KOVI-CARS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOVI-CARS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.637.056

Publication

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 15.01.2014, NGL 05.03.2014 14059-0293-012
19/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

_ ; } In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111.111111,11111 VI

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 7 MAART 2013

DENDFà~eONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0838.637.056

Benaming

(voluit) : KOVI-CARS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 914OTemse, Duitslandstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL - WIJZIGING BOEKJAAR - OMZETTING 1N EEN

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG EN BENOEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Meester PHILIPPE VERLINDEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Philippe Verlinden & Sven Heyvaert', geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Casinostraat 10, op 22 februari 2013, "Geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas de 25 februari 2013, zeven blad geen verzending, boek 590 blad 21 vak 13. De e.a, inspecteur (getekend) V. Veetongen.", dat een buitengewone algemene vergadering van een Vennootschap onder Firma "KOVI-CARS" werd gehouden, waarvan het proces-verbaal, inhoudende de omzetting van de vennootschap, luidt als volgt:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "KOVI-CARS", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Duitslandstraat 11, ondernemingsnummer BTW BE0838.637.056 RPR Dendermonde

Vennootschap opgericht blijkens onderhandse akte de dato zestien augustus tweeduizend en elf bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van éénendertig augustus nadien onder nummer 11132664, en waarvan de statuten werden gewijzigd door een buitengewone algemene vergadering waarvan het proces-verbaal werd opgesteld op acht juni tweeduizend en twaalf, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig juni nadien, onder nummer 12111561

De statuten werden daarna niet meer gewijzigd.

OPEN ING

De vergadering wordt geopend om elf uur onder het voorzitterschap van de heer VIGAR Matthew, (nationaal nummer: 89.05.13-299.51) geboren te Pieta (Matta) op dertien mei negentienhonderd negenentachtig, ongehuwd, wonende te 9140 Temse, Sint-Jorisstraat 51,

BUREAU

Wordt aangesteld als secretaris: De heer KOKKELKOOREN Sven, (nationaal nummer: 88.01.20-111.77) geboren te Sint-Niklaas op twintig januari negentienhonderd achtentachtig, ongehuwd, wonende te 9140' Temse, Krijgsbaan 83.

Gezien het beperkt aantal vennoten wordt er geen stemopnemer aangesteld,

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de vennoten wier identiteit en het aantal participaties waarvan ze volgens inschrijving in het vennotenregister eigenaar zijn, aangeduid zijn op het aan dit proces-verbaal gehechte aanwezigheidslijst.

Deze lijst werd door de aanwezige vennoten die het wensten en door de leden van het bureau ondertekend waarna ze door de ondergetekende notaris voor "ne varietur" ondertekend werd,

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt Ons, Notaris, bij akte vast te stellen:

I. Dat deze vergadering wordt gehouden om te beraadslagen en te beslissen over de volgende agenda:

1, Met het oog op de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voorlezing van het verslag van de zaakvoerder dat de omzetting toelicht, de dato twaalf februari tweeduizend dertien, met bijgevoegde staat van activa en passiva afgesloten op éénendertig.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04. r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge december tweeduizend en twaalf en van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato veertien februari tweeduizend dertien over de voormelde staat van actief en passief van de vennootschap, dit alles in overeenstemming met artikels 776, 777 en 778 van het wetboek van vennootschappen.

2. De omzetting van de vennootschap onder firma "KOVI-CARS", met ingang van heden, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met een kapitaal van vijfentwintig duizend euro verdeeld in tweehonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde.

3. Ontslag van de zaakvoerder van de vennootschap onder firma.

4. Wijziging boekjaar en datum jaarvergadering.

5. Wijziging van het maatschappelijk doel.

5. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

6, Benoeming zaakvoerder.

7. Machtiging aan de zaakvoerder.

Il. Dat de vennoten, eigenaar van alle participaties die het volledig maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen, tegenwoordig zijn op deze vergadering.

Bijgevolg is deze vergadering regelmatig samengesteld, en kan zij geldig beslissen over aile onderwerpen op haar agenda, en dit overeenkomstig artikel 17 van de statuten.

111. Dat elk vennoot, overeenkomstig artikel 17 van de statuten, recht heeft op één stem; dat overeenkomstig genoemd artikel 17 van de statuten alle beslissingen worden genomen met éénparigheid van stemmen. BERAADSLAGING

Na deze uiteenzetting, die door de buitengewone algemene vergadering wordt aanvaard, gaat de buitengewone algemene vergadering over tot de agenda en neemt zij, na beraadslaging, met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT - VERSLAGEN MET BETREKKING TOT DE OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP

De voorzitter geeft de algemene vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerders, de dato twaalf februari tweeduizend dertien, dat het voorstel tot omzetting toelicht, overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen.

Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gehecht, de dato éénendertig december tweeduizend en twaalf waarin tevens staat opgegeven hoeveel het maatschappelijk kapitaal zal bedragen na de omzetting ven de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, welk bedrag niet hoger is dan het netto-actief dat blijkt uit vermelde staat, dit alles overeenkomstig artikel 776 van het Wetboek van vennootschappen.,

De voorzitter geeft de algemene vergadering eveneens kennis van het controle verslag van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Vande Moortel en C°, Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, over de staat van actief en passief van de vennootschap, overeenkomstig artikel 777 Van het Wetboek van Vennootschappen.

Iedere vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen, en de vergadering ontstaat de voorzitter van voorlezing van deze verslagen.

De besluiten van het verslag van de voormelde bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Daartoe hebben wij de staat per 31 december 2012 onderworpen aan een beperkt nazicht.

Dit beperkt nazicht bestond voornamelijk uit de ontleding, de vergelijking en de bespreking van de financiële informatie. Het was dan ook minder diepgaand dan een volkomen controle over de jaarrekening.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt zevenentwintigduizend driehonderd vijfenzeventig euro achtenzestig cent (¬ 27.375,68), dit is hoger dan het maatschappelijk kapitaal dat twintigduizend euro (¬ 20.000,00) bedraagt en is hoger dan het minimumkapitaal voor een BVBA (18.550,00 euro)

Oudenaarde, veertien februari tweeduizend dertien.

BVBA J. Vande Moortel & C", Bedrijfsrevisoren

(getekend)

Vertegenwoordigd door de heer Bert de Clercq

Bedrijfsrevisor."

Een exemplaar van beide verslagen zal samen met een uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering worden neergelegd op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT - OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering besluit de vennootschap onder firma "KOVI-CARS" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met een kapitaal van twintig duizend euro (¬ 20.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de vennootschap onder firma, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passiva posten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal echter gewijzigd worden zoals hierna bepaald.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge 1 De zetel en de duur van de vennootschap blijven onveranderd.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per éénendertig december tweeduizend en twaalf, waarvan de staat gevoegd is bij het hiervoor vermeld verslag van de zaakvoerder en opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de vennootschap onder firma, worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de vennootschap onder firma gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer van de vennootschap onder firma, meer bepaald 0838.637.056

De honderd (100) aandelen van de besloten vennootschap,met beperkte aansprakelijkheid worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het aantal participaties dat zij bezitten in het vermogen van de vennootschap onder firma.

ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de vennootschap onder firma omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

DERDE BESLUIT - ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering verleent ontslag op hun verzoek aan de heer Sven Kokkelkooren, en aan de heer Matthew Vigar, elk van hen voornoemd, als zaakvoerders van de vennootschap onder firma, Zij zullen kwijting krijgen voor de vervulling van hun mandaat door de goedkeuring van de jaarrekening naar aanleiding van de eerstvolgende jaarvergadering.

VIERDE BESLUIT - WIJZIGING BOEKJAAR en JAARVERGADERING

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen; dit zal thans lopen van éénendertig december tot dertig december van het daarop volgend jaar.

Ten titel van overgangsbepaling zal het huidig boekjaar lopen tot dertig december tweeduizend en dertien. De vergadering beslist vervolgens dat de gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, voortaan zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur.

VIJFDE BESLUIT  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering beslist, in het kader van de omzetting van de vennootschap, het maatschappelijk doel te wijzigen zodat het thans luidt als volgt:

"I. De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

-De aankoop en verkoop, invoer, uitvoer, verdeling en levering van alle voertuigen, motoren en wisselstukken die nuttig zijn voor het gebruik van voertuigen, alsook alle producten van de machine-, metaal- of houtindustrie die ermee verband houden.

-Klein- of groothandel van motorvoertuigen, met inbegrip van tweedehandse voertuigen, wissel- en hulpstukken van motorvoertuigen, brandstoffen en smeermiddelen, industriële oliën en vetproducten;

-Uitbating van herstellingswerkplaatsen voor motorvoertuigen en koetswerk;

-pechverhelpingsdienst;

-verhuring van motorvoertuigen.

-Import- en export van producten en goederen van alle aard.

-Commissiehandel

-Optreden als handelstussenpersoon.

lI. Voor eigen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Gemelde opsomming is enkel exemplatief en niet limitatief.

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze alle financiële, industriële en burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of nuttig zijn of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en onder meer aile roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, verkopen, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle

' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit, of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag tevens de functie van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar manager of gemandateerde waarnemen evenals elke directie- of controlefunctie in ondernemingen en vennootschappen.

17e vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig, aanvullend of verwant doel nastreven.

De termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake secundaire markten, het statuut en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de belmiddelaars en de beleggingsadviseurs."

ZESDE BESLUIT - GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Deze statuten luiden ais volgt (bij uittreksel hier opgenomen): Maatschappelijke vorm  naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De maatschappelijke naam luidt "KOVI-CARS"

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9140 Temse, Duitslandstraat 11

Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (¬ 20.000,00); het is vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Maatschappelijk doel

I. De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

-De aankoop en verkoop, invoer, uitvoer, verdeling en levering van aile voertuigen, motoren en wisselstukken die nuttig zijn voor het gebruik van voertuigen, alsook alle producten van de machine-, metaal- of houtindustrie die ermee verband houden.

Klein- of groothandel van motorvoertuigen, met inbegrip van tweedehandse voertuigen, wissel- en hulpstukken van motorvoertuigen, brandstoffen en smeermiddelen, industriële oliën en vetproducten;

-Uitbating van herstellingswerkplaatsen voor motorvoertuigen en koetswerk;

-pechverhelpingsdienst;

-verhuring van motorvoertuigen.

-Import- en export van producten en goederen van alle aard.

Commissiehandel

-Optreden ais handelstussenpersoon.

Voor eigen rekening;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Gemelde opsomming is enkel exemplatief en niet limitatief.

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze alle financiële, industriële en burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of nuttig zijn of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, verkopen, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit, of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag tevens de functie van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar manager of gernandateerde waarnemen evenals elke directie- of controlefunctie in ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze die zij het beet geschikt acht.

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig, aanvullend of verwant doel nastreven.

De termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake secundaire markten, het statuut en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de belmiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één en dertig december en eindigt op dertig december van het daarop volgend jaar.

Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om 18.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De oproepingen van de vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven geschieden overeenkomstig de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen. Wetboek van Vennootschappen, waaronder de verzending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen , worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Reserves -- verdeling van winst - liquidatiebonus

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd of dat er een andere bestemming aan wordt gegeven,

Het netto-overschot van de vereffening wordt verdeeld onder de aandelen, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten zijn verbonden.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd dcor één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in alle handelingen en in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur,

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelf zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

ZEVENDE BESLUIT  BENOEMING ZAAKVOERDERS

De vergadering beslist te benomen tot niet-statutair zaakvoerders van de vennootschap, elk met de bevoegdheid afzonderlijk te handelen

-De heer Sven Kokkelkooren, die aanvaardt;

-De heer Matthew Vigar, die aanvaardt

Zij zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ACHTSTE BESLUIT  MACHTIGING ZAAKVOERDER

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de nodige machten voor de uitvoering van de hierboven genomen beslissingen

ui

~ .

STEMMING

Alle beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

SLOT

De vergadering wordt opgeheven om elf uur dertig minuten,

VOLMACHT

De heren Sven Kokkelkooren en Matthew Vigar, voornoemd en hier aanwezig, handelend in hun hoedanigheid van zaakvoeders van voornoemde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan de BVBA "Sumer», met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Bosstraat 20, vertegenwoordigd door de heer Marcel Cogen en/of mevrouw Nathalie Cogen, om namens en voor rekening van de vennootschap naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle Inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten"

" Voorbehouden aan het Bdgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgite en uittreksel van de akte, gecoördineerde statuten, verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2012
ÿþ"

"

Ondernemingsnr : 0838.637.056

Benaming

(voluit) : K01/1-CARS

(verkort):

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Sint Jorisstraat 51 - 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging en zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap d.d. 0810612012 werden volgende beslissingen genomen:

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met negentienduizend euro (19.000,00 ¬ ), om het te brengen op twintig duizend euro (20.000,00 ¬ )

De kapitaalverhoging zal niet gepaard gaan met de uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging van negentienduizend euro (19.000,00¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebraoht werd op twintig duizend euro (20.000,00E) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten ais volgt:

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op 20.000,00 Euro,

volledig volstort en vertegenwoordigd door 100 aandelen. Het kapitaal wordt als volgt onderschreven:

- door Kokkelkoren Sven ten belope van 10.000,00 ¬ wat 50 aandelen vertegenwoordigd;

- door Vigar Matthew, ten belope van 10.000,00 euro, wat 50 aandelen vertegenwoordigd.

Tevens werd er belist om het de maatschappelijke zetel en uitbatingszetel per 01/08/2012 over

te brengen naar,

Duitslandstraat 11

9140 Temsé

De vergadering verleent aan de zaakvoerders de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Aldus opgesteld en overeengekomen te Temse, op 08108/2012.

Voor eensluidend uittreksel,

ter bekendmaking

Kokkelkoren Sven

Vigar Matthew

Op de laatste fez. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*12111561"

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN

i n5 i t>á

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Illiiir11,1111211611 ~I







Ondernemingsar: $38 63-î OS6

Benaming

(voluit) : KOVI-CARS

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Sint Jorisstraat 51 9140 Temse

Onderwerp akte : OPRICHTING

Naam:

De maatschappelijke benaming van de vennootschap luidt als volgt: "KOVI-CARS".

Zetel:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint Jorisstraat 51 9140 Temse.

Wordt bij deze akte vanaf 16/08/2011 een vennootschap onder firma opgericht waarvan zij de statuten hebben vastgesteld als volgt :

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en neemt een begin vanaf 16 augustus 2011

Vennoten: De heer Kokkelkooren Sven , wonende Krijgsbaan 83 9140 Temse

en

De heer Vigar Matthew, wonende Sint Jorisstraat 51 9140 Temse

Vermogen van de vennootschap:

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 1000 euro (100 aandelen) en zal worden ingebracht in geld.

De vennoten zullen volgende bedragen storten:

Kokkelkooren Sven 50 aandelen of 500 E

Vigar Matthew 50 aandelen of 500 E

Boekjaar:

Het boekjaar zal lopen van 1 januari tot 31 december van elk jaar.

Inventaris - jaarrekening - winst en verlies:

De vennoten zullen jaarlijks de inventaris en de jaarrekening opstellen. Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle gemene kosten en lasten van de vennootschap, de nodige afschrijvingen en provisies, vormt de nettowinst.

De vennoten zullen ieder jaar beslissen over de aanwending van deze nettowinst. Bij uitkering zal de uitgekeerde winst aan de vennoten worden toegekend in verhouding tot hun inbreng en prestaties gedurende het boekjaar.

Bestuur:

De vennoten beslissen om als onbezoldigd zaakvoerder te benoemen , de heren Kokkelkooren Sven en

Vigar Matthew met ingang van heden 16 augustus 2011.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel: op te treden als zelfstandige voor eigen rekening, voor rekening van derden

of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in binnen of

buitenland betrekking hebben tot:

-De vervaardiging van carrosserieën (inclusief cabines) voor auto's

-De inrichting en de aanpassing van motorvoertuigen (bussen, tankwagens, koelwagens,

enz)

-Groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

C`f71f'Ci~

VAN KOOri-iÀitEk"`

1 9. K 2011

DENDERMONDE

Liriftie

Bijlagen bij liët Bëlgisc'i StaatsbIâd 31iO8%2ÛI1- Annexes du 1VIóniteur beTgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

-Handel in auto's

-Handel in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton)

-Groothandel in auto's en licht bestelwagens (= 3,5 ton)

-De groothandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor

bijzondere doeleinden (vb ambulances)

-De groothandel in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens,

terreinwagens (vb jeeps) enz.

-De groothandel in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes,

enz.

-Handelsbemiddeling in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton)

-De handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die

voor bijzondere doeleinden (vb ambulances)

-De handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens,

terreinwagens (vb jeeps) enz

-De handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars, minibusjes,

motorhomes, enz

-Detailhandel in auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton)

-De kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor

bijzondere doeleinden (vb ambulances)

-De kleinhandel in nieuwe en gebruikte vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens

(vb jeeps) enz

-De kleinhandel in nieuwe en gebruikte autobussen, touringcars, minibusjes, motorhomes,

enz

-Handel in andere motorvoertuigen

-Groothandel in andere motorvoertuigen (> 3,5 ton)

-Handelsbemiddeling in andere motorvoertuigen (> 3,5 ton)

-Detailhandel in andere motorvoertuigen (> 3,5 ton)

-Handel in aanhangwagens, opleggers en caravans

-De handel in nieuwe en gebruikte aanhangwagens en opleggers

-De handel in nieuwe en gebruikte kampeervoertuigen zoals caravans, kampeerwagens, enz

-Onderhoud en reparatie van motorvoertuigen

-Algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte bestelwagens (= 3,5 ton)

-De reparatie van auto's: reparatie van de mechanische onderdelen en van de elektrische

installatie

-De revisie van automotoren

-Het gewone onderhoud van auto's: wassen, anti-roest behandeling, olie verversen,

vervangen of herstellen van binnen- en buitenbanden, vervangen van ruiten, enz

-De installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw- en

uitbouwwerkzaamheden

-Het slepen van auto's en de hulpverlening bij pech onderweg

-Algemeen onderhoud en reparatie van overige motorvoertuigen (> 3,5 ton)

-Reparatie en montage van specifieke auto-onderdelen

-Carrosserieherstelling

-Ba nd enservicebedrijven

-Wassen en poetsen van motorvoertuigen

-Onderhoud en reparatie van motorvoertuigen

-Handel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen

-Groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen

-Handelsbemiddeling en groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen

-De groothandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de groothandel

-De groothandel in banden voor motorvoertuigen

-Detailhandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen

-De kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's inclusief de kleinhandel

-De kleinhandel in banden voor motorvoertuigen

-De kleinhandel gespecialiseerd in de verkoop van accessoires van auto's per postorder

Handel in en onderhoud en reparatie van motorfietsen en delen en toebehoren van motorfietsen

-Handelsbemiddeling en groothandel in motorfietsen en delen en toebehoren van

motorfietsen

-Detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorfietsen en delen en toebehoren van

motorfietsen

-Handelsbemiddeling in nieuwe of gebruikte motorrijwielen, inclusief bromfietsen

-Groothandel in nieuwe of gebruikte motorrijwielen

-Groothandel in nieuwe of gebruikte bromfietsen

-Groothandel in onderdelen en accessoires van motorrijwielen

Voorbehouden aan het 'Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij fiët Belgiscrï Staalsbl d = 317Off/2Or1- Annexes cru 1Vróniteur berge

-Kleinhandel in nieuwe of gebruikte motorrijwielen

-Kleinhandel in nieuwe of gebruikte bromfietsen

-Kleinhandel in onderdelen en accessoires van motorrijwielen

-Het onderhoud en de reparatie van motorrijwielen

-Het onderhoud en de reparatie van bromfietsen

-Groothandel in vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen en aanverwante producten

-De groothandel in vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen

-De groothandel in motorbrandstoffen, vetten en smeeroliën, andere oliën, enz

-Detailhandel in motorbrandstoffen in gespecialiseerde winkels

-De kleinhandel in brandstoffen (inclusief LPG) voor auto's en motorrijwielen

-De kleinhandel in smeer- en koelmiddelen voor auto's

Zij mag aile rechtshandelingen of materiële handelingen verrichten, zowel in binnen- en buitenland, die

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, zo ondermeer het

deelnemen aan elke vorm van andere onderneming of vennootschap.

Tussenpersoon in de handel.

Het verwerven, beheren, vervreemden, uitbaten, onderhouden, verhuren, huren, onderverhuren, verkavelen,

doen bouwen, verbouwen van onroerende goederen voor eigen rekening en het stellen van elke

rechtshandeling welke zij wenselijk acht om dit doel te bereiken.

Jaarvergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden op de 30 juni om 18.00 uur.

Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf 16.08. 2011 en zal eindigen op 31.12.2012.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden op de 30 juni 2013.

Kokkelkooren Sven Vigar Matthew

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 16.06.2016 16186-0025-010

Coordonnées
KOVI-CARS

Adresse
DUITSLANDSTRAAT 11 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande