KWINT ADVOCATEN, AFGEKORT : KWINT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KWINT ADVOCATEN, AFGEKORT : KWINT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.785.870

Publication

24/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-04-2015

Griffie

*15306967*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628785870

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Kwint Advocaten

(verkort) :

Kwint

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op twintig april tweeduizend vijftien, akte welke zal geregistreerd worden op het registratiekantoor Gent, dat:

1. Mevrouw QUINTYN Isabelle Marie M, (rijksregisternummer: 71.05.05-030), geboren te Gent op vijf mei negentienhonderdeenenzeventig, thans ongehuwd, wonend te 9000 Gent, Ketelpoort 28 .

2. De heer SIMON Maarten Jan, (rijksregisternummer: 77.04.23-173.06), geboren te Gent op drieëntwintig april negentienhonderdzevenenzeventig, wonend te 9840 De Pinte, Florastraat 71, thans ongehuwd.

3. De heer CAUWELS Vincent Maurits, (rijksregisternummer: 80.10.15-039.97 -), geboren te Gent op vijftien oktober negentienhonderdtachtig, wonend te 9070 Destelbergen, Kouterstraat 191, ongehuwd.

een Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de benaming Kwint Advocaten, of in het Engels Kwint Law Firm of in het Farns Kwint Avocats, afgekort Kwint, met zetel te 9000 Gent, Napoleon Destanbergstraat 11 bus 3.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van juridische artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep van advocaat of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen één of meerdere samenwerkingsverbanden aangaan (al dan niet via een holdingvennootschap), alsmede een bestuursopdracht waarnemen in die samenwerkingsverbanden.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat eerbiedigen en zal in het bijzonder alle verplichtingen opgelegd krachtens de reglementen van de Orde van Advocaten bij de Balie dienen na te leven.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Het geplaatste vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder nominale waarde die ieder 1/186 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Onderwerp akte :

Napoleon Destanbergstraat 11 Bus 3 9000 Gent

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door Isabelle Quintyn voornoemd sub 1), ten belope van tweeënzestig (62) aandelen voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00);

- door Maarten Simon voornoemd sub 2), ten belope van tweeënzestig (62) aandelen voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00);

- door Vincent Cauwels voornoemd sub 3), ten belope van tweeënzestig (62) aandelen voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00);

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit één of meer bestuurders al dan niet vennoten, door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd, voor bepaalde of onbepaalde duur. Slechts advocaten (rechtstreeks of via verbonden advocatenvennootschappen) kunnen tot bestuurder benoemd worden.

Behoudens eventuele bijzondere machtendelegaties verleend door de raad van bestuur of het dagelijks bestuur binnen hun respectieve bevoegdheden, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd in de akten en in rechte (i) door elke bestuurder, alleen handelend, tot een bedrag van 2.500 EUR (tweeduizend vijfhonderd euro) , (ii) door twee bestuurders, gezamenlijk optredend (zonder beperking) of (iii) voor wat betreft handelingen van dagelijks bestuur, door de afgevaardigd bestuurder of door elk van de afgevaardigd bestuurders, alleen handelend of (iv) voor wat betreft handelingen in het kader van het dagelijks beheer van cliëntendossiers van de vennootschap, door een vennoot alleen handelend.

De algemene jaarlijkse vergadering van vennoten wordt opgeroepen door de raad van bestuur binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar. De buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden opgeroepen op ieder ogenblik, op verzoek van een vennoot.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Van de nettowinst van de vennootschap zoals deze volgt uit de jaarrekening opgesteld door de raad van bestuur wordt elk jaar minstens 5 % afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve 1/10 (één/tiende) van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddelijk na de oprichting werden volgende beslissingen genomen:

1. Benoeming van de eerste bestuuders

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters besloten het aantal bestuurders voorlopig vast te stellen

op drie en tot die functie te benoemen, voor onbepaalde duur:

1) de BVBA Isabelle Quintyn, KBO nr. 0863.362.752, met maatschappelijke zetel te 9000 GENT,

Ketelpoort 28.

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: mevrouw Isabelle Quintyn voormeld.

2) de heer Maarten Simon, KBO nr. 0812.525.448, wonende te 9840 DE PINTE, Florastraat 71;

3) de heer Vincent Cauwels, KBO nr. 0818.414.041, wonende te 9070 DESTELBERGEN, Kouterstraat 191;

2. Overname van de verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W. Venn. de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 maart 2015.

3. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 20 april 2015 en zal worden afgesloten 31

december 2015.

Voor ontledend uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte.

Coordonnées
KWINT ADVOCATEN, AFGEKORT : KWINT

Adresse
NAPOLEON DESTANBERGSTRAAT 11, BUS 3 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande