LAMBRECHT MOTORHOMES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LAMBRECHT MOTORHOMES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 477.408.759

Publication

26/08/2014
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 0477.408.759

Benaming (voluit) LAMBRECHT MOTORHOMES

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Aalterbaan 232

9990 Maldegem

Onderwerp akte : NV: kapitaalswiJziging

Uit een akte verleden door geassocieerd notaris Daphne Vandevelde te Maldegem, op 12 augustus 2014, neergelegd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van:

De naamloze vennootschap "LAMBRECHT MOTORHOMES", met maatschappelijke zetel te 9990 Maldegem, Aalterbaan 232, RPR Gent, BTW BE 0477.408.759, welke verklaren dat de vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Christian Vanhyfte te Maldegem op 12 april 2002, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 7 mei daarna onder nummer 20020507-428, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem op 22 december 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari 2012, onder nummer 12013799.

Waarna de statuten niet meer werden gewijzigd tot op heden, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

BESLUIT 1. VERSLAG VAN BESTUURDERS EN VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR.

De algemene vergadering beslist, handelend en vertegenwoordigd zoals voorzegd, met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voodezen van het verslag van de bestuurders van de vennootschap, betreffende de waardering van de inbrengen, evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, aangewezen door de bestuurders, betreffende de beschrijving van de inbrengen en de toegepaste methoden van waardering.

De aandeelhouders erkennen een afschrift van beide verslagen te hebben ontvangen en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de voormelde bedrijfsrevisor besluit ais volgt:

De inbreng ln natura bij de kapitaalverhoging in de NV LAMBRECHT MOTORHOMES, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant, door de heer Jo LAMBRECHT, voor een inbrengwaarde van 350.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de , Bednjfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 525 aandelen van de NV LAMBRECHT MOTORHOMES, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV LAMBRECHT MOTORHOMES en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt

Roeselare, 24 juif 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

13 Mg. 2014

RECHTBANK VAN KOOPHA ;,-,_TE GENT

*14160309*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 111

vee '

,efoor-bereden aan het Belgisch Staatsblad

(getekend)

BDO Bedresrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE."

Beide verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

BESLUIT 2.KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal, thans bepaald op driehonderdviiftiqduizend euro (¬ 350.000,00), te verhogen met driehonderdviiftiqduizend euro (¬ 360.000,00) om het aldus te brengen op zevenhonderdduizend euro (E 700.000,00) door inbreng docr de hierna vermelde inbrenger van de hierna beschreven inbreng in natura en het creëren van viifhonderdviifentwintiq (625) nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf heden, BESLUIT 3. WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel vijf van de statuten in

overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5 Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderdduizend euro (¬ 700.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend viiftia (1.050) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde".

BESLUIT 4. INBRENG IN NATURA.

De heer LAMBRECHT Gilbert, voornoemd, verklaart te verzaken aan de uitoefening van zijn voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De heer LAMBRECHT Jo, voornoemd, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en van haar financiële toestand, en de schuldvordering van driehonderdviiftiqduizend euro (¬ 350.000,04 zoals deze uitvoerig is beschreven in het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, in te brengen in de vennootschap.

Voor deze inbreng worden hem vijfhonderdviifentwintio (525) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde toegekend en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf heden.

BESLUIT 5. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT.

De algemene vergadering stelt met eenparigheid van stemmen, vast en verzoekt ons, notaris, te acteren, dat de kapitaalverhoging ten belope van driehonderdviiftiqduizend euro_.(¬ 350.000,00) volledig werd onderschreven en dat alle viifhonderdvilfentwintiq (525) nieuwe aandelen volledig volstort zijn en dat het kapitaal aldus werd verhoogd tot zevenhonderdduizend euro (¬ 700.000,00), vertegenwoordigd door duizend vliftiq (1.050) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

BESLUIT 6. LAATSTE BESLUIT MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR EN DE GEDELEGEERD-BESTUURDER.

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aile machten aan de Raad van Bestuur en de gedelegeerd-bestuurder, de heer LAMBRECHT Jo, om voorgaande beslissingen uit te voeren en de werkende notaris te machtigen om de statuten te coördineren.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte vi:56r registratie.

Onderhandse volmacht

Verslag raad van bestuur in kader inbreng in nature;

Verslag revisor in kader inbreng in nature;

Gecoördineerde statuten

De Notaris, Daphne VANDEVELDE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

09/07/2013
ÿþ Mad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n

........t:......-: >~ : l t-,_ .j.-_______ ________

~

} ~s81W

a,.~.~'.

, ~'

, I,

__. .. .-.~~

~..

Griffie

11111

*131 504

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0477.408.759

Benaming

(voluit) : LAMBRECHT MOTORHOMES

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : AALTERBAAN 232, 9990 MALDEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

De Buitengewone Algemene Vergadering van 1 mei 2013 heeft beslist dat de mandaten als bestuurder van de fleer Lambrecht Jo en de Heer Lambrecht Gilbert worden verlengd tot na de Algemene Vergadering van 2019. De voornoemde bestuurders, alhier aanwezig zoals vermeld, verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuurdersmandaat.

De Raad van Bestuur van 1 mei 2013 heeft beslist om De Heer Lambrecht Jo te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder tot na de Algemene Vergadering van 2019.

Lambrecht Jo,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 03.05.2013, NGL 24.05.2013 13128-0173-037
17/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

º%.: ~ ek 41\



i



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*iaoi3~se

I! III

Ondernemingsnr : 0477.408.759

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : LAMBRECHT MOTORHOMES

(verkort) :

FZeChtSVOrm : naamloze vennootschap

Zetel : Aalterbaan 232

9990 Maldegem

Onderwerp akte : NV: wijziging - Omvorming van aandelen aan toonder in aandelen op naam. - De wijziging van het boekjaar, in een boekjaar dat jaarlijks begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende jaar en verlenging van het lopende boekjaar tot iderltig september twee-Iduizend en twaalf.-Wijziging van artikel 35 van de statuten. - Wijziging datum algemene vergadering. - Aanpassing van artikel 20 van de statuten - Aanpassing van de statuten aan het Wetboek van Vennootschappen. - Machtigingen.

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 22 december 2011, neergelegd voor' registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen :

BESLUIT 1. OMVORMING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de viifhonderdviifentwintiq aandelen aan' toonder, om te zetten in vijfhonderdvijfentwintig aandelen op naam zonder vermelding van de nominale;' waarde. Deze aandelen worden aan de aandeelhouders toegekend in hun verhouding tot hun rechten in het? netto-vermogen van de bestaande vennootschap. De raad van bestuur van de naamloze vennootschap is belast met de opmaak van het aandelenboek en de er aan verbonden formaliteiten.

BESLUIT 2. WIJZIGING EN VERLENGING BOEKJAAR.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het boekjaar te doen aanvangen op éénE, oktober en te beëindigen op dertig september van het volgende jaar.

i; Gezien de datumverplaatsing van het boekjaar beslist de algemene vergadering met eenparigheid van;, stemmen dat bij wijze van uitzonderingsmaatregel het huidig boekjaar dat begonnen is op een januari twee duizend en elf zal verlengd worden tot dertig september tweeduizend en twaalf

BESLUIT 3. WIJZIGING VAN ARTIKEL 35 VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 35 van de statuten in E overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissing en te vervangen door de volgende tekst: "Artikel 35. Boeklaar - jaarrekening - jaarverslag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande

" uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een'; persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek'; van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande;. uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet; opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

" Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek;:

van Vennootschappen."

BESLUIT 4. WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING.

De... algemene. _vergadering__beslist_ met. eenparigheid_.. van _.stemmen- de jaarlijkse. algemene vergadering..te.:.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

verplaatsen naar één maart om negentien uur.

BESLUIT 5. WIJZIGING VAN ARTIKEL 20 VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 20 van de statuten in

overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissing en te vervangen door de volgende tekst :

"Artikel 20. Jaarvergadering - Buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op één maart om negentien uur of op het uur vermeld in de

oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om

" negentien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld".

BESLUIT 6. AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten van de naamloze vennootschap in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten, en te wijzigen na actualisering, vernieuwing en hemummering van de tekst, en aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen van de vennootschappenwet en het Wetboek van Vennootschappen.

Nadat elk artikel afzonderlijk werd besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt :

VASTSTELLING VAN DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN.

Naam : LAMBRECHT MOTORHOMES

" Zetel : 9990 Maldegem, Aalterbaan 232

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden de aan- en verkoop, het onderhouden en herstellen, het huren en verhuren van motorhomes, caravans en toebehoren, accessoires, wisselstukken en de daaraan verbonden vrijetijdsbenodigdheden. Deze opsomming is niet limitatief.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan bestuursfuncties waarnemen in andere vennootschappen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van i. derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

' De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

" handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

Duur:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal :

: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdviiftioduizend euro (350.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderdvijfentwintiq aandelen op naam zonder vermelding van de

nominale waarde.

' Bestuur :

' De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene

vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer

evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de

vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden

bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat

er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule,

vermeld onder artikel 15 van deze statuten, krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een

beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders,

vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene

vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de

overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een

nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering

geplaatst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek), waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn

" eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of

" vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen via telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

in uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

A. De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

B. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

C. De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door een gedelegeerd-bestuurder, die alleen optreedt of twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

' Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Algemene vergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden op één maart om negentien uur of op het uur vermeld in de . oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om negentien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Boekiaar :

` Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 51.5



Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende jaar.

Bestemming van de winst - Reserve.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent afgenomen voor de vorming van

de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van

de nettowinst.

BESLUIT 7. LAATSTE BESLUIT MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR EN DE GEDELEGEERD-

BESTUURDER.

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle machten aan de Raad van Bestuur en

de gedelegeerd-bestuurder om voorgaande beslissingen uit te voeren.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden man het Belgisch Staatsblad

14/11/2011
ÿþ Mad 2.1

je5 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

I" 11 ,.!!,.111,1.11111 VIIIV IA IIII

18

Ondernemingsnr : 0477.408.759

Benaming

(voluit) : LAMBRECHT MOTORHOMES

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : AALTERBAAN 232, 9990 MALDEGEM Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris-revisor

De Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 1 mei 2011 heeft beslist niet eenparigheid van stemmen het revisorenkantoor Cleppe, Keunen & Partners BVBA, gevestigd te Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 bus 1 en vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle te herbenoemen als commissaris voor een periode van 3 jaar, namelijk tot de algemene vergadering van 2014.

Lambrecht Jo

Gedelegeerd bestuurder

NEERGELEGD

3 i OKT. 2011

RECHTBANK VAN KOOPHgNf# L TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

19/10/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.04.2011, NGL 17.10.2011 11579-0506-033
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.04.2011, NGL 31.08.2011 11476-0525-034
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.05.2010, NGL 02.08.2010 10381-0547-034
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.05.2009, NGL 24.08.2009 09605-0249-034
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.05.2008, NGL 19.08.2008 08572-0235-027
09/01/2008 : GET202422
19/06/2007 : GET202422
08/06/2007 : GET202422
03/06/2005 : GET202422
29/03/2005 : GET202422
17/05/2004 : GET202422
06/06/2003 : GET202422
21/02/2003 : GET202422
18/05/2002 : GEA027153
09/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LAMBRECHT MOTORHOMES

Adresse
AALTERBAAN 232 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande