LA REGLA

Divers


Dénomination : LA REGLA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 849.945.474

Publication

08/11/2012
ÿþ Maf Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbla

N



*iaiezzse*



GR1FFiE F'.~.Gi T Bit,NK VAN KOOPHANDEL

2 f OU, 2012

DEN Dg.fifk`i ONDE_

(V

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Koning Albert-l-straat 134, 92_'b Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting-benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit de onderhandse akte dd. 0111012012 dat:

1. De heer Van Overstraeten Ben, wonende te 9280 Lebbeke, Koning Albert-I straat 134 en

2. Mevrouw De Hauwere Nicole, wonende op hetzelfde adres

onder hen een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht waarvan de statuten volgende beschikkingen bevatten:

Artikel 1 : Benaming

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootsdhap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming LA REGLA

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding °gewone commanditaire vennootschap" of afgekort "Comm. V", In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtspersonenregister" of de initialen °RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de venncotschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondememingsnummer.

Artikel 2: Beherende vennoot  Stille vennoot

De heer Van Overstraeten Ben neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot. Mevrouw De Hauwere Nicole treedt op als stille vennoot.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en geschriften van de vennootschap en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 3

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 4

De zetel van de vennootschap is gevestigd te te 9210 Lebbeke, Koning Albert-I straat 134.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr oJy S cy 'a-c{

Benaming

(voluit) : LA REGLA

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hij mag verplaatst worden, mits inachtneming van de taalwetgeving, naar om het even welke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, die in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 5

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

- De beroepsactiviteiten en beroepsmatige samenwerking van gerechtsdeurwaarders, stagiairgerechtsdeurwaarders en kandidaat-gerechtsdeurwaarders (al dan niet inde hoedanigheid van plaatsvervangend gerechtsdeurwaarder) te beheren in de ruimste zin van het woord, waarbij de vennoten hun

ambt era werkzaamheden als gerechtsdeurwaarder, stagiair-gerechtsdeurwaarder of kandidaat-

gerechtsdeurwaarder in naam en voor rekening van de vennootschap uitoefenen en derhalve alle juridisch werk in die hoedanigheid uit te voeren overeenkomstig de terzake geldende wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen. Deze werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit het opmaken, opstelle en betekenen van aktes, het uitvoeren van vonnissen, het doen van vaststellingen, de inning van schulden, het optreden als bemiddelaar, het verdelen van gelden, het in bewarend of uitvoerend beslag leggen op bezittingen, het optreden ais gerechtelijk bewaarder, het optreden als voorlopig beheerder, en alle taken eigen aan het beroep van gerechtsdeurwaarder.

- De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, die betrekking hebben op de werking en ambtelijke verrichtingen van een gerechtsdeurwaarderkantoor en zulks in de meest uitgebreide zin van het woord, onder meer het organiseren van congressen, publieke verkopingen, vertalingen, accountancy, het stellen van sociale, financiële en fiscale handelingen, beheer van onroerende en roerende goederen, bijstand en vertegenwoordiging van opdrachtgevende partijen, incasso, dienstverlenende intellectuele bedrijvigheden.

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle

adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borg en in het voordeel van derden.

- Het optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Zij kan participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen zowel in België als in het buitenland. Zij kan zich interesseren op alle mogelijke wijzen in ondernemingen waarvan het voorwerp gelijkaardig, overeenkomstig of verbonden zou zijn met het hare, of voor haar een bron of een afzetgebied zou kunnen uitmaken.

- Zij kan alle industriële, financiële en handelsverrichtingen alle roerende en onroerende verrichtingen doen, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar maatschappelijk doel, of die de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

Deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op de wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis.

Artikel 6

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De heer Van Overstraeten Ben: negenhonderd negentig euro, hetzij: 990,00 - Mevrouw De Hauwere Nicole : tien euro, hetzij: 10,00

Als vergoeding voor deze inbrengen ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen

- De heer Van Overstraeten Ben: negenennegentig (99) aandelen;

- Mevrouw De Hauwere Nicole: één (1) aandeel.

Artikel 7

Oe vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, beherende vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

0e zaakvoerder dient een (stagiair-/kandidaat )gerechtsdeurwaarder te zijn.

0e zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en in rechte eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Artikel 8

Oe meerderheid van de aandelen moet steeds in handen zijn van een persoon met de titel van (stagiair-/kandidaat-)gerechtsdeu rwaarder.

Artikel 9

Oe effecten zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Oeze erkent slechts één enkele eigenaar per effect voor de uitoefening jegens haar van de rechten eraan

verbonden.

Zolang er onenigheid bestaat tussen verschillende gerechtigden van een effect, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de effecten geschorst totdat de belanghebbenden het eens geworden zijn over de aanduiding ten overstaan van de vennootschap van één titularis of vertegenwoordiger.

In geval van vruchtgebruik zal de blote eigendom van het effect tegenover de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

Artikel 10

een vennoot mag zijn aandelen slechts overdragen onder levenden met toestemming van al zijn medevennoten.

0e vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger behoudens de mogelijkheid van één of meer van de overblijvende vennoten om binnen de twee maanden na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven de erfgenamen of rechtsopvolgers te weigeren als vennoot.

In dit laatste geval zullen de overblijvende vennoten, die de erfgenamen of rechtsopvolgers van de overleden vennoot als vennoot geweigerd hebben, binnen de vier maanden na het overtijden één of meer nieuwe vennoten moeten aanvaarden die het aandeel van de overledene zullen overnemen voor een prijs zoals bepaald door twee experts, van elke partij een, Mochten deze experts binnen de zes maanden na het overlijden niet tot overeenstemming komen, zal op verzoek van de meest gerede partij door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap een nieuwe expert aangeduid worden die samen met de reeds aangeduide experts binnen de maand een definitieve waarde zal bepalen. Tegen deze waardebepaling zal geen beroep mogelijk zijn. De erfgenamen of rechtsopvolgers van de overledene, die ais vennoot werden geweigerd, blijven in alle geval vennoot totdat één of meer nieuwe (rechts)personen als vennoot zijn aanvaard.

é

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen of rechtsopvolgers mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 11

De vennootschap wordt niet ontbonden in geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van een zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal in geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van een zaakvoerder, het bestuur van de vennootschap worden waargenomen door de overblijvende zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering beslist om in dat geval één of meerdere nieuwe zaakvoerders te benoemen.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de enige zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een beherende vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de enige zaakvoerder heeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

Artikel 12

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 13

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 14

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag, met uitzondering van de zaterdag, en op hetzelfde uur.

De oproepingen voor elke algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten minstens vijftien dagen véôr de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht. Rechtspersonen mogen evenwel worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of organieke vertegenwoordigers, die geen vennoot moeten zijn.

Er wordt een algemene vergadering gehouden telkens het belang van de vennootschap dit vereist of op vraag van één of meer vennoten, die samen minstens één/vijfde (1/5de) van het kapitaal bezitten.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Artikel 15

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzondering.

Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door drie/vierden meerderheid van de stemmen.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening

Artikel 16

Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering.

Artikel 17

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa on der de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haarzetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Artikel 18

Elke vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in België geen woonplaats heeft, doet woonstkeuze op de zetel van de vennootschap waar hem aile mededelingen, betekeningen en dagvaardingen kunnen worden gedaan.

II I.OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien,

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni van het jaar tweeduizend en veertien om achttien uur.

IV.BENOEM1NG

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer Van Overstraeten Ben, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De heer Van Overstraeten Ben, zal de bevoegdheid hebben om alleen de vennootschap te besturen en alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte te vertegenwoordigen.

Aldus opgemaakt te Lebbeke op 1 oktober 2012 in 3 exemplaren

De heer Van Overstraeten Ben

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte

Voorbehouden

aan het ,Belgisch Staatsblad

"



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



05/06/2015
ÿþs" MOd Word 11.1



ct In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden . getto : Naam en hoedanigheidvan de instrumenterende h.:Ï:1 van d. perso(o)n(en) -

bevoegd tig rochtepersoon ten aanzien ''an d:'r lm k }!.:rk um1»eoriigi}n Weso . Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

1

5079 16

GRIFFIE RECHTBA

KOOPHANDEL GENT

2 7 M91 2(115

AFDELING DOPERMONDE

Ondernerningsnr : 0849.945.474

i enarniri;i

(volwit) : La Regla

(verkort) : 6,v Qv V

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : /Koning Albert I straat 134 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp elgb : Wijziging maatschappelijk adres

De algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over de volgende agenda :

" Wijziging adres maatschappelijke zetel

BESLUITEN

Er wordt besloten om het maatschappelijk adres te wijzigen vanaf 01/04/2015 naar Langestraat 84 te 9280 Lebbeke.

Na de afhandeling van de agenda wordt de vergadering beëindigd..

Van Overstraeten Ben

zaakvoerder

Coordonnées
LA REGLA

Adresse
KONING ALBERT I STRAAT 134 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande