KLEIN LONDEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KLEIN LONDEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.308.228

Publication

10/07/2014
ÿþ Mal Vend 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

3 0 JUNI 2014

Griffie

11,1111211

It

II

11

Onderneminger 0452308228

Benaming

(voluit) B.V.B.A. KLEIN LONDEN

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Nestor de Tièrestraat 135, 9700 OUDENAARDEI

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING NAAM - STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG/BENOEMING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Nathalie HOMBROUCKX, geassocieerd notaris te Oudenaarde (eine), op drieëntwintig juni tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. KLEIN LONDEN", waarvan de zetel gevestigd is te Nestor de Tièrestraat 135, 9700 Oudenaarde, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder het nummer 0452308228, opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Lucie Vander-meersch te Oudenaarde op 05 april 1994, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23: april '1994 onder nummer 940423-184. Waarvan de statuten zijn gewijzigd blijkens proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering, opgesteld door Notaris Vandenneersch, voornoemd op 21 oktober 1994 gepubliceerd in de voormelde bijlage van 23 november 1994 onder nummer 941123-188, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen

I. a) De vergadering beslist tot schrapping van uB.V.B.A." in de naam van de vennootschap.

Il. a) De vergadering beslist tot omzetting van het kapitaal in euro.

b) De vergadering beslist tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

, III. De vergadering neemt kennis doch ontslaat de voorzitter van het voorlezen van notulen van de:

bijzondere algemene vergadering de dato 16 juni 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds, bruto-dividend ten belope van 970.000,00, waarop 10 ten honderd roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij. 97.000,00, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves, bij toepassing van artikel 537 van het, Wetboek van Inkomstenbetastingen 1992.

Deze dividenden werden toegekend als volgt:

- aan de Heer VERCRUYSSEN Peter een bruto-bedrag ten belope van ¬ 873.000,00; aan Mevrouw JANSSEN Veerle een bruto-bedrag ten belope van 97.000,00.

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld in speciën.

IV, a) De vergadering beslist om onder de voorwaarden van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achthonderd drieënzeventigduizend euro nul cent (ei 873,000,00) om het te brengen van negenennegentigduizend honderd zevenenvijftig euro eenenveertig cent (EI 99.157,41) op negenhonderd tweeënzeventigduizend honderd zevenenvijftig euro eenenveertig cent (¬ : 972.157,41) door volstorting in speciën zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van d& ! fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Onderschnjving van de kapitaalverhoging

1) De Heer VERCRUYSSEN Peter verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging en te volstorten in` speciën voor een bedrag van E zevenhonderd vijfentachtigduizend zevenhonderd euro nul cent (E 785.700,00). :

2) Mevrouw JANSSEN Veerle verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging en te volstorten in speciën' voor een bedrag van zevenentachtigduizend driehonderd euro nul cent (E 87.300,00).

Deze gelden komen voort uit voormelde tussentijdse dividend-uitkering, ten belope van E 970.000,00, onderl aftrok van 10 ten honderd roerende voorheffing, overeenkomstig artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen; 1992.

Voormelde gelden zijn voor het verlijden van onderhavige akte gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE09 3631 3595 6957 op naam van onderhavige vennootschap, bij de naamloze vennootschap ING, België, met zetel te Brussel, Marnixlaan 24, kantoor Oudenaarde.

Het bewijs van deponering door voormelde bank afgeleverd op 20 juni 2014, werd overhandigd aan ondergetekende notaris om in zijn dossier te worden bewaard.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in; het kapitaal opgenomen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

V. De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief onderschreven en volgestort is. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

VI.a) De vergadering neemt kennis van het ontslag als statutair zaakvoerder van de vennootschap van de Heer VERCRUYSSEN Peter.

b) De vergadering beslist tot benoeming van de Heer VERCRUYSSEN Peter als niet-statutair zaakvoerder.

c) De vergadering beslist tot benoeming van Mevrouw JANSSEN Veerie als opvolgend zaakvoerder, ingeval van overlijden of de onmogelijkheid van de Heer VERCRUYSSEN Peter, voornoemd, om zijn functie uit te oefenen,

VIL De vergadering beslist, ingevolge de hierboven vernielde besluiten en de vereiste aanpassingen van de statuten aan het thans geldende Wetboek van Vennootschappen en latere wetswijzigingen, nieuwe statuten aan te nemen, als volgt (beknopt)

+ NAAM: De naam van de vennootschap is "KLEIN LONDEN"

+ ZETEL : De zetel is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Nestor de Tièrestraat 135.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Vlaanderen of tweetalig Brussel, met inachtneming van de taalwetgeving, bij besluit van de zaakvoerders.

+ DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

+ DOEL: De vonnootschap heeft tot doel

- de aankoop en verkoop van, de verhuring en uitlening van de groot- en kleinhandel in kledij en kledijartikelen, textielstoffen en textielartikelen, dit alles In de meest ruime zin;

- het confectioneren, ontwerpen en herstellen van kledij, textiel en schoeisel;

- de uitbating van een studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden met inbegrip van het opmaken van computerprogramma's en de uitvoering van allerhande werken op computer;

- de groot- en kleinhandel in computers en computerartikelen hard- en software;

tussenpersoon in de handel;

- de vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin;

- zij is voorts bevoegd om bij wijze van overname, fusie, inbreng of participatie, deel te nemen in andere ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopende activiteit ontwikkelen of van die aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen;

- de vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende operaties verrichten die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

+ KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op E 972.157,41 en wordt vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen met stem-recht, zonder aanduiding der nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/400ste van het kapitaal en is volgestort.

Historiek

bij de oprichting op 05 april 1994 bedroeg het kapitaal 4.000.000 belgische frank, vertegenwoordigd door 400 aandelen;

bij statutenwijziging op 23 juni 2014 werd het kapitaal omgezet in euro, verhoogd met ¬ 873.000,00, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, en alzo gebracht op ¬ 972.157,41.

+ BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De functie van zaakvoerder wordt onbezoldigd vervuld zolang de algemene vergadering niet uitdrukkelijk aan de zaakvoerder een vergoeding heeft toegekend en het bedrag en de wijze ervan heeft vastgesteld

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder verricht worden, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

tiee

behouden aan het Belgisch Staatsblad

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden,

Het is de zaakvoerders uitdrukkelijk verboden, in functie of gedurende een periode van 6 jaar na hun ambtsbeëindiging, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, werkzaam binnen het arrondissement, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren. Hiervan kan slechts worden afgeweken bij besluit van de algemene vergadering overeenkomstig de vereisten gesteld voor statutenwijziging.

ALGEMENE VERGADERING De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand februari, om 10.00 uur. ; Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ten alle tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten ; inhoudt.

; Ten aile tilde kan ook een buitengewone algemene vergaderingen worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

; BOEKJAAR : Het boekjaar gaat in op één september en eindigt op eenendertig augustus van het volgend

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de artikelen 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar ver-houding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift , van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

ONTBINDING : De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze.door een uitspraak van de rechter dan wel bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan,

VEREFFENING De bevoegdheid om één of meer vereffenaars aan te duiden berust bij de algemene vergadering. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de be-vestiging van hun benoeming.

Het batig saldo van de vereffening zal, na de betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

VIII. Volmacht wordt verleend aan de zaakvoerder om de genomen beslissingen ten uitvoer te brengen en/of ondergetekende notaris om de statuten te coördineren, aan te passen en neer te leggen volgens de wettelijke bepalingen dienaangaande.

VOOR ONTLEDEND 1.1JTTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-  ..-  -   "

op de laatste bia, van Luik B vermelden; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

14/02/2014 : OU039251
09/01/2015 : OU039251
04/04/2013 : OU039251
05/04/2012 : OU039251
21/03/2011 : OU039251
19/02/2010 : OU039251
06/04/2009 : OU039251
14/04/2008 : OU039251
02/04/2007 : OU039251
31/03/2006 : OU039251
15/03/2005 : OU039251
10/03/2004 : OU039251
24/03/2003 : OU039251
22/04/2002 : OU039251
10/03/2001 : OU039251
01/01/1997 : OU39251
22/09/2016 : OU039251
07/11/2016 : OU039251

Coordonnées
KLEIN LONDEN

Adresse
NESTOR DE TIERESTRAAT 135 9700 OOIKE(OUDENAARDE)

Code postal : 9700
Localité : Ooike
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande