KOEN BYTTEBIER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEN BYTTEBIER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 469.155.049

Publication

06/12/2013
ÿþ, mod 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1 1IIHI 1IIIII allNll

*13183095*

1111

Ondernemingsrnr: 0489,155.049

Benaming (voluit) : Koen Byttebier

(verkort)

Rechtsvoren : B.V. o.v.v. B.V.B.A.

Zetel : Begijnhoflaan 414

9000 Gent

Onderwerp akte : Bevestiging verplaatsing maatschappelijke zetel - Omzetting kapitaal in euro - Kapitaalverhoging door inbreng in geld - Wijziging van de vertegenwoordiging van een rechtspersoon-bestuurder - Aanpassing van de statuten aan de vigerende wetgeving

Uit het proces-verbaal verleden op 13 november 2013 voor Christophe Biindeman, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een; coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent,; !I Kouter 27, geregistreerd op 15 november 2013 te Gent Il, boek 253, blad 29, vak 10, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden van de burgerlijke; ;; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "KOEN BYTTEBIER", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent,: Begijnhoflaan 414, ondernemingsnummer 0469.155.049, RPR Gent, is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen: TOEVOEGING VAN EEN BIJKOMENDE BEPALING IN ARTIKEL 1 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist een bijkomende bepaling toe te voegen in fine van artikel 1 van de statuten teneinde de verplichting op te nemen betreffende het vermelden van de rechtsvorm voorafgaand aan de maatschappelijke benaming.

Bijgevolg zal volgende tekst worden toegevoegd aan artikel 1:

"Deze naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" of, in het Frans, door de woorden "société privée à responsabilité limitée" of de afkorting "SPRL" worden voorafgegaan of gevolgd." BEVESTIGING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering neemt kennis en bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel;

van 9000 Gent, Sint-Michielshelling 4 naar 9000 Gent, Grensstraat 176, ingevolge de iï

beslissing van de zaakvoerder de dato 10 augustus 2000, bekendgemaakt in de Bijlage tot; het Belgisch Staatsblad van 30 november daarna, onder nummer 20001130-318.

De vergadering neemt vervolgens kennis van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 9000 Gent, Grensstraat 176 naar 9000 Gent, Begijnhoflaan 414, ingevolge de beslissing; van de zaakvoerder de dato 19 juli 2011, bekengemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 augustus daarna, onder nummer 11118204.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch mod 11.1

Staatsblad



De vergadering beslist bijgevolg de tekst van artikel 2 van de statuten integraal te schrappen en te wijzigen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Begijnhoflaan 414.

De ?aakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Dit alles onverminderd de deontologische regels inzake de vestiging van een advocatenbureau."

SCHRAPPING VAN DE VERWIJZING NAAR HET REGISTER VAN DE BURGERLIJKE VENNOOTSCHAPPEN IN ARTIKEL 4 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist om de verwijzing naar het register van de burgerlijke vennootschappen in de eerste alinea van artikel 4 van de statuten te schrappen.

De eerste alinea van artikel 4 van de statuten zal bijgevolg luiden als volgt:

"De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht en begint te werken vanaf de dattim van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel."

OMZETTING KAPITAAL IN EURO

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro en het te brengen van zevenhonderdvijftigduizend Belgische frank (750.000,00 BEF) op achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR). KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van honderdzesenzeventigduizend vierhonderdenzeven euro negenennegentig cent (176.407,99 EUR) om het kapitaal te brengen van achttienduizend

vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) naar

honderdvijfennegentigduizend euro (195.000,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

pLAATSING EN VOLSTORTING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De inschrijver, te weten voornoemde heer Koen Byttebier, verklaart dat de kapitaalverhoging waarop wordt ingeschreven volledig volgestort is door een storting in geld, die hij gedaan heeft op een bijzonder rekeningnummer BE19 8335 3217 5612 op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen bij Belfius Bank.

Het attest van deze storting werd afgeleverd door de bank op 7 november 2013 en wordt aan de ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

De enige vennoot besluit dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, thans beschikbaar zijn.

VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is, dat het kapitaal werd verhoogd tot honderdvijfennegentigduizend euro (195.000,00 EUR), verdeeld over zevenhonderdvijftig (750) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door volgende tekst:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijfennegentigduizend euro (195.000,00 EUR). Het is verdeeld over zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

WIJZIGING VAN ARTIKEL 11 VAN DE STATUTEN DOOR DE BELGISCHE FRANK OM TE ZETTEN IN EURO EN AF TE RONDEN

De vergadering beslist de zesde alinea van artikel 11 van de statuten te wijzigen door het bedrag in Belgische frank om te zetten in euro en af te ronden naar het hoger honderdtal. Bijgevolg zal de zesde alinea van artikel 11 luiden als volgt:

"Indien echter de overnameprijs twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) overtreft, heeft de overnemer de mogelijkheid zijn schuld te betalen als volgt:

Één vijfde bij het ondertekenen van de overdracht;

De overige vier vijfden binnen de vijf jaar vanaf de eerste betaling, elk jaar voor een gelijk deel."

WIJZIGING VAN DE VERTEGENWOORDIGING VAN EEN RECHTSPERSOON-BESTUURDER De vergadering beslist dat indien een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, deze onder zijn aandeelhouders, vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger dient te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijgevolg wordt een nieuwe alinea toegevoegd in fine van artikel 13 van de statuten: "Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders."

AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE VIGERENDE WETGEVING INZAKE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan de vereffeningsprocedure zoals ingevoerd door de wet van 2 juni 2006.

Bijgevolg wordt artikel 24 van de statuten integraal geschrapt en vervangen door volgende artikelen:

"ARTIKEL VIERENTWINTIG

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Alarmbelprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

t

mod 11.1

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Voortbestaan  ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen

ARTIKEL VIJFENTWINTIG

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

ARTIKEL ZESENTWINTIG

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in, natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

WIJZIGING VAN DE STATUTEN TENEINDE ALLE VERWIJZINGEN NAAR DE OUDE WETGEVING INZAKE VENNOOTSCHAPPEN TE SCHRAPPEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

s 4, ' 1

Voor- mod 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



De vergadering beslist de hierna opgesomde artikelen van de statuten te wijzigen teneinde alle verwijzingen naar de oude wetgeving inzake vennootschappen te schrappen en te vervangen door te verwijzen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden volgende artikelen van de statuten aangepast:

artikel 8;

artikel 11;

artikel 17;

artikel 22.

MACHTIGING VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GHYSEL EN DE LOMBAERDE", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1099, met ondernemingsnummer 0433.284.251, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coordinatie van de statuten, inclusief de hernummering, toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte;

- gecoördineerde statuten;

onderhandse volmacht de dato 12 november 2013.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 18.07.2013 13314-0336-013
02/09/2011 : GET001308
01/08/2011 : GET001308
20/08/2010 : GET001308
28/08/2009 : GET001308
27/08/2008 : GET001308
05/09/2007 : GET001308
04/09/2006 : GET001308
10/06/2005 : GET001308
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 03.08.2015 15378-0494-012
08/06/2004 : GET001308
23/06/2003 : GET001308
11/06/2002 : GET001308
30/11/2000 : GEA023084
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.05.2016, NGL 20.07.2016 16331-0195-012

Coordonnées
KOEN BYTTEBIER

Adresse
BEGIJNHOFLAAN 414 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande