KOEN DE POTTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEN DE POTTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.040.237

Publication

29/09/2014
ÿþmod 11.1

;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111J1.111,111011A J11

NEERGELEGD

I 8 SEP. 20Ik

RECE-11-B'e\!...%.VAN

KOOPHANDeleGF a

Ondernemingsnr 0835.040.237

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Koen De Potter

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Meirelos 25

9800 Deinze (Petegem-aan-de-Leie)

!: Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

:1

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap 4Koen De

Potter met zetel te met zetel te 9800 Deinze (Petegem-aan-de-Leie), Meirelos 25, opgemaakt door notaris Peter De Proft, te Deinze, op 16 september 2014, blijkt dat

1. Na voorlezing door de voorzitter van het verslag van zaakvoerder, met een staat van activa en passiva afgesloten per 22 augustus 2014, in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, en van het verslag van de bedrijfsrevisor, Parmentier Guy bv ow bvba, met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door de heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, de dato 6 september 2014, eveneens in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, bespreekt de vergadering deze documenten.

Het besluit van voormeld revisoraal verslag luidt als volgt:

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennotschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KOEN DE POTTER" kan ik verklaren dat:

" Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in

overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 22 augustus 2014.

" De staat van activa en passive, opgesteld door het bestuursorgaan per 22 augustus 2014 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 124.814,48 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

" î Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedresrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden, zoals medegedeeld door het bestuursorgaan, ten aanzien van derden op datum van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

ij Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 12.201,61 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd."

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden.

_-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2. Aangezien de vennootschap voor haar ontbinding reeds feitelijk werd vereffend door de heer be Potter Koen, voormeld, en aile schulden van de vennootschap werden betaald, met uitzondering van de hierna gemelde belastingschulden, zoals blijkt uit de voormelde staat van activa en passiva, wordt geen vereffenaar aangesteld en geen verdelingsplan opgemaakt. In de mate dat er nog schulden zouden blijken worden deze door de voormelde vennoten integraal ten laste genomen en verbinden zij zich deze aan te zuiveren met hun persoonlijk vermogen.

Uit voormelde staat van actief en passief blijkt er een belastingschuld ten belope van

ACHTDUIZEND DRIEHONDERDVIJFENTWINTIG EURO DRIEËNZEVENTIG CENT (E 8.325,73) te zijn. Per email de dato 10 september 2014 werd mij door bvba Fiscopolis, vertegenwoordigd door mevrouw Keerman Carine, meegedeeld dat door boeking van de correcte facturen de verschuldigde btw verminderd en de verschuldigde vennootschapsbelasting vermeerderd is. De correcte bedragen voor een totaal van ZEVENDUIZEND ACHTHONDERDEENENZESTIG EURO ACHTENVIJFTIG CENT (E 7.861,58) werden op 10 september 2014 betaald aan de bevoegde diensten. De vennoot legt op heden het bewijs van overschrijving voor aan ondergetekende notaris, dewelke hiervan een kopie in zijn dossier zal bewaren.

3. Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van de rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening. De rekeningen van de vereffening worden goedgekeurd.

4. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de

huidige zaakvoerder.

De vergadering besluit om kwijting te geven aan de zaakvoerder.

5. De vennoten stellen vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Koen De Potter ontbonden is door haar wilsuiting en dat zij door het uitoefenen van de rechten verbonden aan de eigendom van aile aandelen, geheel de activa en passive verkrijgt waarvan zij uitdrukkelijk aanvaardt de goederen terug te nemen en de schulden persoonlijk en op een onbeperkte wijze te haren leste te nemen. Bijgevolg is de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Koen De Potter, definitief afgestoten.

6. De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende vijf jaar zullen bewaard worden in de woonplaats van de heer De Potter Koen, voormeld. De voormelde vennoten verklaren de bewaring ervan op zich te nemen gedurende ten minste vijfjaar. De vergadering stelt vast dat geen enkele som of waarde dient te worden gestort in de Deposito- en Consignatiekas.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter De Proft te Deinze

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, staat van activa en passiva, verslag bedrierevisor, verslag

bestuursorgaan.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 21.10.2013, NGL 22.11.2013 13666-0408-010
06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 29.10.2012, NGL 29.11.2012 12654-0081-011
12/04/2011
ÿþmotl 2.5

Ondernemingsnr: ~ IJ OHO 2--S

Benaming : Koen De Potter

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meirelos 25

9800 Deinze (Petegem-aan-de-Leie)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 30 maart 2011 dat:

II 1. De heer DE POTTER Koen Cari Gaby, geboren te Roeselare op 15 november 1973,; (identiteitskaartnummer 590-6486022-46, rijksregistemummer 73.11.15-045.48), echtgenoot van mevrouw; VANDER LINDEN Els, wonende te 9800 Deinze, Meirelos 25, een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "Koen De Potter", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze; (Petegem-aan-de-Leie), Meirelos 25.

2. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd EURO (¬ 18.600,00) en is; verdeeld is in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde. De voornoemde oprichters' hebben ingeschreven als volgt:

- door de heer DE POTTER Koen, voornoemd, ten belope van alle honderd zesentachtig (186) aandelen, volstort; ten belope van vijftienduizend EURO (¬ 15.000,00).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het; Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 068-8921852-13 bij dei naamloze vennootschap DEXIA BANK, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 februari 2011

afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven. i

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten; belope van ongeveer tachtig ten honderd.

ij De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van vijftienduizend EURO (¬ 15.000,00).

ij Het kapitaal is volstort ten belope van vijftienduizend EURO (¬ 15.000,00).

ij 3. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

ii 1) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voomamelijki doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het;

besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. s

2) De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.; Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de: hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het' ii waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in; eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

3) Het beheer van vennootschappen, ongeacht hun doel, het optreden als vereffenaar, de uitoefening van; bestuursmandaten;

4) Het geven van opleiding in deze domeinen, bij zowel publieke onderwijs instellingen als op privé-basis;; het publiceren van artikels en boeken.

5) De organisatie van evenementen die samenhangen met het voorgaande.

i 6) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in heil algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op hets productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

7) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en; verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren,! ;s aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IHV ~Y1IVIIIV1IIIIVIVI~~

=11~55~31-

4

'g;

NEERGELEGD

3 nad 2011

REC;ià:'I ~1" .l.~j#~~r.. ,.N.

KOOPHAN ENT

,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

1oo

mod 2.1

9,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

8) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

9) Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

10) Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

5. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van oktober om 9.00 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Het boekjaar begint op 1 mei en eindigt op 30 april van het daaropvolgend jaar.

8. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

de heer DE POTTER Koen, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 april 2012

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FISCOPOLIS, die te dien einde woonstkeuze doet te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Pleispark 53, individueel bevoegd, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

OVERNAME VERBINTENISSEN





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 1 maart 2011 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KOEN DE POTTER

Adresse
MEIRELOS 25 9800 PETEGEM-AAN-DE-LEIE

Code postal : 9800
Localité : Petegem-Aan-De-Leie
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande