KINDT SIBYLLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINDT SIBYLLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.847.349

Publication

09/10/2013
ÿþ Mod Wosd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

3 0 SEP. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0465.847.349

Benaming

(voluit) : KINDT SIBYLLE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID IN VEREFFENING

Zetel : KERKEMSTRAAT 10 TE 9680 MAARKEDAL

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUTING VEREFFENING  VASTSTELLING TOEBEDELING ONROEREND GOED AAN DE AANDEELHOUDER

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te DE PINTE op VIERENTWINTIG SEPTEMBER TWEEDUIZEND EN DERTIEN blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening KINDT SIBYLLE, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9680 Maarkedal, Kerkemstraat 10, ondernemingsnummer 0465.847.349, volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT.

Gemelde vennootschap werd de facto vereffend door mevrouw Kindt Sibylle, vereffenaar. Zij wordt hier ontheven van deze taak zonder voorbehoud noch beperking en er wordt haar volledige kwijting verleend.

TWEEDE BESLUIT.

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en de vennootschap houdt op te bestaan.

De boeken en bescheiden van gemelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn neergelegd en bewaard worden ten huize van mevrouw Kindt Sibylle, wonende te 9680 Maarkedal, Kerkemstraat 10.

De gelden en waarden die aan de schuldeisers toekomen en die hun niet konden worden afgegeven, zullen worden gedeponeerd bij de Deposito- en Consignatiekas.

DERDE BESLUIT.

Blijkens proces-verbaal van 6 maart 2013 opgemaakt door notaris Jacques Hulsbosch, te De Pinte, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Oudenaarde op 8 maart 2013, formaliteit 69-T-0810312013-02992, werd navermeld onroerend goed in volle eigendom toebedeeld aan de aandeelhouder, mevrouw Kindt Sibylle (de aandeelhouder-overnemer), in evenredigheid tot haar aandelenbezit en onder opschortende voorwaarde van het sluiten van de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kindt Sibylle met respect voor alle boekhoudkundige en juridische regels terzake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

110111111110,011

beF a~

Be Stai

YI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoeden

:~aan~et

Belgisch

Staatsblad

BESCHRIJVING ONROEREND GOED.

GEMEENTE MAARKEDAL - Kerkemstraat 10

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met medegaande grond, volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Maarkedal, derde afdeling, Maarkedal, sectie B, nummer 591D, met een oppervlakte volgens kadaster van tweeëndertig are drieënnegentig centiare (32a 93ca).

VERWEZENLIJKING VAN DE OPSCHORTENDE VOORWAARDE.

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kindt Sibylle op heden werd gesloten met respect voor alle boekhoudkundige en juridische regels terzake.

Derhalve werd de opschortende voorwaarde gekoppeld aan voormelde toebedeling van voorschreven goed aan de aandeelhouder-overnemer gerealiseerd en is de overdracht een juridisch feit geworden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JACQUES HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal

 afschrift vonnis goedkeuring verdelingsman

Op de laatste big. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/04/2013
ÿþ Mod Word 77.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 4 APR. 2013

Griffie

*130 812x

i

I

u

bet



Be Sta

Ondernemingsnr : 0465.847.349

Benaming

(voluit) : KINDT SIBYLLE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KERKEMSTRAAT 10 TE 9680 MAARKEDAL

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING -- INVEREFFENINGSTELLING  TOEBEDELING ONROEREND GOED AAN DE AANDEELHOUDER ONDER OPSCHORTENDE VOORWAARDE -- BENOEMING VEREFENAAR -- BEPALING BEVOEGDHEDEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te DE PINTE op ZES MAART TWEEDUIZEND EN DERTIEN blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KINDT SYBILLE, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9680 Maarkedal, Kerkemstraat 10, ondernemingsnummer 0465.847.349, volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist geen lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder de dato 4 maart 2013 en het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 5 maart 2013, opgemaakt overeenkomstig artikel 181§1, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen, over de vervroegde ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KINDT SIBYLLE.

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van voormelde verslagen.

Om te voldoen aan artikel 181§4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt de instrumenterende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KINDT SIBYLLE te ontbinden met ingang vanaf heden, zodat deze vanaf heden nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van de vereffening. Derhalve komt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap.

Er wordt kwijting gegeven aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat gedurende het lopende maatschappelijk boekjaar.

DERDE BESLUIT.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist volgend onroerend goed, voor de geheelheid in volle eigendom toebehorende aan de vennootschap, onder opschortende voorwaarde van de sluiting van de vereffening in voile eigendom TOE TE BEDELEN aan DE AANDEELHOUDER, mevrouw Kindt Sibylle (ook de 'aandeelhouder-overnemer' genoemd), overeenkomstig haar huidig aandelenbezit.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED.

GEMEENTE MAARKEDAL - Kerkemstraat 10

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met medegaande grond, volgens recente kadastrale gegevens bekend ten kadaster onder Maarkedal, derde afdeling, Maarkedal, sectie B, nummer 59!D, met een oppervlakte volgens kadaster van tweeëndertig are drieënnegentig centiare (32a 93ca).

Onderhavige toebedeling van voorschreven onroerend goed aan de aandeelhouder-overnemer geschiedt onder opschortende voorwaarde van het sluiten van de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K1NDT SIBYLLE met respect voor aile boekhoudkundige en juridische regels terzake.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist om:

a) één vereffenaar te benoemen, met name mevrouw Kindt Sibylle, wonende te 9680 Maarkedal, Kerkemstraat 10, aan wie de volledige bevoegdheid wordt verleend om alléén handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden;

b) de vereffenaar, met name mevrouw Kindt Sibylle, voornoemd, in het bijzonder te machtigen het eenzijdig verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen en neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Mevrouw Kindt Sibylle is hier tegenwoordig en verklaart te aanvaarden. VIJFDE BESLUIT.

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening, zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Meer bepaald kan hij de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van aile inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

De algemene vergadering zal later bij bijzonder besluit de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de heer Steven De Clercq, vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D&D Fisc, Louise-Mariekaai 16 te 9700 Oudenaarde, evenals aan zijn bedienden, aangestelden of lasthebbers met de macht om afzonderlijk te handelen en de macht om in de plaats te stellen, ten einde alle nog noodzakelijke stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale administratie, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de Kruispuntbank der Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JACQUES HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

-kopie beschikking homologatie benoeming vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoucÎen aan het L3elgisch

Staatsblad

op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 29.03.2013 13075-0137-012
06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.03.2012, NGL 03.04.2012 12079-0256-012
01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 24.03.2011 11069-0303-012
29/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 22.03.2010 10073-0189-011
01/07/2009 : OU047796
06/04/2009 : OU047796
13/05/2008 : OU047796
02/04/2007 : OU047796
31/03/2006 : OU047796
29/03/2005 : OU047796
24/03/2004 : OU047796
08/05/2002 : GE192915
29/03/2002 : GE192915

Coordonnées
KINDT SIBYLLE

Adresse
KERKEMSTRAAT 10 9680 MAARKEDAL

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande