L & O MANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : L & O MANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 455.238.222

Publication

23/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/03/2013
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0455.238.222

Benaming

(voluit) : L&O MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KORTE DIJKSTRAAT 57 TE 9200 DENDERMONDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit het verslag van de raad van bestuur dd. 20-02-2013 dat de maatschappelijke zetel te "9200 Dendermonde, Korte Dijkstraat 57" wordt overgebracht naar "9100 Sint-Niklaas, Prins Boudewijnlaan 97", en dit' met ingang van 20-02-2013.

Aan de BV-CVBA De Decker & Co, met zetel te Dendermonde, Vosmeer 1, wordt volmacht verleend om het nodige te doen voor de wijziging van de gegevens opgenomen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en de; fiscale administraties.

GETEKEND:

DE PRINS Louis,

gedelegeerd bestuurder

VAN DEN BROECK Odile,

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

M

*130919

~

VÁN KÓÓ HÁI:lÓÉL

- ~ ME 2013

DENDERMONDE

Grittie

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 31.08.2012 12539-0140-016
20/01/2012
ÿþ < !ti>> Moa Word 11.1

<< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : Benaming 0455.238.222

(voluit) : L & O Management

(verkort) :

" iaoiss1. ie"

1

Vol behoi aan Belg Staat:

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1 JAN 2012

DEf;:7F.7:06.frONDE

~

Naamloze vennootschap

Korte Dijkstraat 57 te 9200 Dendermonde

Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam - aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht - machtiging bestuursorgaan:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Sven HEYVAERT, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 11 juli 2011, op 21 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "L & Off' Management", met zetel gevestigd te 9200 Dendermonde, Korte Dijkstraat 57, ondernemingsnummer 0455.238.222, RPR Dendermonde, de volgende beslissingen heeft genomen :

Punt 1: Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam:

Beslissing om alle aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

a) vaststelling van termijn binnen dewelke de aandelen dienen omgezet te worden

Beslissing dat alle aandelen aan toonder die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen dienen

omgezet te worden in aandelen op naam, uiterlijk tegen 31 december 2011.

b) vaststelling van de modaliteiten van omzetting

Beslissing om de modaliteiten voor de omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam vast te stellen als volgt:

- elke aandeelhouder, eigenaar van aandelen aan toonder van de vennootschap, kan de omzetting vragen. - indien hij dit wenst geeft hij zijn aandelen af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde.

- de aangeboden aandelen dienen binnen de vijf dagen in het register van aandelen op naam ingeschreven te worden en daarna vernietigd.

Beslissing dat na het verstrijken van de voormelde overgangsperiode alle niet omgezette aandelen aan toonder automatisch zullen worden ingeschreven in het aandelenregister op naam van de vennootschap, zonder dat de vennootschap van de aandelen eigenaar wordt.

Een aandeelhouder kan dan altijd en op zijn kosten de inschrijving van zijn aandelen op zijn naam vragen volgens de modaliteiten zoals hiervoor vastgesteld.

In het register van aandelen zal dan het aantal aandelen dat ingeschreven stond op naam van de vennootschap met hetzelfde aantal verminderd worden; daarna worden de aangeboden materiële effecten vernietigd.

Beslissing dat de vernietiging van de aangeboden aandelen aan toonder zal dienen te gebeuren als volgt:

- de overhandiging van de aandelen aan toonder zal onmiddellijk gevolgd worden door de inschrijving van de aandelen in het aandeelhoudersregister; indien het eigendomsrecht van de aangeboden aandelen is' uitgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik, dient de inschrijving van de aandelen in het aandelenregister enerzijds op naam van de vruchtgebruiker te geschieden voor wat betreft zijn rechten en anderzijds op naam van de bloot eigenaar te geschieden voor wat betreft zijn rechten.

- de mantel en coupons van de aangeboden aandelen aan toonder zullen door de raad van bestuur of zijn; aangestelden onmiddellijk vernietigd worden door versnippering.

Onmiddellijk na dit besluit schorsing van de vergadering teneinde, met het oog op de omzetting van de aandelen in aandelen op naam, de aandeelhouders de gelegenheid te geven hun aandelen aan te bieden om ze in te schrijven in het aandelenregister en om over te gaan tot de materiële vernietiging van de aangeboden' aandelen.

Vervolgens vaststelling door ondergetekende notaris dat alle aandelen aan toonder op 21 december 2011 werden overhandigd en ingeschreven in het aandeelhoudersregister, waarna de mantel en coupons werden' vernietigd zoals voormeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Punt 2: Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht:

a. Beslissing om artikel 6 van de statuten aan te passen door het te vervangen door de volgende tekst : "Artikel 6 : AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten."

b. Beslissing om in artikel 9 van de statuten de eerste zin te schrappen.

c. Beslissing om in artikel 10 van de statuten de volledige paragraaf, beginnende met de woorden "BENOEMING BESTUURDERS" en eindigend met de woorden "Dendermonde, Korte Dijkstraat 57" te schrappen.

d. Beslissing om in artikel 11 van de statuten de laatste zin volledig te schrappen

e. Beslissing om aan artikel 30 van de statuten de volgende tekst toe te voegen :

"De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie, vanaf het ogenblik dat zijn (hun) benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is gehomologeerd."

Punt 3: Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen  volmacht :

- Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen en coördinatie van de statuten.

-Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Decker & Co", met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1 en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledende uittreksel.

Sven Heyvaert, plaatsvervangend notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte akte

- Coördinatie statuten

Op de laatste Na. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 15.11.2011 11609-0235-016
02/09/2011
ÿþi

i

Y

i

19

Vol beho aan Belg Staag

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11133874*

Ondernemingsar : 0455.238.222

Benaming

(voluit) : L&O MANAGEMENT

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WERF 4 TE 9200 DENDERMONDE

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 01-04-2011 dat:

- tot bijkomend bestuurder wordt benoemd met ingang van 01-04-2011, mevrouw Van den Broeck Odila, wonende te 9200 Dendermonde, Korte Dijkstraat 57. Zij aanvaardt haar mandaat.

- de vergadering heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd te "9200,

Dendermonde, Werf 4" te verplaatsen naar "9200 Dendermonde, Korte Dijkstraat 57" en dit met ingang

van 01-04-2011.

De huidige raad van bestuur van de vennootschap is thans als volgt samengesteld:

- de heer De Prins Louis, gedelegeerd bestuurder

- mevrouw Van den Broeck Odile, bestuurder

GETEKEND:

DE PRINS Louis,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 31.08.2010 10505-0211-017
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 15.07.2009 09428-0051-018
27/06/2008 : DE050986
22/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/07/2007 : DE050986
17/12/2004 : DE050986
07/10/2004 : DE050986
17/10/2003 : DE050986
02/10/2003 : DE050986
08/10/2002 : DE050986
06/10/2001 : DE050986
09/10/1999 : DE050986
27/03/1996 : DE50986
16/06/1995 : DE50986

Coordonnées
L & O MANAGEMENT

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 97 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande