KVP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KVP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 827.663.188

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 26.06.2014 14231-0210-033
14/10/2014
ÿþMcd Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

)." na neerlegging ter griffie van de akte

..«" " " " " " " " " " " «....1. eL.M.

ERGELEGD

MONIT

ËUR BEL

10- 2014

STAATSR

0 7 -

BELGISCH

RECHTBANK VAN KOOPHANaynELfTc_E GENT

GE 17 SEP. 2014

AD

II IllI tUll,I1311 11111

Ondernemingsnr 0827663188

Benaming

(voluit) KVP

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Skaldenstraat 1 - 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte: neerlegging van het fusievoorstel - Publicatie door uittreksel.

UITTREKSEL VAN HET NEERGELEGDE FUSIEVOORSTEL

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De naamloze vennootschap naar Belgisch recht BELGIAN NEW FRUIT WHARF, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Rostockweg 1, Haven 212.

Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Leo Sermon te Antwerpen op 1 februari 1938, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 februari 1938 onder het nummer 1196.

De statuten van de vennootschap werden voor het laatste gewijzigd bij akte verleden voor notaris Michèle Hoste te Gent op 28 maart 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 april 2013 onder het nummer 13058519.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0404.754.868. Deze vennootschap wordt hierna genoemd "de overnemende vennootschap".

2.De naamloze vennootschap naar Belgisch recht KVP, met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, Skaldenstraat

Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Michèle Hoste te Gent, op 6 juli 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 juri 2010 onder het nummer 10107389.

De statuten van de vennootschap werden sindsdien niet gewijzigd.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0827.663.188.

Deze vennootschap wordt hierna genoemd "de over te nemen vennootschap" of "de overgenomen vennootschap".

In aanmerking nemende dat

de overnemende vennootschap houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap,

de raden van bestuur van beide voormelde vennootschappen het initiatief genomen hebben

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te

nemen vennootschap, zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de

vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 719 en volgende van het Wetboek Vennootschappen,

verbinden de raden van bestuur van beide voormelde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat

In hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen

de nagemekle voorwaarden en leggen bij deze het FUSIEVOORSTEL vast, dat ter goedkeuring zal

worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van

deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat

A. De fusie zef worden doorgevoerd tussen:

1 °De naamloze vennootschap BELGIAN NEW FRUIT WHARF, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Rostockweg 1, Haven 212, die naar luid van artikel 3 der statuten het nagerneld doel heeft :

"De vennootschap heeft tot doel:

Het laden, het ontladen, het reden, de berging, de stapeling, de bewaking, het toezicht, het in bewaring nemen van aile vrachten, en meer bijzonderlijk van alle fruitvrachten en over het algemeen aile verhandelingen en aile bewerkingen betrekking hebbend op deze goederen..

Het deelnemen in aile Belgische of vreemde, bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, door middel van inschrijving, inbreng, ruil of anders; het beleggen, het beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen; het uitvoeren of doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen op alle technische gebieden, zoals marketing, productie, ondernemingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van advies op het gebied van management en computerisering, het verzorgen van de administratieve organisatie; dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen, alsook het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

Daarenboven zef de maatschappij aile hoegenaamde handels-, nijverheids- en financiële bewerkingen mogen doen, alsmede alle eigendommen aankopen die nuttig zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te bevorderen."

2°De naamloze vennootschap KVP, met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, Skaldenstraat 1, die naar luid artikel 3 der statuten het nagemeld doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het laden, het ontladen, het reden, de berging, de stapeling, de bewaking, het toezicht, het in bewaring riemen van aile vrachten, en over het algemeen alle verhandelingen en aile bewerkingen betrekking hebbend op deze goederen.

Het deelnemen in aile Belgische of vreemde, bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, door middel van inschrijving, inbreng, ruil of anders; het beleggen, het beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen, in België en in het buitenland.

Het uitvoeren of doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen op alle technische gebieden, zoals marketing, produktie, ondernemingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van advies op het gebied van management en computerisering, het verzorgen van de administratieve organisatie, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen, alsook het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

Daarenboven zal de maatschappij alle hoegenaamde handels-, nijverheids- en financiële bewerkingen mogen doen, alsmede alle eigendommen aankopen die nuttig zouden kunnen zijn om haar maatschappelijke doel te bevorderen J'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De sub 1 genoemde vennootschap, zal als overnemende vennootschap, het gehele vermogen krijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is.

Er bestaan 2.000 (duizend) aandelen in de overgenomen vennootschap, die alle gehouden worden door de overnemende vennootschap.

B.Met ingang van 1 juli 2014, deze dag inbegrepen, worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden, maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die toebehoren aan andere personen dan de overnemende vennootschap die niet voor rekening van de overnemende vennootschap optreden.

D. Er is geen uitbreiding van de doelomschrijving van de overnemende vennootschap vereist.

E. Bijzondere voordelen,

Voorgesteld wordt aan de bestuurders van de overnemende en de overgenomen vennootschap geen bijzonder voordeel toe te kennen.

Voorgesteld wordt geen nieuwe bestuurders in de overnemende vennootschap te benoemen naar aanleiding van de fusie.

F. Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de beide vennootschappen neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel waar hun respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd, en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek Vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek Vennootschappen, dit uiterlijk per 15 oktober 2014.

De raden van bestuur van zowel de overnemende als de overgenomen vennootschap zullen het voorstel binnen de kortst mogeliike termijn ter goedkeuring voorleggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, ten einde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werd neergelegd: het fusievoorstel d.d. 01.092014)

Caroline De Poorter Frederic Staelens

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

31/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0827663188

Benaming

(voluit) KVP

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel: Skaldenstraat 1 - 9042 Gent (volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming commissaris

Uittreksel tilt de notulen van de Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders van de NV KVP d.d. 24 juni 2014

Het mandaat van Ernst & Young, Lippens & Rabaey Audit BV CVBA als commissaris van de vennootschap vervalt na deze Gewone Algemene Vergadering. Het mandaat van Ernst & Young, Lippens & Rabaey Audit BV CVBA als commissaris van de vennootschap wordt niet verlengd.

Het mandaat van ccmmissaris wordt aan de BV CVBA RSM InterAudit toevertrouwd voor een periode van 3 jaar., De BV CVBA FISM InterAudit heeft de heer Kurt De Witte en de heer Gert Van Leemput, beiden bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordigers.

Caroline De Poorter Frederic Staelens

Bestuurder Bestuurder















Mod Word 11.1

1 7 SEP. 2014

ONITEUR 13ELGE

2 il -10- 2014

RECHTBANK VAN

_GISCH STAATSBLA) Koom-fAraMirffenFiv r

II

St

3E

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELL.S,:C.

*14200135*

29/07/2013
ÿþ ModWod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE F, P,GE,LEGD

~ 3 8 MU 2e3

Iniumui1

~NN a8 iii

" 1311 1

Ondernemingsnr : 0827663188 Benaming

(voluit) : KVP

(verkort) :

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 1 -9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging mandaten bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders van de NV KVP d.d. 25.06.2013.

De Algemene Vergadering der Aandeelhouders beslist volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van 2 jaar, dit is tot na de Gewone Algemene Vergadering van 2095 ;

" dhr. Peter Demuynck Bestuurder

" dhr. Frederic Staelens Bestuurder

" mevr. Caroline De Poorter Bestuurder

Nia de huidige Gewone Algemene Vergadering zal de Raad van Bestuur derhalve samengesteld zijn als volgt :

" dhr. Peter Demuynck Bestuurder

" dhr. Frederic Staelens Bestuurder

" mevr. Caroline De Poorter Bestuurder

1-lun mandaat vervalt na de Gewone Algemene Vergadering van 2015.

Frederic Staelens Peter Demuynck

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 15.07.2013 13325-0578-033
27/01/2015
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

NEERGELEGD

13 JAN. 2015

RECHTBeentigAEV

yOQQiannirlFl TE GEKIT

Uhhi~ui~u~~Mi~~u

15 1 668>

Ondernemingsnr : 0827.663.188

Benaming

(voiult) : KVP (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9042 Gent, Skaldenstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 30 december 2014, ter registratie aangeboden, blijkt het volgende:

1. a) Onderzoek en discussie van de fusievoorstellen van elke betrokken vennootschap opgesteld door de raden van bestuur van de NV "KVP" en de NV "BELGIAN NEW FRUIT WHARF" overeen-ikomstig het Vennootschappen wetboek.

Deze stukken waren ter beschikking op de zetel van de vennootschappen en de aandeelhouders hebben kosteloos een afschrift kunnen verkrijgen van genoemd fusievoorstel op eenvoudig verzoek.

b) Beslissing tot ontbinding zonder vereffening en fusie door overneming van alle activa en passiva van de NV "KVP", door de NV "BELGIAN NEW FRUIT WHARF", volgens de modaliteiten en voorwaarden bepaald in het voornoemde fusievoorstel.

2. Ten gevolge van de fusie, overneming van gans het vermogen van de over te nemen vennootschap NV "KVP", door de overnemende vennootschap de NV "BELGIAN NEW FRUIT WHARF" met terugwerkende kracht tot één juli tweeduizend veertien (01.07.2014)

Vaststelling enerzijds van de verwezenlijking van de fusie en anderzijds dat de vennootschap NV "KVP", definitief heeft opgehouden te bestaan.

3. Het machtigen van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap NV "BELGIAN NEW FRUIT WHARF" om de formaliteiten in verband met de fusie te vervullen.

EERSTE BESLUIT

1.De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin de fusie door overneming werd voorgesteld:

- De bestuurorganen hebben er zich van gewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van het fusie-voorstel tot op heden, er zich geen belangrij-ike wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passi-va van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

2. De vergadering van vennoot-'schap NV "KVP", beslist tot ontbinding zonder vereffening, met oog op voornoemde fusie.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap, de NV "BELGIAN NEW FRUIT WHARF", besluit tot fusie door overneming van de vennootschap NV "KVP", volgens de modaliteiten en voorwaar-'den bepaald in het voornoemde fusievoorstel.

DERDE BESLUIT

a. vaststellingen

Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de vennootschap NV "KVP", overgenomen vennootschap, over met alle rechten en verplich-'tingen op de NV "BELGIAN NEW FRUIT WHARF".

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap NV "KVP" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap NV "BELGIAN NEW FRUIT WHARF" wordt bepaald op één juli tweeduizend en veertien (01.07.2014). Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap NV "KVP" gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap NV "BELGIAN NEW FRUIT WHARF" en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

De fusie door overneming brengt geen wijziging van de statuten met zich mee.

Alle kosten, vergoedingen en lasten door de vennootschap te dragen naar aanleiding van de fusie zullen ten laste zijn van overnemende vennootschap NV `BELGIAN NEW FRUIT WHARF".

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor `behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



- enerzijds, dat de fusie door overneming van de vennootschap NV "KVP", door de vennootschap NV " BELGIAN NEW FRUIT WHARF" met zetel te 2030 Antwerpen, Rostockweg 1, Haven 212, verwezenlijkt is.

anderzijds, dat de overgenomen vennootschap NV "KVP", op heden definitief heeft opgehouden te bestaan,

VIERDE BESLUIT

De vergadering van de NV "BELGIAN NEW FRUIT WHARF" stelt het einde vast van het mandaat van de voormelde bestuurders van de overgenomen vennootschap NV "KVP" als gevolg van de ontbinding en verleent kwijting voor hun bestuur.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent elke machtiging aan de bestuurders en/of zijn aangestelden, met het recht van In de plaatsstelling om de voor-'gaande beslissingen en alle nodige publiciteitsformaliteiten uit te voeren en aan notaris tot coördinatie.

Voor eensluidend afschrift, notaris Joost Eeman te Gent, mede-neergelegd: expeditie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van LOU; vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 17.07.2012 12314-0289-032
11/05/2012
ÿþ é Mod Woitl 11,7

rLifeit,7.\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

3 0 APR. 2012

RECHTBANK VAN

KOOI HEL TE CENT

*izaesaia*

b i

s



Itl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0827663188

Benaming

(voluit) : KVP

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 1 - 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming tot commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders van de NV KVP d.d. 16 november 2010

De Algemene Vergadering der Aandeelhouders beslist met unanimiteit der stemmen BVCV Grant Thornton, Lippens & Rabaey, kantoorhoudende te 9000 Gent, Lievekaal 21, te benoemen tot commissaris van de vennootschap voor een termijn van 3 jaar, aldus lopende tot na de Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 2014. BVCV Grant Thornton, Lippens & Rabaey wordt hierbij vertegenwoordigd door de heer Jan Uppens, bedrijfsrevisor.

Frederic Staelens Caroline De Poorter

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KVP

Adresse
SKALDENSTRAAT 1 9042 GENT

Code postal : 9042
Localité : Desteldonk
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande