LANDBERGH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LANDBERGH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.607.810

Publication

07/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-10-2014

Griffie

*14308996*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563607810

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

LANDBERGH

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Brusselsesteenweg 690 9050 Gent

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op een oktober tweeduizend veertien, akte welke neergelegd wordt alvorens registratie, dat :

1) De heer VAN CAUWENBERGHE Jef Michaël Jacques, (rijksregisternummer: 80.12.27-055.26), geboren te Gent op zevenentwintig december negentienhonderdtachtig, ongehuwd, wonend te 9000 Gent, Visserij 55 .

2) De heer VAN LANDEGEM Thibaut David, (rijksregisternummer: 85.09.08-153.97), geboren te

Roeselare op acht september negentienhonderdvijfentachtig, ongehuwd, wonend te 8800 Roeselare,

Rumbeeksesteenweg 239.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de

benaming LANDBERGH.

ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gent (Gentbrugge),

Brusselsesteenweg 690.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening :

1. De bemiddeling in de verkoop, aankoop en verhuur van onroerende goederen, zowel in binnen-als buitenland, alsmede alle andere activiteiten van een immobiliëntussenpersoon of makelaar;

2. De aankoop, verkoop en verhuring van onroerende goederen, zowel in binnen- als buitenland, alsmede alle andere activiteiten van een immobiliënvennootschap;

3. Het afsluiten van verzekeringscontracten van alle aard en doeleinden, ter vrijwaring van alle mogelijke risico s en van alle mogelijke personen, vennootschappen, groeperingen en instellingen ;

4. Syndicus te zijn van gebouwen, alle verrichtingen van mandaat, beheer en commissie betreffende onroerende goederen en rechten.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten en dit voor eigen rekening of voor rekening van derden.

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en dit voor eigen rekening of voor rekening van derden;

7. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

8. De functie van rentmeesterschap, hetzij, o.m. :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" het zoeken van nieuwe huurders voor de eigenaar en het afsluiten van de huurovereenkomsten ;

" het innen van de huren en het tijdig en correct indexeren van de huurprijzen ;

" het opstellen van de nodige plaatsbeschrijvingen ;

" het opvolgen van de rentabiliteit van het betrokken goed ;

" het zorgdragen voor de boekhoudkundige en bancaire verrichtingen (doorstorten huren, betalen leveranciers en aannemers, ...) ;

" het fungeren als aanspreekpunt / contactpersoon voor de huurders en het ontlasten van de eigenaar van de mogelijke problemen en zorgen ter zake ;

" het treffen van maatregelen en/of het uitwerken van voorstellen i.v.m. noodzakelijke of wenselijke herstellingen en renovaties ;

" het direct laten uitvoeren van kleinere herstellingen of dringende maatregelen indien met de eigenaar zo overeengekomen ;

" het onderhouden van een goed contact met de eigenaar en hem kennen in de uitvoeringsafspraken en -beslissingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. In het algemeen zal de vennootschap slechts handelingen binnen haar doel verrichten in de mate dat deze of niet aan bijzondere vergunningen of erkenningen onderworpen zijn, of de vennootschap over de benodigde vergunningen of erkenningen beschikt.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en/of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt zestigduizend euro (¬ 60.000,00)

Het is verdeeld in 60 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/zestigste

deel van het maatschappelijk kapitaal.

Op de 60 aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van duizend euro (¬ 1.000,00)

per stuk, als volgt:

- door Van Cauwenberghe Jef, voornoemd, voor dertigduizend euro (¬ 30.000,00) of voor 30

aandelen ,

- door Van Landegem Thibaut, voornoemd, voor dertigduizend euro (¬ 30.000,00) of voor 30

aandelen ,

Samen: zestigduizend euro (¬ 60.000,00)

Op elk aandeel werd gestort ten belope van meer dan één/vijfde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan

niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene

vergadering bevoegd is of deze hieronder bepaald.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Worden benoemd tot zaakvoerders van de vennootschap :

De heer VAN LANDEGEM Thibaut, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De BVBA PROVAS CO, met zetel te 9000 Gent, Visserij 55, RPR 0836.465.642., handelend via haar vast vertegenwoordiger Jef Van Cauwenberghe, Visserij 55, 9000 Gent NN.801227-055.26.

De vennootschap wordt, binnen de nagenoemde beperkingen, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door elke zaakvoerder die alleen optreedt en aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend met deze restrictie dat hij/zij moet doen blijken van het akkoord van de andere zaakvoerder voor verrichtingen waarbij een bedrag gemoeid is van meer dan vijfduizend euro (¬ 5.000,00) per verrichting. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Voor het aangaan van leningen, hypotheken, huurcontracten, onderaannemingen, aanwerving van personeel en overeenkomsten die de vennootschap verbinden voor een langere termijn dan één jaar moeten de zaakvoerders beslissen met unanimiteit.

Bemiddelingsopdrachten kunnen getekend worden door iedere zaakvoerder, elk afzonderlijk.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de

maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde donderdag van de maand mei van ieder jaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is. Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals hierna voorzien.

1. Herneming van verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting:

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, herneemt de vennootschap die verbintenissen welke namens de vennootschap in oprichting werden aangegaan en dit vanaf 1 september 2014.

1. Machtiging tot verrichten van formaliteiten inzake rechtspersonenregister.

De heer VAN LANDEGEM Thibaut en BVBA PROVAS CO, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Van Cauwenberghe Jef, als vast vertegenwoordiger, beiden hier aanwezig, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerders, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer Bert Bauwens van kantoor Decupere & Partners met kantoor te Amelia Earhartlaan 17 te 9051 Sint-Denijs-Westrem, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

1. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte en eindigt op 31 december 2015.

OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk na de oprichting werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste Jaarvergadering.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de derde donderdag van mei 2016.

Coordonnées
LANDBERGH

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 690 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande