KONINGSBLOK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KONINGSBLOK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.050.362

Publication

23/04/2013
ÿþ i ~ ~ ~'~~~ Mod Word 11.1

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beillrude

S 511 181 lh

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 2 APR. 2013

DENWWVIOND

Ondernemingsnr : 0433.050.362

Benaming

(voluit) : KONINGSBLOK

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Ettingestraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Meester PHILIPPE VERLINDEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Philippe Verlinden & Sven Heyvaert', geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Casinostraat 10, op 27 maart 2013, "Geregistreerd drie ro! geen verwijzing te Sint-Niklaas de 28 maart 2013, boek 590 blad 40 vak 07. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). De ontvanger (getekend) V. Vertongen ", dat een buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KONINGSBLOK" werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1. Na voorlezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato dertien maart tweeduizend en dertien, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken, met aangehechte staat van activa en passiva de dato twaalf maart tweeduizend dertien en het controleverslag van de Bedrijfsrevisor, A & F Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Hemelryck, de dato veertien maart tweeduizend dertien, werd met eenparigheid van stemmen van alle vennoten die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en gezien geen passiva meer waren en het resterend actief door aile vennoten werd teruggenomen besloten tot ontbinding van de vennootschap zonder aanduiding van een vereffenaar.

2. Als gevolg daarvan werd vastgesteld dat de vereffening is afgesloten en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan, dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar zullen worden bewaard op volgend adres: 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Dauwels),; Ettingestraat 20.

3. Kennisname van het ontslag van mevrouw Vera Maria Alfons De Baere, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Ettingestraat 20, die heeft aanvaard.

4. volmacht

Werd aangesteld tot bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, teneinde bij het. Ondememingsloket, de Kruispuntbank, de diensten van de BTW en eventuele andere administraties, alle; formaliteiten te vervullen en aile documenten te tekenen voor de doorhaling van inschrijving, aangifte van stopzetting en neerlegging van stukken : "Accountantskantoor Herman Van Acker" BV, BVBA met. mandaatdrager Herman Van Acker met adres te 9100 Sint-Niklaas, Augusf,,Vetmeylenstraat 2.

"

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.





Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte en uittreksel van de akte, verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor, met staat activa en passiva,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.03.2013, NGL 04.04.2013 13083-0146-010
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 20.06.2012 12196-0504-012
23/09/2011
ÿþ " I Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IlI 111111 IIIIIIV II I~VIII IIN

`11143855*

Vc behc aan Bele Staat

GRIFFIE RECHTE-_,V1/4K VAN KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0433050362

Sonamling

(voluit) : KONINGSBLOK

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9170 Sint-Gillis-Waas, Ettingestraat 20

O tderteerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME - PARTIËLE SPLITSING

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Meester Philippe Verlinden, Geassocieerd Notaris te Sint-; Niklaas, op negenentwintig augustus tweeduizend en elf, "Geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas, de 30', augustus 2011 , negen bladen, geen verzending. Boek 576, blad 83, vak 05. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) De e.a. inspecteur, (getekend) V. Vertongen", dat een buitengewone algemene vergadering van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KONINGSBLOK" werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1. Na onderzoek van de documenten en verslagen, namelijk:

a)het door de zaakvoerders van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap:

opgestelde fusievoorstel;

b)de overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen opgestelde controleverslag van!

de bedrijfsrevisor.

c) Vrijstelling van verslaggeving, voorzien in artikels 694, 695 en 730 van het Wetboek van'°

Vennootschappen, overeenkomstig artikel 695 in fine van het wetboek van Vennootschappen;

en na,overeenkomstig artikel 696 van het Wetboek van Vennootschappen, mededeling door de zaakvoerders van de overgenomen en overnemende vennootschappen van elke belangrijke wijziging die zich in de activa en de pasiva van het vermogen heeft voorgedaan tussen de datum van de opstelling van het fusievoorstel en de datum van de laatste algemene vergedring die tot de fusie besluit en een verslag van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap;

beslissing tot partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig, voormeld fusievoorstel, voor zover ze betrekking hebben op de vennootschap Koningsblok, aangevuld met het voormeld verslag van de zaakvoerder van de vennootschap en in toepassing van artikel 730 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASK", met maatschappelijke zetelte 9170 Sint-Gillis-Waas, deelgemeente Sint-Pauwels, Ettingestraat 20 van de activiteit van beheer en ter beschikkingstellen ten voordele van derden van een onroerend patrimonium, die een bedrijfstak uitmaakt van vennootschap zoals beschreven in het voormelde verslag van de zaakvoerders' van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap en onder de voorwaarden opgenomen in het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering; deze activiteit werd zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen.

a) De handelingen van de inbrengende vennootschap "Koningsblok" zulten, voor wat betreft de ingebrachte bedrijfstak, sinds één januari tweeduizend en elf boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "ASK".

b) De vennoten van de overgenomen vennootschap hebben in ruil voor de inbreng van de bedrijfstak, ingevolge partiële splitsing duizend driehonderd drieënzestig (1.363) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap ontvangen die zullen deelnemen in de winst van de overnemende vennootschap vanaf één. januari tweeduizend en elf.

2. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met zeventien duizend vijfhonderd zevenenvijftig euro dertien', cent (¬ 17.557,13) om het te brengen van duizend veertien euro eenenveertig cent (¬ 1.014,41), als gevolg van de partiële splitsing, om het te brengen op achttien duizend vijfhonderd eenenzeventig euro vierenvijftig cent (¬ 18.571,54) door inbreng van belastingsvrije reserves ten belope van zestien duizend zeshonderd en negen euro drieënveertig cent (¬ 16.609,43), wettelijke reserves ten belope van honderd en een euro vierenveertig cent (¬ 101,44) en beschikbare reserves ten belope van achthonderd zesenveertig euro zesentwintig cent (¬ 846,26),' zonder uitgifte van nieuwe aandelen, en aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de genomen beslissing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

12/07/2011
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9170 Sint-Gillis-Waas, Ettingestraat 20

Onderwerp akte : FUSIE - neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van een fusie door overneming, waarbij er wordt overgegaan tot een fusie door de besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ASK van alle activa en passiva, rechten en verplichtingen van 1) de besloten vannootschap met beperkte aansprakelijkheid Koningsblok en 2) de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Notim

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iuuu~u~iu~inuiuuuwu~iw

+iiiosaoa~

Ondernerningsnr : 0433050362 Benaming

(voluit) : KONINGSBLOK

~

VAN KOOPHANDEL ~~ y

3 0. 06. 2011

MOf~jDE

I DEN~

:,.i,.Z---- --

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 23.06.2011 11202-0309-010
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 06.07.2009 09388-0207-013
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 29.08.2008 08716-0002-013
11/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 12.06.2006, NGL 07.07.2006 06433-4951-013
20/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.06.2005, NGL 18.07.2005 05511-4192-012
17/02/2005 : SNA010334
20/07/2004 : SNA010334
28/07/2003 : SNA010334
17/07/2002 : SNA010334
27/06/2000 : SNA010334
20/10/1993 : TUT61

Coordonnées
KONINGSBLOK

Adresse
ETTINGESTRAAT 20 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande