KINESISTENPRAKTIJK ELLEN SCHATTEMAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINESISTENPRAKTIJK ELLEN SCHATTEMAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.760.596

Publication

17/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-11-2014

Griffie

*14310737*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567760596

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

kinesistenpraktijk Ellen Schatteman

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Pol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde, op 4 november 2014, te registreren, blijkt dat:

1. Mevrouw SCHATTEMAN Ellen Maria Paul, geboren te Gent op 27 september 1977, wonende te 9940 Evergem, Belzeelsestraat 7.

2. Mevrouw DE SOMVIELE Clara Vera Maurice, geboren te Evergem op 7 april 1945, wonende te 9940 Evergem, Verdegemstraatje 29.

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd  kinesistenpraktijk Ellen Schatteman hebben opgericht, waarvan de voornaamste standregelen luiden als volgt:

NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht opgericht onder de naam:  kinesistenpraktijk Ellen Schatteman .

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9940 Evergem, Belzeelsestraat 7.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de volledige beroepsactiviteit, zowel voor

eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in

samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of

onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Paramedische activiteiten

Zij kan ondermeer volgende activiteiten uitoefenen of uitbaten:

- Kinesitherapie, osteopathie en manuele therapie

- Ambulante revalidatieactiviteiten

- Bekkenbodemreëducatie

- Mobilisatie van het zenuwstelsel volgens Butler

- Relaxatietherapie

- manuele lymfdrainage

- Medische en Sport massage

- Diepe Dwarse Fricties volgens Cyriax

- Sportkinesitherapie

- Kinesiotaping

- Manuele Therapie

- Erkend instructeur Powerplate

- Sportbegeleiding

- Fitness, begeleiding op therapeutisch en sportief gebied.

- Behandeling van bekkeninstabiliteit volgens Cecile Röst

De vennootschap is bevoegd om alle handelingen te stellen die rechtstreeks verband houden met

Onderwerp akte :

Belzeelsestraat 7 9940 Evergem

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

haar doel.

De vennootschap kan bovendien alle burgerlijke, roerende, onroerende en financiële verrichtingen stellen die rechtstreeks nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Zo zal zij onder meer roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerder ter beschikking kunnen stellen bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien deze terbeschikkingstelling niet rechtstreeks in verband staat met het voorgaande doel.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Eigen patrimoniumbeheer.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten en dit enkel voor eigen beheer, voor zover dat het burgerrechtelijk karakter blijft bestaan en deze activiteit geen regelmatig en commercieel karakter krijgt.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte, dit alles onverminderd de overname van verbintenissen.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste deel (1/186ste) en genummerd van één (1) tot en met honderd zesentachtig (186).

BENOEMINGONTSLAG

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

Mevrouw SCHATTEMAN Ellen Maria Paul, geboren te Gent op 27 september 1977, wonende te 9940 Evergem, Belzeelsestraat 7 wordt voor onbeperkte duur als statutair zaakvoerder van de vennootschap aangesteld; genoemde mevrouw SCHATTEMAN Ellen verklaart dit mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte

Indien er echter meerdere zaakvoerders zijn, is de handtekening van de meerderheid van de zaakvoerders vereist voor handelingen die de vennootschap verbinden voor meer dan vijfduizend euro (¬ 5.000,00). Zodanige bevoegdheidsbeperking kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

VERGOEDING ZAAKVOERDERS

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergadering wordt vastgesteld.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar worden bijeengeroepen op één juni van elk jaar om negentien uur.

STEMRECHT

a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten

vertegenwoordigen door een lasthebber.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belast orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening), gegeven worden en moet worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Het bestuursorgaan kan de tekst van deze volmachten vastleggen en eisen dat deze uiterlijk vijf werkdagen vóór de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. VERDELING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, zo wettelijk vereist.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald bij wet. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

VERDELING BIJ VEREFFENING

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in

overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

GEMEEN RECHT - DIVERSEN

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, en andere bijkomende wetten terzake.

Bovendien zal elke statutaire clausule die gebeurlijk in strijd zou zijn met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, voor niet-geschreven worden gehouden.

Elke vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

KEUZE VAN WOONPLAATS

Alle vennoten, zaakvoerders, eventuele commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, doen woonstkeuze in de zetel van de vennootschap waar hen alle dagvaardingen, betekeningen en bijeenroepingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

EENHOOFDIGHEID VAN DE VENNOOTSCHAP

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en zestien. Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van heden en zal worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

afgesloten op eenendertig december tweeduizend en vijftien.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 der Vennootschappenwetboek dat alle prestaties, aankopen en verbintenissen vanaf één juli tweeduizend en veertien worden geacht te zijn uitgevoerd in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting en worden door de vennootschap overgenomen. Al deze verrichtingen worden geacht vanaf het begin voor de vennootschap te zijn uitgevoerd en zullen aldus in de boekhouding van de vennootschap worden opgenomen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Onmiddellijk daarna werd door de zaakvoerder, zopas benoemd, beslist overeenkomstig artikel 15 der statuten, als bijzondere en beperkte lasthebber aan te stellen: de burgerlijke vennootschap die vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  B.A.F. met maatschappelijke zetel te 9930 Zomergem, Haagstraat 8, BTW BE 434.689.464, RPR Gent, waaronder mevrouw Beatrijs HAUTEKEETE, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, sociale kassen,de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, teneinde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Voor eensluidend uittreksel

Notaris Pol Vanden Broecke

Worden tegelijk neergelegd:

- afschrift oprichtingsakte

Coordonnées
KINESISTENPRAKTIJK ELLEN SCHATTEMAN

Adresse
BELZEELSESTRAAT 7 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande