KIRILOFF CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KIRILOFF CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 875.630.381

Publication

13/10/2014
ÿþ.t Mod Word 111

U1\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111.MUMI1g1111

GRIF FIE RECI-ITBM4( \f

KOOPHANDEL GENT

- 2 OKT. 2014

AFDEL1NMffiDERMONDE

Ondernerningsnr : 0875630381

Benaming

(voluin : KIRILOFF CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm: VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel: MOERVAARTVEER 1 - 9160 EKSAARDE-LOKEREN

\kfzAledig adres)

Onderwerp akte: VRIJWILLIGE VEREFFENING - SLUITING VEREFFENING

Op 22 september 2014 is de Bijzondere Algemene Vergadering der leden bijeengekomen en heeft de volgende beslissingen genomen

1.De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de vergadering ervan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder, waarin naar juridisch en economisch opzicht, de opportuniteit, voorwaarden, modaliteiten en gevolgen van de ontbinding worden toegelicht. Bij dit verslag is een staat gevoegd van het actief en het° passief van de vennootschap afgesloten op 31 december 2013, hetzij minder dan drie maanden geleden dan de datum van deze bijzondere algemene vergadering, waaruit blijkt dat de vennootschap geen enkele schuld meer heeft te aanzien van derden, De beslissing die voorafgaat wordt de vergadering aangenomen met eenparigheid van stemmen,

2.De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden overeenkomstig art 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

3.0vereenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen besluit de vergadering geen vereffenaar aan te stellen.. Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard,

4.0e vergadering besluit de vennootschap te ontbinden. Overeenkomstig artikel 195 §1 20 van het Wetboek van Vennootschappen nemen alle vennoten alle activa van de vennootschap over, daarin begrepen alle tegoeden van overheidsinstanties, zoals de Belasting over de Toegevoegde Waarde, De Belastingen, De Gemeenten en de Provincies.

5.De vennoten verklaren en bevestigen dat alle activa van de vennootschap gerealiseerd werden en haar schulden volledig aangezuiverd werden. Bijgevolg besluit de vergadering dat de sluiting van de vereffening aldus kan plaatsvinden in één akte conform art 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten sluiten de vereffening en stellen vast de Vennootschap Onder Firme `KIRILOFF CONSULTING' definitief ophoudt te bestaan te rekenen vanaf heden, na afloop van deze vergadering. Alle vennoten in de rechten en plichten worden gesteld van de ontbonden vennootschap.

6.Door deze ontbinding van de vennootschap stelt de vergadering de beëindiging vast van de opdracht van de zaakvoerder van de vennootschap. Zij geeft de volledige décharge, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan Mevrouw Kiriloff Tiany voor haar beheer en uitoefening van haar opdracht overeenkomstig artikel 185 van Wetboek van Vennootschappen.

7.De vergedering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard zullen worden gedurende een periode van zeven jaar, te 9160 Eksaarde-Lokeren, Moervaartveer 1.

8.0e vergadering besluit alle machten te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatssteiling, aan de, Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. `Ghysel ere De Lombaerde te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1099, voor de uitvoering van de genomen besluiten, namelijk om aile maatregelen te nemen in verband met de vennootschapsbelasting, om elle nodige verklaringen te doen en alle nodige documenten te ondertekenen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het rechtspersonenregister, het ondernemingsloket en in voorkomend geval, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, en anderen alsook om alle gelden die aan de ontbonden vennootschap zouden terugbetaald worden, zoals de roerende voorheffing, in ontvangst te nemen, op last voor haar om deze door te storten aan de vennoten.

9.De dagorde uitgeput zijnde, wordt de zitting geheven om 11.05 uur,

Vervolgens wordt onderhavig verslag voorgelezen en getekend door aile aanwezigen.

Op de leate.te blz. van Luik B vermelden: Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Ittlla"genttilef IlèlegerStââtÉblât:13/1»7201-4-:-Xiiiieïéi'ilii-Miiniteur belge

f

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Eksaarcle, 22 september 2014



Kiriloff Tiany

Zaakvoerder

Tifilagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Eco: Naam en hoedanígheud van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
KIRILOFF CONSULTING

Adresse
MOERVAARTVEER 1 9160 EKSAARDE

Code postal : 9160
Localité : Eksaarde
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande