KOJACC

BV CVBA


Dénomination : KOJACC
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 507.730.959

Publication

30/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de op¬richting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedepo¬neerd op een bijzondere rekening met nummer BE47 73901044 5180 bij de KBC Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 23 december 2014 afgeleverd bankattest. Het bankattest zal in het dossier bewaard blijven.

De inschrijvers verkla¬ren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschre¬ven, volledig volstort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00). VERGOEDING VOOR DE INBRENG

Voor de inbreng in geld door de heer Jan Hellinckx, voornoemd, ten bedrage van zestigduizend euro (¬ 60.000,00), worden honderd veertien (114) aandelen categorie A toegekend;

Voor de inbreng in geld door de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JA CONVENT voornoemd, ten bedrage van vierenvijftigduizend Euro (¬ 54.000), worden vierenvijftig (54) aandelen categorie A toegekend; Voor de inbreng in geld door de heer Koen de Clercq, voornoemd, ten bedrage van honderd veertienduizend euro (¬ 114.000,00), worden honderd veertien (114) aandelen categorie A toegekend; en

Voor de inbreng in geld door de BVBA Fiduciaire WFD, voornoemd, ten bedrage van tweeënzeventigduizend euro (¬ 72.000,00), worden tweeënzeventig (72) aandelen categorie B toegekend.

ARTIKEL 60 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De verschijners verklaren overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen over¬neemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting sedert 1 december 2014.

FINANCIEEL PLAN - OPRICHTING

De oprichters erkennen dat de notaris hen toelichting verstrekt heeft over de wettelijke beschik¬kingen in verband met het finan¬cieel plan en de verant¬woorde¬lijkheid van de oprich¬ters van een vennootschap wanneer deze opgericht wordt met een kennelijk ontoereikend kapitaal (artikel 215 van het Wetboek van vennootschappen).

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden :

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Zij krijgt de naam: "KOJACC". Deze benaming dient steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden  burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Mijlbekelaan 19...

ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico s;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen; 4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van

vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de

uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent. -Het aankopen, verkopen, opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren, afbreken, verhuren en huren, leasen, valoriseren en verkavelen van onroerende goederen die uiteindelijk dienst kunnen doen als kantoorruimte.

-Het vestigen en overdragen van zakelijke rechten op terreinen en gebouwen op onroerende goederen als hiervoor vermeld.

-Het aan- en verkopen van alle verhandelbare waardepapieren, beursgenoteerde aandelen, obligaties, opties, futures, certificaten en andere effecten ter belegging van de vennootschap haar overtollige liquide middelen. Het toestaan van leningen en verstrekken van waarborgen, zowel aan derden als aan verbonden ondernemingen, uitgezonderd aan haar cliënten.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of

rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het Koninklijk Besluit van 15 februari 2005

betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in

het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van

bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met

handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank

hiermee wordt belast.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL - AANDELEN - CERTIFICATEN

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR). Het wordt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door driehonderd (300) aande-len op naam, zonder vermelding van waarde, waaronder 228 aandelen van categorie A en 72 aandelen van categorie B, die ieder één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal vertegen-woordi-gen...

ARTIKEL TIEN - OVERDRACHT VAN AANDELEN

De stemrechten mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan overeenkomstig de wet, in het bijzonder de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en het koninklijk besluit van 16 oktober 2009 tot wijziging van het koninklijk besluit van 4 mei 1999, betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

De Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt ingelicht over elke wijziging van de stemrechten en van de samenstelling van haar aandeelhouderschap en bestuursorgaan binnen de vijftien dagen nadat de wijziging uitwerking krijgt.

HOOFDSTUK III - ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING 1 - Algemene vergadering

ARTIKEL ELF - JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op 20 maart om zeventien uur (17u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaar-ver-gadering de volgende werkdag plaats. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene -vergadering van vennoten mag bijeengeroe-pen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bij-eenge-roepen worden door het bestuursorgaan of de commis-sa-ris-sen en moeten bijeengeroe-pen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal verte-genwoor-digen. De - bijzondere of buitengewone ver-gaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennoot-schap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medege-deeld.

ARTIKEL VEERTIEN  VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (desgevallend een digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de voorzitter van de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aange-duide plaats worden neerge-legd drie werkdagen voor de algeme-ne vergade-ring.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

ARTIKEL VIJFTIEN - AANWEZIGHEIDSLIJST - BUREAU - NOTULEN

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun vol-machtdra-gers verplicht de aanwe-zig-heidslijst, met aanduiding van de naam, de voor-na(a)m-(en) en de woonplaats of de maatschappelijke bena-ming en de statutai-re zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordi-gen, te onder-teke-nen.

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorge-zeten door de voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaats-vervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom ver-zoeken. Deze notu-len worden in een speciaal register bijgehouden. ARTIKEL ACHTTIEN BERAADSLAGING - AANWEZIGHEIDSQUORUM

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraad-slagen, onver-schillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoor-digde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

ARTIKEL NEGENTIEN - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG - AFSCHRIFTEN EN UITTREKSELS VANOTULEN

De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergade-rin-gen bestemd voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

derden worden ondertekend door één of meer bestuurders.

AFDELING 2 - Bestuur

ARTIKEL VIERENTWINTIG - BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP - BEVOEGDHEDEN

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten min¬ste drie leden door de algemene vergadering verkozen onder de vennoten. Minstens twee derde van het totale aantal bestuurders zal steeds worden gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de A-aandeelhouders, en één derde zal gekozen worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de B-aandeelhouders, voor een duur be¬paald door de algemene vergadering. Na het verstrijken van het mandaat zijn de be¬stuurders herbenoembaar.

Indien er minstens drie bestuurders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot bestuurders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen één van zijn leden, die verkozen werd op voordracht van de categorie A-aandeelhouders, tot voorzitter.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stel¬len die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de al-gemene vergadering bevoegd is en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten. De bestuurders die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de bestuurder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 24, 6de alinea van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Volgende handelingen vereisen echter de voorafgaande goedkeuring van de algemene ver¬gadering, met de meerderheden die in artikel 21 van de statuten bepaald zijn :

- een fusie of splitsing van de vennootschap;

- een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal ;

- de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde;

- de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving;

- de ontbinding van de vennootschap;

- enige wijziging van de statuten,

- het wijzigen van de waarderingsregels met inbegrip van de boekhoudkundige regels die toegepast worden wat betreft de boeking van lopende projecten;

- elke rechtstreekse of onrechtstreekse transactie, vervreemding of zekerheidsstelling, verdeling, desinvestering of vernietiging van een belang of een substantieel deel van de activa of de activiteiten van de Vennootschap;

- de substantiële wijziging van de activiteiten, de ontwikkeling van elke activiteit buiten het kader van de bestaande bedrijfsactiviteiten of bestaande kernmarkten en/of het sluiten van samenwerkingsovereenkomsten of joint-ventures voor de Vennootschap;

- investeringen, ontwikkelingskosten, acquisities of kapitaaluitgaven die in één of meerdere keren het bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000) overschrijden;

- beslissingen omtrent het aanwerven, ontslaan (met uitzondering van de hypothese van een dringende reden) en de bezoldiging van directieleden en personeel met een bruto wedde van meer dan vierduizend euro (¬ 4.000) per maand;

- de wijziging of verbreking van de dienstverle-ningsovereenkomsten met managementvennootschappen waarvan de modaliteiten worden vastgelegd in de aandeelhoudersovereenkomst;

- het aangaan van leningen, kredietovereenkomsten, borgen en garanties die in één of meerdere keren het bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000) overschrijden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het aanvatten van juridische procedures en het sluiten van dadingen;

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens één bestuurder hierom verzoekt.

De raad van bestuur komt bijeen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. De oproepingsbrief bevat de agenda en wordt minstens acht dagen vóór de vergadering van de raad van bestuur opgestuurd. Over punten die niet op de agenda voorkomen, kan slechts geldig worden beraadslaagd en beslist indien alle bestuurders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn en akkoord zijn over de betreffende agendapunten te beraadslagen.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, tweede lid van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie; dit wordt uitdrukkelijk zo genotuleerd.

Elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk besluit van de bestuurders.

ARTIKEL ZESENTWINTIG -VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd, in en buiten rechte en ten aanzien van derden door iedere bestuurder verkozen op voordracht van de categorie A-aandeelhouders, die alleen optreedt voor verbintenissen die een bedrag van 5.000 EUR niet overschrijden. Voor verbintenissen boven een bedrag van 5.000 EUR wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door minstens twee bestuurders verkozen op voordracht van de categorie A-aandeelhouders.

Het orgaan dat volgens voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevol¬machtigden van de vennootschap aanstellen binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent. Meer in het bijzonder mogen de gevolmachtigden aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent, of met het voeren van de titel van accountant en van belastingconsulent.

Het is de raad van bestuur die de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die verbonden zijn aan deze functie, bepaalt.

AFDELING 3 - Controle

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarre¬ke-ning en op de regelmatig¬heid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer com¬missa-rissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergade¬ring van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechts¬personen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissaris¬sen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uit-zonderings¬bepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoek- en contro¬lebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoe¬men en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

iedere vennoot zich laten bijstaan of vertegenwoordi¬gen door een accountant. De vergoe¬ding van

de accountant komt ten laste van de ven¬noot¬schap indien hij met haar toestemming wordt

be¬noemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rech¬ter¬lijke

beslissing. In deze gevallen worden de opmerkin¬gen van de accountant medege¬deeld aan de

vennoot¬schap.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

ARTIKEL DERTIG - WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten¬minste vijf ten honderd afgenomen voor

de vorming van de wet¬telijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maat¬schappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algeme¬ne vergadering over de bestemming van het

saldo van de netto-winst.

ARTIKEL EENENDERTIG - UITKERING

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen

en op de plaatsen bepaald door haar of door het bestuursorgaan.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

ARTIKEL TWEEENDERTIG - VEREFFENING

Bij ontbinding wordt één of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De

vereffenaar zal pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de

benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van

vennootschappen.

De vereffenaars beschikken over alle bevoegdheden genoemd in de artikelen 186 en 187 van het

Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De

algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid

beperken.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van

accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel

van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet

heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

ARTIKEL DRIEENDERTIG - SLOTAFREKENING

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats

worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de

aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het

evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een

opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE BESTUURDERS

A-BESTURDERS

Op voordracht van de A-aandeelhouders:

-de vennootschap JH Convent BVBA, gevestigd te 1790 Af-fligem, met ondernemingsnr BE

0866.141.308, vast vertegenwoordigd door de heer Jan HELLINCKX, voornoemd, en

-de vennootschap Negosios Consult BV ovv Com.V, met on-dernemingsnr BE 0833.957.795 hier

vast vertegenwoordigd door de heer Koen De CLERCQ, voornoemd

worden benoemd tot A-bestuurders van de vennootschap, voor een onbepaalde duur. Zij

aanvaarden dit mandaat.

Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

B-BESTUURDERS

Op voordracht van de B-aandeelhouders:

-de BVBA Fiduciaire WDF, voornoemd, vertegenwoordigd als gezegd, wordt benoemd tot B-

bestuurder van de vennootschap, voor onbepaalde duur. Zij aanvaardt dit mandaat.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEK¬JAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft, zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

EERSTE JAAR¬VERGA¬DERING.

De eerste jaarvergade¬ring zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van

ONDERNEMINGEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan Vermoesen Guido BV ovv BVBA, vertegenwoordigd

door haar aangestelden, gevestigd te 9300 Aalst, Mijlbekelaan 19, teneinde de nodige formaliteiten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

te vervullen en ten dien einde alle akten en stukken te tekenen tot :

-inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in het

rechtspersonenregister ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

-inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap bij het

Ondernemingsloket;

-inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van de vennootschap als belastingplichtige

bij het beheer van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde;

-aanvragen tot het bekomen van attesten en/of vergunningen dewelke dienstig zijn voor de diverse

administratie van de rechtbanken, kamers van ambachten en neringen en financiën.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.03.2016, NGL 30.01.2017 17031-0510-013

Coordonnées
KOJACC

Adresse
MIJLBEKELAAN 19 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande