LAMMEKEN ('T)

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAMMEKEN ('T)
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 411.663.644

Publication

03/10/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 IIII





f RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 4 SEP. 2014

AFDELIN la, NDERMONDE

Ondernemingsnr : 0411.663.644

Benaming

(voluit) : 'T LAMMEKEN - IN VER ENI1 _. _.

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sijpstraat 22, 9250 Waasmunster

(volledig, adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 17 september 2014. 1° Beslissing tot goedkeuring van het verslag van de vereffenaar, mevrouw Sabine De Westelinck.

2° Aanvaarding van het ontslag van de vereffenaar, mevrouw Sabine De Westelinck per 17 september 2014 en verlening van algehele kwijting aan de vereffenaar.

3° Sluiting van de vereffening en vaststelling dat BVBA 't t_amrneken definitief opgehouden heeft te bestaan.

4° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen warden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar bij mevrouw Sabine De Westelinck, Sijpstraat 22, 9250 Waasmunster.

Sabine De Westelinck

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/01/2014
ÿþ5,

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 111

029813<

Voor-

behouden

aan het

Belgisch ....

Staatsblad

0 i

GVÁN KOOPHANDEL

21 JAN, 2014

DENDEfflONDE

Ondememingsnr : 0411.663.644

Benaming

(voluit) : 'T LAMMEKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9250 Waasmunster, Sijpstraat 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING MET HET OOG OP INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door geassocieerd notaris Wim Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren, op 19 december 2013, geregistreerd vier bladen geen' verzendingen te Beveren, op 26 december 2013 boek 461, blad 38, vak 10, ontvangen: vijftig euro, de; ontvanger (get) An Van Avermaet, adviseur ai ; dat de volgende beslissingen werden genomen:

1) Verlenging boekjaar zodat het boekjaar zal ingaan op één oktober van elk jaar om te eindigen op dertig

september van het volgend jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopend boekjaar begonnen op één januari tweeduizend dertien

afgesloten worden op dertig september tweeduizend veertien. "

2) - Goedkeuring van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, de dato 22 november 2013, met; aangehecht de staat van activa en passiva opgemaakt per 8 oktober 2013,

Goedkeuring van het verslag van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "D. De Voogt" bedrijfsrevisor, gevestigd te 2650 Edegem, Hovestraat 111, overeenkomstig; artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen,

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"]n het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap 'T LAMMEKEN bvba een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 8 oktober 2013 die een balanstotaal opgeeft van 412.472,16 ¬ en een netto-actief van 326.755,35 E. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met de toepasselijke wettelijke en bestuursrechtelijke voorschriften, zijn wij van oordeel dat. deze staat van actief en passief een getrouw beeld geeft van het vermogen en van de financiële toestand van de vennootschap. Onze controle werd uitgevoerd onder gebruikelijk voorbehoud voor fiscale lasten.

Edegem, 6 december 2013

(get)

Daniël De Voogt

Bedrijfsrevisor"

3) Ontbinding van de vennootschap met ingang van 19 december 2013, met het oog op de invereffeningstelling.

4) De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de zaakvoerder, Mevrouw Sabine De Westelinck,

5) Benoeming van de vereffenaar Mevrouw Sabine De Westelinck, wonend te 9250 Waasmunster,' Spijstraat 22.

De vergadering heeft beslist dat de vereffenaar haar mandaat bezoldigd zal uitoefenen. Zij zal haar huidige vergoeding blijven behouden.

Bij deze wordt samen neergelegd de beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde de dato 15 januari 2014, waaruit de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar blijkt.

6) Vaststelling van de machten van de vereffenaar;" De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek' van vennootschappen.

Zij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder: dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle' zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder°

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(ert)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

betaling, van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, Overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap,

Zij mag onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die zij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen,

7) Aanpassing van de statuten rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt:

De vergadering heeft beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- Vervanging van "Artikel 1:" door de volgende tekst:

"Artikel 1: De vennootschap, opgericht ais besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in ; vereffening, haar benaming luidt "'T LAMMEKEN, in vereffening"."

- Vervanging van "Artikel 2:" door de volgende tekst:

"Artikel 2: De vennootschap, opgericht voor dertig jaar met ingang van 1 januari 1972, werd verlengd voor onbepaalde duur op 11 oktober 1988. Met ingang van heden bestaat de vennootschap enkel nog voor haar vereffening."

- Vervanging van "Artikel 12:" door de volgende tekst:

"Artikel 12: De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

- Vervanging van "Artikel 13:" door de volgende tekst:

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

" Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap,

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar."

- Schrapping van "Artikel 14:",

8) Opdracht werd gegeven aan de notaris tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap. Hij moet deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

9) Er werd opdracht en " bijzondere volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Fiduciaire", gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: Verstraeten & Roegiers

- afschrift van de akte; Geassocieerde notarissen

- uittreksel op zegel Burg. venn. O.V.V. BVBA

- beschikking van de Rechtbank van Koophandel Kerkstraat 78

- historiek van de vennootschap 9120 VRASENE (Beveren)

BTW BE 0843 049 269

Tel 03-750 97 50 - Fax 03-755 15 53

info@notarissenvraserie.be











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2013 : DE015369
12/04/2012 : DE015369
14/12/2011 : DE015369
03/11/2010 : DE015369
06/11/2009 : DE015369
03/02/2009 : DE015369
16/10/2007 : DE015369
09/11/2006 : DE015369
04/11/2005 : SN015369
05/11/2004 : SN015369
17/10/2003 : SN015369
06/12/2002 : SN015369
10/11/2000 : SN015369
31/10/1992 : SN15369

Coordonnées
LAMMEKEN ('T)

Adresse
NIEUWE BAAN 149 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande