KRUIBEEKS NATUURBEHOUD, AFGEKORT : KRUIN

Association sans but lucratif


Dénomination : KRUIBEEKS NATUURBEHOUD, AFGEKORT : KRUIN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 446.236.523

Publication

07/06/2013
ÿþ MOD2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



*13086459*

11111111

Voo

behou aan I Belgi

Staats

~r~irf-IC hi1=t;Pi I tSARrI^

º% VAN KOOPHANDEL

29 MEI 2013,

ENDËRMONDb:

Ondememingsnr: 446.236.523

Benaming

(voluit) : Kruibeeks Natuurbehoud

(verkort) : Kruin

Rechtsvorm : VZW

Zetel: Houtenkruisstraat 29 9150 Kruibeke

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Afschrift van de algemene vergadering van 06 mei 2013.

t Volgend mandaat werd op vraag van betrokken bestuurdslid niet verlengd

Veerle Fleyman Secretaris Graaf van Vlaanderen 2 9150 Rupelmonde

2, Benoeming van nieuwe bestuurders

peter Willekens : secretaris Kemphoekstraat 9 9150 Bazel

Robert De Winter : bestuurslid Kalverstraat 22H 9150 Rupelmonde

3, De huidige leden van de algemene vergadering zijn de volgende :

Erik Van De Velde, Paul Volckerick, Richard Timmerman, Jannine Van Hoyweghen, Maria De Wulf, Freddy Moorthamer, Lucia Busselot, Fré Van Lierop, Fernand Daniels, Koen Van der Aa, Gilbert Smet, Peter Willekens en Robert De Winter.

Gedaan te Kruibeke op 06 mei 2013

Fernand Daniels

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Varcn ' Naam an handtakaninn

14/11/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

G~ir~? =' -~^, :~; ,~~' ;~4f{ 1lAN KOO?HA:`laE:.

02. 11. 20U

CWAlc C3

n

,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

f1111I1pI~IIIN~VINVIIn1111

ondernemingsnr.: 446236523

Benaming Kruibeeks Natuurbehoud

(voluit) :

(afgekort) : Kruin

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Houtenkruisstraat 29, 9150 Kruibeke

Onderwerp akte

Titel I - naam, zetel, doel, duur

Art. 1:

De vereniging draagt de naam: Kruibeeks Natuurbehoud, vereniging zonder winstoogmerk, afgekort: "Kruin".

Art. 2:

De zetel van de vereniging is gelegen te 9150 Kruibeke, Houten Kruisstraat 29, of op elke andere plaats die door de raad van bestuur wordt vastgesteld.

Iedere wijziging van de zetel moet binnen de maand gepubliceerd worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Art. 3:

De vereniging heeft tot doel in de ruimste zin van het woord de vrijwaring en verbetering te bewerken van het leefmilieu in Groot-Kruibeke en in het Waasland in het algemeen.

Zij kan alle activiteiten ondernemen die dit doel zullen bevorderen en kan, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Art. 4:

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan enkel ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik 3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Vbór- I !.1i:S

behouden

aan het

Belgisch Titel ll - Leden

Staatsblad

Art. 5:

Het aantal leden is onbeperkt, doch moet tenminste drie bedragen. De ondergetekende oprichters zijn de eerste bekende leden. Tot de vereniging kunnen toetreden als leden, al diegenen die door de raad van bestuur worden aangenomen.

Art. 6:

De leden betalen een jaarlijkse bijdrage van maximum 3Qeuro véôr 30 juni van elk kalenderjaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge Art. 7:

Ieder lid kan op ieder ogenblik uit de vereniging treden door ontslagneming. Het lid dat zijn bijdrage niet betaald, wordt geacht ontslag te hebben genomen. Bij ontslagneming wordt het eventueel reeds betaalde lidgeld niet terugbetaald.

Titel 111- Bestuur

Art, 8:

De vereniging wordt geleid door een raad van bestuur bestaande uit minstens drie leden. Zij worden verkozen door de algemene vergadering en zijn steeds door deze vergadering afzetbaar.

Art. 9:

Het mandaat van de bestuurders is van bepaalde duur en eindigt bij het einde van het lidmaatschap, ontslag, overlijden, afzetting en/of verstrijken van de termijn van het mandaat. Het ontslag gaat pas in een maand na de datum van ontslagname.

Art. 10:

De raad van bestuur kiest onder zijn leden en voor de duur van minstens vier jaar een voorzitter, 2 ondervoorzitters, een secretaris en een penningmeester.

Bij iedere bijeenkomst van de raad van bestuur leggen secretaris en penningmeester aan de raad van bestuur verantwoording af over hun activiteiten en dit sinds de laatste bijeenkomst van de raad.

Art.11:

De raad van bestuur kan mondeling of schriftelijk worden samengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

Art. 12:

De raad van bestuur bestuurt en vertegenwoordigt de vereniging bij iedere gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling; hiervoor bezit hij de bevoegdheid om alles te doen wat niet door de wet is verboden of uitdrukkelijk door de statuten aan

_ J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

L !JJ;S

de algemene vergadering werd toegewezen; de raad van bestuur bezit de bevoegdheid om verder alle daden van bestuur of beschikking te verrichten of ermee in te stemmen.

Voór-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Art. 13:

De raad van bestuur kan alle machten en bevoegdheden waarover hij beschikt, overdragen aan iedere volmachtdrager naar zijn keuze.

Art. 14:

Elk lid van de algemene vergadering mag de vergaderingen van de raad van bestuur bijwonen. De toegetreden leden, eventuele waarnemers en persmensen worden op deze vergaderingen, alsook op de algemene vergadering toegelaten na instemming van de meerderheid van de bestuurders.

Art. 15:

De raad van bestuur neemt al zijn beslissingen bij meerderheid van stemmen waarbij minstens vijf leden van de raad van bestuur dienen aanwezig te zijn. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Deze stemmingen vinden plaats gedurende een vergadering van de raad van bestuur.

Art. 16:

De vergaderingen van de raad van bestuur worden minimum tweemaandelijks gehouden.

Titel IV - Algemene vergadering

Art. 17:

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle leden van de vereniging.

Art.18:

De algemene vergadering wordt schriftelijk samengeroepen op last van de raad van bestuur, en dit minstens eenmaal per jaar vóór 30 juni ten einde de begroting en de rekeningen goed te keuren. De samenroeping dient te gebeuren ten laatste vóór 22 juni.

De beslissingen van de algemene vergadering gebeuren met een eenvoudige meerderheid van stemmen. Wijzigingen in de statuten dienen met twee derden van de stemmen goedgekeurd te worden.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden samengeroepen door de voorzitter en/of op verzoek van minstens twee bestuurders alsook op verzoek van minstens een vijfde van alle leden van de algemene vergadering.

Art.19:

Tot de bevoegdheden van de algemene vergadering behoren volgende acties: goedkeuring van de statuten, wijziging van de statuten, benoeming en afzetting van

de bestuurders, kwijting verlenen aan de bestuurders, goedkeuring van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd

de vereniging, stichting of het organisme tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L LJ 1; S

rekeningen en de begroting, ontbinding van de vzw, benoeming van de vereffenaars, uitsluiting van een lid van de algemene vergadering, omzetting van de vzw in bijvoorbeeld een vennootschap.

Titel V - Financieel beleid

Art. 20:

Het werkjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Art. 21:

De vereniging kan inkomsten, giften en steungelden ontvangen en aanvaarden, welke onder meer zullen worden aangewend om de kosten te dekken van het bestuur bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De goedkeuring van de algemene vergadering geldt als kwijting voor de bestuurders.

Titel VI - Vereffening

Art. 22:

Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de buitengewone algemene vergadering over de bestemming van het vermogen van de VZW dat moet worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een gelijkaardig of verwant doel.

Titel VII - Diverse bepalingen

Art. 23:

De vereniging heeft een ongebonden karakter en stelt zich onafhankelijk op. Ze kan evenwel haar medewerking verlenen aan alle groeperingen en instellingen die een gelijkaardig of complementair doel nastreven.

Art. 24:

Voor alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten is voorzien, wordt verwezen naar de wet van 27 juni 1921, de aangepaste wet van 2 mei 2002 en de volgende vervolledigingen: 16 januari 2003 ivm de kruispuntbank, 22 december 2004 programmawet, 9 april 2004 programmawet, 2 april 2003 KB i.v.m termijnen, 26 juni 2003 KB i.v.m termijnen kruispuntbank, 26 juni 2003 KB openbaarmaking akten en stukken en i.v.m de boekhouding, 12 juli 2004 wijziging KB 26 juni 2003 en 8 oktober 2004 i.v.m uitvoering lid van wet van 1921.

Art. 25:

De stichtende leden in 1992 waren de volgende:

1. Caluwé Roger, Blauwe Gaanweg 18, Bazel

2. Van Riel Chris, Molenstraat 11, Kruibeke

3. Van De Velde Erik, Eendenlaan 36, Bazel

Op de laatsteblz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

I !1);S

4. Willekens Peter, Kerkstraat 277, Bazel

5. Smet Gilbert, Haagstraat 2B, Kruibeke

6. Daniels Fernand, Houtenkruisstraat 29, Kruibeke

7. Dekerf Patrik, Kerkstraat 160, Bazel

8. De Munck Petra, Kerkstraat 160, Bazel

9. Witters Hugo, Kattestraat 73, Kruibeke

10. Witters Erwin, Kattestraat 73, Kruibeke

11. De Wuif Maria, Houtenkruisstraat 29, Kruibeke

12. Verbruggen Frans, Meeuwenlaan 10, Bazel

Voor-

behouden

' aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De huidige leden van de Algemene vergadering zijn de volgende:

1. Erik Van De Velde, Eendenlaan 35, 9150 Bazel

2. Paul Voickerick, Molenberg 55, 9150 Kruibeke

3. Richard Timmerman, Klaprozenstraat 2, 9120 Melsele

4. Jannine Van Hoyweghen, Negenoogstraat 30, 9140 Steendorp

5. Maria De Wulf, Houtenkruisstraat 29, 9150 Kruibeke

6. Veerle Heyman, Graaf Van Vlaanderenlaan 2, 9150 Rupelmonde

7. Freddy Moorthamer, Eyckensbeekstraat 16, 9150 Kruibeke

8. Lucia Busselot, Eikenlaan 38, 9150 Bazel

9. Fré Van Lierop, Kruibekesteenweg 125, 9120 Beveren

10. Fernand Daniels, Houtenkruisstraat 29, 9150 Kruibeke

11. Koen Van der Aa, Begoniastraat 6, 9150 Kruibeke

12. Gilbert Smet, Haagstraat 2B, 9150 Kruibeke

Art. 26:

De Algemene Vergadering van Kruibeeks Natuurbehoud vzw heeft besloten op de vergadering van 3 oktober 2011 om de volgende leden te benoemen als lid van de Raad van Bestuur en met de volgende functie:

Voorzitter: Fernand Daniels, Houtenkruisstraat 29, 9150 Kruibeke

Ondervoorzitters: Gilbert Smet, Haagstraat 2B, 9150 Kruibeke & Freddy Moorthamer, Eyckensbeekstraat 16, 9150 Kruibeke

Secretaris: Veerle Heyman, Graaf Van Vlaanderenlaan 2, 9150 Rupelmonde

Penningmeester: Lucia Busselot, Eikenlaan 38, 9150 Bazel

Bestuurder: Paul Voickerick, Molenberg 55, 9150 Kruibeke

Bestuurder: Jannine Van Hoyweghen, Negenoogstraat 30, 9140 Steendorp

Bestuurder: Erik Van De Velde, Eendenlaan 35, 9150 Bazel

L J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KRUIBEEKS NATUURBEHOUD, AFGEKORT : KRUIN

Adresse
HOUTENKRUISSTRAAT 29 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande