KOEN DIERICKX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEN DIERICKX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.725.328

Publication

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 25.04.2013 13105-0445-018
22/06/2012
ÿþ+ , I

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111.13H111

Vt behi aat Beis Stam

i,`~TE,EfzeriL1C Gn 1 3 JUNI 2012

l~L9w ti"3'BANK VAN

etz)<

~'brii¬ ie?'F Gt >,

Ondernemingsnr : 0452.725.328

Benaming

(voluit) : KOEN DIERICKX

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Onderbergen 78 bus 4 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel:

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 01.05.2012 blijkt dat met algemeenheid van stemmen wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar : Bardelaere 51 - 9971 Lembeke.

Koen Dierickx

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 24.04.2012 12099-0184-018
20/09/2011
ÿþ Mod 2.1

une In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





, NEERGELEGD

..._.... .... ____.

0-8 -09- 20~~

RL~H I" if~~j~eV,~\

KOOPH.aNDEL TE GENT

l Hil ii ~iuiuuiwuuiiui~

-11141805"

V beh

aa Bel Star

Ondernemingsnr : 0452725328

Benaming

(voluit) ; KOEN DIERICKX

Rechtsvorm : BV Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Onderbergen 78 bus 4, 9000 Gent

Onderwerp akte : Omzetting vennootschap van BV CVOA naar BV BVBA

Ingevolge akte verleden voor notaris Frank Muller te Stekene op 31 augustus 2011, nog te registreren, blijkt:

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

Eerste resolutie:

A. De vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal te verhogen met dertienduizend zeshonderd achtenvijftig euro achtenzestig cent (13.658,68 EUR) om het te brengen van vierduizend negenhonderd en vijf euro tweeëndertig cent (4.905,32 EUR) op achttien duizend vijfhonderd vierenzestig euro (18.564,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van beschikbare reserves en zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

B. De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van dertienduizend zeshonderd achtenvijftig euro achtenzestig cent (13.658,68 EUR), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het vast gedeelte van het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttien duizend vijfhonderd vierenzestig euro (18.564,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd en twee kapitaalaandelen met een nominale waarde van honderd tweeëntachtig euro per aandeel.

Tweede resolutie:

De vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, de nominale waarde per aandeel af te schaffen.

Bijgevolg stelt de vergadering vast dat het vast gedeelte van het kapitaal, hetzij achttien duizend vijfhonderd vierenzestig euro (18.564,00 EUR), vertegenwoordigd wordt door honderd en twee (102) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd en tweede van het kapitaal vertegenwoordigen.

Derde resolutie:

A. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de bestuurder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 mei 2011.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 mei 2011 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de bestuurder, alsmede de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht.

B. De vergadering beslist om het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van volgende tekst aan artikel vier van de statuten:

"- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, dit alles binnen het wettelijk en disciplinair kader terzake."

Vierde resolutie:

Met eenparigheid van stemmen, beslist de vergadering om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "KOEN D1ERICKX" om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met naam "KOEN DIERICKX", met ingang van heden.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOEN DIERICKX" is de voortzetting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "KOEN DIER1CKX", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap, behoudens de voormelde kapitaalsverhoging.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 mei 2011, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefrij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

$ij tagen. bij- het Belgisch -Stxaistrtaü- = 20109/201T "=-Anneces du Maniteur b-elge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "KOEN DIERICKX", worden verondersteld verricht te zijn voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOEN DIERICKX".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOEN Dl ERICKX".

Overeenkomstig artikel 776 Wetboek vennootschappen mag het kapitaal van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOEN DIERICKX" niet hoger zijn dan het nettovermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "KOEN DIERICKX", zoals blijkt uit de voormelde staat van actief en passief. De voormelde kapitaalverhoging heeft wel degelijk invloed op de wettelijke minimum kapitaalsvereiste zoals door de wet opgelegd, omdat hieraan nog niet was voldaan.

Met uitzondering van de reserves ingevolge voorschreven kapitaalverhoging, blijven dezelfde alle overige activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOEN DIERICKX" zal de boekhouding en de boeken die door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "KOEN DIERICKX" gehouden werden, voortzetten.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOEN DIERICKX" behoudt het ondernemingsnummer 0452.725.328 waaronder de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "KOEN DIERICKX" ingeschreven was.

De honderd en twee (102) aandelen, zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen, worden aan de enige vennoot toegekend van de omgezette vennootschap "KOEN DIERICKX". Bijgevolg is de Heer Koenraad DIERICKX, voormeld, houder van 102 aandelen.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de enige vennoot, is de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "KOEN DIERICKX" om-gezet in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Vijfde resolutie: Verslagen:

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van het bestuursorgaan dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 31 mei 2011, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

Iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROELS, CRIEL & C° bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Luc Criel, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"Besluit

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de staat van activa en passiva afgesloten op 31 mei 2011 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "Koen Dierickx", aan een controle onderworpen, naar aanleiding van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 mei 2011 die de bestuurder van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 mei 2011 ad 394.105,97 EUR, is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ad 4.905,32 EUR. Na de omvorming zal het maatschappelijk kapitaal 18.564,00 EUR bedragen.

Kalken, 29 augustus 2011.

BVBA Roels, Criel & C°,

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Luc CRIEL

Bedrijfsrevisor"

Beide verslagen blijven hieraan gehecht.

Zesde resolutie:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen ontslag te verlenen op zijn verzoek aan de heer Koenraad Dierickx, voormeld als bestuurder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "KOEN DIERICKX".

De algemene vergadering beslist dat de décharge die zal worden gegeven aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geldt voor het bestuur van de zaakvoerder voor de periode van één oktober twee duizend en tien tot heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Zevende resolutie:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOEN DIERICKX" goed te keuren. Deze luiden thans als volgt:

STATUTEN

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "KOEN DIERICKX".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken

uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap,

van het woord "rechtspersonenregister' of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van

de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s),

alsook van haar ondememingsnummer.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 9000 Gent, Onderbergen 78 bus 4.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft ten doel:

-het beheren en exploiteren van radiologiepraktijken, dit in de meest uitgebreide zin van het woord;

-het onderzoeken en ontwikkelen van medische beeldvorming, dit eveneens in de meest uitgebreide zin van het woord;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vertogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, dit alles binnen het wettelijk en disciplinair kader terzake.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle akten, ondernemingen of vennootschappen met een zelfde, gelijklopend of aanverwant doe!, dat mogelijks van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, of haar cliënteelbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle rechtstreekse of onrechtstreekse operaties mogen uitoefenen die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doe! te interpreteren.

De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdeling, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven van haar eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doe! of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD VIERENZESTIG EURO (18.564,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door 102 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

ln afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan

drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt

voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan

een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt

verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

* indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts

geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en

bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking

van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere

zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van

dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van

diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand maart om 18.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

a) indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel vijftien - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door aile aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering warden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende

jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Artikel negentien - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen.

Achtste resolutie:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot niet-statutair zaakvoerder aan te

stellen: de heer Koenraad DIERICKX.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige

maatregel die zich hiertegen verzet.

De opdracht geldt voor de duur van de vennootschap en neemt aanvang op heden.

Zijn opdracht wordt niet vergoed tenzij de algemene vergadering daar anders over zou beslissen.

Negende resolutie:

. " "

V&or"

beh ûdèn aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering machtigt FIDURO Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te 9270 Kalken,' Heirweg 53 en haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister te wijzigen en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen en alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen via het ondernemingsloket.

Frank MULLER, notaris.

Tu ' %_ h~~à. " . atte

.~ coatAtivnuf5,42..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/1994 : GET692
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 28.04.2017 17110-0335-016

Coordonnées
KOEN DIERICKX

Adresse
BARDELAERE 51 9971 LEMBEKE

Code postal : 9971
Localité : Lembeke
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande