LANDRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LANDRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.028.004

Publication

15/01/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Polderken 7, 9992 Maldegem (Middelburg)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - VEREFFENING - SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frank Desmet te Eeklo, op 19 december 2012, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LANDRA", met maatschappelijke zetel te 9992 Maldegem (Middelburg), Polderken 7, ondernemingsnummer 0475.028.004, B.T.W. nummer BE 0475.028.004 met eenparigheid van stemmen het volgende heeft beslist

1. De vergadering verklaart dal een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoten werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, met name:

verslag van de zaakvoerder opgesteld de dato 14 december 2012;

- verslag van de Heer Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor de dato 17 december 2012.

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie (3) maanden voordien is vastgesteld.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, Heer Jacky Godefroidt, kantoorhoudende te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, handelend namens de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt": luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA Landra een tussentijdse staat per 13 december 2012 opgesteld. Deze tussentijdse staat wordt afgestoten met een balanstotaal van 131.131,56 EUR en een netto actief van 131.131,56 EUR.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de staat van activa en passiva per 13 december 2012 van de BVBA "LANDRA", met maatschappelijke zetel te 9992 Maldegem (Middelburg), Polderken 7 nagezien, met het oog op de vervroegde vrijwillige ontbinding.

De zaakvoerder van de BVBA LANDRA heeft gepoogd om een staat van activa en passiva van de BVBA LANDRA per 13 december 2012, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, op te stellen die zo volledig, getrouw en juist mogelijk de toestand van de vennootschap op die datum weergeeft. De kosten verbonden aan het vereffenen van de vennootschap werden reeds betaald. Wel wensen we voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale geschillen die naar aanleiding van een fiscale controle aan het licht zouden komen. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten onontbeerlijk achten.

Opgemaakt te Izegem, op 17 december 2012.

gV o.v.v.e. BVBA "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt" vertegenwoordigd door Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor,"

2. de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stel-len, te rekenen vanaf heden.

3. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder.

De vergadering beslist kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor wat betreft zijn bestuur als zaakvoerder in de vennootschap.

4. geen vereffenaar te benoemen.

5. De vennoot verklaart dat hij in kennis werd gesteld door de zaakvoerder-vereffenaar van de rekeningen inzake de vereffening en de stukken tot staving.

6. Na nog een grondige verificatie en na lezing van bovenvermelde verslagen, beslist de vergadering de vereffening goed te keuren.

7. over te gaan tot vereffening en verdeling van het vereffeningsover-schot van de vennootschap zoals

voorgesteld door de zaakvoerder-vereffenaar.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moe word 11.1

kii3J

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.1-

llh1llI~~mums~~ias1m

" i3oo

Ondernemingsnr : 0475.028.004

Benaming

(voluit) : LANDRA

(verkort):

I NEERGELEGD

0 3 JAN. 2013

h "-:_CHiSinfee VAN ,' '''-' oi-lA11]EL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Al hetgeen in actieve en passieve zin bij vergetelheid niet toebedeeld zou zijn bij de vereffening, wordt geacht toebedeeld te zijn aan de enige vennoot.

ingevolge gemelde overname van activa en in het bijzonder met be-trekking tot het onroerend goed te Maldegem, zijnde een perceel weiland nabij de Schorreweg, bekend ten kadaster Ode afdeling/Middelburg, onder de sectie A, nr 665/A, groot 1ha 4a 99ca behoort voorschreven goed voortaan toe aan het gemeenschappelijk vermogen bestaande tussen de Heer Lanssens Patrick en zijn echtgenote Mevrouw Saelens Patricia. De vermogenswaarde van de aandelen maakte tot op heden immers deel uit van het gemeenschappelijk vermogen (in tegenstelling tot de lidmaatschapsrechten die eigen waren), zodat het eigendomsrecht overgaat op het gemeenschappelijk vermogen.

8. De vergadering beslist zonder uitzondering noch voorbehoud algehele kwijting te geven aan de zaakvoerder-vereffenaar voor zijn vereffening van de vennootschap

9. De vergadering beslist de vereffening voor gesloten en stelt vast dat "LANDRA", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering beslist nog dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen neergelegd en gedu-rende ten minste vijf (5) jaar bewaard zullen worden.

10. De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de burgerlijke ven-nootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'FIDEVAN" met zetel te 8500 Wevelgem, Kloosterstraat 12, en alle lasthebbers, vertegenwoordigers, indeplaatsgestelden, enzovoort, om voor haar en in haar naam alle wettelijke formaliteiten te vervullen welke ingevolge onderhavige akte statutenwijziging noodzakelijk zijn, zoals de inschrijving bij het ondememingsloket, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en dergelijke.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Getekend) Frank Desmet

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van de akte dd 19.12.2012

-verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0475.028.004

LANDRA

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Polderken 7, 9992 Maldegem (Middelburg),

KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frank besmet te Eeklo, op 21 november 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LANDRA", met maatschappelijke zetel te 9992 Maldegem (Middelburg), Polderken 7, ondernemingsnummer 0475.028.004, B.T.W. nummer BE 0475.028.004, met eenparigheid van stemmen het volgende heeft beslist :

1.VERHOGING VAN HET KAPITAAL.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met eenenveertigduizend euro (41.000,00 EUR), om het te brengen van honderd achtendertigduizend zeshonderd euro (138.600,00 EUR) op honderd negenenzeventigduizend zeshonderd euro (179.600,00 EUR), door inbreng van een bedrag van eenenveertigduizend euro (41.000,00 EUR) van de rekening courant op naam van de Heer Lanssens Patrick. Deze kapitaalverhoging gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen, daar de Heer Lanssens Patrick, voornoemd, de enige is die intekent op de kapitaalverhoging en blijft hij na deze kapitaalverhoging ook de enige aandeelhouder.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift de dato 17 november 2012 opgemaakt door de Heer Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, handelend namens de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt".

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk hetgeen volgt :

"De inbreng bestaat uit het saldo van de rekening courant dd 8/11/2012 van de heer Patrick LANSSENS ad 41.000 euro, zonder vergoeding van nieuw te creëren aandelen BVBA "LANDRA'. Het saldo van de rekening courant is tot op heden ongewijzigd gebleven. Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen besluiten dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

-De beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan denormale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

-De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura, gewaardeerd op eenenveertig duizend euro (41.000,00 EUR) is gebeurd volgens verantwoorde normen. De inbreng in natura is gewaardeerd aan nominale waarde en vertegenwoordigt een kapitaalverhoging van 41.000,00 EUR. De inbreng wordt niet vergoed.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Izegem, op 17 november 2012."

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder dat opgemaakt werd naar aanleiding van de inbreng in natura zoals voorgeschreven door artikel 444 Wetboek van Vennootschappen de dato 18 november 2012.

111111

+13195811

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

3 .1 er'

4 Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. WIJZIGING VAN ARTIKEL VIJF VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist artikel vijf van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal, en besluit de huidige tekst van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Artikel vijf : Kapitaal.

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd negenenzeventigduizend zeshonderd euro (179.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

Aan Artikel vijf van de statuten wordt een tweede alinea toegevoegd die luidt als volgt

"Het kapitaal werd door inbreng in natura verhoogd bij akte verleden voor notaris Frank Desmet te Eeklo, op eenentwintig november tweeduizend en twaalf met eenenveertigduizend euro. Hierdoor komt het kapitaal in totaal op honderd negenenzeventigduizend zeshonderd euro (179.600,00 EUR) zonder creatie van aandelen."

3. COORDINATIE VAN STATUTEN

i e vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van

koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

4. VOLMACHT

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDEVAN" met zetel te 8500 Wevelgem, Kloosterstraat 12, en alle lasthebbers, vertegenwoordigers, indeplaatsgestelden, enzovoort, om voor haar en in haar naam aile wettelijke formaliteiten te vervullen welke ingevolge onderhavige akte statutenwijziging noodzakelijk zijn, zoals de irº%schrijving bij het ondememingsloket, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en dergelijke.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get) notaris Frank Desmet

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte kapitaalverhoging dd 21.11.2012

- CV van de vennootschap

gecoördineerde statuten

verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 10.07.2012 12280-0201-010
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 25.07.2011 11333-0372-010
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 22.07.2010 10340-0470-010
20/07/2009 : KO199578
13/07/2009 : KO199578
31/07/2008 : KO199578
30/07/2007 : KO199578
02/08/2006 : KO199578
06/07/2006 : KO199578
11/01/2006 : KO199578
27/06/2005 : GE199578
23/06/2004 : GE199578
14/07/2003 : GE199578

Coordonnées
LANDRA

Adresse
POLDERKEN 7 9992 MIDDELBURG

Code postal : 9992
Localité : Middelburg
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande