KRISTOF PAPELEU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRISTOF PAPELEU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.429.756

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 18.08.2014 14431-0275-014
29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 23.08.2013 13460-0059-013
18/01/2012
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

05 JAN. 2012

Griffie

111111111111111111

"12016929*

Vo i

beho

aan

Belg

Staat





Bijlâgëïï bïj lïét SélgisdTï Sláiitsblâd 18iü172ü12 - Annexes du 1Vlónitëür bélgë

Ondernemingsnr : Benaming OS 4 2.(tz5.1-5 

(voluit) Kristof Papeleu



Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Gote 28, 9500 Geraardsbergen (Ophasselt), België

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte gesloten voor notaris Yves Vanden Eycken, te Idegem (Geraardsbergen), op 3 januari 2012 blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1° rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kristof Papeleu".

2° zetel: Gote 28, 9500 Geraardsbergen (Ophasselt), België.

3° onbepaalde duur

4° identiteit oprichter: De heer PAPELEU Kristof (identiteitskaart nummer 590-9537581-82, nationaal nummer 88.03.02-329.25), ongehuwd, geboren te Geraardsbergen op 2 maart 1988, wonende te 9500 Geraardsbergen (Ophasselt), Gote 28.

5° kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenvijftigduizend euro (¬ 54 000,00).

6°samenstelling van het kapitaal: Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door vierenvijftig (54) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlvierenvijftigste (l /545te) van het kapitaal vertegenwoordigen. INBRENG IN NATURA

De verschijner verklaart bij deze tevens inbreng te doen in de vennootschap van de immateriële en materiële bestanddelen van de beroepsactiviteit van de aanneming van grond- en afbraak-werken uitgeoefend door de heer Kristof PAPELEU, met een waarde van honderdenachtduizend vijfhonderdnegenenveertig euro drieënzeventig eurocent (108 549,73 EUR).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de CVBA 'AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN', met zetel te 8800 Roeselare, Boomgaardstraat 17, vertegenwoordigd door de heer Wim BOSSUYT, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt: "De inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA KRISTOF PAPELEU met zetel te 9500 Ophasselt, Gote 28, voor een totale inbrengwaarde van 108.549,73 EUR, bestaat uit de immateriële en materiële bestanddelen van de beroepsactiviteit van grond- en afbraakwer-ken, uitgeoefend door de heer Kristof PAPELEU te 9500 Ophasselt, Gote 28 onder het ondernemingsnummer 0898.839.216,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 54 aandelen van de BVBA KRISTOF PAPELEU zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1.000,00 EUR en een schuldvordering op de vennootschap ten belope van 108.549,73 - (54 x 1.000,00 EUR) = 54.549,73 EUR.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel

Q'dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding, van de inbreng in natura;

adat de beschrijving van elke inbreng in natura beant-woordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid, en duidelijkheid;

adat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven' aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlich-tingen die ik ter voorlichting van de: aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 27 december 2011.

(getekend)

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ vertegenwoordigd door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Wim BOSSUYT:

Bedrijfsrevisor°.

Overeenkomstig de wet heeft de oprichter eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin hij uiteenzet

waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van

de oprichter zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie

van de akte.

A. Vergoeding voor de inbreng.

Voorschreven inbreng, ten belope van in totaal honderdenacht-duizend vijfhonderdnegenenveertig euro drieënzeventig eurocent (108 549,73 EUR), wordt vergoed ten belope van vierenvijftigduizend euro (¬ 54 000,00) door toekenning van alle vierenvijftig (54) volledig volgestorte aandelen aan de heer Kristof PAPELEU, voornoemd.

Deze vergoeding wordt door de inbrenger uitdrukkelijk aanvaard.

B. Terbeschikkingstelling van geld.

Als vergoeding voor het saldo van voormelde inbreng in natura, vergoedt de vennootschap de oprichter door de creatie van een rekening-courant bij de vennootschap, ten belope van vierenvijftigduizend vijfhonderdnegenenveertig euro drieënzeventig eurocent (¬ 54 549,73).

7° Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de akte en wordt afgesloten op 31 december 2012.

8° aanleggen reserves  winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9° bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere vormacht aangestelde vertegenwoordiger.

-benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder: de heer PAPELEU Kristof, hogervermeld.

10° geen commissaris benoemd.

11° doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-al de werkzaamheden met betrekking tot het bouwrijp maken van terreinen zoals het verrichten van afbraak- en grondwerken;

-het verrichten van openbare en particuliere infrastruc-tuurwerken;

-het bouwen en/of laten bouwen van alle mogelijke particu-liere en openbare bouwwerken als bouwheer, als algemene aannemer of in onderaanneming;

-de studie en het ontwerp van alle mogelijke gebouwen en bouwsels en van binnen- en buitendecoraties; -het verwerven van alle mogelijke terreinen;

-het organiseren en ter beschikking stellen van onroerende leaseprojecten;

-het ter beschikking stellen van roerende en onroerende goederen;

-de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

-de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van gebouwen;

-de vervreemding van de bouwwerken die men heeft opgericht of heeft laten oprichten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrecht-streeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten onroerende goederen en, algemeen genomen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

-studie, advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van parken en tuinen en alle private en openbare groene ruimten;

-het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennoot-schappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegen-heden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

-al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enz.;

-de exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enz.;

-de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden;

-alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

-inzameling en vervoer van afval;

-exploitatie van stortplaatsen;

-transportactiviteiten.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris, of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep of het bekomen van vergunningen, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

12° jaarvergadering: de eerste maandag van de maand mei om 20.00 uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per fax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

13°-

14° -

1

a'

Voor-

behouden VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL. aan het

Belgisch Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte. Staatsblad

Notaris Yves Vanden Eycken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 18.07.2016 16338-0103-014

Coordonnées
KRISTOF PAPELEU

Adresse
GOTE 28 9500 OPHASSELT

Code postal : 9500
Localité : Ophasselt
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande