LARF!

Association sans but lucratif


Dénomination : LARF!
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 419.502.531

Publication

19/07/2013
ÿþMOD 2.2

E~ Gers_~~.~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

na neerlegging van de

Voot behoul

aan h

Belgis Staatsb

1

Ondernemingsnr : 0419.502.531 Benaming



!.-. 1... i.... b"

1 a EL! FA

FEOFiTBANl: VAN

KOOP!-l; ~.iti!l7EL effeNT

(voluit) : Larf! vzw

(verkort) : Larf!

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Warandestraat 13, 9000 Gent

Onderwerp akte : Ontslag en aanvaarding bestuursleden, wijzigingen in het dagelijks bestuur, beslissing rechtshandelingen met financieel gevolg.

De Algemene vergadering dd 27 maart 2013 besliste unaniem in aanwezigheid van Kaat Peeters, Griet De Wachter, Veerle De Waele, Nathalie Decoene en Els Rosseau

De algemene vergadering benoemt de volgende persoon als bestuurder van Larfl vzw:

- Els Rosseau, wonend te Sint-Denijslaan 182 te 900 Gent, geboren te Gent op 8 mei 1972 met als

rijksregisternummer 720508-00828

De algemene vergadering bekrachtigt de beslissing van De raad van bestuur dd 27 maart 2013 die beslist unaniem met betrekking tot het dagelijks bestuur verwijzend naar artikel 9 van de Wet van 27 juni 1921: Deakten betreffende de benoeming of de ambtsbeëindiging van de bestuurders, van de personen aan wie het Dagelijks Bestuur is opgedragen, van de commissarissen en van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, vermelden hun naam, hun voornamen, hun woonplaats, hun geboortedatum en -plaats of, ingeval het rechtspersonen betreft, hun naam, hun rechtsvorm, hun BTW-identificatienummer en hun zetel. En verwijzend naar artikel 18 van de Statuten van Larft vzw om volgende. personen als dagelijks bestuurders van Larfl vzw te benoemen:

Annelles Tytgat wonend te Karrestraat 51, 3920 Lommel, geboren te Lommel op 31 december 1987 met

rijksregisternummer 871231 110 95. .

Inge Goddijn wonend te Stratem 1, 9880 Aalter, geboren te Gent op 19 juni 1968 met rijksregistemummer 68061927246.

Kaatje Peeters, wonend te Brugsesteenweg 267, 9000 Gent, geboren te Duffel op 19 december 1978 met 78.12,19-248.31 als rijksregisternummer.

De raad van bestuur beslist unaniem met betrekking tot de rechtshandelingen met financiële gevolgen dat mevrouw Tytgat en mevrouw Goddijn gevolmachtigd zijn alleen rechtshandelingen te stellen tot een bedrag van 2500¬ . Dat rechtshandelingen boven de 2500¬ tot en met een bedrag van 12500¬ gesteld kunnen worden mits de handteking van de voorzitter en één andere Dagelijks Bestuurder.

Voor rechtshandelingen die een bedrag van 12500¬ overschrijden, zijn de handtekingen vereist van de voorzitter, één andere dagelijks bestuurder en minstens een lid van de Raad van Bestuur.

Dat mevrouw Tytgat en mevrouw Goddijn gemachtigd zijn voor het openen en afsluiten van alle bankrekingen of rekeningen bij financiële instellingen en het uitvoeren van alle verrichtingen op deze rekeningen ten belope van voormelde bedragen en mits vooropgestelde handtekeningen.

Uittreksel uit de statuten:

TITEL lV RAADVAN BESTUUR



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

MOD 2,2

Artikel 15

a.De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minstens drie bestuurders, al dan niet lid van

de vereniging.

b.De bestuurders handelen als een college.

c.Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar.

d.Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders bepaalt.

e. Elke bestuurder kan te allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend

schrijven aan de voorzitter. Het ontslag gaat in op het ogenblik van de verzendingsdatum en zal in een register

van de leden worden ingeschreven.. Er is een opzeggingsperiode van drie maanden.

Artikel 16

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van vier jaar en zijn herverkiesbaar. Indien door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijke minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Artikel 17

a.De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter. Eventueel kunnen ook één of meer ondervoorzitters, een secretaris en een penningmeester verkozen worden.

De voorzitter roept de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor: In geval van zijn afwezigheid wordt hi) vervangen door de oudste aanwezige ondervoorzitter of, bij gebrek aan ondervoorzitter, door de oudste aanwezige bestuurder.

Clà

b.De Raad van Bestuur vergadert geldig wanneer de meerderheid van de bestuurders aanwezig is en beslist bij gewone meerderheid (= meer ja dan nee stemmen, onthoudingen worden niet meegeteld) van stemmen van de aanwezige bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene

e die hem vervangt, doorslaggevend.

c.Elke bestuurder kan zich op een vergadering van de raad van bestuur laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder mits deze op schriftelijke wijze hier een volmacht toe verleent. Elke bestuurder kan maximaal één andere bestuurder vertegenwoordigen.

Clà

d.De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon-of videoconferentie. De regels opgenomen onder de

Clà punten a. tot c. hierboven zijn van overeenkomstige toepassing.

e,ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging dat vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen eenparig schriftelijk akkoord van de

egi bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief, per mail of telefax. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

f.Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd en vervolgens ondertekend door de Voorzitter. Deze verslagen worden bijgehouden in een speciaal register. Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door de Voorzitter of

door twee bestuurders.

et

et artikel 18

Clà bevoegdheid overdragen aan een dagëlijks bestuur, aan één of meer bestuurders of zelfs aan een andere

et persoon, al dan niet lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt, is van onbepaalde duur. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijk ingang worden ingetrokken door de raad van

t: bestuur. Wanneer meer dan één persoon met het dagelijkse bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijkse bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren. De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen ken door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden cpgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijk ingang door de

a.De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is te

re bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet en de statuten uitdrukkelijk

r aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip

Clà

P: van, onder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het

lenen en uitlenen, alle handels en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken, ..,

Clà

:;:11

41 b.De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

raad van bestuur worden ingetrokken. De Algemene Vergadering moet elke verandering in het Dagelijks Bestuur bekrachtigen.

c.De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde Huishoudelijk Reglement. Wijzigingen aan het Huishoudelijk Reglement kunnen worden opgesteld door de raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit Huishoudelijk Reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

J

V0~o~~ f%

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
LARF!

Adresse
WARANDESTRAAT 13 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande