KOVERDIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KOVERDIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 501.487.822

Publication

23/10/2014
ÿþ(Dn Mai POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekendle-maken kopie

na neerlegging ter griffie van megRGELEGD

1II MU» hI

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

ELG1SCH STAATblirAli Griffie

ON1TEUR 'BELGE

16 -10-

21111i

-5 SEP, 2014

Onctememingsnr 0501,487.822

Benaming (voluit): Koverdis

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Groendreef 10, 9880 Aalter, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur

Tekst:

Er blijkt uit de notulen van de raad van bestuur van de vennootschap, gehouden op 2 september 2014 dat de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap KO VERDIS de volgende beslissingen heeft genomen:

- De maatschappelijke zetel wordt vanaf 1 oktober 2014 verplaatst naar de Tongersestraat 70 te 3740 Bilzen.

Dhr. Geert Ally

Bestuurder

Meat Invest International Comm.V

vertegenwoordiger r-- Geert Ally

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto: Naam en «héedanigheid 'van-clè inètrumenterende notaris, hetzij van de Perso(o)idant

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handlekenIng,

26/07/2013
ÿþ1 Mod PDF 11.1

ku1;t r;' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T

*13117073* 11111

NEERGELEGD

f7 Mill 2a3

v.RN 4

Ondernemingsnr : 0501.487.822

Benaming (voluit) : KOVERD1S

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Maldegemseweg 4, 9910 Knesselare, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur

Tekst :

Er blijkt uit de notulen van de Raad van Bestuur van de vennootschap Koverdis nv, gehouden op 26 juni 2013, dat de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap Koverdis de volgende beslissing heeft genomen:

- De maatschappelijke zetel wordt vanaf 1 juli 2013 verplaatst naar de Groendreef 10 te 9880 Aalter.

Dhr. Geert Ally

Bestuurder

Meat Invest International Comm. V

vertegenwoordiger = Geert Ally

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de tnstrdmenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/12/2012
ÿþf&

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor behouc aan hr Belgis. Staatsb

*12195103*

N EE UELEt D

2 2 NOV. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDE1. E GENT

~---- _ - _ 4 ~-

Ondernemingsnr : * So -~ G S~`

Benaming (voluit) : KOVERDIS

(verkort): *

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel :9910 Knesselare, Maldegemseweg 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Roel MONDELAERS, te Aalter, op 19 november 2012 dat:

1. De gewone commanditaire vennootschap MEAT INVEST INTERNATIONAL, met zetel te 9880 Aalter, Kestelstraat 172, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0811.220.007, rechtbank Gent, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, handelend overeenkomstig artikel 9 van de statuten, de heer ALLY Geert, geboren te Ruiselede op 27 november 1964, (rijksregister nummer 64.11.27-343.74), wonende te 9880 Aalter, Kestelstraat 172, in deze hoedanigheid benoemd in fine in de oprichtingsakte, onderhands opgemaakt in datum van 25 maart 2009, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 april daarna, onder nummer 20090427-60269.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PAYBIT, met zetel te 9880 Aalter, Groendreef 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0477.606.125, rechtbank Gent, hier vertegenwoordigd door één van haar zaakvoerders, handelend overeenkomstig haar statuten, de heer LANGERAET Jo Urbain, rijksregister nummer 68.08.10047.70, wonende te 8700 Tielt, Appelstraat 40, in deze hoedanigheid benoemd bij beslissing de dato 30 december 2003, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 mei 2004, onder nummer 20040514-0073219.

een naamloze vennootschap hebben opgericht, onder de benaming KOVERDIS.

Zetel de vennootschap is gevestigd te 9910 Knesselare, Maldegemseweg

De zetel van

4.

Doel

De vennootschap heeft tot doel de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, de commissie en de consignatie van alle artikelen van grootwarenhuizen, namelijk :

- voedingswaren: zuivelproducten, kruideniers- en koloniale waren, koffie, charcuterie, vleeswaren (vers, gerookt, gedroogd' en bewerkt), wijnen en dranken, confiserie, patisserie, biscuiterie, verse, gedroogde en geconserveerde groenten en fruit, vis en visproducten, bereide schotels.

- textiel: witgoed, stoffen, zijden, gordijnen, meubilering en plastiekstoffen, kinderkledij, mercerie, dames- en herenondergoed, dames-en herenconfectie, breigoederen, kousen, sokken, schoenen en pantoffels, regenmantels.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

~~IgiscFi

Staatsblad

- fantasie-- en diverse artikelen: juwelen, parfumerie, toiletartikelen, lederwaren, rookartikelen, kaders, boeken, papierwaren, schoolbenodigdheden

en speelgoed, huishoudartikelen, reisartikelen, strandartikelen,

werktuigen, goud- en zilversmederij-artikelen, hoveniersmateriaal, glas- en gleLswerk, borstels en vaatwerk, onderhoudsartikelen en apparaten, elektriciteitsartikelen en apparaten, tonoplaten en filmapparaten, films, radioapparaten, auto- en fietsbenodigdheden, alsmede meubelen.

Bovenstaande omschrijvingen zijn aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan optreden als franchisenemer, huurder, concessiehouder en elke verbintenis aangaan om haar doel te realiseren.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen doen, zowel roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in betrekking staan tot haar doel. Zij zal ook gelijk welke andere inrichting of bijhuis mogen oprichten, alsook belang nemen door inbreng, samensmelting, inlijving, deelneming of op enige andere wijze, in alle vennootschappen en ondernemingen, thans bestaand of nog op te richten, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel van gelijke aard is.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Du ui

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (E 62.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door tweeënzestig (62) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één /tweeënzestigste (1/623te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort, waarbij elk aandeel werd onderschreven door inbrengen in geld als volgt:

De gewone commanditaire vennootschap MEAT INVEST INTERNATIONAL, voormeld, ten belope van éénenzestigduizend euro (E 61.000,00) in contanten, volledig volgestort in ruil waarvoor zij éénenzestig (61) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PAYBIT, voormeld, ten belope van duizend euro (E 1.000,00) in contanten, volledig volgestort in ruil waarvoor zij één (1) aandeel zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

Voor alle aandelen samen is de som van tweeënzestigduizend euro (e 62.000,00) thans ter beschikking van de vennootschap.

BEWIJS VAN DEPONERING

De instrumenterende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij KBC bank.

Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op 19 november 2012 afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan mij, notaris, overhandigd.

Algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt van rechtswege ieder jaar bijeen op 15 juni om 16 uur 30 minuten op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, komt de algemene vergadering bijeen de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene vergadering kan warden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, door de Raad van Bestuur.

Zij moet verplichtend worden bijeengeroepen wanneer dit aangevraagd wordt door de aandeelhouders die samen één /vijfde van de maatschappelijke aandelen vertegenwoordigen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden in de maatschappelijke zetel gehouden of in de plaats in de oproepingsbrief

1/

V..

Voor-"

behouden

aan het

 E~e gíscFi-

Staatsblad

Luik B - vervolg

vermeld.

Toelating tot de vergadering

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Vertegenwoordiging

Elke eigenaar van maatschappelijke aandelen kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde op voorwaarde dat deze laatste zelf aandeelhouder is en recht heeft de vergadering bij te wonen.

Nochtans mogen minderjarigen, de ontzetten, en de burgerlijke en handelsvennootschappen vertegenwoordigd worden door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen zelfs als zij geen aandeelhouder zijn.

De Raad van bestuur kan de formulering van de volmachten voorschrijven en eisen dat deze laatste minstens vijf vrije dagen voor de algemene vergadering op de door hem aangeduide plaats zouden neergelegd worden.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en naakte eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en de schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Aantal stemmen

Behoudens de beperkingen voorzien door artikel 541 van het Wetboek van

vennootschappen, heeft elk maatschappelijk aandeel recht op één stem.

Samenstelling van de Raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van bestuur, samengesteld door zoveel bestuurders als aangeduid door de algemene vergadering, doch minstens drie.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op de algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar en zijn herkiesbaar.

Het mandaat van de niet herkozen aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Machten van de raad

De Raad van bestuur beschikt over de macht om alle rechtshandelingen te stellen, noodzakelijk of nuttig, voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan de algemene vergadering.

Dagelijks bestuur - Directie comité

1. Dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals

de vertegenwoordiging wat dat bestuur aangaat, opdragen :

- hetzij aan één of meer leden die dan de titel van gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

voeren;

- hetzij aan een of meer directeurs die al dan niet lid zijn van de Raad van Bestuur;

De Raad van bestuur mag de leiding van één of meer zaken van de vennootschap aan één of meer gevolmachtigden opdragen die al dan niet lid zijn van de Raad van Bestuur en daarenboven elke lasthebber met bijzondere en beperkte opdrachten belasten.

De Raad van Bestuur kan van de hierboven omschreven bevoegdheden gebruik maken en op ieder ogenblik aan de toegekende opdrachten een eind stellen.

De Raad van Bestuur bepaalt de bevoegdheden van de afgevaardigden en gevolmachtigden, bepaalt of /en eventueel in welke mate zij vergoed zullen worden.

2. Directie comité

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Vertegenwoordigingen - Akten en rechtsvorderin gen

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een ministeriële en openbare ambtenaar:

1) hetzij door twee bestuurders gezamenlijk;

2) hetzij binnen de perken van het dagelijks bestuur: door de afgevaardigde belast met het dagelijks bestuur (gedelegeerd bestuurder), wanneer slechts één persoon hiermee belast is en door één van de afgevaardigden die elk afzonderlijk kunnen optreden, wanneer meerdere personen met deze taak belast zijn. De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers die handelen binnen de perken van hun lastgeving.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op

éénendertigdecember.

Uitkering

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt een nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze nettowinst zal jaarlijks vijf ten honderd (5%) voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds vooraf genomen worden.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer dit fonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de bestemming van het saldo zal de algemene vergadering jaarlijks de nodige beslissingen nemen, eventueel op advies van de raad van bestuur. Evenzo zal op voorstel van de raad van bestuur, de algemene vergadering kunnen beslissen dat, na afhouding van het bedrag bestemd voor de samenstelling van de wettelijk reserve, het overige gedeelte van de winst in reserves en /of voorzieningsfondsen zal belegd worden of eenvoudig naar een volgend boekjaar zal overgedragen worden.

Betaling van dividenden

De eventuele betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en bij de inrichting door de Raad van Bestuur bepaald.

De raad van bestuur mag beslissen tot het uitkeren van interim-dividenden met inachtneming van de wettelijk bepalingen terzake. Deze beslissing moet ter bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende jaarvergadering van de aandeelhouders, die zich hierover dient uit te spreken door middel van een bijzondere stemming.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vogr-j, behouden aan het '" Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

i"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

, Vogr , behouden aan het Erèi sf cíF Staatsblad

s Vereffening

;Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door [de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet lalleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van Jderden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders.

[De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is ;overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

1De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij (heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

lEen akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen 1wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie 1door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

IDe vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen

tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

;Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene lvergadering anders beslist.

l!Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan Ivoor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement ,waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

i Verdeling

JNa deze betaling van de schulden, lasten en vereffeningkosten, wordt het netto-actief bij gelijke delen verdeeld onder alle maatschappelijke [aandelen.

wanneer alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, alle ;maatschappelijke aandelen op voet van strikte gelijkheid plaatsen, hetzij ldoor bijkomende stortingen te eisen voor de titels die onvoldoende volstort =zijn, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of titels van die ;maatschappelijke aandelen die voor een hoger bedrag volstort zijn.

lBenoeming eerste bestuurders

;Onmiddellijk hebben de aandeelhouders met éénparigheid van stemmen beslist

te benoemen tot eerste bestuurders:

11. De heer ALLY Geert Gustaaf André, voornoemd.

l2. De gewone commanditaire vennootschap MEAT INVEST INTERNATIONAL,

voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer ALLY Geert Gustaaf André,

Fvoornoemd.

!Hun mandaat zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van het

jaar tweeduizend achttien.

Raad van bestuur

IDe aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de ;bevoegde rechtbank van koophandel tot gedelegeerd bestuurders:

1. De heer ALLY Geert Gustaaf André, voornoemd.

2. De gewone commanditaire vennootschap MEAT INVEST INTERNATIONAL, voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer ALLY Geert Gustaaf André, voornoemd.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een

uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde

Voprz,

behouden aan het é(giscg

Staatsblad

Luik B - vervolg

rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien (31/12/2013).

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien (2014).

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt uitsluitend voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

(Getekend)

R. MONDELAERS

Notaris

Werd gelijktijdig neergelegd: een afschrift van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
KOVERDIS

Adresse
MALDEGEMSEWEG 4 9910 KNESSELARE

Code postal : 9910
Localité : KNESSELARE
Commune : KNESSELARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande