KINT M. & J.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KINT M. & J.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 897.963.939

Publication

14/03/2011
ÿþ Mud 2.0

g: I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III IY II IVY fll I I1I I II I ll

`11039766*

Ondernemingsnr : 0897.963.939 Benaming

(voluit) : Kint M. & J.

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Dorpsstraat 63, 9080 Lochristi

Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting vereffening

In de bijzondere algemene vergadering die werd gehouden door de vennoten op 23 februari 2011 ten maatschappelijke zetel, is het volgende beslist :

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap onder firma en invereffeningstelling vanaf 23/02/2011.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen kwijting te verlenen aan de zaakvoerders, de heer Marcel Kint en de heer Jules Kint.

Aangezien er geen schulden of vorderingen meer zijn, verklaart de vergadering dat de vereffening afgesloten is en dat de vennootschap onder firma definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening.

De nog te innen vorderingen (inclusief de schuldvorderingen inzake BTW en alle andere vorderingen op de, overheid) worden in natura toegekend aan de heer Marcel Kint.

De heer Marcel Kint wordt aangesteld om alle nodige formaliteiten te vervullen welke nodig zijn voor het verdere verloop van de afsluiting van de vereffening.

Hij mag hiervoor lasthebbers aanstellen.

De heer Macel Kint geeft hierbij volmacht aan mevrouw Katleen De Poortere-Tavernier, accountant-belastingconsulent te Oostakker (Gent), Kleemstraat 88, om in zijn plaats alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap te schrappen in de Kruispuntbank Ondernemingenl en bij de BTW-administratie en om te dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de heer Marcel Kint,die ze. moet bewaren gedurende een termijn van vijf jaar op zijn adres 9080 Lochristi, Dorpsstraat 43. Hij zal ook instaan voor de kosten van de vereffening.

Er zijn geen sommen en waarden die niet opgeëist werden en die bij de Deposito- en Consignatiekas dienen geconsigneerd te worden.

Marcel Kint

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KINT M. & J.

Adresse
DORPSSTRAAT 63 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande