KORENZA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KORENZA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.927.606

Publication

17/12/2014
ÿþ/MI\ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111







NEERGELEGD

0 $ DEC. 2014

RECHTiernttgl/AN

KoC'>at-lANr1Fl TE GEOFT

Ondememingsnr: 0844.927.606

Benaming (voluit) : Korenza

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weststraat 54

9880 Aalter

Onderwerp akte :Varia: Aanstelling lasthebber ad hoc

Er blijkt uit een proces verbaal verleden voor notaris Bernard Van der Auwermeulen op zeven november tweeduizend veertien, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering unaniem beslist heeft tot aanstelling van Mevrouw VAN SEVEREN Sarah Angela, geboren te Gent op acht februari negentienhonderd tweeëntachtig (rijksregistemummer 82.02.08-342.87), wonende te 9850 Nevele-Merendree als lasthebber ad hoc en dit naar aanleiding van de geplande uitonverdeeldheidtreding van goederen gelegen te Gent, Dampoortstraat.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging

- voor eensluidende kopij van het proces-verbaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/01/2013
ÿþmod 11.1

Luik B ] ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111)11),11,111111

~cicit-tCáELi~G~

2 7 DEC. 2012

RECHTBANK VAN

LOPH- Fd,,IEGENT J

Ondernemingsnr : BE0844.927.606

Benaming (voluit) : Korenza

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Weststraat 54

9880 Aalter

Onderwerp akte :,BVBA: oprichting

Notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergem verklaart dat ingevolge materiële misslag het eerste boekjaar atsook de eerste jaarvergadering van de BVBA Korenza verkeerdelijk werden gepubliceerd..,

Bij aanvullende verklaring, heden aangeboden ter publicatie, werd dit rechtgezet en loopt het eerste boekjaar van deze vennootschap tot en met eenendertig december tweeduizend en dertien (in plaats van tot en met.; eenendertig december tweeduizend en twaalf) en zal de eerste iaarverciaderinct plaats vinden op de vierde;; vriidaa van de maand iuni tweeduizend en veertien (in plaats van op de vierde vrijdag van de maand juni,! tweeduizend en twaalf).

Getekend notaris Bernard Van der Auwermeulen

eensluidende kopij van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/04/2012
ÿþl bel ai

BE

Sta

mod 11.1

L~~~ 1! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

" 12073190 Ill

NEERGELEGD

- 2 --O4- 2012

RECHTAUMUAN

KOOPHAJNIDEETE GENT

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : Korenza

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weststraat 54

9880 Aalter

j! Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN der AUWERMEULEN te Zomergem op 2810312012 dat:

1. Mevrouw MAGUREANU Adriana Mshaela, geboren te Salonta (Roemenië) op zestien februari: negentienhonderd tweeëntachtig, (identiteitskaartnummer: 590.7108025.85 geldig van acht januari: tweeduizend en acht tot acht januari tweeduizend en dertien  rijksregistemummer: 82.02.16-450.30), in: echtscheiding van de heerTORREKENS Robin, wonende te 9880 Aalter, Weststraat 54.

2. Mevrouw IMRE Beatrix Eniko, geboren te Salonta (Roemenië) op twee juni negentienhonderd: drieëntachtig, (identiteitskaart nummer 683040CA), wonende te 5211 SI_ 's Hertogenbosch (Nederland),: Marktstraat 11C woonstkeuze doende te Aalter, Weststraat 54

Een besloten vennootschap met bèperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming "Korenza".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Weststraat 54.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

:; Elke verandering van de zetel zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door de zorgen

van de zaakvoerder.

:; De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels,

ii bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

i Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België of in het buitenland, alleen of in

samenwerking met derden, alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of

;: onroerende aard te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op;

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile' verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-1 en verkoop, de bouw, de verbouwing, het doen bouwen en doen verbouwen, de binnenhuisinrichting: en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die;

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, vanil

onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

:

" Het aanleggen, het oordeelkundige uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- er7. verkoop, de huur en verhuur, de ruil; en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle, verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

" Het verwerven en aanhouden van minderheids- en / of meerderheidsparticipaties, in eender welke: vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de: ontwikkeling van cie vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het; deelnemen aan beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische,: administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

" Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk: doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en: het besturen van vennootschappen dit alles in de meest ruime betekenis Net uitwerken var:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

"

rendementsstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten.

" De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande, Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

" Trading in de meest brede zin.

" Groothandel, kleinhandel, import, export, verhuur, verkoop en ontwikkeling, van duurzame toestellen en systemen.

" De aankoop en verkoop, zowel groot- als kleinhandel, import en export, studie, fabricatie en installatie van alle toestellen, machines en installaties voor energievoorziening en  besparing in gebouwen.

" Het commercialiseren en de distributie van energie opwekkingssystemen uit alternatieve energiebronnen, zoals zon, wind, gasvormige, vloeibare of vaste brandstoffen, fuelcells of eender welke hernieuwbare energiebron, met inbegrip van toebehoren en benodigdheden.

" De advisering, planning, plaatsing en onderhoud in verband met hernieuwbare energie-installaties. "

" Het bevorderen en beheer van diverse vormen van milieuvriendelijke duurzame energie en zijn aanverwanten zoals onder andere zon, wind en water toepassingen, ...

" Trading in vrijetijdsartikelen die met de groene energiesector te maken hebben alsook bevorderen en verbeteren van hulpmiddelen voor allerlei sport, recreatie en landbouw doeleinden.

" Invoer, verkoop en/of verhuur van milieuvriendelijke hulp en verplaatsingsmiddelen.

" installaties plaatsen of laten plaatsen.

" De aankoop en verkoop, zowel groot- als kleinhandel, import en export, evenals advisering, plaatsing en eventuele inrichting van jacuzzi's, sauna's, stoomcabines en infrarood installaties, whirlpools, solariums, welleners- en soortgelijke ontspanningsproducten.

" Het aannemen van elektronische installatiewerken, centrale verwarmingsinstallaties en sanitaire installaties, ventilatie, koeling en klimaatregeling en alle toebehoren.

" De bouw van daken en het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken, dakterrassen en bouwwerken.

" Het optreden als tussenpersoon in de handel.

" Het ontwikkelen, verwerven, uitbaten of verlenen en in licentie geven van octrooien, exclusieve en andere rechten, know-how en andere aanverwante immateriële vast activa.

" De import en export, groot- en kleinhandel, onderzoek, fabricatie, herstelling, onderhoud, verhuur en onderverhuur, aankoop en verkoop van alle materialen, koopwaren en grondstoffen, alsook alle toebehoren en vervangingsonderdelen, evenals vertegenwoordiging, commissiehandel en makelarij. Alle onderzoeken en elke uitvinding in verbinding met bovengenoemde toebehoren, toestellen en instrumenten.

" Alle activiteiten te verrichten welke verband houden met de luchtvaart, en meer in het bijzonder:

o Alle activiteiten te verrichten welke verband houden met bouwwerken, en meer in het

bijzonder,

" De studie en uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties,

" Aile mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

" Het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, het ruimen van bouwterreinen,

" Al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, ..

" Aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, waterdistributienetten en rioleringen, leidingen voor vervoer en distributie van elektrische energie,

" De aankoop, verkoop, huur, invoer en uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van gebouwen.

" De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

" Ruwbouw.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

[ " ~ .



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

1



BijIagen -b-i hiëtBéIgïsa Staatsblad -1 Ib4T2012 - Annexes du Moniteur belge





mod 11.1

mod 11,1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" Metselwerk en beton, metaal opbouwen, grondverzet, funderingen, draineringwerken, overdekking, plafondwerken, cementwerken, plaatsen van vloeren wandtegels.

" Groot- en kleinhandel in keuken of andere meubels, plaatsing en fabricatie van keukens en andere meubels.

" Glas zetten: plaatsen van beglazing, serres, veranda's, uitstalramen, spiegels,

" Algemene schoonmaak en industriële reiniging.

 % Het bouwen van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers, plaatsen van vangrails.

" Aanleggen en onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen.

" Het aanbrengen van chape, bouwen van funderingen inclusief heien.

 % Installatie van liften en roltrappen.

" Schrijnwerkerj van hout, van kunststof en metaal.

" Dakwerkzaamheden en afgeleide werkzaamheden.

" Dichtingwerken.

 % Isolatiewerken. akoestische, thermische, trillingsisolatie

" Stukadoors werkzaamheden

" Schilderen, plaatsen van behang

" Plaatsen van vloerbekleding en muurbekleding van hout of andere materialen

" Loodgieterwerk, sanitaire installaties, zinkwerk

" Schoorsteen- en ovenbouw

" Restauratiewerken arduin- en marmerwerken

" Leggen van klinkers en alle soorten stenen

" Onderneming voor installatie van de bedrading voor telefooninstallatie en computersystemen, installatie van antennes en bliksemafleiders

" Voegwerken en gevelverontreiniging

" Slotenwerk, klein ijzerwerk, inrichting en nivellering van terreinen, boringswerken, het bewerken van natuursteen

" Zee- en stroomwerken zoals het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen en technische werken aan de waterwegen en havenwerken, de grote irrigatiewerken en de regeling der waterlopen; de uitbaggering

" Bouwen, aanleggen en onderhouden van spoorwegen en andere spoorlijnen

o Organisatie en uitvoering van evenementen

o Het uitbaten van drank-, pub-, tavernes of ontspanningsgelegenheden en het verstreken van snacks in deze gelegenheden

o Het uitbaten van restauratiegelegenheden, feestzalen, traiteurdiensten, frituren en snackgelegenheden

o Het uitbaten van hotels, motels en dancings

o Het uitbaten van verbruikssalons en tearooms

o De handel in drank en eetwaren

o Het verzorgen en organiseren van recepties, maaltijden, feesten en evenementen

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

De BVBA Korenza zal dit doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt. Hierbij wordt steeds ingespeeld op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Me hierboven vermelde activiteiten in de meest ruime zin van het woord.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge







DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor- ' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,001 verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractie waarde van één honderdste ieder en volledig volstort, zoals hierna blijkt:

1) Mevrouw Adriana Magureanu voornoemd, tekent in op vijfennegentig aandelen, hetzij voor zeventienduizend zeshonderd zeventig euro (¬ 17 670,00) en

2) Mevrouw IMRE Beatrix voornoemd, tekent in op vijf aandelen, hetzij voor negenhonderd dertig euro (¬ 930,00)

De comparante verklaart dat deze aandelen volledig volstort zijn.

Aldus is het totaal van het volstorte maatschappelijk kapitaal gebracht op achttien duizend zeshonderd Euro (¬

18.600-).

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni om negentien uur en op plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats,

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende

zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hemieuwen.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald. Zodra er tenminste drie zaakvoerders zijn, vormen ze een college van zaakvoerders die een voorzitter verkiest en verder vergadert en beraadslaagt zoals gebruikelijk in raadsvergaderingen. Zij kunnen het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan één bijzonder lasthebber, die geen vennoot hoeft te zijn, zonder dat dit mandaat algemeen mag zijn.

BESTUURSBEVOEGDHEID  VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte ais eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

WINSTVERDELING

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

ONTBINDING EN VEREFFENING

De vennootschap kan steeds ontbonden worden, zoals bepaald in artikel vier. De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de afsluiting ervan.

Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen. De venootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één der vennoten.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur:

Mevrouw MAGUREANU Adriana Mihaela, geboren te Salonta (Roemenië) op zestien februari negentienhonderd tweeëntachtig, (identiteitskaartnummer: 590.7108025.85 geldig van acht januari tweeduizend en acht tot acht januari tweeduizend en dertien  rijksregistemummer: 82.02.16-450.30), echtgenote van de heerTORREKENS Robin, wonende te 9880 Aalter, Weststraat 54.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf oprichting tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand juni tweeduizend en twaalf

om negentien uur (19 u).

VOLMACHT

Mevrouw Andriana Magureanu hier aanwezig, handelend in haar hoedanigheid ais zaakvoerder van voornoemde vennootschap bvba Korenza, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan DR Accountants & Belastingconsulenten BVBA met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Hospitaalstraat 54 bus 1 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de `Kruispuntbank van Ondernemingen' (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat zij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Werden gelijktijdig neergelegd:

- Een uitgifte van de akte

- Een bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

tiVooti behouden aan het Belgisch Staatsblad

07/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vol

behot

aan

Belgl

Staats

NEERGELEGD

2.9 »LI 2015

RECie:CUNK VAN

KOOPMND kt TE GENT

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : KORENZA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Weststraat 54 te 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder, Mevrouw Adriana Magureanu, werd beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen met ingang van 1 april 2015 naar ; Dampoortstraat 87, te 9000 Gent

MAGUREANU Adriana

Zaakvoerder

0844.927.606

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 14.09.2015, NGL 13.10.2015 15647-0502-011

Coordonnées
KORENZA

Adresse
DAMPOORTSTRAAT 87 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande