KUSTERS & VERMEIRE ADVOCATENKANTOOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KUSTERS & VERMEIRE ADVOCATENKANTOOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.844.431

Publication

27/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15301646*

Neergelegd

23-01-2015

Griffie

0578844431

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Kusters & Vermeire Advocatenkantoor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Nathalie DE VUSSER, geassocieerd notaris te

Kruibeke, op 21 januari 2015, dat een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschapmet beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

VENNOTEN

De Heer VERMEIRE Michel Marianne Vincent, geboren te Dendermonde op 25 april 1977, met Belgische nationaliteit, rijksregisternummer 77.04.25-051.68, en zijn echtgenote Mevrouw KUSTERS Beleke, geboren te Asse op 4 september 1975, met Nederlandse nationaliteit, rijksregisternummer 75.09.04-308.46, samenwonende te 9140 Temse, Kattebrug 7.

Gehuwd volgens het stelsel scheiding van goederen met toevoeging van een intern gemeenschappelijk vermogen, ingevolge akte verleden voor notaris Edmond Leclair te Sint-Niklaas op 30 augustus 2007, ongewijzigd tot op heden, zoals zij verklaren.

Titel I: Oprichting:

Deze vennootschap genaamd  Kusters & Vermeire Advocatenkantoor , heeft haar zetel te 9140 Temse, Kattebrug 9.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizendzeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde . Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna uiteengezet wordt , ze hebben die gedeeltelijk volstort door geldelijke inbreng ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Titel II: Statuten.

Artikel 1. - Rechtsvorm en naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt:  Kusters & Vermeire Advocatenkantoor .

Artikel 2. - Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde, te 9140 Temse, Kattebrug 9.

De zetel van de vennootschap mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België , in het zelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

Indien de zetel van de vennootschap zou verplaatst worden en gevestigd worden buiten het

arrondissement Dendermonde zal op dat adres geen kantoor gevestigd worden waar contact met het cliënteel plaats vindt, zonder de regels voorzien in de reglementen van de Orde van Vlaamse balies de reglementen van de (respectievelijke) Ordes van Advocaten voor de bijkomende vestigingen na te leven.

Artikel 3. - Duur.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Kattebrug 9

9140 Temse

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij het vermogen van de vennootschap gedaald is beneden een vierde van het kapitaal. In dit geval kan een speciaal daartoe bijeengeroepen buitengewone algemene vergadering tot ontbinding besluiten, indien het voorstel ter zake goedgekeurd wordt door een vierde gedeelte van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

Artikel 4. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat door een persoon ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van de Balie van Dendermonde op de lijst van de stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst voor zover van toepassing, hetzij alleen, hetzij met anderen met wie zij zich mag associëren overeenkomstig de reglementen van de Orde van Vlaamse balies en de reglementen van de respectievelijke ordes van advocaten.

De vennootschap kan eveneens alle aanverwante activiteiten uitoefenen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat voor zover toegelaten door de deontologische beginselen en de reglementen van de Orde van Advocaten waarvan de zaakvoerder en de vennoten deel van uitmaken, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, didactische en andere activiteiten die verband houden met het recht, zoals het geven van lessen en het houden van conferenties, seminaries, colloquia en academische cursussen in België en in het buitenland, de publicatie van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. Zij mag, hetzij alleen, hetzij met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor haar rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties eerbiedigen.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizendzeshonderd euro (¬ 18.600,00)

Het is gedeeltelijk volstort en belope van zesduizendtweehonderd euro (¬ 6.200,00) en verdeeld in honderdzesentachtig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6.  Aandelen- Overdracht.

De aandelen zijn op naam en ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon. De vennootschap aanvaardt slechts als eigenaar van één of meerdere aandelen, die persoon die in het aandelenregister is ingeschreven.

Enkel een natuurlijke persoon, advocaat van beroep of rechtspersoon, waarvan uitsluitend advocaten vennoot zijn en die de uitoefening van het beroep van advocaat als doel heeft, kan aandeelhouder zijn.

Zijn er toch meerdere eigenaars van eenzelfde aandeel dan zijn de lidmaatschapsrechten op die aandelen ten aanzien van de vennootschap geschorst tot er duidelijkheid over het eigendomsrecht bestaat.

De individuele vennoten zullen zich, zonder toestemming van de algemene vergadering gegeven volgens de vereisten van een statutenwijziging, onthouden de aandelen in pand te geven of enigszins de aandelen als zekerheid af te staan, en dit op straffe van gedwongen overdracht van de aandelen aan de andere vennoten aan de nominale waarde van de aandelen en dit pro rata het aantal aandelen dat elke vennoot bezit in het kapitaal, na aftrek van de over te dragen aandelen. Overdracht van aandelen.

De enige vennoot kan vrij zijn aandelen of een gedeelte ervan over dragen aan een advocaat ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van de Balie van Dendermonde, op de lijst van de stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst of aan een advocaat met hij zich mag verenigen. In geval er meerdere vennoten zijn , mogen de aandelen slechts onder levenden of bij overlijden overgaan mits de eenparige toestemming van de vennoten binnen de drie maanden na de aanvraag, aan een advocaat ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van de Balie van Dendermonde, op de lijst van de stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst of aan een advocaat met hij zich mag associëren.

Tegen de weigering van goedkeuring is geen verhaal mogelijk; niettemin zal de vennoot die het geheel of een gedeelte van de aandelen wil overdragen of zijn erfgenaam of legataris die ze moet overdragen, van de weigerende partijen mogen eisen dat deze zouden worden afgekocht binnen de drie maanden tegen een prijs vastgesteld op basis van de reële waarde die overeenstemt met het boekhoudkundig netto-actief van de laatst goedgekeurde jaarrekening (of van de laatste tussenstaat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

die niet meer dan zes maand oud is sedert het verlies van de hoedanigheid van vennoot) eventueel aangepast teneinde rekening te houden met de economische waarde van bepaalde activa.

Indien de overdrager van de aandelen ( al dan niet gedwongen) zich niet akkoord kan verklaren met de waarde waartegen de aandelen moeten worden overgedragen als boven uiteengezet, mag deze de bevoegde rechtbank vragen een expert aan te stellen om de waarde van de aandelen te laten waarderen. De kosten van de aanstelling en expertise zelf vallen ten laste van de verzoeker in deze. Indien de enige vennoot overlijdt en erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen van de overgang van aandelen bepaald of toegestaan in artikel 249 van het wetboek van vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing, maar dient binnen een termijn van één maand na het overlijden van de vennoot, de procedure voor het wijzigen van het doel van de vennootschap ingeleid te worden, tenzij de erfgenamen of legatarissen de hoedanigheid hebben van advocaat.

Artikel 7. - Bestuur en vertegenwoordiging.

1. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders die advocaat moeten zijn. Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiging.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd dan dienen zij gezamenlijk te handelen.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

4. Statutaire zaakvoerder.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot de functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

Een statutair zaakvoerder kan enkel worden afgezet door een beslissing genomen met unanimiteit

van de aandeelhouders.

Tot statutair zaakvoerders worden benoemd voor de duur van de vennootschap:

- De Heer Vermeire Michel, voornoemd;

- Mevrouw Kusters Beleke, voornoemd.

5. Aansprakelijkheid

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

6. Tegenstrijdig belang

Indien er zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven is in het Wetboek Vennootschapen, zal hij zich moeten schikken naar het wetboek van vennootschappen.

Artikel 8. - Controle.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controle bevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen door een aangestelde commissaris mits goedkeuring door de stafhouder.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria, waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering mits goedkeuring van de stafhouder.

Artikel 9. - Jaarvergadering.

Jaarlijks op de twintigste juni wordt de jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de commissarissen en zaakvoerders.

Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de Algemene Vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en de aandelen niet zijn volgestort, komt de bevoegdheid om aanvullende stortingen of de volstorting van de aandelen te vragen uitsluitend toe aan de algemene vergadering die tevens de voorwaarden, de termijn en de wijze van volstorting bepaalt.

Artikel 10. - Jaarrekening - Jaarverslag.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt één geheel. Artikel 11. - Bestemming van het resultaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 12. - Ontbinding - Vereffening.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging van de statuten. De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) of door de zorgen van één of meerdere vereffenaars die worden aangeduid ( minstens wiens aanstelling wordt goedgekeurd ) door de stafhouder bij de orde van advocaten te Dendermonde, en die noodzakelijkerwijze advocaat moeten zijn.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en 187 van het wetboek van vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Artikel 13. - Keuze van woonplaats.

De zaakvoerder(s), commissaris(sen) en vereffenaar(s) die in het buitenland woonachtig zijn, worden geacht voor de uitoefening van hun opdracht, woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hun in verband met de afhandeling van de vennootschapszaken alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen rechtsgeldig kunnen worden gedaan.

Artikel 14. - Deontologische bepalingen.

Elke vennoot verplicht zich door zijn toetreding niet alleen tot strikte naleving van het wetboek van vennootschappen, de statuten en de interne reglementen van de vennootschap, doch tevens en daarnaast tot de naleving van de deontologie en plichtenleer, opgelegd door de Orde van de Vlaamse Balies en desgevallend door de plaatselijke Orden.

Meer in het bijzonder en behoudens latere wijzigingen van dit reglement:

a) Zal de vennoot die door de Raad van de Orde aangemaand werd zich terug te trekken uit de vennootschap van rechtswege ophouden ervan deel uit te maken;

b) zal de vennoot die het voorwerp uitmaakt van een schorsing slechts vervangen mogen worden door één van zijn vennoten mits de voorafgaandelijke toestemming van de Stadhouder en zonder dat de geschorste vennoot, rechtstreeks of onrechtstreeks, een gedeelte zou mogen ontvangen van door hem uitgevoerde handelingen gedurende de duur van de schorsing;

c) zal de vennoot die het voorwerp uitmaakt van een voorlopig tuchtrechtelijke maatregel in de zin van de voorschriften voorzien door het voormelde reglement van inwendige orde of van een grotere tuchtstraf, zelfs niet definitief, de andere vennoten op de hoogte brengen alsmede de advocaten die met de vennootschap gegroepeerd zijn;

d) moeten de vennoten de beroepsaansprakelijkheid van de vennootschap verzekeren zoals deze van de vennoten zelf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alle geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerder(s), eventuele

commissaris(sen) en vereffenaars met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de uitvoering van onderhavige statuten, zullen verplichtend geregeld worden bij wijze van arbitrage, voor zover dit niet strijdig is met dwingende wetsbepalingen die voorzien in de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken.

In geval van arbitrage wordt, op verzoek van de meest gerede partij, door de stafhouders van de Ordes van Advocaten waarvan de vennoten deel van uitmaken een arbiter aangesteld, en bij gebreke van akkoord onder hen , door de stafhouder van de Orde van Advocaten van de Balie van Dendermonde.

4. Uitvoeringsbesluiten.

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld treffen de comparanten in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen en leggen zij volgende verklaringen af waarvan zij mij notaris, verzoeken akte te verlenen:

Verbintenissen voor rekening van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2015 onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid in hoofde van de vennootschap. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen van artikel 60 wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Kosten van de oprichting.

Ter voldoening aan de bepalingen van het wetboek van vennootschappen delen de comparanten mee dat het totaal van alle hoegenaamde kosten die in welke vorm ook, ten gevolge van de oprichting voor rekening komen van de vennootschap bij benadering duizendvierhonderd en elf euro dertien cent (¬ 1.411,13) bedraagt.

Aanvang en einde van het eerste boekjaar- overname verbintenissen.

De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015 en dat het zal aanvangen vanaf de neerlegging van de stukken van de vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen namens haar aangegaan door de oprichters vanaf 1 januari 2015 bekrachtigt en voor haar rekening neemt. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 20 juni 2016.

Benoeming zaakvoerder.

Tot statutaire zaakvoerders worden aangesteld , De Heer Vermeire Michel, voornoemd, en Mevrouw Kusters Beleke, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet .

Commissaris.

De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het komend boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

Volmacht.

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan De Blauwe Charles, Boekhouder BIB 200.745, te 3510 Hasselt, Keizerlindestraat 60, met recht van indeplaatsstelling, met macht een derde natuurlijke en/of rechtspersoon in de plaats te stellen, evenals aan zijn bedienden, aangestelde en lasthebbers, met recht van in de plaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving in het Ondernemingsloket.

Coordonnées
KUSTERS & VERMEIRE ADVOCATENKANTOOR

Adresse
KATTEBRUG 9 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande