KMO SOLUTIONS PME

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KMO SOLUTIONS PME
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.481.535

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.09.2014 14603-0129-010
29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.04.2013, NGL 27.08.2013 13463-0398-011
11/07/2013
ÿþ~

Mod*onl 11.1

]n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'---'........ --....... ----........ -_-'-.......... ________ ..... --......... _'__'_'....  '--_-_-_ ..... -~ ~ ÓDT~~~1~~S -----~- Benaming (voluit) : KMO Solutions PME (verkort)~

VAN KOOPHANDEL

M 2 2013

DEND ~~~~E

.~mnw

111,131,11M JI

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Clà

Clà

feei

e

Clà

Clà

" -9

Rechtsvorm: Burgerl~`~~~~o~or~w~~~~~~n~m~~~pm~ ' Beperkte Aansprak ijkhæid

Zetel : Lange Breestraat 44A te 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING - DOELWIJZIGING 

AFSCHAFFING BURGERLIJK KARAKTER -AANPASSING VAN DE

STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLISSINGEN.

Ingevolge proces-verbalen opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met tandplaats te Dendermonde de 19 juni 2013 dragende de de melding "Geregistreerdrd 3 bladen geen verzending te Dendermonde op 24 juni 2013. Boek 125 bled 99 vak 16. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25), Getekend E.A.Inspecteur IVI.KINDERMANS", en de 27 juni 2013, dragende de melding "Geregistreerd 2 bladen 1 verzending te Dendermonde 1 op 28 juni 2013. Boek 126 bled 4 vak 6. Ontvangen: Vijfentwintig euro (¬ 25). Getekend E.A.[nspecteur M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'KMO Solutions PME', met zetel te 9280 Lebbeke, Lange Breestraat 44A, opgericht onder de benaming "JSV" bij akte verleden voor notaris Anne Vander Donckt te Dendermonde op negentien april tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier mei daarna onder nummer 05065168, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd inhoudende ondermeer de naamswijziging bij akte verleden voor notaris Lien Couck, geassocieerd notaris te Aalst op twee november tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig november daarna onder nummer 10168806. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0873.481.535,; blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de zetelverplaatsing van 9280 Lebbeke, D'Helst 13/0202 naar 9280 Lebbeke, Lange Breestraat 44A zoals gepubliceerd in de Bijlagenhet Belgisch Staatsblad van dertien augustus tweeduizend en twaalf onder nummer 12140944 te bekrachtigen en dienvolgens artikel twee van de statuten aan te passen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9280 Lebbeke, Lange Breestraat 44A.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

iedere verplaatsing van de zetel van de vennootsohnp, zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en ngnntmchuppenoprbhhmn.zowe|/n8e|gi&o|o|nhetbu|bmn|and.^

2. BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 287 VAN HET

WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN  WIJZIGiNG VAN MAATSCHAPPELIJK DOEL.

A.Verslag van de zaakvoerder

De voorzitter wordt ontslagen om voorlezing te geven van het bijzonder versla de zaakvoerder de dat&

zes juni tweeduizend dertien overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de; vijziQinQvanhotmambmhoppe|Ukdoe|.Denanwedgavunnuotorkmn1opdehoo te te zijn van de inhoud ervan. Dit verslag verwijst naar een staat van activa en passive die niet meer dan drie maand voordien is vontgmnteldî en die werd afgesloten op 31 maart tweeduizend dertien.

Gezegd verslag van de zaakvoerder met bijgevoegde staat van activa en passive wordt aan de akte gehecht.

B.Wijziging maatschappelijk doel

De algemene vergadering besluit met é4npu6Qhahj van stemmen om het maatschappelijk doel als volgt_wijzigen en dienvolens artikel drie aan te passen als voigt: _ .....  , _

te

-----------------------------------------------------

Op de laatste bla. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoeda msmumentemnunnotano hetzij van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-Ilehouden aan het Belgisch Staatsblad

"De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening en voor rekening van derden:

1.Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz,... ;

2.Adviesverlening in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel ;

3-Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

4.Activiteiten van vastgoedmakelaar ;

5.Activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

6.Schatten en evalueren van onroerende goederen;

7.Adviesverlening inzake immobiliën f elektronische opleidingen;

8.Terbeschikkingstelling van adviseurs en managers ;

9,Organiseren van events, reizen ;

10.Uitbrengen van handboeken ;

11.Het geven van opleidingen en seminaries;

12.Aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening, evenals de werking ervan.

13.AIle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

14.Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten (inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst ...) in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van die aard is dat de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

15.Zij kan ook functie van bestuurder, directieraadslid of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen,

16.Het verstrekken van waarborgen ten gunste van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

3, AFSCHAFFING BURGERLIJK KARAKTER.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen dat gezien de doorgevoerde doelswijziging het burgerlijk karakter van de vennootschap dient afgeschaft te worden, gezien het doel overeenstemt met een handelsvennootschap.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om dienvolgens artikel één van de statuten aan te passen als volgt:

"ARTIKEL EEN - BENAMING

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. De naam luidt;"KMO Solutions PME". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden."

4. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte dd 19 juni 2013 en 27 juni 2013

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/08/2012
ÿþ Mod Woni 11.1

" ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11J1.11MID

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 2 AUG 2012

DENDERMONDE

0873.481.535

: KMO SOLUTIONS PME

(WV ,;.;~

z BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP OWE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

=I: D'HELST 13/0202, 9280 LEBBEKE

- = ONTSLAGEN + BENOEMINGEN

Uitreksel uit de bijzondere algemene vergadering van 29 mei 2012 wordt beslist

1. om het ontslag te aanvaarden met eenparigheid van stemmen als zaakvoerder vanaf 29 mei 2012

Pascal Lauwereins.

Hij ontvangt hiervoor kwijting voor de gestelde bestuursdaden tot op heden.

2. om over te gaan tot de benoeming als zaakvoerder vanaf 29 mei 2012 :

Herman De Smet

3, om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar :

Lange Breestraat 44a

9280 Lebbeke

Herman De Smet

Zaakvoerder

C."" > . VC " 1( " ~~ .a _ 1 . _ , " `ç

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 18.07.2012 12308-0478-009
04/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP OWE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : D'HELST 1310202, 9280 LEBBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN + BENOEMINGEN

Uitreksel uit de bijzondere algemene vergadering van 1 maart 2012 wordt beslist

1. om het ontslag te aanvaarden als zaakvoerder vanaf 1 maart 2012 :

Lauwereins bv ovve bvba, vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Pascal Lauwereins, gevestigd te 6940 Barvaux-sur-Ourthe, Allée du Val 32 met ondernemingsnummer 0898.758.844.

2. om over te gaan tot de benoeming als zaakvoerder vanaf 1 maart 2012 :

Pascal Lauwereins

Pascal Lauwereins

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111

*saoseisi*

Ondememingsnr: 0873.481.535

Benaming

(voluit) : KMO SOLUTIONS PME

(verkort) :

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 Ur 2012

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.07.2011, NGL 30.08.2011 11497-0400-010
18/04/2011
ÿþ Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kOpie-na neerlegging ter griffie van de akte

lelne\11\

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

- 6. 04. 2011

DEN DON DE

0873.481.535

KMO SOLUTIONS PME

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP OWE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

LANGE BREESTRAAT 44A

9280 LEBBEKE

Ondememingsnr: Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uitreksel uit de bijzondere algemene vergadering van 28 maart 2011:

De algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen het volgende :

verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar D'Helst 13 bus 0202 te 9280 Lebbeke

Gedaan te Lebbeke, in 3 originele exemplaren

Pascal Lauwereins

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 23.06.2010 10208-0596-010
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 18.06.2009 09253-0027-010
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 02.09.2008 08714-0228-013
10/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.06.2007, NGL 05.07.2007 07359-0183-013

Coordonnées
KMO SOLUTIONS PME

Adresse
LANGE BREESTRAAT 44A 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande