L & K CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L & K CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.114.829

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 25.06.2014 14221-0047-013
31/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II III

*14147389*

Ondernerningsnr : 0462.114.829

Benaming (voluit) : L&K CONSULTANCY

" (verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Patrijzenweg 1

9150 Kruibeke (Bazel)

; Onderwerp akte, :BVBA: vervroegde ontbinding - aanstelling vereffenaar

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris VAN DER VEKEN Eduard te Kruibeke op 23 juni 2014, .; geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Sint-Niklaas op 4 juli 2014, 3 bladen, geen verzending, register 5 , boek 602, bled 13, vak 20, ontvangen registratierechten E 50,00, getekend De ontvanger V Vertongerr, Adviseur, dat volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen door:

- de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L&K CONSULTANCY" met zetel te 9150 Kruibeke (Bazel), Patrijzenweg 1:

Eerste besluit: Principieel besluit tot ontbinding en vereffening

De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf ; , heden.

De voorzitter geeft lezing van het verslag van de zaakvoerder en de bij dat verslag gevoegde tussentijdse, boekhoudkundige staat van activa en passiva der vennootschap afgesloten per 31 maart 2014 worden toegelicht.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 181§4, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen wordt alhier het besluit overgenomen, van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld op 12 juni 2014 door besloten

" vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " D.A. VAES & C"), vertegenwoordigd door de Heer Dominique A.Vaes bedrijfsrevisor, welke luidt als volgt:

In het kader van de procedure tot vereffening, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder een bijzonder verslag en een staat van activa en passive, vastgesteld per 31 maart 2014, opgemaakt,

Deze staat werd afgesloten met een balanstotaal van 62.331, 65 EUR en geeft een te verdelen netto-actief van 47.336, 95 EUR aan.

; Dit netto-actief zal onder de vennoten verdeeld worden conform de thans bestaande, aandeelhoudersstructuur, te weten

Mevrouw Christiaensen Lutgarde 60 %

De heer Huysmans Peter 10%

De heer Huysmans Luc 10 %

Mevrouw Huysmans Veede 10 %

De heer Huysmans Johan 10 %

Uit de controlewerkzaamheden, uitgevoerd in overeenstemming met de specifieke controlenomen van het: Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 maart 2014, de toestand van de BVBA L & K CONSULTANCY volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de:, vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden tijdens de vereffening

Keerbergen, 12 juni 2014

BVBA D.A. VAES & C°

BEDIJRFSREVISOR

Vertegenwoordigd door

Dominique k Vaes"

Bij eenparigheid ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de,;

zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, en van de ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

I BANK. VAN

KOOPHANDEL GENT

2 2 JULI 2014

AFDELlnENDERMONDE

mod 11.1

bijgevoegde staat van -31 maart 2014, alsook Van het verslag' 'vin' de bedrijfsrevisor, opgemaakt ckioi de Heer ° Dominique A. Vaas de dato 12 juni 2014.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met het afschrift van deze akte neergelegd worden op de" griffie van de rechtbank van koophandel,

De buitengewone algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

À

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Tweede besluit: Ontslag bestuurder Benoeming vereffenaar

a. Verder wordt door de vergadering ontslag verleend aan haar zaakvoerder:

1./ De heer HUYSMANS Karel Franciscus Rosa, nationaal nummer 441004-20587, geboren te Blaasveld,

op 4 oktober 1944, wonende te 9150 Bazel, Patrijzenweg 1

Er wordt daarenboven kwijting verleend voor zijn beheer, onder voorbehoud van goedkeuring van

jaarrekening lopend boekjaar.

b. Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om aan te stellen tot vereffenaar, onder opschortende voorwaarde van goedkeuring van de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel: De, heer HUYSMANS Karel Franciscus Rosa , voornoemd, die het mandaat aanvaardt.

Indien meerdere vereffenaars worden benoemd kunnen deze hun mandaat afzonderlijk uitoefenen. In , verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat hij zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Derde besluit: Bevoegdheden vereffenaar

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening, zoals bepaald in artikel 186 Wetboek van Vennootschappen. Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is. ledere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zulk een vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Ondergetekende notaris deelt mede dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd warden, elk jaar de vereffenaars een inventaris moet op maken, alsmede een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding. Tevens dienen ze volgens artikel 193 Wetboek van Vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

De vereffenaars dragen zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Ze verdelen onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Ze overhandigen hun de goederen die ze voor nadere verdeling hebben overgehouden. Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 Wetboek van Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaars.

De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 Wetboek van Vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

Vierde besluit: VOLMACHT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht toe te kennen teneinde de; nodige formaliteiten op het rechtspersonenregister, het ondememingsloket en bij de andere diensten, aan de Heer 13ollau Hugo, wonende te 2610 VVilrijk, Chrysantenstraat 104, met recht van indeplaatsstelling, teneinde overeenkomstig de wet van 2 juni 2006 - Wet tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen, teneinde de; vereffeningsprocedure te verbeteren, ieder verzoekschrift op procedure te voeren.

Voor beredeneerd uittreksel op ongezegeld papier enkel dienende voor de diensten van het Belgisch

Staatsblad.

Eduard Van der Veken Notaris,

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte vervroegde ontbinding, verslag zaakvoerders, verslag

' bederevisor, staat actief/passief

^, . - " y y L-N^, " -" " y. , f y - , N ^ - y -

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 18.06.2013 13149-0067-013
21/01/2015
ÿþ(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PATRIJZENWEG 1

9150 Kruibeke

Onderwees akte :Sluiting vereffening bvba

Er blijkt uit het uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 25 december 2014 om 14 uur, dat volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen

Beslissing over de gehele en volledige kwijting, zonder voorbehoud noch reserve, aan de heer HUYSMANS

Karel, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

Sluiting van de vereffening en vaststelling dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de

wet verplichte termijn, op het adres van de vereffenaar, 9150 Bazel, Patrijzenweg 1.

Volmacht werd verleend aan de heer Huysmans Karel, met mogelijkheid tot de indeplaatsstelling, teneinde

de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij het rechtspersonenregister.

Voor ontlenend uittreksel, de Vereffenaar Karel Huysmans.

Samen hiermee neergelegd: Notulen Bijzondere Algemene Vergadering van 25 december 2014, uittreksel',, uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op 25 december 2014 om 14 uur, kennisgeving van de', uitspraak  artikel 1030 Gerechtelijk Wetboek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'nad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIF

Voorbehoud( aan he Belgisc Staatsbh

Ondernemingsnr : 0462.114.829

KOOPHANDEL GENT

0 9 JAN. 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Benaming (voluit) :L & K CONSULTANCY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 04.07.2012 12191-0098-013
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 26.07.2011 11285-0142-014
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 18.06.2010 10178-0144-014
25/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 19.06.2009 09212-0253-013
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 16.06.2008 08219-0299-014
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.06.2007, NGL 04.07.2007 07329-0258-013
20/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 13.06.2006, NGL 13.07.2006 06445-0164-011
28/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 14.06.2005, NGL 23.06.2005 05304-0185-012
01/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 08.06.2004, NGL 24.06.2004 04295-0029-011
27/06/2003 : SN058414
23/07/2002 : SN058414
07/07/2000 : SN058414
18/04/2000 : SN058414
08/01/1998 : SN58414

Coordonnées
L & K CONSULTANCY

Adresse
PATRIJZENWEG 1 9150 BAZEL

Code postal : 9150
Localité : Bazel
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande