KLAAS DELMOTE THUISVERPLEEGKUNDIGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KLAAS DELMOTE THUISVERPLEEGKUNDIGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.849.619

Publication

02/06/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

2. 1 MEl 2014

Griffie

*14110160*

V beh

aa

Bel Staa

Onclernemingsnr : 0 5-")_. 49 GA.9

Benaming

(voluit) : Klaas Delmote Thuisverpleegkundige

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kraneveld 46, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden vg5g5r Meester Nathalie HOMBROUCKX, geassocieerd notaris te Oudenaarde, op 20 mei 2014 dat er door 1) De Heer DELMOTE Klaas Roger Gaby Komeet, geboren te Veume op 16 november 1982, en zijn echtgenote 2) Mevrouw TFIELIWIS Annemie, geboren te Mortsel op 26 september 1986, samen wonende te 9700 Oudenaarde, Kraneveld 46, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Klaas Demie Thuisverpleegkundige".

De vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Kraneveld 46. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Vlaanderen of tweetalig Brussel, met inachtneming van de taalwetgeving, bij besluit van de zaalcvoerders.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland:

voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze, onder welke vomi en op welke wijze ook:

de thuisverpleging in de meest ruime betekenis van het woord;

- de levering van aile prestaties van algemene lichaamsverzorging;

- de aan- en verkoop, het huren, het verhuren, het leasen van aile medisch en verpleegkundig materieel, met uitsluiting van aile medicatie door de wet geregistreerd, ten behoeve van patiënten, en dit aan particulieren, handelaars en ondernemingen;

het uitoefenen van mandaten van bestuurder, vereffenaar, zaakvoerder in andere vennootschappen;

- aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten uitrusten, ombouwen, zowel met het oog op beheer en de opbrengst als met het oog op de verkoop en de wederverkoop;

het beheer van onroerend en roerend vermogen.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve, bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een' vergunningtattest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende, voorschriften zal voldaan zijn.

Zowel in België ais in het buitenland mag de vennootschap aile commerciële, industriële, flnanciële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van aard zouden zijn het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel' of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of, samenhangend met het hare en die Van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Zij mag zich. voor deze vennootschappen borg stellen, aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of-andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van. de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND: ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale

waarde. Hat kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort. Het saldo dient te worden volstort

beslissing van de zaakvoerder(s).

Op de aandelen werd in geld ingeschreven en zij zijn volgestort ten belope van één/derde deel, hetzij voor

zesduizend tweehonderd euro(6.200,00), zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de "KBCpank".

.....

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Blijft er aldus nog te volstorten een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), hetzij:

- een bedrag van twaalfduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (E 12.333,33) door genoemde Heer DELMOTE Klaas ;

- een bedrag van zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 66,67) door genoemde Mevrouw THEUWIS Annemie ;

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om elle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden,

De Heer IDELMOTE Klaas, voornoemd, wordt benoemd als statutair zaakvoerder, die verklaart de opdracht te aanvaarden. Zijn opdracht geldt voor onbepaalde duur, en wordt individueel en kosteloos uitgeoefend, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand december, om 18.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ten aile tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoudt.

Ten alle tijde kan ook een buitengewone algemene vergaderingen worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Evenwel kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand december 2015. Het boekjaar gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de artikelen 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 30 juni 2015.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

; De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel bij een

besluit van de buitengewone algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De bevoegdheid om één of meer vereffenaars aan te duiden berust bij de algemene vergadering. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming, De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen, die çle vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Het batig saldo van de vereffening zal, na de betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, wordt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CERTIFISC", met zetel te 9700 Oudenaarde, Simon De Paepestraat 19, aangesteld als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, ten einde de toekenning van een ondernemingsnummer te bekomen, en alles te doen wat nodig is voor de formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting, alsmede voor eventuele wijzigingen en/of verbeteringen en/of schrappingen, met recht van in de plaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd váár de formaliteit van Registratie overeenkomstig het artikel 173 van het Wetboek Registratierechten.

Getekend door Nathalie ilopmbrouckx - geassocieerd notaris te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie van de oprichtingsakte.

.....

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 21.12.2015 15700-0088-012

Coordonnées
KLAAS DELMOTE THUISVERPLEEGKUNDIGE

Adresse
KRANEVELD 46 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande