LA FLEUR

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LA FLEUR
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 807.764.629

Publication

25/09/2013
ÿþMod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 GRIFFIE REC1=rTBADMVAN KOOPHANDEL

f 6 SEP. 2013

DENDERMONDE

1rittie

131 5 09~

Luik B

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 6E 0807.764.629

Benaming

(voluit) : La Fleur

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Lange Meersstraat 3, 9170 Meerdonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamsverandering - Ontslag en benoeming zaakvoerder - Zetelverplaatsing - Doelswijziging

Uit de bijzondere algemene vergadering dd 03/10/2011 blijkt dat:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap te wijzigen tot "XANTHI".

2.Met ingang vanaf heden, 03/10/2011 geeft mevrouw Jacobs Lize haar ontslag als zaakvoerder. Er wordt haar volledige kwijting gegeven voor het door haar gevoerde mandaat vanaf de oprichting tot op dag van vandaag.

3.0e buitengewone algemene vergadering benoemt bij deze de heer Vonck Joachim tot zaakvoerder en dit vanaf heden. De heer Vonck Joachim aanvaardt dit mandaat.

4.Met ingang vanaf heden zal de maatschappelijke zetel verplaatst worden naar de Prinses Josephine-Charlottelaan 19 te 9100 Sint-Niklaas,

5.Het vorige maatschappelijke doel wordt In zijn geheel vervangen door het volgende maatschappelijke doel:

De vennootschap heeft in hoofdorde tot doel en dit zowel in België als in het buitenland:

1)Het optreden als tussenpersoon, vertegenwoordiger of agentschap van een kredietinstelling, bank, spaarbank, kapitalisatieonderneming, krediet- en financieringsondememing, gemeenschappelijk beleggingsfonds, onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens, verzekeringsonderneming hetgeen onder meer inhoudt:

-het aanbrengen van aanvragen, het negotiëren, en het bemiddelen bij het afsluiten van geldleningen, kredietopeningen en verzekeringen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm;

-het aantrekken, het ontvangen en het bemiddelen bij het beleggen van gelden van derden op zicht- en spaarrekeningen, termijnrekeningen, in kasbons en obligaties van erkende instellingen, in verzekeringsproducten, het ontvangen van intekeningen op openbare uitgiften, van effecten met het oog op neerlegging in open en gesloten bewaargeving op naam van het cliënteel tegen aflevering van kwijting, het bemiddelen bij deviezenverrichtingen en effectentransacties en adviesverlening, met betrekking tot vermogensbeheer en beleggingen in het algemeen, het betalen van vervallen intresten, coupons en plaatsingen in het algemeen.

Het is de vennootschap verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

2)Het inrichten en organiseren van allerhande evenementen, incentives, manifestaties, kunstmanifestaties, sportmanifestaties, salons, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, modeshows, bijeenkomsten, congressen, seminaries, colloquia en dergelijke meer.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van aile mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteieten en publicaties, dit alles in het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Voorgaande activiteiten kunnen zowel van professionele aard als van recreatieve aard zijn, zowel van fysieke aard als van psychische aard en kunnen al dan niet met ontspanning en/of sport gerelateerd zijn..

Het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten en zalen waarin hogervermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden.

Inhuren en verhuren van lesgeveres, sprekers, hostesses, presentatoren / presentatrices, zangers / zangeressen, dansers / danseressen, muzikanten, disc jockeys, evenals van orkesten, podiums, decors, klank-, licht- en video-Installaties en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren, die verband houden met voormelde activiteiten.

De vennootschap heeft bijkomend in ondergeschikte orde eveneens tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, en uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam;

1)Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren, instandhouden en oordeelkundig uitbouwen van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer;

-aankopen en verkopen van onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en doen verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende zakelijke rechten (daaronder ondermeer begrepen vruchtgebruik, blote eigendom, opstalrechten en erfpachtrechten) alsook de onroerende leasing;

-aankopen van roerende goederen en rechten, te gelde maken en beleggen in effecten en aile andere waarde elementen, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

2)Holding activiteiten, omvatten onder meer:

-het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven en aanhouden van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

-het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

-alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

-het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houdt met de activiteiten van een holding.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen, zij mag zich borgstelten en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, zij mag leningen toestaan aan of ontvangen van haar vennoten en/of zaakvoerders en inzonderheid zich borg stellen voor deze personen.

De vennootschap mag consulting inzake financiële en sociale aangelegenheden aanbieden;

-Het organiseren, exploiteren, managen, creëren, en doen functioneren van vennootschappen op financieel, commercieel, administratief, technisch,-bedrijfseconomisch, verkoops- en marketingvlak.

-Het voeren van het management inzake marketing, commerciële uitbating, technische begeleiding en werkzaamheden, administratief en financieel besturen van andere vennootschappen, al dan niet behorend tot eenzelfde groep.

-Het voeren van van commerciële onderzoeken en marktanalyses; het beheren van technische onderhoudscontracten; het verwerven van cliënteel, het updaten van klantenbestanden, het opvolgen en adviseren inzake demarchering, het verwerken van gegevens in verband met beleidsvoering op commerciële administratieve, financiële, verkoops- en andere terreinen.

De vennootschap mag handelen in onroerende goederen voor eigen beheer: de aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen. Het verhuren van terreinen, gronden, garageboxen en staanplaatsen voor auto's en andere voertuigen, woonhuizen, appartementen, zowel gemeubelde als niet-gemeubelde, residentiële en niet-residentiële gebouwen zoals er zijn kantoor-gebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimten en sociale woning en. Deze opsomming is slechts aanwijzend en geenszins beperkend.

-Het ontwikkelen van allerhande concepten;

-Design-activiteiten;

-Publiciteistonderneming;

-Het uitoefenen van de functie van tussenpersoon in de handel;

-Import en export van menigvuldige goederen;

~

Voor-

bollauden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap mag optreden als bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in of van één of' meerdere andere vennootschappen.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LA FLEUR

Adresse
LANGE MEERSSTRAAT 3 9170 MEERDONK

Code postal : 9170
Localité : Meerdonk
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande