KUBIRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KUBIRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.317.982

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.05.2014, NGL 29.06.2014 14235-0336-008
24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 15.06.2013 13192-0546-008
17/03/2011
ÿþMad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELECD

I

0 / MikAd 2011

REC i" , .'.Ni,.l

KC;E)f'it vm_ ' l:t;\'r "

: Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : KUBIRA

III 1111 IlUIUhII I III II 1H11

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KUITENBERG 2, 9920 LOVENDEGEM

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Thibault VAN BELLE, te Zomergem, op 03.03.2011, afgeleverd; ; voor registratie, dat:

1. De heer LAROY Vincent André Marie Ghislain, geboren te Gent op vierentwintig september; : negentienhonderd negenenzestig, identiteitskaartnummer 591.0463780.28, rijksregisternummer 69.09.24159.51, echtgescheiden, wonende te 9920 Lovendegem, Dorp 24/0003;

2. De heer LAROY Xavier Jacques Marie Ghislain, geboren te Gent op achttien mei negentienhonderd;

tweeënzeventig, identiteitskaartnummer 591.0269190.20, rijksregisternummer 72.05.18-093.41, ongehuwd,;

wonende te 9920 Lovendegem, Kuitenberg 57;

VORM - NAAM.

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

hebben opgericht onder de benaming "KUBIRA".

De overneming van de huidige op te richten vennootschap zal maar effect sorteren van zodra de;

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

KAPITAAL- INSCHRIJVING.

De comparanten verklaarden de aandelen te onderschrijven als volgt:

1. De heer Laroy Vincent, voornoemd, voor driehonderd eenenzeventig (371) aandelen zonder aanduiding; van nominale waarde, of voor negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 9.275);

2. De heer Laroy Xavier,, voornoemd, voor driehonderd eenenzeventig (371) aandelen zonder aanduiding;

van nominale waarde, of voor negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 9.275);

Samen: zevenhonderd tweeënveertig (742) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, hetzij

achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550).

VOLSTORTING.

De comparanten verklaarden en erkenden deze aandelen te hebben volgestort voor zesduizend:

tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ), als volgt:

1. De heer Laroy Vincent, voornoemd, voor drieduizend honderd euro (¬ 3.100);

2. De heer Laroy Xavier, voornoemd, voor drieduizend honderd euro (¬ 3.100).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het;; Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening, bij BNP Paribas Fortis,: kantoorhoudende te 9920 Lovendegem, Dorp 5/0001, dragende rekeningnummer 001-6262083-33, en nadien: : als de vennootschap opgericht is, dragende rekeningnummer 001-6262076-26. Zoals blijkt uit een door: voormelde financiële instelling op drie november tweeduizend en tien afgeleverd bankattest, dat aan deze akte gehecht werd.

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9920 Lovendegem, Kuitenberg 2.

DOEL.

De vennootschap heeft de volgende handelsactiviteiten tot doel in België en in het buitenland, voor eigen; rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

1. Management consultancy, management, trainingen, marketing consultancy, marktonderzoeken,' marketing communicatie, verkoopsondersteuning, engineering advies.

2. Immobiliën activiteit, kopen, bouwen, verbouwen, verhuren, verkopen van woningen en handelspanden,; projectontwikkeling, bouw- en verbouwingswerken, ruwbouw en binnenhuis.

Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen.

Alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop, en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten.

Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

3. Handel in vee, het kweken van rundvee, varkens, kippen of andere veeteelt of neerhofdieren.

4. Landbouwactiviteiten, akkerbouwteelt, verdeling van landbouwproducten, productie van veevoeder en handel in veevoeder, handel in agrarische producten, veevoeder, verwerken van landbouwproducten en de commercialisatie.

5. Organisatie van evenementen, inclusief catering, enzovoort...

6. Ontwikkeling van softwaretoepassingen, distributie software, implementatie van softwaretoepassingen, enzovoort...

7. Aankoop en verkoop van meubelen, herstellen van meubelen, enzovoort...

Deze opsommingen zijn aanwijzend en niet limitatief en moeten verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd tweeënveertig (742) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Elk aandeel geeft gelijk recht bij de verdeling van de winsten en van de opbrengst van de vereffening. OVERDRACHT OF OVERGANG VAN AANDELEN.

§ 1. De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1. aan een vennoot;

2. aan de echtgeno(o)t(e) van de overdrager of overtater;

3. aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of erflater.

§ 2. Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig § 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben, binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of de overgang is geweigerd, zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goegekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat, worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen, of gaan geldig over op de erfgena(a)m(en) of rechthebbende(n) van de overleden vennoot.

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op één mei om elf uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de algemene vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van hun naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder(s), bestuurder(s) of werkne(e)m(st)er(s) een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder, in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder(s) word(t)en benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan afzonderlijk alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering is bevoegd.

De zaakvoerder(s) kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze procuratie gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel hun benoeming door de algemene vergadering heeft bevestigd. De homologatie moet worden aangevraagd uitgaande van de vennootschap. Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat. Bij het verzoekschrift moet een boekhoudkundige staat van activa en passiva worden gevoegd.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend. Een akte inhoudende de benoeming van een verffenaar kan slechts geldig worden neergelegd wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

De vereffenaar(s) dien(t)(en) elk jaar de jaarrekening voor te leggen aan de algemene vergadering en neer te leggen bij de Balanscentrale van de Nationale Bank van België. Er dient tevens een jaarlijkse rapporteringsplicht te gebeuren bij de bevoegde rechtbank van koophandel: het eerste vereffeningsjaar is dit zesmaandelijks, vanaf het tweede vereffeningsjaar is dit jaarlijks, overeenkomstig de Wet van twee juni tweeduizend en zes inzake de procedure van de vereffening van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, dienen de vereffenaars een plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de rechtbank, dit overeenkomstig voormelde Wet.

Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering, leggen de vereffenaars op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris(sen). Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De finale beslissing tot afsluiting vande vereffening wordt neergelegd ter griffie,

en bekendgemaakt in de ;

bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

OVERGANGSBEPALINGEN. Nu de vennootschap werd opgericht, kwamen de oprichters bijeen en namen ze volgende beslissingen:

1. De oprichters beslisten dat het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel tot en met eenendertig december tweeduizenden twaalf.

2. De oprichters beslisten dat de eerste jaarvergadering zal worden gehouden op één mei tweeduizend en dertien om elf uur.

3. De oprichters beslisten om volgende personen tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen met de meest uitgebreide machten en voor onbeperkte duur:

1. De heer Laroy Vincent, wonende te 9920 Lovendegem, Dorp 24/0003, voornoemd;

2. De heer Laroy Xavier, wonende te 9920 Lovendegem, Kuitenberg 57, voornoemd;

dewelke verklaarden hun opdracht te aanvaarden, en die eveneens verklaarden dat de uitoefening van deze

functie hen niet verboden is en bevestigden niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij andersluidende-beslissing van de algemene

vergadering.

4. De oprichters verklaarden, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het

eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensten te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(Get.) Notaris THIBAULT VAN BELLE.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede werd neergelegd:

Een expeditie van de oprichtingsakte van 03 maart 2011, met inbegrip van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/04/2015
ÿþ J Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

01 APR. 2015

RacHTEIWIr,è/Alv

KOOPHANDEL TE GENT

~_-"

j11,11111111

52<

111111

u

Ondernemingsnr : 0834317982

Benaming

(voluit) : KUBIRA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kuitenberg 2, 9920 Lovendegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke zetel

Geachte,

Door beslissing van de gemeente Lovendegem wijzigde per 15/03/2014 het huisnummer van Kubira BVBA van Kuitenberg 2 in Kuitenberg 4 te 9920 Lovendegem.

De Maatschappelijke zetel wordt vanaf 1 januari 2015 verplaatst van Kuitenberg 4 te 9920 Lovendegem naar Varensbos 39 te 9920 Lovendegem

Vincent Laroy Zaakvoerder

Xavier Laroy Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 28.06.2016 16238-0267-009

Coordonnées
KUBIRA

Adresse
VARENSBOS 39 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande