LATEUR HOUTWERKT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LATEUR HOUTWERKT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.236.323

Publication

26/03/2014
ÿþ Mbd Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lutiiltuhl Il InIItlIINd

" 19067918%

v

ber

ae

Be Stal

NEERGELEGD

1 3 RAMI 2014

REgig.UNK VAN

KOO EL TE GENT

Ondernemingsnr : Benaming 0457.236.323

(voluit) Lateur HoutWerkt

{verkort) : VDA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Broekkantstraat 58, 9051 Gent "

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der vennoten van de Besloten, Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Lateur HoutWerkt", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent,; Broekkantstraat 58, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer, 0457.236.323 en gekend als BTW-plichtige onder BTW-nummer BE0457.236.323, op datum van 10 maart: 2014, dat volgende beslissing met enparigheid van stemmen werd genomen:

De benoeming van de heer Maurice LATEIJR, geboren te Rotterdam op 15/09/1994, wonende te Frankrijk, Impasse de l'Eglise 1, 31540 Saint-Julia,' tot niet-statutaire zaakvoerder die het mandaat heeft aanvaard onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich daartegen verzet.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 10 maart 2014.

Voor de statutaire zaakvoerder, Nathan Lateur

Geassocieerd Notaris Anne PEDE.

Merelbeke-Bottelare.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/02/2014
ÿþroua Wocd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i'±?_. ~ ty~~ 5 ir ~~

_,.. . ..

13 FF6. 2014

R~.GH"( BAN K VAN KGQPH,QciegL TE GENT

Î 4,

Ondernemingsnr : 0457.236.323

Benaming

(voluit) : VETERINAIRE DIENSTEN EN ASSISTENTIE ;verkort}: VDA

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap in de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Broekkantstraat 58, 9051 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, geassocieerd notaris te Merelbeke-Bottelare, op 11 februari 2014, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VETERINAIRE DIENSTEN EN. ASSISTENTIE", afgekort "VIDA", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent, Broekkantstraat 58, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondememingsnummer 0457.236.323 en gekend ais BTW-piiichtiige onder BTW-nummer 6E0457,236.323, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen: "

EERSTE BESLISSING -OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO,

De vergadering beslist en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat het kapitaal van de vennootschap wordt omgezet van Belgische frank, zijnde zevenhonderdvijftigduizend Belgische frank (750.000,-BEF) in euro, hetzij achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (¬ 18.592,01).

TWEEDE BESLISSING - AFSCHAFFENG VAN DE NOMINALE WAARDE EN OMZETTING IN AANDELEN ZONDER NOMINALE WAARDE.

De vergadering beslist en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de nominale waarde van de aandelen wordt afgeschaft en wordt omgezet in aandelen zonder nominale waarde.

DERDE BESLISSING - NAAMSWIJZIGING.

De vergadering beslist en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de maatschappelijke benaming van de vennootschap wordt gewijzigd in "Lateur Houtwerkt".

VIERDE BESLISSING  DOELSWIJZ1GING.

De vergadering erkent kennis te hebben genomen van het verslag van de zaakvoerder de dato 20 december 2013 houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel van de, vennootschap, en van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag ' van de zaakvoerder, afgesloten op 30 november 2013, hetzij niet meer dan drie maanden tevoren,

Het verslag van het bestuursorgaan en de aangehechte samenvattende staat van activa en passiva, zullen samen met een uitgifte van deze akte ter griffie van de Rechtbank van koophandel worden neergelegd.

De vergadering beslist verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat het in artikel 4 van de statuten opgenomen doei van de vennootschap wordt geschrapt en voortaan zal luiden:

"De vennootschap heeft tot doel het vervaardigen van meubelen, het ontwerpen van meubelen, het. bewerken van hout, de herstelling en restauratie van meubelen, het ontwerpen en onderhoud van tuinen en de, klusjesdienst.

Daarnaast zal de vennootschap tot doel hebben het uitvoeren van houtbewerkingen en schrij nwerkzaa mheden.

De vennootschap zal alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende; handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de, verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen, economische samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen."

Op de, laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bi) het Beïiisch Shatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast dat door deze doelswijziging, de oorspronkelijke burgerlijke aard van de vennootschap zoals bij de oprichting wijzigt,

VIJFDE BESLISSSiNG  AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN,

De vergadering beslist en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de statuten in overeenstemming worden gebracht met de huidige vigerende wetgeving en aldus worden aangepast aan de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Daartoe beslist de vergadering tot aanneming van nieuwe statuten, zoals hierna vermeld, waarbij ook een artikel 22 bijgevoegd wordt, luidend als volgt:

"De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling; zij zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden als ongeschreven beschouwd."

ZESDE BESLISSING AANNEMING NIEUWE STATUTEN.

De vergadering beslist en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat nieuwe statuten worden aangenomen teneinde deze in overeenstemming te brengen met bovengemelde beslissingen.

De nieuwe statuten luiden als volgt:

"Artikel 1.- De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Lateur HoutWerkt".

Artikel 2,- De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan zij slechts worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals voorzien voor wijziging van statuten

Artikel 3.- De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9051 Gent, Broekkantstraat 58,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België, in hetzelfde taalgebied, bij besluit van de zaakvoerder.

Artikel 4 De vennootschap heeft tot doel het vervaardigen van meubelen, het ontwerpen van meubelen, het bewerken van haut, de herstelling en restauratie van meubelen, het ontwerpen en onderhoud van tuinen en de klusjesdienst.

Daarnaast zal de vennootschap tot doel hebben het uitvoeren van houtbewerkingen en schrijnwerkzaamheden.

De vennootschap zal aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

" CU handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn,

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen, economische samenwerkingsverbanden of

Ngroeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Artikel 5,- Het gehele maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (¬ 18.592,01).

Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder nominale waarde,

Artikel 6.- Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld of in natura moeten dezelfde formaliteiten en voorwaarden worden vervuld als voor de oprichting van de vennootschap,

Artikel 7.- Indien het netto-actief van de vennootschap ais gevolg van de geleden verliezen gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire

pq bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap.

el Artikel 8; De aandelen zijn steeds op naam,

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, uitgeven. Aandelen zonder stemrecht kunnen worden uitgegeven evenals obligaties op naam.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoe-'men om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang vari de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), behoudens andere afspraak tussen partijen.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, bevattende de nauwkeurige gegevens van iedere vennoot en het getal van de hem toebehorende aandelen, de vermelding van de gedane stortingen en de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door:

a) de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden;

b) de zaakvoerders en de rechtverkrijgenden in geval van overdracht ingevolge overlijden.

De overdrachten gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden, vanaf de datum der

inschrijving in het register van de aandelen,

Iedere vennoot ontvangt, tot bewijs van de inschrijving in het register van aandelen, een certificaat.

Artikel 9.- Overdracht van aandelen

Paragraaf 1

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan

wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste dé helft van de vennoten, in het bezit van ten minste

drielvierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld,

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of

erflater;

Paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal het bestuursorgaan, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden, Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten 'die zich verzet hebben binnen de drie (3) maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De aankoopprijs wordt vastgesteld op basis van een door een expert (bedrijfsrevisorfaccountant) opgestelde waardering van de vennootschap, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de aankoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie (3) maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn aangekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Artikel 10.- Tot de overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist bij eenhoofdigheid.

In geval van overlijden van de enige vennoot zullen, in voorkomend geval, de erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden, beslissen of de vennootschap wordt ontbonden, ofwel of er tot verderzetting van de activiteit zal worden overgegaan.

Artikel 11,- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer ai dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit is hun mandaat van onbepaalde duur.

Tot statutaire zaakvoerder werd benoemd bij oprichtingsakte: voornoemde heer Nathan Lateur.

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier. van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon; deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien dé vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder w'ordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

Indien een zaakvoerder in de permanente onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat uit te oefenen komt de bevoegdheid om een opvolger aan te duiden toe aan de algemene vergadering.

In geval van eenhoofdigheid, wordt de vennootschap bestuurd door één of meer zaakvoerders, die geen vennoot moeten zijn. Indien er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Indien een derde tot zaakvoerder benoemd is, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde worden ontslagen door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 12.- Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij anders door de algemene vergadering is beslist

., ~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

T

Artikel 13.- De zaakvoerders kunnen alle handelingen van intern bestuur verlichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen en beperken; zodanige verdeling en/of beperking van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 14.- iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Artikel 15.- Een algemene vergadering zal ieder jaar plaats hebben op de eerste vrijdag van de maand mei om zeventien uur.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 16: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

' Van deze Winst wordt ten minste een twintigste voorafgenomen om de.wettelijke reserve te vormen, tot deze '

één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. .

Het saldo wordt gereserveerd, tenzij de algemene vergadering beslist dat het saldo of een deel er van als dividend wordt toegekend.

Artikel 17.- Bij ontbinding van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de " algemene vergadering en bepaalt zij de wijze van vereffening; de benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd; de bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden ais vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars beschikken over alle bevoegdheden genoemd in de artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen tenzij de algemene vergadering deze bevoegdheden beperkt,

Artikel 18.- Bij ontbinding zal het vermogen van de vennootschap vooraf dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het ' batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

Artikel 19.- In geval van afwezigheid of onbekwaam verklaring van de enige vennoot-zaakvoerder zal de echtgeno(o)t(e), of zullen - bij zijn/haar vooroverlijden - de erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden de verplichting hebben aan de rechtbank te vragen een bewindvoerder of een zaakvoerder ad hoc aan te stellen,

Artikel 20.- Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap met toepassing van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van een ' commissaris uit.

Artikel 21.- De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen, Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet nageleefd te worden.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register, bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Artikel 22.- De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling; zij zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van ' Vennootschappen,

Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden als ongeschreven beschouwd."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-verslag bestuursorgaan, inclusief staat van Actief & Passief.

Notaris Anne PEDE,

Meretbeke-Bottelare.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013 : GET000811
13/08/2012 : GET000811
05/09/2011 : GET000811
03/09/2010 : GET000811
03/09/2009 : GET000811
14/08/2008 : GET000811
03/09/2007 : GET000811
02/10/2006 : GET000811
03/10/2005 : GET000811
08/12/2004 : GET000811
05/01/2004 : GET000811
25/09/2002 : GET000811
22/12/1999 : GET000811

Coordonnées
LATEUR HOUTWERKT

Adresse
BROEKKANTSTRAAT 58 9051 AFSNEE

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande