KINE ROB WOUTERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINE ROB WOUTERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.025.254

Publication

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 10.07.2013 13287-0106-011
22/01/2013
ÿþMod Wald i1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.. ^

I t~L.:riLîl 6..F:4,.1..i

1 0 JAN, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

tug.

I,

I



Voorbehouder IlIll1~~30 59~wu~~1R111111§11111111

aan het

Belgisch Staatsble

Ondernemingsar : 0839.025.254

Benaming

(voluit) : KINE ROB WOUTERS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9970 Kaprijke, Molenstraat 105

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Bijzonder verslag van de zaakvoerder en revisoraal verslag met betrekking tot de overdracht van vermogensbestanddelen in uitvoering van artikel 220-222 van het wetboek vennootschapsrecht. Ingevolge een beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 28 december 2012 wordt de overdracht van vermogensbestanddelen goedgekeurd.

Robert Wouters

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/09/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0.5 SEP, 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANUtikeTE CENT

I I I II I HI I I

*11139670*

Var behot aan Belgi Staat:

Ondernemingsnr : C ~ ~ ~ O à\

Benaming

(voluit) : K1NE ROB WOUTERS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9970 Kaprijke, Molenstraat 105.

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zetzate, op 01 september

2011, geboekt met volgend relaas van registratie: Geregistreerd te Zetzate op 02 september 2011, zes

bladen geen verzen-dingen, boek 286 blad 73 vak 15. Ontvangen: vijfentwintig eur. (get.) Van den Broeke Dirk e.a. inspecteur a.i., blijkt dat:

1. 1F/ De heer WOUTERS Robert Francois Marcel, geboren te Mechelen-aan-de-Maas op 2 april 1962, in huwelijk met mevrouw De Boes Annick, hiernagenoemd, wonende te 9970 Kaprijke, Molenstraat 105,

2°f- Mevrouw DE BOES Annick Clarisse Jozef, geboren te Eeklo op 7 juli 1962, in huwelijk met de heer Robert Wouters, voornoemd, wonende te 9970 Kaprijke, Molenstraat 105,

2. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "KINE ROB WOUTERS".

3. Zetel: te 9970 Kaprijke, Molenstraat 105.

4. kapitaal: 20.000,00 EURO. Het kapitaal is gedeeltelijk volstort in geld.

5. Boekjaar: 01 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2012.

6. reserves  verdeling winst-vereffeningssaldo: Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle

lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twin-'tigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

7. Externe vertegenwoordigingsmacht: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder verte-igenwoordigt alleen de ven-'noot-'schap in rechte als eiser en verweerder.

8. Doel:

De vennootschap heeft tot doel: zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of door deelname van deze:

- Het uitoefenen van een paramedische praktijk kinesitherapie, revalidatie en relaxatie, originrelaxatie, mulligan concept, manuele lymfdrainage ad modum Vodder, manuele therapie, endermologie, voetreflexologie, rugschool Huber, aimergy, power-plate, proteinedieet, vacustep, atlascorrectie, sportverzorging, pijnbestrijding (tens,mens,electrotherapie) lymftaping en sporttaping, voedingsadvies.

- Het aan- en verkopen, huren en verhuren van apparaten en toestellen bruikbaar of nuttig voor bovengenoemde praktijk.

- Optreden als deskundige en uitvoeren van expertise op het vakgebied van kinesitherapie, consulting en verzorgen van opleiding in bovengenoemde disciplines.

Dit doel kan in naam en voor rekening van de vennootschap enkel worden verwezenlijkt door bevoegde gediplomeerde kinesisten.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verklaveling, en, in het

algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het

beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap heeft daarenboven als doel:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met

betrekking tot roerende goederen en rechten, .van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~'

verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen en ondernemingen. Het stimuleren, de planning en de

coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen waarin ze een

participatie aanhoudt. Het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, gemandateerde of gevolmachtigde in andere ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennoot-schappen, die een gelijksoortig, of bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zij kan zich borg stellen, aval verlenen, leningen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken ten gunste van vennootschappen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden in het algemeen mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrich-Tien in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

9.Jaar-wergadering in de vennootschapszetel op de eerste zaterdag van de maand juni.

10. benoeming statutaire zaakvoerder

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Robert Wouters,

wonende te 9970 Kaprijke, Molenstraat 105.

11. Volmacht: De oprichters verlenen bij deze volmacht met recht van indeplaatsstelling aan mevrouw Ingrid Van Speybroeck, wonende te 9991 Adegem, Albert De Keselstraat 2, om voor de vennootschap en in haar naam alle formaliteiten te vervullen welke ingevolge de oprichtingsakte noodzakelijk zijn, zoals de inschrijving bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde, de registratiecommissie, de kruispuntbank voor ondernemingen en het doorvoeren van wijzigingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get. Geassocieerd Notaris Karel D'Aubioul te Zetzate)

Vepr-behoiden aan\bet` Belgitah Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd:

eensluidend afschrift van de oprichtingsakte

- bankattest.

Op de laatste blz. van Luicc 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 31.08.2016 16516-0377-012

Coordonnées
KINE ROB WOUTERS

Adresse
MOLENSTRAAT 105 9970 KAPRIJKE

Code postal : 9970
Localité : KAPRIJKE
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande