KITCHENCROSS TURBO SOLUTIONS, AFGEKORT KITCHENCROSS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KITCHENCROSS TURBO SOLUTIONS, AFGEKORT KITCHENCROSS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.771.896

Publication

22/11/2012
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- behoud

aan he

Belgisc Staatsbl

VAN KOOPHANDEL

12 NOV. 2012

DENDERMONDE

üriftie

~  I

uhlu hI II Uh II h 11h I I Ii

*12188751*

Ondememingsnr : 0479.771.896

Benaming

(voluit) : TURBO SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frits De Wolfkaai 7, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - Doelswijziging - Coördinatie

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Van Maele te Aalst op 8 november 2012, dat werd gehouden den buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TURBO SOLUTIONS", waarvan de zetel gevestigd is te Frits De Wolfkaai 7, - 9300 AALST ondernemingsnummer 0479.779,896 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 479.771.896.

Na beraadslaging heeft de algemene vergadering met één-parigheid van stemmen, de volgende beslissingen genomen:

1.Naamswijziging

De algemene vergadering beslist de om de naam van de vennootschap te veranderen in "Kitchencross Turbo Solutions" of in het kart "Kitchencross",-

Hiertoe wordt artikel 1 der statuten ais volgt aange-past:

"ARTIKEL 1, NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Kitchencross Turbo Solutions" of in het kort "Kitchencross"."

2.Verslag doelswijziging

Volgens artikel 287 W.Venn geeft de zaakvoerder een omstandige verantwoording van de doelwijziging die, hij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd,' afgesloten op eenendertig augustus tweeduizend en twaalf.

Alle vennoten erkennen dat zij van deze beide stukken hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als voorzien werd in artikel 287 W.Venn, De buitengewone algemene vergadering besluit het voorstel van de zaakvoerder te volgen.

3.Doelswijziging

Hiertoe wordt het artikel 3 van de statuten vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland:

- De aankoop, de verkoop, de invoer en uitvoer, kortom de handel onder al zijn vormen in elektronische en; elektrische apparatuur en alle erbij horende producten, welke hier rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op; hebben;

- De dienst na verkoop, de opleiding en het advies in hoger genoemde domeinen;

- De aankoop, verkoop, en uitbating, het huren en verhuren, de studie en oprichting van alle onroerende en roerende goederen. En in het bijzonder de studie en het opmaken van verkavelingsontwerpen, de aankoop en verkoop van alle onroerende goederen, de uitbating en het in waarde brengen van stedelijke en landelijke' eigendommen, alle hierboven niet voorziene verrichtingen waartoe gebouwen en gronden aanleiding kunnen geven.

Het alles behoudens activiteiten waarvoor een speciale erkenning of machtiging van overheidswege vereist: is

- De groot- en kleinhandel in, de in - en uitvoer van glaswerk, porselein, faïence, bestekken, emailwerken,. huishoudproducten in goud en zilver, kristalwerk en in het algemeen alle tafelgerei, huishoudartikelen en; keukengerei;

- De inrichting en installatie van keukens en grootkeukens en het plaatsten en verkopen van systemen voor maaltijddistributies, zowel intern als extern;

-' Zij mag In België en in het buitenland alle commerciële industriële, onroerende, roerende en financiële verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met één of andere tak van haar bedrijvigheid of geschikt om de expansie ervan in de hand te werken of te verzekeren. De vennootschap

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

'"lÎoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mag ook activiteiten ontwikkelen aangaandeKKaile artikelen en producten, waarvan de fabricage, de afwerking of ° de handel zouden bijdragen tot de groei van haar bedrijvigheid. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als ver-tegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stelten en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stelen, Zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Onderhoud van elektrisch keukenmateriaal

- Verkoop, plaatsing en verhuur van automaten ter verdeling van voeding

- De verkoop van meubilair

- De verkoop van voedingswaren

- De verkoop van keukenmeubilair

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermo-gensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, cf op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor rekening van derden of in deelneming, evenals alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die de uitbreiding ervan vergemakkelijken. Zij zal alle verrichtingen van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard kunnen verwezenlijken. De vennootschap zal mogen belangen nemen door inbreng, deelname of elke andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België en in het buitenland die een gelijkaardig doe! nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen ver-bintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stelen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële. financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

4.Coërdinatie der statuten

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om ze nadien neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel,

STEMMING.

Al deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereen-volgend en met algemeenheid van stemmen genomen. De dagorde uitgeput zijnde, wordt de vergadering opgeheven om 9.00 uur.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Olivier Van Maele

Samen hiermee neergelegd: een expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 31.08.2012 12483-0240-015
03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 30.09.2011 11559-0275-015
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 26.08.2009 09623-0209-013
07/01/2009 : DEA009853
29/08/2008 : DEA009853
06/08/2007 : DEA009853
04/08/2006 : DEA009853
23/06/2005 : DEA009853
24/03/2003 : DEA009853
02/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
KITCHENCROSS TURBO SOLUTIONS, AFGEKORT KITCH…

Adresse
FRITZ DE WOLFKAAI 7 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande