergen. Voorzitter van de VZW.

Van Hedent Koen, Teerlingveldstraat, 20, 9320 Nieuwerkerken Aalst, geboren 18/11/1980 te Ukkel, Bestuurder van de VZW.

Boon Linda, Pastoor Claeysstraat, 12, 9200, Sint Gillis Dendermonde, geboren op 20/9/1953, Penningmeester van de VZW.

2 Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

3 De bestuurders worden benoemd voor een hemieuwbare periode van 3 jaar.

Gedaan te Grembergen, op 10 februari 2014 in acht originelen waarvan één origineel bestemd is voor de griffie,

Handtekening van de stichters.

Van Dyck Herena Boon Linda Van Hedent Koen De Smet Jan

Luik B - Vervolg

MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/05/2015
ÿþM0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

" na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

13 MEI 2015

AFDELIeleiDERMOIVDr

1j11.i1j111111

9nV

Ondernemingsnr: 645.940.348

Benaming

(voluit) : KINDERFONDS DE TONDELDOOS

(verkort)

Rechtsvorm : VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Zetel : 9200 Dendermonde, Fortstraat 51

Onderwerp akte : Wijziging statuten - Ontslag en aanstelling bestuurders

Wijziging statuten Kinderfonds De Tondeldoos VZVV:

Op 12 januari 2015 komt de Algemene Vergadering bijeen en heeft bij bijzondere meerderheid beslist tot wijziging van de statuten:

Artikel 2: zetel

De zetel van de vereniging is gevestigd te Fortstraat 51, 9200 Sint Gillis Dendermonde in het gerechtelijk

arrondissement Oost-Vlaanderen,

Ontslag en aanstelling bestuurders Kinderfonds De Tondeldoos VZW:

De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van bestuurslid en ondervoorzitter Anne-Marie Govaert zoals vermeld in het verslag van de Raad van Bestuur van 12 januari 2015.

De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van bestuurslid en penningmeester Linda Boon zoals vermeld in het verslag van de Raad van Bestuur van 25 februari 2015.

Op 25 februari 2015 komt de Algemene Vergadering bijeen en heeft bij gewone meerderheid benoemd tot nieuw lid van de Raad van Bestuur:

Moeyersoon Annelles, Zijpestraat 50, 9200 Oudegem, geboren op 26/04/1981.

Op 30 maart 2015 komt de Algemene Vergadering bijeen en heeft bij gewone meedorheid benoemd tot', nieuw lid van de Raad van Bestuur:

Vermeir Camilla Lucia, Stuifstraat 5, 9200 Appels, geboren op 2510411944,

de leden van de Raad van Bestuur hebben onder elkaar aangesteld ais:

Voorzitter; Van Dyck Herena

Ondervoorzitter: Moeyersoon Annelies

Secretaris: Van Redent Koen

Penningmeester: Vermeir Lucia

Van Dyck Herena

Voorzitter

Coordonnées
KINDERFONDS DE TONDELDOOS

Adresse
FORTSTRAAT 51 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande