KRECHATICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRECHATICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.284.778

Publication

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 17.01.2014, NGL 03.02.2014 14024-0243-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 14.01.2015 15012-0059-011
26/09/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK 7~~n~T~

L''

~~Mu~n~D='"-

~ 6 ~~~ ~~8

o~ ~~v, ~~.,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

~

~~=-^~~= ~~~~~~~

1

(]ndonnemingsnr: (1) -%

Benaming ~ ~^

(voluit) : "KNec hatic k"

Reohtnvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8890 Govena, Burgemeester P. Ceuterickstraat 42

Onderwerp akte / OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Notaris Marleen VANDEWALLE te Wortegem-Petegem op 9 september 2011,!

neergelegdoer blijktdateenBV8A~endupger~~~a|ovo|~~~ registratie,

1.OPRICHTERS : Filip,1/\4\NUANCKERwonendehaQ89OBurgemeesterP Ceuterickstraat42~'

Gavere,'!

en 2/ VAN LANCKER Caroline, wonende te 9700 Oudenaarde, Meinaert 2 bus 0202.

!

2 RECHTSVOR(NENN/~UN Dovennoo~ohapmeem~~evormmmnvonBVBAme~don~am^KnæohaÓck^ ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9890 Gavere, Burgemeester P. Ceuterickstraat 42.

4. DOEL "

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in hetbuitenland, in eigen naam of in naam van derden,i

voor eigen rekening of voor rekening van derden: ' het verlenen van munou|óng'onmanageme~dionuten aan ondememin0mn; 'hatva~onenvand~n~anmetbe~oNNng~tdeunk~kk~ingvanpn~aotanindeva~guedaactoc

- het verlenen van diensten met betrekking tot ontwikkeling van economische activiteiten in opdracht van budr~vaneninve~eringamuatachapp~mn~. ~hetvadenenvand|~n~enmetbe~rakkinQ~~ha{oqJanioamnvan|ogim~iekepnuuaomenbinnen

' -bedrijven; | - het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere; ` administratieve omgan)smhp, het opzetten van interne aud|t, het verbeteren van bestaande en nieuwei beheerstechnieken en monagonnontuyahamen, het verstrekken van |nfbnnaVo, het oe\ectoen, opleiden van! personeel;

- advies enonm|yoe van de8nam~8|abahoe~en van deondannemingendabe~~eidingenondarhonda|iog| met financiële instm||ingen.toezien opdpn[timmkaaanwending van hnad~~n.budgo~eringen6udge~onÓnln; ~ - het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving;! pmopeoxin; marketing; assistentie op gebied man management, engineering en cnnnuV|ng;technisch,: commercieel, administratief, financieel, ~ooea|nnjuhdimuhbehee,enadviao'' | - de publiciteit, reclame, marketingæna/gemononvmmunicaheonderaU~von~enenh~~mi~o~n*nmana|ko werken die voor de verwezenlijkingvanpobhuitehmcloma.mmrketingenalgamanecommunicmtienoodzake|ijk: zijn, zonder enige beperking;

- het ontwikheen, kopen, vemmpon, behaar, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten,: mctnonien, know-how en andere intellectuele rechten. Zij mag eveneens alle fabóek»mnrken, octrooien en: andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw,: ! de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen; ' het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het! verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en' ' ondennomingen, het exploiteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële! eigendom; ' het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke recht, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de

renovatie, dedeb~nnanhu/sinhuhUngendehuuponvorhuo~de daverkave||ngen!

verbouwing,decoratie,ruil, .~

in het o|gemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief mohen, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. In het algemeen zal de vennootschap alle onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor da/ verwezenlijking van haar doel.

i

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen ! met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- eni verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen,

~ _ --- -'-.. --'----'--

opde laatste blz. van Loik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de rnstrumenterende notaris, hetzij van de pe,so(o)n(en) bevoegd de reChtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap alle roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

- het nemen van participaties in andere vennootschappen of ondernemingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

- Het waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen.

- het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt ondermeer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

- hij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

- Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen.

- de aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabrikaten en afgewerkte producten van aile aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

5. DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt.

6. KAPITAAL : Het kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 1.200 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam. De aandelen zijn ondeelbaar. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is. Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de bloot-eigenaar toe. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de bloot-eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de bloot-eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom. Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort als volgt:

1/ VAN LANCKER Filip heeft ingeschreven op 1.188 aandelen voor een bedrag van 18.414,00 euro, gedeeltelijk volgestort ten belope van 6.138,00 euro, waardoor hem 1.188 aandelen als gedeeltelijk volgestort ten belope van 6.138,00 euro werden toegekend; en

2/ VAN LANCKER Caroline heeft ingeschreven op 12 aandelen voor een bedrag van 186,00 euro, gedeeltelijk volgestort ten belope van 62,00 euro, waarvoor haar 12 aandelen als gedeeltelijk volgestort ten belope van 62,00 euro werden toegekend.

8. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij door meerdere zaakvoerders.leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van hei maatschappelijk doel, mei uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen die onder het doel van de vennootschap ressorteren.Hij kan ondermeer alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur van de postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.Eveneens volstaat de handtekening van ieder zaakvoerder om

stukken in ontvangst te nemen of ontlasting te geven aan het bestuur van de spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en dergelijke openbare en private diensten, voor ontvangst van dagvaardingen, voor gerechtelijke dossiers en verklaringen tegenover gerechts- en politiediensten.De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Als niet-statutair-zaakvoerder werd aangesteld: VAN LANCKER Filip die verklaard heeft te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

De duurtijd van de opdracht van deze niet-statutair-zaakvoerder is onbeperkt.

9.BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 juli en wordt op 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar afgesloten. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 30 juni 2013.

10. JAARVERGADERING : Ieder jaar, de derde vrijdag van de maand december om zeventien uur zal een jaarvergadering gehouden worden.lndien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.lndien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel eenentwintig bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering wordt verstuurd-De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief - of via een ander communciatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de bestemmelingen - toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos toegezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.ls de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.De zaakvoerder(s) mag (mogen) de bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.lndien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

11. WINSTAANWENDING : Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : 1) 5 % voor de samenstelling van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het kapitaal van de vennootschap bereikt; 2) het overige zal aan de aandelen toegekend worden. Niettegenstaande hetgeen gezegd werd onder 2) kan de algemene vergadering bij meerderheid van stemmen elke andere verdeling van de winst aannemen. De zaakvoerder(s) heeft/hebben het recht een interimdividend uit te keren onder voorbehoud van enige wettelijke beperking terzake. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het W. Venn.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Tegelijk neergelegd : expeditie; uittreksel. (getekend) Marleen Vandewalle, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
KRECHATICK

Adresse
BURGEMEESTER P. CEUTERICKSTRAAT 42 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande