KVWEB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KVWEB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.309.486

Publication

03/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

Á KNKÓ~PNDEL

2 4 DEC, 2013

DENDERM

E11

9003290*

Voor behouc aan hr Belgis Staatsb

Ondernemingsnr : 0843.309.486

Benaming

(voluit) : KVweb

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Hendrik Consciensestraat 45

(volledig adres)

Onderwer" akte : omzetting-kapitaalvermindering

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Catherine De Moor, geassocieerd notaris te Sint-Niklaas op 17 december 2013, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "KVweb", waarbij werd beslist:

1. kermis te nemen van het bijzonder verslag van de zaakvoerders opgemaakt conform artikel 778 van het wetboek van vennootschappen dd. 31 oktober 2013, houdende motivatie en goedkeuring van de omzetting, voornemen van naams- en doelwijziging en kapitaalvermindering met aangehechte staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2013 en deze goed te keuren,

2. het doel uit te breiden door toevoeging aan de tweede paragraaf van artikel 3 der statuten van volgende bepalingen:

- Aankoop, verkoop, groothandel, kleinhandel, import, export, verkoop op markten en ontwerp van sierraden, horloges, bijouterie.

- Aankoop, verkoop, groothandel, kleinhandel, import, export, verkoop op markten en ontwerp van siervoorwerpen, textiel, enz.

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen.

- Alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen,

Gemelde opsomming is enkel exemplatief en niet limitatief.

3. kennis te nemen van en akkoord te gaan met het verslag van 4 november 2013 van BVBA J. Vande Moortel en C° Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende Stationsstraat 27 te 9700 Oudenaarde, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, betreffende de staat van activa en passiva der vennootschap afgesloten op 30 september 2013, waarvan het besluit luidt als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Daartoe hebben we de staat per 30 september 2013 onderworpen aan een beperkt nazicht. Dit beperkt nazicht bestond voornamelijk uit de ontleding, de vergelijking en de bespreking van de financiële informatie. Het was dan ook minder diepgaand dan een volkomen controle van de balans.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige', overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 2.995,39 euro, dit is 15.604,61 kleiner dan het maatschappelijk kapitaal dat 18.600,00 euro bedraagt,

Op de laatste blz. van Luilç.. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het netto-actief is niettemin voldoende om tot omvorming naar een Vennootschap Onder Firma over te gaan."

J

M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. het ontslag te aanvaarden van de huidige zaakvoerders met name:

- de heer VANRAES Koen-Marleen-Marcel, geboren te Sint-Niklaas op 5 februari 1984, echtgenoot van

mevrouw Derynck Mieke, nagenoemd, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Hendrik Consciensestraat 45.

mevrouw DERYNCK Mieke-Leen, geboren te Brugge op 1 augustus 1982, echtgenote van de heer

Vanraes Koen, voornoemd, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Hendrik Consciensestraat 45.

6. tot de omzetting over te gaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een vennootschap onder firma.

6. over te gaan tot een kapitaalvermindering met twaalfduizend honderd euro (12.100 EUR), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) naar zesduizend vijfhonderd euro (6.500 EUR) zonder vernietiging van de bestaande aandelen en enkel af te nemen op het fiscaal volgestort kapitaal, teneinde de overtollige financiële middelen waarover de vennootschap zal beschikken na de omzetting toe te kennen aan de aandeelhouders door terugbetaling van het destijds fiscaal gestorte kapitaal.

7. dat de kapitaalvermindering is verwezenlijkt en dat het kapitaal voortaan zesduizend vijfhonderd euro (6.500 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend 11100ste van het kapitaal.

8. de naam te wijzigen naar "upCréate"

9. de heer VANRAES Koen, voornoemd en mevrouw DERYNCK Mieke, voornoemd, te benoemen tot statutair zaakvoerders voor onbepaalde duur, en dat hun mandaat onbezoldigd is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De modaliteiten van de vennootschap onder firma "upCréate" zijn de volgende;

a) Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een vennootschap onder firma met naam "upCréate"

b) Zetel

te 9100 Sint-Niklaas, Hendrik Consciencestraat 45.

c) Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor rekening van derden:

-ontwikkelen, onderhouden, aankoop en verkoop van software/applicatiesfwebsite

-ontwikkelen, onderhouden, aankoop en verkoop van hardware op IT-vlak

- fotografie

-design van drukwerk, websites, producten, logo's, huisstijlen en stickers

-het maken, bewerken van video's voor bedrijven, uitzendingen en privé.

-Aankoop, verkoop, groothandel, kleinhandel, import, export, verkoop op markten en ontwerp van sierraden,

horloges, bijouterie.

-Aankoop, verkoop, groothandel, kleinhandel, import, export, verkoop op markten en ontwerp van

siervoorwerpen, textiel, enz.

-Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen.

-Alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende

goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de

huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks

betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde

of onbebouwde onroerende eigendommen.

Gemelde opsomming is enkel exemplatief en niet limitatief.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrecht-streeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

d) Duur

De vennootschap bestaat voor onbe-paalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van 6 maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven. e)Kapitaal

e N Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zesduizend vijfhonderd euro (6.500 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk éénlhonderste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

f) Bestuur en vertegenwoordiging

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- de heer Vanraes Koen, voornoemd, onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich daartegen verzet. Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- mevrouw Derynck Mieke, voornoemd, onder de bevestiging dat zij niet getroffen is door een maatregel die zich daartegen verzet. Haar mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

g) Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De vennoten zijn hcofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

h) Boekjaar -jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 oktober en eindigt op dertig september van het daarop volgend jaar.

ieder jaar op dertig september zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zulten in een register worden overgeschre-Iven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

i) Bestemming winst

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover

de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld als volgt:

Aan de heer Vanraes Koen, voornoemd, voor de helft,

Aan mevrouw Derynck Mieke, voornoemd, voor de helft.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of

gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen

beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij

bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

j) Verdeling verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid ais deze die voorzien is

voor de verdeling van de winsten.

k) Vergadering van cie vennoten

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen de derde vrijdag van de maand maart om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

ledere vennoot heeft het recht de verga-'dering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij ai zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen véér de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Vanraes Koen of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten, Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot: geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

I) Ontbinding

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

m) Overlijden van een vennoot

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot,

De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger.

Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

n) Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal

worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.10.2013, NGL 03.12.2013 13676-0344-012
11/04/2012
ÿþ=ia1aas*

u

0

bE

E St

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 9 mg 2012

D EN ~D~:.Ry'4ON DE

~ffte

Ondernemingsnr : 0843.309.486

Benaming

(voluit) : KVweb

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Prins Karelstraat 8, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing & aanstellen zaakvoerder

NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 'BVBA KVWEB" GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OP O1 MAART 2012 OM 20 UUR.

ZITTING

1. Zetelverplaatsing

De huidige Algemene Vergadering der Aandeelhouders beslist unaniem om de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 15 maart 2012 te verplaatsen van :

Prins Karelstraat 8, 9100 Sint-Niklaas

naar

Hendrik Consciensestraat 45, 9100 Sint-Niklaas

2. Aanstellen zaakvoerder

Dhr. Vanraes Koen stelt voor om Mevr. Derynck Mieke vanaf heden aan te stelten als zaakvoerder.

Na beraadslaging beslissen de aandeelhouders unaniem om deze verzoeken in te willigen, dit wil zeggen dat:

a)Dhr. Vanraes Koen, wonende te B-9100 Sint-Niklaas, Hendrik Consciensestraat 45 zaakvoerder is van de vennootschap.

b)Movr. Derynck Mieke, wonende te B-9100 Sint-Niklaas, Hendrik Consciensestraat 45 zaakvoerder is van de vennootschap met ingang van 01/03/2012, omdat de vergadering haar aanstelling goedkeurt.

Hierop bevestigt Mevr. Derynck Mieke haar aanstelling tot zaakvoerder van de vennootschap.

Aldus opgesteld te Sint-Niklaas op 1 maart 2012.

Vanraes Koen Derynck Mieke

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/02/2012
ÿþMod Word 11,1

1~ ~~~1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~º%

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

û 2 FEB 2012

!PENDERM@NDE~

fl'11 II Hill I'I II1 II 1I

+12038331*

V: beh.

aal

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : g C.13 . 3 0 6, g G

Benaming "1

(voluit) : "KVweb"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Prins Karelstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, verleden voor Catherine De Moor, geassocieerd notaris te Sint-Niklaas op 25 januari 2012, ter registratie aangeboden, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de volgende modaliteiten:

1) Oprichters

a) De heer VANRAES Koen-Marleen-Marcel, geboren te Sint-Niklaas op 5 februari 1984, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Prins Karelstraat 8.

b) Mevrouw DERYNCK Mieke-Leen, geboren te Brugge op 1 augustus 1982, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Prins Karelstraat 8.

2) Rechtsvorm - naam

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

met naam "KVweb"

3) Zetel

zetel 9100 Sint-Niklaas, Prins Karelstraat 8

4) Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buiten-land, in eigen naam en voor rekening van derden:

-ontwikkelen, onderhouden, aankoop en verkoop van software/applicaties/website

-ontwikkelen, onderhouden, aankoop en verkoop van hardware op IT vlak

-fotografie

-design van drukwerk, websites, producten, logo's, huisstijlen en stickers

-het maken, bewerken van video's voor bedrijven, uitzendingen en privé.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbin-tenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stel-len, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlij-king ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5) Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600

Eur), Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal verlegen-'woordijgen, Op de aandelen werd ingeschreven door inbreng in speciën. Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend vijfhonderd euro (6.500 EUR). Het niet volstorte gedeelte bedraagt twaalfduizend honderd euro (12.100 EUR).

6) Reserves - verdeling winst - verdeling na ontbinding

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-minste vijf ten honderd afgenomen voor de: vorming van de wet-'telijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de~ algeme-'ne vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffe-'naars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan-'delijke betalingen te doen.

7) Bestuur  toezicht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~-s

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet' vennoten.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur werd benoemd de heer Vanraes Koen. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Er werd geen commissaris benoemd.

8) Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op derde vrijdag van de maand maart om 20 uur. Indien deze dag

een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergade-ring zal gehouden worden in het jaar 2014.

9) Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar,

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van neerlegging van het uittreksel op de griffie van de

rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 30 september 2013.

VOLMACHT

De oprichters geven bijzondere volmacht aan Accountantskantoor Verschueren te Sint-Niklaas,

Driegaaienstraat 95, evenals aan haar bedien-den, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de in-schrijving van de

vennootschap bij de diensten van het ondememingsloket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

Voorbehouden ween het BelgisGll-Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KVWEB

Adresse
HENDRIK CONSCIENSESTRAAT 45 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande