LA MERVEILLEUSE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LA MERVEILLEUSE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.508.870

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 09.05.2013, NGL 31.07.2013 13396-0123-011
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12555-0394-011
21/11/2011
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111i!111.191MIIII

Vo beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0440.508.870

Benaming

(voluit) : La Merveilleuse

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Vijfwindgatenstraat 2110

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging

Uit akte verleden voor meester Christiophe Delrive, notaris te Gent, op 29 september 2011, met volgende registratierelaas "Geregistreerd te Gent 2 de 14 oktober 2011 boek 230, blad 58, vak 16, vijf rollen, twee, verzendingen. Ontvangen; vijfentwintig euro (25,00¬ ). De Eerstaanwezend Inspecteur S. Haegeman, (Getekend)" blijkt het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap "LA.

MERVEILLEUSE", met zetel te 9000 Gent, Vijfwindgatenstraat 21/D;

Hebbende als BTW- en ondernemingsnummer BE0440.508.870;

I. BUREAU:

Ill. UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER:

De voorzitter geeft de volgende uiteenzettingen en ver-zoekt de ondergetekende notaris te akteren :

A. Dat deze buitengewone algemene vergadering is samengekomen om te beraadslagen over de volgende:

agenda:

1. Besluit omtrent de afschaffing van het voorkeurrecht dat aan de bestaande aandeelhouder in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door de wet is voorbehouden.

2. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal:

I. ten bedrage van één miljoen tweehonderd vierentwintig duizend achthonderd drieënzeventig euro en negentig cent (1.224.873,90¬ ) te onderschrijven tegen de uitgifteprijs van EEN MILJOEN TWEEHONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (1.225.000,00¬ ) door creatie van 49.410 nieuwe aandelen, zonder. aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend, van 1/53.660ste en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die deelnemen aan de. vennootschapsresultaten vanaf heden. Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, namelijk honderd zesentwintig euro en tien cent (126,10¬ ) zal geboekt worden op een, onbeschikbare rekening Uitgiftepremies;

II. verhoging van het kapitaal door incorporatie van de uitgiftepremie van honderd zesentwintig euro en tien cent (126,10¬ ) zonder uitgifte van nieuwe aandelen om het kapitaal bijgevolg te brengen naar EEN MILJOEN DRIEHONDERD DERTIG DUIZEND DRIEHONDERD VIERENVIJFTIG EURO EN VIJFENZEVENTIG CENT (1.330.354, 75¬ ).

3. Vaststelling van de daadwerkelijke vervulling van de kapitaalverhoging.

4. Aanpassing van artikel vijf van de statuten aan de hiervoor genomen beslissingen.

5. Opdracht tot coördinatie van de statuten.

C. Dat er momenteel 4.250 aandelen bestaan zonder vermelding van de nominale waarde, die allen op de, vergadering aanwezig zijn.

D. Dat deze vergadering bijgevolg geldig kan beraadslagen en besluiten over de onderwerpen op de; agenda, zonder de vervulling van de Formaliteiten met betrekking tot de oproepingen te moeten rechtvaardigen.

E. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

VI. BERAADSLAGING :

De vergadering vat de bespreking van de agenda aan en na beraadslaging neemt zij, met eenparigheid van

stemmen, de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De voornoemde aandeelhouders verklaren in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging, te verzaken aan het voorkeurrecht dat hen krachtens Wetboek Vennootschappen is voorbehouden.

TWEEDE BESLUIT

I. De aandeelhouders verklaren het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten bedrage van één miljoen tweehonderd vierentwintig duizend achthonderd drieënzeventig euro en negentig cent (1.224.873,90¬ ) te onderschrijven tegen de uitgifteprijs van EEN MILJOEN TWEEHONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (1.225.000,00¬ ). Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, namelijk honderd zesentwintig euro en tien cent (126,10¬ ) maakt de agio of uitgiftepremie uit en zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies;

A. INBRENG IN NATURA:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RESTYLING BURO", met maatschappelijke

zetel te 9000 Gent, Vijfwindgatenstraat 2110, hebbende als ondernemingsnummer BE0428.428.214;

verklaart, vertegenwoordigd als voormeld, het volgende in natura in te brengen:

De lening op meer dan één jaar die de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Restyling Buro" bezit ten faste van de naamloze vennootschap "La Merveilleuse", voornoemd, voor een inbrengwaarde van één miljoen tweehonderd vijfentwintig duizend euro (1.225.000,00¬ ) dewelke in de boekhouding van de naamloze vennootschap "La Merveilleuse", voornoemd, geboekt staat per 30 juni 2011 op het passief van de balans onder de rubriek "schulden op meer dan 1 jaar", "Financiële schulden/overige leningen" op de rekening "170.001 Lening Restyling" voor een bedrag van één miljoen tweehonderd vijfentwintig duizend euro (1.225.000,00¬ ). Deze schuldvordering wordt volledig ingebracht.

B. AANVAARDING EN WAARDERING VAN DE INBRENGEN IN NATURA:

De comparanten erkennen volledig ingelicht te zijn over het wezen, de aard, omvang en toestand van het hiervoor beschreven ingebrachte schuldvordering zodat zij bevestigen daaromtrent geen verdere beschrijving te verlangen.

Zonder dat hen nog nadere verrechtvaardiging of uitleg moet worden gegeven stellen zij de waarde van de schuldvordering vast.

De hierboven beschreven inbreng in natura van de schuldvordering wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle comparanten.

C. VERGOEDING :

Als vergoeding voor deze hiervoor omschreven inbreng in natura, gekend en aangenomen door de comparanten worden 49.410 volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend aan de inbrenger, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Restyling Buro", voornoemd, die deze aanvaardt, ieder aandeel een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend van 1153.660ste en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die deelnemen aan de vennootschapsresultaten vanaf heden.

De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen bedraagt vierentwintig euro en negenenzeventig cent (24,79¬ ) per aandeel en ligt hoger dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Het verschil vormt het agio of de uitgiftepremie. De inbrengwaarde stemt overeen met het aantal en met de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Il. De aandeelhouders zijnde de heer Patrik Goossens, de heer Verstraeten Marnix, beiden voornoemd en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Restyling Buro", vertegenwoordigd als voormeld, verklaren het kapitaal te verhogen door incorporatie van de uitgiftepremie van honderd zesentwintig euro en tien cent (126,10¬ ) zonder uitgifte van nieuwe aandelen om het kapitaal bijgevolg te brengen naar EEN MILJOEN DRIEHONDERD DERTIG DUIZEND DRIEHONDERD VIERENVIJFTIG EURO EN VIJFENZEVENTIG CENT (1.330.354,75¬ ).

Bijzonder verslag van het bestuursorgaan.

De inbreng in natura heeft het voorwerp uitgemaakt van een bijzonder verslag van het bestuursorgaan, opgemaakt op 27 september 2011 waarvan lezing wordt gegeven.

Verslag van de bedrijfsrevisor.

Het bedrijfsrevisorenkantoor "BDO Bedrijfsrevisoren", te 8800 Roeselare, Clintonpark Ter Reigerie 7 bus 3 vertegenwoordigd door Bertin Pouseele en de heer Kris lgodt, aangesteld door het bestuursorgaan, heeft het door artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven verslag opgemaakt, betreffende de voornoemde inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng.

De besluiten van dit verslag, gedagtekend te Roeselare op 27 september 2011 luiden als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV LA MERVEILLEUSE, bestaat uit de inbreng van de lening op meer dan één jaar, door de vennootschap BVBA RESTYLING BURO, voor een inbrengwaarde van 1.225.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen lij Tiet Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 49.410 aandelen van de NV LA MERVEILLEUSE, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV LA MERVEILLEUSE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Neerlegging.

Deze beide verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, samen met een expeditie van deze akte.

DERDE BESLUIT

De leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat de kapitaalverhoging volledig werd onderschreven, dat elk nieuw aandeel volledig werd volstort en dat het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht is op EEN MILJOEN DRIEHONDERD DERTIG DUIZEND DRIEHONDERD VIERENVIJFTIG EURO EN VIJFENZEVENTIG CENT (1.330.354,75¬ ).

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel vijf van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen, waardoor dit artikel voortaan als volgt luidt:

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op EEN MILJOEN DRIEHONDERD DERTIG DUIZEND DRIEHONDERD VIERENVIJFTIG EURO EN VIJFENZEVENTIG CENT (1.330.354,75¬ ), vertegenwoordigd door drieënvijftig duizend zeshonderd zestig (53.660) aandelen, zonder nominale waarde."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris Christophe Delrive te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christophe Delrive

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie akte;

- gecoordineerde statuten;

- verslagen; (1.-)

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11365-0367-009
05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 31.07.2010 10381-0405-009
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.07.2009 09541-0003-009
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08527-0205-011
08/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 30.07.2007 07531-0303-006
23/01/2007 : GE157929
29/08/2006 : GE157929
15/07/2005 : GE157929
13/07/2004 : GE157929
13/08/2003 : GE157929
17/07/2002 : GE157929
21/07/2000 : GE157929
29/10/1999 : GE157929
26/05/1999 : GE157929
13/06/1996 : GE157929

Coordonnées
LA MERVEILLEUSE

Adresse
VIJFWINDGATENSTRAAT 21D 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande