KRISTOF DE ZUTTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRISTOF DE ZUTTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.973.972

Publication

16/12/2014
ÿþ05/12/2014 11:47 037705581 `6

"

1 22 228

ha

St<

NOTARIS SMET PAG. 02

maa 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatè~blad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van' è( aki~r." ' '

. d " _ .

~, ,__ .___. ......-" --- s - -- -" ----- -

Qnderrtemingsrtr : S©5 g 2:.

Benaming (voie : KRISTOF DE ZUTTER

(verkort)

Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Kwakkelstraat 59A

9190 KEMJZEKE

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op zesentwintig november tweeduizend en veertien, geregistreerd op hes, kantoor Sint-Nikiaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt :

1. Vennoten:

De heer DE ZUTTER Kristof Jozef Mariette, geboren te Slat-Niklaas op twaalf februari negentienhonderd vierentachtig, rljksregisternummer 84.02.12-179.79, echtgenoot van mevrouw Mennes Sara, nagenoemd, wonende te 9190 Kemzeke, Kwakkeistraat 59A.

Mevrouw MENNES Sare Maria Jozef, geboren te Beveren op gée oktober negentienhonderd zevenentachtig, rijkaregisternummer 87.10.06,306.90 echtgenote van de heer De Zutter Kristof, voornoemd, wonende s;e 9190 Kemzeke, Kwakkelstraat 59A.

2, Benaming: besloten vennootschap met beperk-'te aansprakél'ijkheid op te richten onder de benaming `°KRISTOF DE ZUTTER."

3. Zetel : te 9190 Kemzeke, Kwakkelstraet.59A

4. Doe!:

De vennootschap heeft tot doel:

1. Montage van buiten en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof; deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen en dergelijke.

2. Vervaardiging van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen.

3. Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds en dergelijke, In bout of in kunststof.

4. Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, trallewere:, hekken en dergelijke ln

hout of in kunststof . "

5. Installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in.hout of in kunststof.

6. Montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, rensters, kozijnen, trappen: muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen en dergelijke

7. Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds en dergelijke in metaal.

8. Plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van'hout.

Algemene.dakwerkere .. ..- ....t,- . -- -._.._ - _..: -...

Op de laatste biz, van fuik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derdr:n te vertegenwoordigen

verso : Naam on handtekening

GRIFFIE RECHTS/MK VAN KOOPHAN[3EL GENï:.' ,

Ó 5 DEC. 2014

Ai=DELING DMM

" º% a.

11111

mod 11,1



10. Bouw van daken.

11. Plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal.

12. Plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen.

13. Verpleegkundige activiteiten.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, handels-, financiële -roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven. De vennootschap mag tevens licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

Ze kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen in de meest ruime zin.

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegen-rwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend éénlhonderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling :

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1. De heer De Zutter Kristof, voor achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 EUR), waarvoor hem negenennegentig (99) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: negenduizend negenhonderd euro (9.900,00 EUR).

2. Mevrouw Mennes Sara, voor honderd zesentachtig euro (186,00 EUR), waarvoor haar één aandeel wordt toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: honderd euro (100,00 EUR).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van tienduizend euro en is elk aan-'deel vol-,stort voor minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Crelan met nummer BE77 1030 3154 1842.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op 24 november 2014.

7. Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met Ingang vanaf 26111/2014.

8. Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handteke-ming moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 Voor-

behouden

aan het

e Belgisch --ât

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. ` mod 11.1

Voor-

behouden de hoedanigheid krachtens dewelke zijhandelen en voor welke

aan het g

d Belt, isch vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij

Staatsblad ondertekenen.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-'houden. Zij verte-genwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-swen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga''dering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

S. Benoemingen:

Als zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt door de oprichters eenparig benoemd, de heer De Zutter Kristof, voornoemd, die alhier aanvaardt. Zijn mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan Accolade bvba met zetel te 2070 Zwijndrecht, Dorp Oost 63 bus 1, met recht van indeplaatsstelling om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11. Jaarvergadering :

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de EERSTE MAANDAG VAN DE MAAND JUNI OM NEGENTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend zestien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op een januari en ein-'digt op eenendertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op 26/11/2014 en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde : expeditie akte.

Dirk Smet, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/01/2015
ÿþMod Won' 11,1

Life = ln de bijlager~ bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE FtL KOOPHANnr'

11111111111M&111111

2 2 DEC. 2014

AFDELING DEiVDEc<li^notr.-

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming 0505.973.972

(voluit) : Kristof De Zutter

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kwakkelstraat 59 A, 9190 Kemzeke

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming zaakvoerder

lift het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 28 november 2014 blijkt :

De algemene vergadering benoemt met eenparigheid van stemmen mevrouw Mennes Sara als zaakvoerder, die aanvaardt. Haar mandaat gaat in vanaf 28 november 2014.

De Zutter Kristof

zaakvoerder

Op de laatste bz van Lak B vermelden Recto Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzi; van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeni.morciigen

verso P.aarn en handtekening

Coordonnées
KRISTOF DE ZUTTER

Adresse
KWAKKELSTRAAT 59A 9190 KEMZEKE

Code postal : 9190
Localité : Kemzeke
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande