LARAMNO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LARAMNO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 881.445.136

Publication

22/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.03.2013, NGL 20.03.2013 13067-0379-029
08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 03.08.2012 12384-0569-028
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 30.08.2011 11472-0487-017
15/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RE-ITBAI`iK VAN KOOPHANDEL

- e JUL 2011

Gr

-Mie

n F#L1 n l>~ ru1/44 t-,am r" S,

11IiVIIVviIIer1III1I

bE

B St

" Ondernemingsnr : 0881.445.136

Benaming

(voluit) : NEW LAKKERIJ VERSCHUEREN

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 90

' Onderwerp akte : naamswijziging-statutenwijziging-benoemingen-raad van bestuur

Uit een akte verleden voor Notaris Christophe Delrive te Gent, in datum van 21 juni 2011, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap "NEW LAKKERIJ VERSCHUEREN", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 90, ingeschreven in het, rechtspersonenregister onder nummer 0881.445.136, is bijeengekomen en de volgende beslissingen heeft'. genomen:

Eerste besluit

De vergadering beslist de maatschappelijke naam te wijzigen zodat deze voortaan "Laramno" zal luiden.

Overeenkomstig voorgaande beslissing wordt de tekst der tweede zin van artikel één gewijzigd als volgt:

"Haar naam luidt: "Laramno"."

Tweede besluit

De vergadering beslist tot invoeging van de mogelijkheid tot het oprichten van bijkantoren, administratieve

zetels en dergelijke.

Overeenkomstig wordt een laatste paragraaf toegevoegd aan artikel 3 der statuten waarvan de tekst luidt als volgt:

"De vennootschap mag administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen, bewaarplaatsen en werkplaatsen, in België of in het buitenland oprichten."

Derde besluit

De vergadering beslist een administratieve zetel te vestigen te 9000 Gent, Vlasmarkt 12.

Voor zoveel als nodig wordt alhier herhaald dat de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 90.

Vierde besluit

De vergadering beslist de artikelen betreffende het bestuur, de vertegenwoordiging en de controle der vennootschap te herschrijven en aldus de tekst der artikelen 11 tot en met 25 te vervangen door volgende artikelen:

"Artikel 11: samenstelling van de raad van bestuur, benoeming en ontslag van bestuurders.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit minstens drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor een termijn van ten langste zes jaar door de algemene vergadering der, aandeelhouders, die hen steeds mag afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen behaald wordt er. overgegaan tot een herstemming tussen de kandidaten die het grootste getal stemmen hebben behaald. Bij: staking van stemmen bij de herstemming is de oudste kandidaat verkozen. Het mandaat van de niet-gekozen aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van. bestuurder vertegenwoordigd op de vergadering van de raad door hun bevoegde organen of een bijzondere, daartoe gemachtigde afgevaardigde.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,' zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die' belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels, van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 12: vacature.

Als een plaats van bestuurder openvalt door overlijden, ontslag of een andere reden, hebben de verenigde overblijvende bestuurders het recht hierin voorlopig te voorzien.

In dit geval gaat de algemene vergadering tot de definitieve verkiezing over bij haar eerstvolgende bijeenkomst. De bestuurder die aldus werd aangesteld beëindigt de termijn van degene die hij vervangt. Artikel 13: voorzitterschap.

De algemene vergadering kiest onder de leden van de raad van bestuur een voorzitter.

Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders.

Artikel 14: vergaderingen oproeping en agenda.

De raad vergadert, na bijeenroeping en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering van een bestuurder door zijn collega's aangeduid, iedere keer het belang van de vennootschap het vereist of iedere keer minstens twee bestuurders het aanvragen. De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden.

De oproepingsbrief bevat de agenda.

De vergaderingen worden gehouden op de in de oproepingsbrieven vermeide plaats.

Indien de raad van bestuur slechts twee leden telt, heeft iedere bestuurder het initiatiefrecht tot bijeenroeping.

Artikel 14 bis: collegiale beraadslagingen en besluitvorming, strijdig belang.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder die verhinderd of afwezig is, mag per brief, telegram, fax of e-mail een collega volmacht geven om hem op de vergaderingen van de raad te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen. In dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn.

Nochtans kan geen enkele gemachtigde aldus meer dan één bestuurder vertegenwoordigen.

Voor de besluiten wordt er een gestreefd naar een consensus. Indien er geen consensus bereikt wordt op de vergadering wordt dit punt op de agenda verschoven naar een volgende raad van bestuur. Indien dan nog steeds geen consensus is bereikt wordt overgegaan tot stemming. Dan worden de besluiten door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen genomen.

Bij staken van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

De bestuurder die, in een verrichting onderworpen aan de goedkeuring van de raad, een belang heeft dat tegenstrijdig is met het belang van de vennootschap, is verplicht de raad daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring in de notulen van de zitting te doen opnemen. Hij mag aan deze beraadslaging niet deelnemen.

Voor gelijk welke stemming over andere besluiten, zal er op de eerstvolgende algemene vergadering speciaal verslag uitgebracht worden over de verrichtingen waarin één der bestuurders een tegenstrijdig belang heeft gehad met dat van de vennootschap.

Indien, in een zitting van de raad van bestuur waar de vereiste meerderheid om geldig te beraadslagen aanwezig is, één of meer bestuurders zich onthouden ingevolge de voorafgaande alinea's, worden de besluiten geldig genomen bij meerderheid van de andere aanwezige bestuurders.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Artikel 15: notulen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgesteld in notulen die door de aanwezige leden worden ondertekend. Deze notulen worden in een speciaal register geschreven. De notulen worden op een elektronische drager bijgehouden op de administratieve zetel van de vennootschap.

De volmachten worden erbij gevoegd.

Afschriften of uittreksels, in en buiten rechte voor te leggen, worden door twee bestuurders of door de voorzitter van de raad van bestuur ondertekend.

Artikel 16: bevoegdheden van de raad.

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide bevoegdheid bekleed om alle daden van bestuur en beschikking te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd voor alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur mag aan gelijk welke persoon, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, het geheel of een deel van zijn bevoegdheden voor speciale en bepaalde zaken overdragen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze gepubliceerd werden.

Artikel 17: dagelijks bestuur.

De raad van bestuur draagt het dagelijks bestuur van de vennootschap over aan één of meerdere bestuurders, die de titel van gedelegeerd-bestuurder voeren, of één of meer directeurs, binnen of buiten zijn middel gekozen, ieder afzonderlijk handelend.

De raad van bestuur bepaalt de eventuele extra bevoegdheden en de speciale vergoedingen die aan deze functie zijn verbonden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 18: vertegenwoordiging.

De vennootschap is rechtsgeldig verbonden tegenover derden door de handtekening van de voorzitter van de raad van bestuur.

De vennootschap zal in rechte kunnen optreden, als eiser of als verweerder, en geldig tegenover derden verbonden zijn, zelfs voor rechtshandelingen waarbij een staatsambtenaar of een openbare ambtenaar tussenkomt, door de handtekening van de voorzitter van de raad van bestuur, zonder dat deze van enige beslissing van de raad of van enige machtiging moet doen blijken.

Artikel 19: Directiecomité

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Artikel 20: controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening, op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het wetboek van vennootschappen, van deze statuten, van de verrichtingen weer te geven in die jaarrekening, kan aan één of meer commissarissen worden opgedragen. Dit overeenkomstig de artikelen 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Bij afwezigheid van commissarissen heeft, niettegenstaande andersluidende statutaire bepalingen, iedere vennoot individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan door een accountant.

Artikel 21: taak van de commissarissen.

De commissarissen zo die er zijn, hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van de vennootschap. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Er wordt hun ieder trimester een staat van activa en passiva overhandigd.

Met het oog op de algemene vergadering stellen de commissarissen een omstandig schriftelijk verslag op, opgesteld overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 143 en 144 van het wetboek van vennootschappen.

In hun verslag vermelden en rechtvaardigen de commissarissen nauwkeurig en duidelijk het voorbehoud en de bezwaren die zij menen te moeten maken. Zoniet, dan vermelden zij uitdrukkelijk dat zij geen voorbehoud noch bezwaar te maken hebben.

De commissarissen mogen zich, op kosten van de vennootschap laten bijstaan door een deskundige teneinde over te gaan tot het nazien van de boeken en rekeningen. Dit overeenkomstig de alinea's zes en zeven van voormelde artikelen 143 en 144 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 22: aansprakelijkheid.

De bestuurders zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Overeenkomstig het gemeen recht en de voorschriften van de wetten op de vennootschappen, zijn zij verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat en voor de fouten bedreven in hun bestuur.

Artikel 23: vergoeding.

De bestuurders oefenen hun mandaat al dan niet kosteloos uit. De eventuele bezoldiging zal door de algemene vergadering worden bepaald.

De raad van bestuur mag aan de directeurs met bijzondere functies of opdrachten gelast, vergoedingen toekennen vooraf te nemen op de algemene onkosten.

De bezoldiging van de commissarissen bestaat in een vast bedrag dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld door de algemene vergadering.

Deze bezoldiging kan enkel met de instemming van de partijen worden gewijzigd.

Artikel 24: rechtsvorderingen.

De rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door twee bestuurders samen handelend, of door de gedelegeerd-bestuurder, alleen handelend, vervolgd en behartigd.

Artikel 25: handtekeningen.

Behoudens bijzondere machtiging door de raad van bestuur verbinden alle akten, andere, dan deze met betrekking tot het dagelijks bestuur, slechts de vennootschap wanneer zij worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, ofwel door twee bestuurders die samen handelen, en die in geen geval tegenover derden het bewijs van een voorafgaandelijk besluit door de raad van bestuur moeten leveren.

De akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent, in het bijzonder de akten van verkoop, aankoop of ruiling van onroerende goederen, de akten waarbij een hypotheek wordt gevestigd of aanvaard, waarbij burgerlijke of handelsvennootschappen worden opgericht, de notulen van de vergadering van deze vennootschappen, de handlichtingen met of zonder betaling, met afstand van aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen en de bevoegdheden of volmachten in verband met deze akten, worden geldig door handtekening van de voorzitter van de raad van bestuur, of door twee bestuurders, samen handelend, die in geen geval tegenover derden het bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad moeten leveren.

De vennootschap is enkel gebonden en de handelingen die in haar naam worden gesteld, zijn alleen geldig mits de door de onderhavige statuten voorgeschreven handtekeningen.

Vijfde besluit

' -"

Voor-

behouden ".aan het

Beigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De -- vergadering aan Ve passen aan dan~uwo wetgeving inzake  en aldus '-----~

een derde paragraaf aan artikel 43 toe te voegen met volgende tekst:

"De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de~ benoeming door de algemene v*qJmdedng, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen."

Zesde Zuodebwx|uit

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de mogelijkheid tot het houden van een schriftelijke algemene vergadering door invoeging van een nieuw artikel 32bis met volgende tekst:

"1. De aandeelhouders hunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en uuUrifte|UkaUa besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

De schriftelijke procedure kan niet gebruikt worden voor de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden.

2. Wat de datering van de jaarvergadering be$ngt, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bæxi]s. van het tegendeel op voorwaarde dat de dnnra||e bestuurders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire dmtum, devennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden v*sÓmund, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van do, beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair . 'bwpuu|go dag voor het houden van de juume,gadeónQ, dan moet dm Raad van bestuur de algemene vergadering bijeenroepen.

3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van ht tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend. De schriftelijke bauoouing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voursteUon, moet worden 'mmngmvu|d met een gedateerde en door alle bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat aile agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

4 ~æumoogeaondonvnor~o|mynschh~o|~kaboo|iouingkanb~pu~anda1dmgoedhouóngopdoz~m|vande vennootschap moet toekomen vo& een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke hmo|inoing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vôôr die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is hanoomd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij ' schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.'

Zevende besluit

De vergadering beslist de volgende personen te herbenoemen als bestuurders voor een periode van zes jaar: de naamloze Vennootschap 'Het Veer' voormeld, De vergadering neemt uennio van het feit dom de naamloze vennootschap "Het Veer" dienaangaande mevrouw Sophie Vandoorne voornoemd heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger; - de heer Lava, Andy Albert, geboren te Deinze op 16 september 1988, rijksregister nummer 88.09.16-' 319.13, wonende te 8400 Oostende, Ernest Feysplein 15 bus 67; - de heer Peters, Johan Pieter, geboren te Tongeren op 4 juni 1985, rijksregister nummer 85.08.04-~ 2U5.15wonondebo878OH000eK.Mmmdwddntroat1 B.

Allen alhier aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, en verklarende hun mandaat te aanvaarden. Achtste besluit

De vergadering besluit volmacht te verlenen aan de Raad van Bestuur voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen.

Alle besluiten werden genomen met algemeenheid van stemmen.

RAAD VAN BESTUUR

En onmiddellijk hierna is de Raad van Bestuur samengekomen en heeft de naamloze vennootschap 'Het Veer" voornoemd herbenoemd tot gedelegeerd-bestuurder. Als vaste vertegenwoordiger voor voormelde gedelegeerd bestuurder werd, zoals voonna|d, aangeduid

" mevrouw Sophie Vandoorne.

Voor gelijkvormig uittreksel.

Notaris ChóstopheOekivamoGent

Uitgifte der akte, coördinatie en historiek.

~

Op de laatste blz. van f vermelden: Recto : Naam en hoedavan n instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 29.06.2010 10238-0592-017
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 10.07.2009 09406-0235-016
10/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 30.09.2008 08773-0217-017

Coordonnées
LARAMNO

Adresse
HEISTRAAT 90 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande