LABRIEZE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LABRIEZE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.179.725

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 26.06.2014 14224-0389-010
30/07/2013
ÿþA

Mod Word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

! I

Oudenaarde

% 9 JULI 2913

Griffie

Ondernemingsnr : 0843.179.725

Benaming

(voluit) : LABRIEZE

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9660 Brakel , Lindeplein 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslag quasi inbreng

Verslag Bestuurder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de Bestuurder in toepassing van art. 396W. Venn.

De Geeter Elly

Bestuurder

L

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblac

LII1~~ui~iiuu~uu

119293*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/02/2012
ÿþmad 11.1

*13035333"

be a

8

Ste

Oudenaarde

3 0 JAN. 2012

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : gzà$1/4t 3 A-ee .;-

Benaming (voluit) : LABRIEZE

(verkort) ;

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lindeplein 1

9660 Brakel

Onderwerp akte :CVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michel Olemans te Brakel op vijfentwintig januari tweeduizend en;; twaalf dat een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

1. De Heer DE GEETER Elly André, nationaal nummer 46.08.04-381.36, geboren te Opbrakel op vier augustus,; negentienhonderd zesenveertig, en zijn echtgenote

2. Mevrouw HAELTERMAN Godelieve Rufina, nationaal nummer 44.11.01-384.05, geboren te Nederbrakel op

één november negentienhonderd vierenveertig,

samenwonende te 9660 Brakel, Lindeplein 1.

3. Mevrouw DE GEETER Nancy, nationaal nummer 71.12.22-366.64, ongehuwd, geboren te Brakel op; tweeëntwintig december negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 9660 Brakel, Heyveld 3.

4. Mevrouw DE GEETER Ania, nationaal nummer 73.08.16-342.88, ongehuwd, geboren te Brakel op zestien;;

augustus negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 9620 Zottegem, Grote Lage 3.

4. Mevrouw DE GEETER Veerle, nationaal nummer 80.05.31-280.20, ongehuwd, geboren te Ronse op

eenendertig mei negentienhonderd tachtig, wonende te 9660 Brakel, Schoolstraat 8.

Naam - Zetel  Doel  Duur

De vennootschap heeft de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort?

CVBA.

Haar naam is : LABRIEZE.

t', De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9660 Brakel, Lindeplein 1.

Deze zetel mag bij besluit van de raad van bestuur verplaatst worden en zonder wijziging van de statuten naar:!

andere plaatsen in België en in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening

Het uitbaten van een café ;

- Het verkopen van gas, beperkte opslag van gasflessen ;

- Het uitvoeren van fietsherstellingen, aan- en verkoop van fietsaccessoires, assemblages van fietsen Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van;: derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen; handelszaak.

i' De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere'; vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel in de ruimste:; zin, zowel in België als in het buitenland, of welke van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan geheel,; of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt voor een onbepaalde duur opgericht, met ingang van één augustus tweeduizend en elf. Kapitaal - Aandelen  Vennoten  Aansprakelijkheid

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het kapitaal van de vennootschap is veranderlijk wat het bedrag betreft dat het vast gedeelte te boven gaat.

i' Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt;; vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde.

Het vast gedeelte van het kapitaal is volledig volgestort. Er wordt op ingeschreven als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- Door de heer Eliy De Geeter wordt ingeschreven op drieënveertig aandelen, namelijk tien aandelen A en drieëndertig aandelen B ;

- Door mevrouw Godelieve Haelterman wordt ingeschreven op tweeënveertig aandelen, namelijk negen aandelen A en drieëndertig aandelen B ;

- Door mevrouwen Anja, Nancy en Veerle De Geeter wordt ingeschreven op elk vijf aandelen B.

De inschrijvers verklaren dat aile aandelen waarop zij ingeschreven hebben volgestort zijn. De vennootschap beschikt dus vanaf heden over een bedrag in geld van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600).

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening nummer 16E91 0016 5992 9876 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling die door de Notaris in bewaring zal gehouden worden.

Het vast gedeelte van het kapitaal kan enkel verhoogd worden of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering op de wijze ais vereist voor een statutenwijziging.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijke uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden.

De aandelen zijn op naam. Ze zijn ondeelbaar en dragen een volgnummer.

Het kapitaal van de vennootschap is onderverdeeld in aandelen A zonder nominale waarde en aandelen B zonder nominale waarde. Elk aandeel is voorzien van een volgnummer.

Op aandelen A kan enkel worden ingeschreven door de oprichters die meer dan twintig procent (20%) van de aandelen hebben. Op aandelen B kan enkel worden ingeschreven door andere oprichters of nieuwe aandeelhouders.

Elk aandeel moet minstens één vierde volgestort worden.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

Een met het vast gedeelte van het kapitaal overeenstemmend aantal aandelen moet ten allen tijde onderschreven zijn.

Buiten de hierna bedoelde aandelen van de vennootschap waarop werd ingeschreven, mogen tijdens haar bestaan andere aandelen worden uitgegeven, ondermeer in het kader van de opneming van nieuwe vennoten of van een verhoging van de inschrijvingen. Het bestuursorgaan van de vennootschap bepaalt de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen.

De vennoten die voor de uitvoering van hun stortingen binnen de vastgestelde termijnen in gebreke blijven, zijn van rechtswege en zonder ingebrekestelling verplicht een intrest van zeven procent te betalen vanaf de datum waarop het bedrag eisbaar is en dit onverminderd het recht van de vennootschap om in rechte de inning van het gehele verschuldigde saldo of de vernietiging van de inschrijving of de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot te vorderen.

Zijn vennoten :

1. de ondertekenaars van de oprichtingsakte;

2. al wie later toetreedt en daartoe één of meer aandelen onderschrijft.

Ten opzichte van de betrokken vennoot wordt het vennootschapscontract in volgende omstandigheden

beëindigd :

a) uittreding;

b) uitsluiting;

c) overlijden;

d) definitieve volledige werkonbekwaamheid;

e) onbekwaamverklaring ;

d) ontzetting, faillissement of kennelijk onvermogen.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving. Onder de vennoten bestaat er geen hoofdelijkheid, noch ondeelbaarheid. Ze zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Door zijn toetreding tot de vennootschap verbindt de vennoot zich jegens de vennootschap, tijdens zijn lidmaatschap en gedurende een periode van twee jaar na het beëindigen daarvan, zich te zullen onthouden van elke werkzaamheid die de vennootschap clientèle of personeelsleden zou kunnen onttrekken.

De toetreding van de vennoten blijkt uit de inschrijving in het register der vennoten,

Elke coöperatieve vennootschap moet in haar zetel een aandelenregister bijhouden, waarvan de vennoten ter plaatse inzage kunnen nemen, en dat op de eerste bladzijde de akte van oprichting van de vennootschap bevat en vervolgens :

 de naam, de voornamen en de woonplaats van de vennoten;

 de datum van hun toetreding, uittreding of uitsluiting;

-- het aantal aandelen waarvan hij houder is alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen, de terugbetaling van aandelen, de overgangen van aandelen, telkens met opgave van de datum;

 de stortingen op aandelen en de gelden die als terugbetaling van aandelen werden opgenomen. De rechten van elke vennoot worden vertegenwoordigd door een aandeelbewijs op naam, waarin de naam van de vennootschap, de naam, de voornamen, de hoedanigheid en de woonplaats van de houder worden opgegeven. Dit bewijs wordt ondertekend door de houder en door degene die als vertegenwoordiger van de vennootschap optreedt en tekent.

Het aandeelbewijs vermeldt de bedragen die de houder heeft gestort of teruggenomen in chronologische volgorde. Die aantekeningen worden, al naargelang van het geval, door de vertegenwoordiger van de vennootschap of door de houder ondertekend en gelden ais kwijting.

-T

s Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Annexes dû 1Vlónifeu bd

$iltagein üij`lietB-elgïsdi S1-ââie1âd"="1U70Z/20IZ









Op de Taaiste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11,1

De vennootschap bestaat uit ten minste drie vennoten.

De algemene vergadering beslist over de aanvaarding van nieuwe vennoten zonder dat zij de redenen van haar beslissing bekend hoeft te maken. Bij de aanvaarding van nieuwe vennoten zal de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid van de stemmen beslissen hoeveel aandelen deze nieuwe vennoten zullen moeten onderschrijven en aan welke prijs.

De vennoten kunnen zich uit de vennootschap terugtrekken mits het akkoord van de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering hoeft de redenen van haar beslissingen niet op te geven.

ledere vennoot kan om een in de statuten vermelde of om een andere gegronde reden uitgesloten worden.

De uitsluiting wordt door de algemene vergadering uitgesproken met een drie vierde meerderheid van stemmen.

De vennoot van wie de uitsluiting wordt gevraagd, moet worden uitgenodigd zijn opmerkingen binnen een maand, na de verzending van een aangetekende brief niet het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting, schriftelijk kenbaar te maken aan het orgaan van de vennootschap dat de uitsluiting moet uitspreken.

Als hij erom verzoekt in zijn schriftelijke opmerkingen moet de vennoot worden gehoord.

Elke beslissing tot uitsluiting moet met redenen omkleed zijn.

De beslissing tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door het orgaan dat instaat voor het bestuur. Dal proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De uitsluiting wordt in het aandelenregister overgeschreven. Een eensluidend afschrift van de beslissing wordt binnen de vijftien dagen per aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot verstuurd.

De aandelen zijn niet vrij overdraagbaar onder levenden behoudens aan afstammelingen tot en met de tweede graad.

Hetzelfde geldt bij overlijden waar enkel overname door mede-vennoten of afstammelingen tot en met de tweede graad toegelaten is.

Overdracht aan een derde kan nochtans geldig tot stand komen indien aan de ene kant de vennoot de formaliteiten naleeft, voorgeschreven voor zijn uittreding uit de vennootschap, en aan de andere kant de derde, vooraf of terzelfdertijd, als vennoot aanvaard wordt door de vennootschap.

Aandelen kunnen niet in pand gegeven worden.

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot hebben zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers recht op de uitkering van de tegenwaarde van zijn aandelen zoals die zal blijken uit de balans van het boekjaar waarin het vennootschapscontract beëindigd wordt.

De uitgetreden of uitgesloten vennoot blijft gedurende vijf jaar te rekenen vanaf zijn uittreding of zijn uitsluiting, tenzij indien de wet een kortere verjaringstermijn bepaalt, en binnen de grenzen van zijn onderschreven deel van het maatschappelijk kapitaal, persoonlijk instaan voor alle verbintenissen die de vennootschap aangegeven heeft vóór het einde van het jaar waarin zijn uittreding of uitsluiting openbaar gemaakt wordt.

Bestuur - Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd.

Bestuurders worden gekozen uit de lijst van kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen A. Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een raad van bestuur.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter wordt de vergadering door het oudste lid voorgezeten.

Het orgaan dat instaat voor het bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in en buiten rechte.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door iedere bestuurder die alleen optreedt.

Controle

Zolang de vennootschap niet voldoet aan de wettelijke vereisten om een commissaris te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de controle- en onderzoeksbevoegdheid.

De individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid van de vennoten mag evenwel aan één of meer vennoten worden overgedragen die dan met die controle zullen worden belast. Zij worden door de algemene vergadering benoemd en mogen in de vennootschap geen enkele andere functie uitoefenen noch enige andere opdracht of mandaat aanvaarden. Overeenkomstig de wet mogen die vennoten zich door een accountant laten vertegenwoordigen.

De vergadering mag hun, als vergoeding voor de uitoefening van hun mandaat, vaste emolumenten toekennen. Algemene vergadering

De algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt opgeroepen door het orgaan dat instaat voor het bestuur. Dit moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen vóór de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Y

mod 11.1

Voor-

behouden aart het Belgisch

Staatsblad

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni,

om achttien uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de

decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de cornmissaris(sen) of aan de vennoten belast met

de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. Deze oproeping is verplichtend op

verzoek van vennoten in het bezit van ten minste een vijfde van alle aandelen of in voorkomend geval van een

commissaris; ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de

gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht.

De algemene vergadering wordt naargelang van het geval voorgezeten door de enige bestuurder of door de

oudste bestuurder of door de voorzitter van de raad van bestuur en zoniet door de bestuurder daartoe door de

raad aangewezen of bij gebrek aan een dergelijke aanwijzing, door de oudste bestuurder aanwezig op de

vergadering, met dien verstande evenwel dat de voorzitter een vennoot moet zijn.

De voorzitter wijst de secretaris aan die geen vennoot hoeft te zijn.

De vergadering wijst onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan.

Een vennoot mag zich op de vergadering door middel van een schriftelijke volmacht door een andere vennoot

met stemrecht laten vertegenwoordigen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van

zaakwaarneming of naamlening zijn niet geoorloofd.

Elk aandeel A geeft zonder beperking recht op één stem. De aandelen B hebben geen stemrecht.

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten slechts op geldige wijze beraadslagen en

besluiten als de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk aangegeven zijn in de oproeping en als de voorgestelde

wijzigingen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierden van de stemmen heeft verkregen.

Inventaris  Jaarrekening - Winstverdeling

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar .

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen

verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit

wettelijk verplicht is.

De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst.

De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Er mogen door de raad

van bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

Ontbinding  Vereffening

Na haar ontbinding door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, of ook van

rechtswege, blijft de vennootschap voortbestaan voor de doeleinden van haar vereffening.

In geval van ontbinding om gelijk welke reden en op gelijk welk tijdstip, benoemt de algemene vergadering één

of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening. .

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders. De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel.

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap za! het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen A en nadien van de aandelen B.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen wat betreft de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld, eerst onder de aandelen A, en nadien onder de aandelen B.

Algemene benalinaen

Iedere vennoot of bestuurder, die in het buitenland woont en geen woonplaats in België heeft gekozen, wordt voor de toepassing van deze statuten verondersteld woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap waar hem alle kennisgevingen, mededelingen en aanmaningen geldig kunnen gedaan worden. De bepalingen van de statuten die met een dwingende wettelijke regel zouden strijdig zijn, worden als niet geschreven beschouwd zonder dat die onregelmatigheid invloed heeft op de overige statutaire bepalingen. Overgangsbepalingen

1.Het eerste boekjaar is aangevangen op één augustus tweeduizend en elf en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

2.Benoemingen

De vennoten van de coöperatieve vennootschap komen onmiddellijk in algemene vergadering bijeen en beslissen :

het aantal bestuurders vast te stellen op één en tot die functie te benoemen : de heer Elly De Geeter, comparant in deze.

De voornoemde, alhier aanwezig, die aanvaardt, bevestigt dat de aanvaarding van dat mandaat hem niet is ontzegd, meer in het bijzonder uit hoofde van het Koninklijk Besluit nr 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Hij wordt aangesteld voor onbepaalde duur.

3. Volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De oprichters geven bij deze volmacht aan cvba AB Partners Oudenaarde, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, gekend onder het ondernemingsnummer 0473.997.329 evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, ook qua aansluiting sociale kassen en btw-administratie, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Michel OLEMANS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de oprichtingsakte dd. 25/01/2012

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 28.09.2015 15608-0254-010

Coordonnées
LABRIEZE

Adresse
LINDEPLEIN 1 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande