L EN L - INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L EN L - INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.491.158

Publication

18/11/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

i *14208704* i NI

EEEI" lº% I~~Ci[N ,r

~ .

- 6 NOV. 1014

RECHTBANK VAN

KOOPH " ! . TE GENT

Ondernemingsnr : 0461.491.158

Benaming (voluit) : L & L - INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg op Deinze 122 bus 9

9880 Aalter

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Anthony WITTESAELE te Tielt op 27,'

e oktober 2014, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L & L - INVEST", met unanimiteit besliste :

°., EERSTE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN AAN ZETELVERPLAATSING

e De vergadering stelt vast dat blijkens beslissing van het bestuursorgaan van 19 mei 2011,

b ; bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 juli daarna onder nummer) 11105830, de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst naar 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 122 bus 9 en beslist aldus de tekst van artikel 3 van de statuten hieraan aan tel passen.

, TWEEDE BESLUIT AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN

cDe vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal

N : voortaan vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) aandelen die ieder één l' zevenhonderd vijftigste (1 1750ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

00 ' DERDE BESLUIT  UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO

De vergadering besluit het kapitaal in de statuten ad zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000,- BEF) uit te drukken in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (¬ 18.592,01).

VIERDE BESLUIT  AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met del voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig

" geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) het Burgerlijk' Wetboek en de Vennootschappenwet.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de; statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt :

"STATUTEN

A. NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel EEN: BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen, onder de benaming "L & L-INVEST:

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken, uitgaande van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vermelden :

1) de benaming van de vennootschap;

2) de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid';

3) de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" r 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel TWEE: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 122 bus 9.

Deze zetel kan overgebracht worden naar gelijk welke plaats in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), regelmatig bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, doch rekening houdend met de taalwetten.

De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerder(s), exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel DRIE: DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, ruilen, bouwen, slopen, beharen, valoriseren, verkavelen, bouwrlp maken, in concessie geven, van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen.

Het optreden als makelaar, agent of tussenhandelaar inzake het verhandelen van onroerende goederen.

Het verlenen van adviezen, bijstand en diensten op het vlak van de administratie, beheer, organisatie, boekhouden, verkoop, produktie, marketing, en het algemeen bestuur van ondernemingen.

Dit alles zo voor eigen rekening als voor rekening van anderen in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, kommerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doe! vergemakkelijken.

De vennootschap zal kunnen persoonlijke en zakelijke borgstelling verlenen ten voordele van derden, partikulieren en vennootschappen.

Artikel VIER: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn. Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan zij om het even wanneer worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend en besluitend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

B. KAPITAAL  AANDELEN

Artikel VIJF: AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (¬ 18.592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één zevenhonderd vijftigste (1 / 750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel ZES: SCHORSING DER RECHTEN  VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem dus toe in volle eigendom.

Artikel ZEVEN: OVERDRACHT VAN AANDELEN

De.aandel_en yen.een vennoot topgeli,. op-strae_vannietighejd,.niet.weeleo_ overgedragenArde»

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



4) het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR", gevolgd door het ondernemingsnummer,

5) de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

mod 11,1

de levenden, noch wegens overlijden, dan' met instemming van al de vennoten in het bezit van het gehele kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De vennoot, die één of meer aandelen wil overdragen onder levenden, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Ingeval van overdracht bij overlijden moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, binnen een maand na het overlijden van de vennoot, aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht. Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

De weigerende vennoten zijn verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing in de verhouding van het aantal aandelen dat elke vennoot bezit.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap,

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten of omdat het voorkeurrecht wordt uitgeoefend, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hierboven is bepaald,

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennoten aangewezen personen of aan de vennoot die zijn voorkeurrecht uitoefent. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen zes maanden aan de vennootschap mededelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

Artikel ACHT: RECHTEN BIJ OVERLIJDEN

De erfgenamen of legatarissen, evenals de schuldeisers van een vennoot, zullen geen zegels mogen doen leggen op de goederen en waarden der vennootschap, noch inventaris doen opmaken. Zij moeten zich voor de uitvoering van hun rechten houden aan de rekeningen, balansen en geschriften der vennootschap.

De vennoten verbinden zich ertoe hun aandelen niet te verpanden ten voordele van derden.

ARTIKEL NEGEN: VOORKEURRECHT

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet lager zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven overeenkomstig artikel zeven van de statuten.

Artikel TIEN: REGISTER VAN AANDELEN

In de zetel der vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, dat bevat:

1) de juiste aanduiding van elke vennoot en van het aantal hem toebehorende aandelen;

2) de vermelding van de gedane stortingen;

3) de overdracht van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

en de overnemer in geval van overdracht Onder levenden, door de zaakvoerder en de genieter in

geval van overdracht wegens overlijden.

De overdrachten gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum

van hun inschrijving in het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs

hiervan overhandigd.

Elke vennoot of elke derde belanghebbende mag kennis nemen van dit register.

Artikel ELF: VERENIGING ALLE AANDELEN IN " I HAND

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding

C. BESTUUR  CONTROLE

Artikel TWAALF: ALGEMEEN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissïng van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de procedure van artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel DERTIEN: BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel VEERTIEN: CONTROLE

De controle op de vennootschap kan worden opgedragen aan één of meer commissarissen,

overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

-Indien -geen- oommissaris -wordt-aangesteld- door- de-algemene-vergadering en- dit-niet-vereist is

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" "

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, , mod 11.1

,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

door de wet, zal de controle worden uitgeoefend door de vennoten.

D. ALGEMENE VERGADERING

Artikel VIJFTIEN: JAARVERGADERING  BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei om 10 uur. indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dient de vennootschap : het randschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De gewone en bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van;

- de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders;

de benoeming en het ontslag van de commissarissen;

- de vaststelling van de vergoeding van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de

commissarissen;

- het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders en de commissarissen;

- het verlenen van kwijting, de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de

beschikbare winst.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten,

waaronder besluiten over:

ongevraagd ontslag van statutaire zaakvoerders om gewichtige redenen;

ontbinding van de vennootschap;

uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde;

afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving;

verhoging of vermindering van het kapitaal;

fusie of splitsing;

enige wijziging van de statuten.

Artikel ZESTIEN: OPROEPINGEN

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden acht dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel ZEVENTIEN: TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Artikel ACHTTIEN: VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dal zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel NEGENTIEN: AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel TWINTIG: SAMENSTELLING VAN HET BUREAU - NOTULEN

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of; in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel EENENTWINTIG: ANTWOORDPLICHT

De zaakvoerder(s) geeft(geven) antwoord op de vragen die hem(n) worden gesteld door de vennoten met betrekking tot zijn(hun) verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissaris(sen) geeft(geven) antwoord op de vragen die hem(n) worden gesteld door de vennoten met betrekking tot zijn(hun) verslag,

Artikel TWEEËNTWINTIG: VERDAGINGEN VAN DE JAARVERGADERING

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de jaarvergadering met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Het bestuursorgaan moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten.

Artikel DRIEËNTWINTIG: BERAADSLAGING - AANWEZIGHEIDSQUORUM

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vennotenvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel VIERENTWINTIG: STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt .uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen', gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel VIJFENTWINTIG: MEERDERHEID

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen en de in Artikel 14 opgenomen beslissingen die enkel bij

buitengewone vergadering kunnen genomen worden, worden de beslissingen ongeacht het aantal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

~.,

mod 11.1

van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Artikel ZESENTWINTIG: SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel ZEVENENTWINTIG: AFSCHRIFTEN EN UITTREKSEL VAN NOTULEN

De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders.

Artikel ACHTENTWINTIG: BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

E. BALANS  RESERVE WINSTVERDELING

Artikel NEGENENTWINTIG: BALANS - RESERVE . WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar hef netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

F. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel DERTIG: VOORSTEL TOT ONTBINDING

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden.

Artikel EENENDERTIG. BESLISSING TOT ONTBINDING

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de

beslissingen van Met testuursorgaan_ erg de algemene vergadering

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. , "

; Voor-

mod 11.1

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel TWEEËNDERTIG: VEREFFENING

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

Artikel DRIEËNDERTIG. ALARMBELPROCEDURE

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders verantwoorden hun voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap. Indien de zaakvoerders voorstellen de activiteit voort te zetten, geven zij in hun verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door éénvierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zes duizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

w

mod 11.1

G. VERKLARINGEN

Artikel VIERENDERTIG: ALGEMENE BEPALINGEN

Wat de in deze statuten niet uitdrukkelijk geregelde punten betreft, verklaren de partijen zich te houden aan de terzake geldende wetgeving. Alle bepalingen in deze statuten die herhalingen zijn ' van wat vermeld staat in het Wetboek van vennootschappen worden bij een wetswijziging vervangen door de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. ln deze herhalingen dienen de erin vervatte verplichtingen niet ais statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden. Bijgevolg kunnen de zaakvoerders enkel aansprakelijk gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

Artikel VIJFENDERTIG: WOONSTKEUZE

De vennoten, zaakvoerders en commissarissen doen woonstkeuze op de zetel van de vennootschap voor al wat de uitvoering van deze statuten betreft."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 27 oktober 2014

Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 16.07.2013 13308-0101-015
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 25.07.2012 12335-0123-015
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.07.2011, NGL 29.08.2011 11457-0273-015
12/07/2011
ÿþeida,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T\r1=C vul.éLL.-,.JI,.1 ~

3 0 JUNI 2011

RECH~~IK VAN

K:~C °~~;-1,,M. " - " 77C r N.7

Ondernemingsnr : 0461.491.158

Benaming

(voluit) : L&L-INVEST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Terdonckstraat 4, 9800 WONTERGEM

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders en zetelverplaatsing

1111

" 11105830*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 19 mei 2011:

De vergadering beslist als niet-statutaire zaakvoerder te ontslaan, met ingang van heden: - De heer Luc Van Tornhaut, wonende te 9800 Wontergem, Terdonckstraat 4.

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder met ingang van heden voor onbepaalde duur:

- De heer Dirk Van Tornhaut, wonende te 9800 Grammene, Koffiebeekstraat 1.

- Mevrouw Rita Van Tornhaut, wanende te 8300 Knokke, Zoutelaan 55142.

- De BVBA VT-Invest, met zetel te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 122 bus 6, ingeschreven in het

Rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0883.073.845.

De vergadering neemt verder kennis van de beslissing van de zaakvoerders van voormelde vennootschap om  overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen  de heer Dirk Van Tornhaut; wonende te 9880 Grammene, Koffiebeekstraat 1, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat in onderhavige vennootschap.

Terzelfdertijd beslist het college van zaakvoerders met eenparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap vanaf heden te verplaatsen naar volgend adres:

Steenweg op Deinze 122 bus 9, 9880 Aalter.

Zaakvoerder-

-pK Van Tornhaut

---- --~ T~ 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.09.2010, NGL 15.10.2010 10581-0285-011
15/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 07.10.2009 09807-0291-008
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.08.2008 08686-0161-008
23/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 16.07.2007 07412-0294-011
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.07.2006, NGL 31.08.2006 06767-3881-012
31/08/2006 : GE187781
20/12/2005 : GE187781
17/12/2004 : GE187781
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15360-0004-014
01/08/2003 : GE187781
29/11/2002 : GE187781
07/01/2000 : GEA019333
02/10/1997 : GEA19333
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 15.07.2016 16323-0470-020

Coordonnées
L EN L - INVEST

Adresse
STEENWEG OP DEINZE 122, BUS 9 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande