LAMMENS IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAMMENS IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.835.907

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 24.07.2013 13349-0532-012
11/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de aktes_

LiEETiGELEGD

2 9 DEC, 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1 * 1112 1 001 881911 6 *

1 1

i i i

Ondememingsnr : 0838.835.907

Benaming (voluit) : LAMMENS IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruisstraat 10

9930 Zomergem

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, geakteerd door notaris Bernard Van der Auwermeulen met;; standplaats te Zomergem op negentien december tweeduizend en elf, heden aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten de volgende beslissingen heeft;. genomen:

I. Voorafgaande verslagen.

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor met name:

A. - het verslag opgesteld door "Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren" burgerlijke vennootschap; onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d de dato twee december tweeduizend en elfti; overeenkomstig artikel 313 (inbreng in natura) van het Wetboek van Vennootschappen door de'i zaakvoerders aangesteld.

- het verslag opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 313 (inbreng in natura) van! het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van de vernoemde; revisor, hierbij aangehecht blijven , met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

B. - het verslag opgesteld door "Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren" burgerlijke vennootschap; onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met;. maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d de dato twee december tweeduizend en overeenkomstig artikel 220 (quasi-inbreng) van het Wetboek van Vennootschappen door deze zaakvoerders aangesteld.

- het verslag opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 222 (quasi-inbreng) van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van de vernoemde revisor,': hierbij aangehecht blijven , met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van:; koophandel.

Il. kapitaalsverhoging

Op basis van voormelde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te. verhogen met tweehonderd en een duizend tweehonderd tweeënvijftig euro nul cent (¬ 201.252,00);, om het van achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) op tweehonderd en'' negentienduizend achthonderd tweeënvijftig euro nul cent (¬ 219.852,00) te brengen door inbreng door de genoemde vennoten, te weten LAMMENS Els, LAMMENS Bart en LAMMENS Mieke van;', een onroerend goed gelegen te Zomergem, Kruisstraat 10 ten belope van zevenennegentig procent;; (97%) in voile eigendom eik voor één derde (1/3e) deel waarvan de overdracht moet worden .; overgeschreven:

Omschrijving van het goed

GEMEENTE ZOMERGEM - eerste afdeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

rttad 11.1



Een perceel grond met woning en groot magazijn (beiden inmiddels afgebroken), op en met grand,, gestaan en gelegen te ZOMERGEM aan de Kruisstraat 10, er gekend ten kadaster, onder de sectie C, nummers 265 B met een oppervlakte volgens kadaster van achtendertig are zestig centiare (38a 60ca), zoals omschreven op de kadastrale legger afgeleverd op zestien mei en drie oktober tweeduizend en elf

Zijn NIET begrepen in deze inbreng: de toonzaal en klein magazijn (inmiddels afgebroken). De grond waarop deze werden opgericht maken wel deel uit van deze inbreng.

Verwezenlijking van de inbreng/ aanvaarding van de inbreng

Vervolgens verklaren de vennoten, te weten Lammens Mieke, Lammens Bart en Lammens Els, allen voornoemd, zich akkoord met voormelde inbreng.

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van drieduizend tweehonderd zesenveertig (3.246) aandelen, zonder nominale waarden die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrengers toegekend, ieder ontvangende een gelijk derde deel.

Vaststelling daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalsverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderd en negentienduizend achthonderd tweeënvijftig euro nul cent (¬ 219.852,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd zesenveertig (3.546) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

III. Wijziging van het artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als volgt te

wijzigen:

Artikel vijf - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd negentienduizend achthonderd

tweeënvijftig euro nul cent (¬ 219.852,00).

Het is verdeeld in drieduizend vijfhonderd zesenveertig (3.546) aandelen met stemrecht en zonder

nominale waarde en met een fractie waarde van één drieduizend vijfhonderd zesenveertigste

(1.3.546ste) ieder.

De aandelen zijn op naam.

IV. Beslissing tot aankoop

De vergadering beslist tot aankoop van nabeschreven onroerend goed voor de geheelheid in vruchtgebruik jegens de BVBA "Garage Carrosserie Lammens Eddy" en voor zevenennegentig procent (97%) in blote eigendom jegens Mevrouw Lammens Mieke, de Heer Lammens Bart en Mevrouw Lammens Els en dit overeenkomstig de voorwaarden zoals beschreven in de ontwerpakte aankoop dewelke aan onderhavige akte zal worden gehecht om er mee te worden geregistreerd doch niet overgeschreven.

GEMEENTE ZOMERGEM  eerste afdeling

Een perceel grond met (nieuw op te richten) constructies (commerciëel gebouw), gestaan en gelegen te Zomergein, eerste afdeling, ter plaatse gekend "Bleekery", volgens titel en recent kadastraal uittreksel bekend onder de sectie C nummer 267 L met een oppervlakte van dertig are achttien centiare (30a 18ca) zoals omschreven op de kadastrale legger afgeleverd op éénentwintig februari tweeduizend en elf.

V. Volmacht voor coördinatie van de statuten

De vergadering beslist de aanpassing van de statuten te coördineren en neer te leggen op de Griffie van de rechtbank van Koophandel te Gent. Zij geeft hiertoe volmacht aan de instrumenterende notaris.

VI. Volmacht aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle volmachten aan het college van zaakvoerders voor de uitvoering van de genomen beslissingen en verleent in het bijzonder volmachten ten einde te kunnen overgaan tot aanpassing en coördinatie van de statuten.

VII. Volmacht voor eventuele administratieve formaliteiten

De vergadering verleend bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte

" aansprakelijkheid De Som, met zetel te Wetteren, Kasteeldreef 76, vertegenwoordigd door de Heer De Somere Geert, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Gelijktijdige neerlegging

- expeditie van de akte

- revisoraal verslag in het kader van artikel 313 Wetboek Registratierechten - revisoraal verslag in het kader van artikel 220 Wetboek Registratierechten - bestuursverslag in het kader van artikel 313 Wetboek Registratierechten - bestuursverslag in hetka er va artikel 3 3 Wetboek gegistratierechten

p,,,,k14,14 tem,xu,d, 'Va., ,_ de ,, ace_wei,m,ee,_ex---

b

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2011
ÿþmod 2.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIl I1i 1Ii III 11111 1h11 M I Ihl 11

" 11136392*

NEERGELEGD

2 9 AUG. 2011

RECHT&Aiçff kN

Tflilnu A \7nr-T -T,- r.-..-i

1 bei

BE

Sta

Ondememingsnr: Cez  2:, " ~~~

Benaming : Lammens Immo SUBR

(vol uit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruisstraat 10

9930 Zomergem

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats tej Zomergem op zeventien augustus tweeduizend en elf, heden aangeboden ter registratie, dat 1). Mevrouw LAMMENS Els Lydie Jeroom, wonend te 8020 Oostkamp, Egelantierenstraat 22; 2). De:. heer LAMMENS Bart Celina Auqust, wonend te 9910 Knesselare, Grote Dries 8 en 3). Mevrouw;, LAMMENS Mieke Jackie Magda, wonend te 9930 Zomergem, Nekke 34 A een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "LAMMENS IMMO BVBA" hebben'° i opgericht waarvan de statuten luiden als volgt:

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9930 Zomergem, Kruisstraat 10.

ij De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied i of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Elke verandering van de zetel zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad;; door de zorgen van de zaakvoerder.

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voori rekening van derden:

1, onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding,!i het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals allee; welkdanige onroerende verhandelingen in de meeste brede zin, met inbegrip van de onroerende; leasing;

2. het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zing bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, verkoop,i personeelsbeleid, productie en algemeen bestuur;

3. de participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, de ontwikkeling, omvorming en!: controle van alle ondernemingen, Belgische en/of buitenlandse, handels, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van een der welke titels of rechten door middel van participatie,;; ' inbreng, onderschrijving, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze;

4. het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

5. de vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren:,j voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden;

6. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren in om het i even welke vorm;

7. het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland;

8. zij mag functies uitoefenen van bestuurder, commissaris of vereffenaar in alle andere'! vennootschappen;

; 9. de vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële,:: roerende of onroerende handelingen (inclusief het er beschikking stellen van activa (en dragen van;; erop betrekking hebbende kosten) aan zaakvoerders en / of werknemers als manier om hen te i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

of welke van die aard zou zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten

dele vergemakkelijken.

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in driehonderd (300) aandelen met stemrecht en zonder nominale waarde en met

een fractie waarde van één driehonderdste (1130051e) ieder.

Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni op het uur en de

plaats vermeld in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de

vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel

bezittende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan

herroepen en hernieuwen.

Er zullen geen andere zaakvoerders worden benoemd, tenzij met toestemming van de eventuele

statutaire zaakvoerder.

Worden benoemd tot statutair zaakvoerders:

- Mevrouw Lammens Els;

- de Heer Lammens Bart;

- Mevrouw Lammens Mieke.

Bevoegdheid

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is en met uitzondering van de handelingen opgesomd in de statuten.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders al dan niet afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont/aantonen dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De vennootschap dient te worden vertegenwoordigd door alle (statutaire) zaakvoerders, gezamenlijk handelend, voor:

- alle vastgoedtransacties en aile hypotheekstellingen waardor het onroerend patrimonium

van de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks wordt bezwaard;

- alle akten waarvoor de vennootschap zich borg stelt voor derden;

- het aangaan, amenderen en hernieuwen van overeenkomsten inzake het onroerend

patrimonium van de vennootschap;

- het aangaan en verstrekken van kredieten en financieringen.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt. Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Ontbinding-vereffening

De vennootschap kan steeds ontbonden worden, zoals bepaald in artikel 4. De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de afsluiting ervan.

Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vereffenaars maken in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één der vennoten.

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni in het jaar tweeduizend en dertien

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging:

- expeditie van de akte

- bankattest

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LAMMENS IMMO

Adresse
KRUISSTRAAT 10 9930 ZOMERGEM

Code postal : 9930
Localité : ZOMERGEM
Commune : ZOMERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande