KRUIMELS & LETTERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRUIMELS & LETTERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.645.001

Publication

20/08/2012
ÿþMol Waal 71.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0846.645.001

Benaming

(voluit) : KRUIMELS & LETTERS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : ZANDBERG 12

9240 ZELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER! WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 12/07/2012 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist cm met ingang vanaf 2/07/2012 te benoemen als zaakvoerder voor onbepaalde duur:

- mevrouw DE SMET Christel, wonende te 9240 Zele, Cederlaan 22.

goedgekeurd in de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 12107/2012.

Daaropvolgend werd er beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen

VAN Zandberg 12 te 9240 Zele

NAAR Zandberg 15 te 9240 Zele

Goedgekeurd in de Beslissing van de Zaakvoerder dd. 12/07/2012

Van Lokeren Isabel De Smet Christel

Zaakvoerder Zaakvoerder

IRIFF1>= HECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 8 AUG 2012

DEN[JEFIUMDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

*12193fi68*

it:~~F~~~

Y`-a._ ~o-i~ti~e~~~;~~ Y`

eh%



Voor-behoude aan hei ee¬ gisci Staatshl;

dp de laatste blz. van Fuik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

27/06/2012
ÿþmod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REGi-1 B NK 1 VAN KOOPHANDEL

1 8 JUNI 2012 f

DEND %% ON'DE -11 iffte_..~~

bel a. Sc Sta

WWF

*12113354*

ENI

W

Ondememingsnr : g46 6'4Ç aD A

Benaming (voluit) : Kruimels 8t Letters

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . Zandberg 12

9240 Zele

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op dertien; juni tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat door:

- mevrouw VAN LOKEREN Isabel Paulette Augusta, zelfstandige, geboren te Zele op drie september negentienhonderdeenenzeventig, wonend te 9240 Zele, Narcislaan; 148,

- Mevrouw DE SMET Christel Augusta Robertine, verkoopster, geboren te Zele op!

vijf februari negentienhonderdachtenzestig, wonende te 9240 Zele, Cederlaan 22, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KRUIMELS & LETTERS"' met zetel te 9140 Zele, Zandberg 12, met kapitaal van twintigduizend euro; (¬ 20.000,00), gedeeltelijk volstort in geld ten belope van zesduizend tweehonderd euro:! (¬ 6.200,00) vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen met stemrecht,; zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal, werd opgericht.

De comparanten verklaren en erkennen dat het volledig maatschappelijk kapitaal geplaatst en dat aandelen in geld gedeeltelijk volgestort zijn, hetzij tot beloop van;; zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) als volgt:

- Genoemde mevrouw Van Lokeren Isabel, die verklaart In te schrijven op honderd',; (100) aandelen ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00),

Genoemde mevrouw De Smet Christel, die verklaart in te schrijven op honderd (100) aandelen ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00),

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met!i Beperkte Aansprakelijkheid. Zij neemt als maatschappelijke naam "KRUIMELS &; LETTERS".

Zetel: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9240 Zele, Zandberg 12.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- De inrichting en uitbating zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,; van een sandwich- en snackbar omvattende onder andere de bereiding , de verkoop en bedeling van broodjes en snacks.

- De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse kunnen worden?; ______ verbruikt En in_ het algemeen..irueenr=wegwerpverpakking aangeboden _worden__in:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

`Voorbehouden aan het mea 11.1

Belgisch

Staatsblad

snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants, in

frietkramen en hotdogstalletjes, in croissanteries, crêperies en warmwafelkramen, in tearooms en ijssalons, evenals in drive-in restaurants en pizzeria's.

Het uitbaten van broodjeszaken, drankgelegenheden, hotels, logement- en

spijshuizen, restaurants, alsmede de organisatie van alle aanverwante horeca-activiteiten, zoals ondermeer het organiseren van feesten, banketten, barbecues, vertoningen, optredens en happenings, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Het uitbaten van een artisanale brood- en banketbakkerij, de vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten.

- Het uitbaten en inrichten van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, broodjeszaken, snackbars en fast-food-zaken, verbruikerssalon, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega's en tavernen, evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudend dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zijn van het woord met inbegrip de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, voeding, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen.

- De kleinhandel in algemene voedingswaren, alcoholische dranken, rookwaren en huishoudelijke artikelen, omvattende eveneens de kleinhandel in drogisterij, onderhoudsproducten en -artikelen, zowel onder het statuut van dagwinkel als van nachtwinkel en op openbare markten.

De aan- en verkoop van kranten, tijdschriften, dag-, week-, en maandbladen, boeken, alsook depothouder van een lotto, totto en dergelijke en P.M.U.kantoor.

- Het uitbaten van een kleinhandel in papierwaren, schoolgerei, prentkaarten, rookartikelen, suikerwaren, uurwerken, tabakswaren, speelgoed, decoratie, dranken, klein audio-visueel materiaal, fantasieartikelen en textielwaren.

De uitbating van alles wat betreft het drukken, de steendruk, het etsen, en alle andere werkmethodes die daarmee in verband staan.

Het uitvoeren in eigen beheer, in onderaanneming werkend, het uitgeven in onderaanneming van alle drukwerk en aanverwante activiteiten in de ruimste betekenis van het woord.

De handel en de industrie van het boekbinden en van alle papier en kantoorwaren. De publiciteit in al haar vormen.

- Het uitoefenen van alle activiteiten, die ressorteren onder een uitgeverij.

Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

- Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en ka pitalisatieondernemingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

- De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

- Het verlenen van managementadvies.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11.1

- Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur,'

het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

- De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van

gespecialiseerd personeel.

- Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in tweehonderd (200) maatschappelijke aandelen met', stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/tweehonderdste (1/200s`e) van het kapitaal.

Boekiaar - Winstverdeling: Het boekjaar vangt aan op één januari van ieder jaar om te eindigen op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Jaarlijkse algemene vergadering; Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien (18.00) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen. Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder, zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

" mon 11,1

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig

ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is

zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor.

Voor alle handelingen inzake dagelijks bestuur die het bedrag van ¬ 10.000,00 niet overschrijden, is dan de handtekening van een zaakvoerder, alleenhandelend, vereist. Alle handelingen die het bedrag van ¬ 10.000,00 overschrijven, vereisen de handtekening van beide zaakvoerders, samenhandelend, vanaf het ogenblik dat de zaakvoerders benoemd zijn.

De zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Vereffening: Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

1. Zaakvoerder(s):

Worden hierbij als zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap :

- mevrouw Isabel VAN LOKEREN, voornoemd,

die aanvaarden en verklaren over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te

beschikken om dit mandaat te aanvaarden. Het mandaat is onbezoldigd.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op 31 december 2013.

3. Datum van de eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

4. Overname van verbintenissen:

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één januari tweeduizend en twaalf.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Nota ris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden P aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
KRUIMELS & LETTERS

Adresse
ZANDBERG 12 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande