KOEIAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEIAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.989.184

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.09.2013, NGL 27.06.2014 14234-0452-016
04/06/2013
ÿþei

lag

Niod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Z 4 MEI zo3

RE NK VAN KOOP ~L TE GENT

Ondernemingsnr - 0864989184

Benaming

(voiwt) " KOEIAERT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Maria Hendrikaplein 36- 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER EN WIJZIGING ZETEL

Bij Bijzondere Algemene Vergadering van 2 februari 2013 werd volgende beslissing rechtsgeldig genomen: Hilde Vandeput wordt ontslagen als zaakvoerder en dit met onmiddellijke ingang.

Bij bijzondere algemene vergadering van 1 maart 2013 wordt volgende beslissing genomen:

De zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar Pensmarkt 3-5 te 9000 Gent en dit vanaf heden.

Getekend

Leo Verstappen, zaakvoerder

Ot: (le ,natste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

23/01/2013
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN~~V~~N~GI~IW~~IMIIV

130 3657*

"

EE Rts;:.ïE,EGD ;

~ f O JAN. ~~~~

Griffie~..~.

~..~.-L !'L!~ ~ 1 ~ `f h " " F

Ondernemingsnr : 0864989184

Benaming

(voluit) : KOEIAERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Maria Hendrikaplein 36- 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Bij Bijzondere Algemene Vergadering van 8 december 2012 werd volgende beslissing genomen met' eenparigheid van stemmen:

het ontslag wordt aanvaard van de zaakvoerder David Roosens met onmiddellijke ingang en er wordt tevens: kwijting verleend. aan genoemde zaakvoerder en dit alles vanaf heden.

Getekend

Leo Verstappen, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.09.2012, NGL 21.12.2012 12675-0133-017
05/03/2012
ÿþ Mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1

IIII2 IlUhIHIIIllI06IYI

9933*





NEERGELEGD

21 FEB. 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANIMitfiéE GENT

Ondernemingsar : 0864989184

Benaming

(votutt) : KOEIAERT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pensmarkt 3 / c~ b ..~ C \r

Onderwerp akte : - CM

\r

Algemene Vergadering van 12 december2011 werd volgende besloten:

Er wordt met eenparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Koningin

Maria Hendrikapiein 36 te 9000 Gent en dit vanaf heden.

Getekend

David Roosens, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 12.12.2011, NGL 14.02.2012 12034-0189-017
03/01/2011
ÿþmod 2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Lbulkibre



11111

*11000356"

NEERGELEGD

23-12- 2010

KOOPHANDL~~~EV GENT

Ondernemingsnr : 0864.989.184

Benaming : Koeiaert

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pensmarkt 3

9000 Gent

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten; ;i vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Koeiaert", met zetel te 9000 Gent, Pensmarkt 3< ! (opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Bael te Gent op 19 april 2004), welk proces-verbaal! werd opgemaakt door meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke! !; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; !! "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op veertien december tweeduizend en tien, hetgeen; f; volgt:

- De vergadering heeft de voorzitter ontslaan, wegens voorafgaande kennis, lezing te geven van; het verslag van de zaakvoerder van 30 november 2010 waarin de voorgestelde wijziging van het; doel verantwoord wordt met in bijlage een staat der actieve en passieve bestanddelen van de; vennootschap de dato 30 september 2010.

- De vergadering heeft beslist de bestaande tekst van artikel 4 van de statuten te wijzigen door; een twaalfde onderverdeling (streepje) in te voegen met de volgende tekst

" - Exploitatie van artistieke prestaties en diensten; Opluisteren met muziek; Producen van! ! muzikale opnames, schrijven en/of componeren van muziekwerken die kunnen gevat worden op! geluid en/of beelddrager of digitale/elektronisch datadrager, met of zonder gezongen tekst;; Realiseren van audio-opnames, beeldopnames, promoactiviteiten, live-optredens, interviews en! ?; voorstellingen in het kader van de algemene commerciële exploitatie; Het ontwerpen en voeren van! reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media; Het ontwerpen van! !i publicitaire teksten en slogans (copywriters); Het ontwerpen van publicitaire films; Het ontwerpen! ., van publicitaire artikelen, publiciteitsonderneming. Zetten van tekst en beeld op muziek, fotografisch!

of normaal papier; Gereedmaken en vervaardigen van bladen voor overhead projectie;

(retroprojectie), tekeningen, layouts, dummies enzovoort; Overige grafische activiteiten niet eerder! !! genoemd; Productie en realisatie van publicitaire films en promotiefilms, films over technische! ;', onderwerpen of over bedrijven, films met of voor vormingsdoeleinden, videoclips; Maken van! geluidsopnamen; Geluidsopnamestudio's; Uitgeverijen van muziekopnamen en boeken; Organisatie; van congressen en beurzen; Overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd; Beoefening! van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten; Bieden van overig amusement, niet; !!eerder genoemd; circussen, poppentheaters, rodeo's, klank en lichtspelen, enzovoort."

- De vergadering heeft beslist de regeling met betrekking tot de overdracht van aandelen bij, i! overlijden te wijzigen, door de bestaande tekst van artikel 11 te vervangen door de volgende tekst:

!, "Bij overlijden van één van de vennoten dienen zijn aandelen eerst te worden aangeboden aan;

;! de overige vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen; != vertegenwoordigd. De waarde van de aandelen wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 101 van deze statuten is bepaald.

Indien de vennoten ingebreke blijven te antwoorden op dit voorkeurrecht binnen een maand na; kennisgeving van het gebrek aan instemming, zullen zij geacht worden dit niet te willen uitoefenen. Bij gebreke van het uitoefenen van het voorkeurrecht door één van de vennoten, kunnen de! !; aandelen van de overleden vennoot niet overgaan op diens erfgenamen, legatarissen of!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 2.1

rechtverkrijgenden dan met instemmming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de zaakvoerders nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtsverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, heben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10 van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden, moeten deze binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden".

- De vergadering heeft beslist de externe vertegenwoordiging te wijzigen en te beperken door de bestaande tekst van artikel 16 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de venootschap in alle handelingen in en buiten rechte, met uitzondering van verbintenissen die 20.000,00 EUR te boven gaan. In dat geval is een schriftelijk akkoord van het college van zaakvoerders noodzakelijk".

- De vergadering heeft beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen door de bestaande tekst van artikel 19 van de statuten te vervangen door:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van de maand september om elf uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om elf uur."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepa-

lingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van tegenwoordig uit-

treksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 14/12/2010

2. Coördinatie van de statuten van 20/12/2010.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 11.12.2010, NGL 23.12.2010 10647-0222-017
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.12.2009, NGL 21.12.2009 09898-0268-017
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 13.12.2008, NGL 23.12.2008 08851-0379-016
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 08.12.2007, NGL 18.12.2007 07826-0387-016
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 09.12.2006, NGL 22.12.2006 06921-0001-017
02/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 10.12.2005, NGL 27.12.2005 05908-0162-016

Coordonnées
KOEIAERT

Adresse
PENSMARKT 3-5 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande