LAUWERS MANAGEMENT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAUWERS MANAGEMENT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.314.842

Publication

13/10/2014
ÿþ ittcf Word 11,1

fl; I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oadenaerde

Dl OKT, 2014

Griffie

1(1111{1-1 -1!!11111j111111111111

Ondernemingsnr : 0885.314.842

Benaming

(voluit) LAUWERS MANAGEMENT CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Molenhoekstraat 55 - 9660 Brakel

(volledig adres)

Onderwerp akte Vervroegde ontbinding, in vereffening stelling en sluiting van de

vereffening in 1 akte overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door het ambt van Meester Joost Vanderlinden, notaris te Brakel, op vijfentwintig september tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LAUWERS MANAGEMENT CONSULTING, met zetel te 9660 Brakel, Molenhoekstraat 55, de volgende beslissingen genomen heeft, Men met éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING ; Kennisname en goedkeuring van de verslagen voorgeschreven door artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen

De vergadering heeft besloten de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de in de agenda aangekondigde verslagen, met name:

a) het verslag opgemaakt door de zaakvoerder op 22 september 2014, overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen, houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, Or' welk versiag een staat gevoegd is van actief en passief afgesloten per 22 september 2014.

b) het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDE MOORTEL J. EN CO BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, op 24 september 2014, overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen, over de voormelde staat van actief en passief.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt, hierna letterlijk weergegeven

"Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA LAUWERS MANAGEMENT CONSULTING een boekhoudkundige staat afgesloten op 22 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 716.722,55 euro en een netto-actief van 716.722,55 euro.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heb ik de staat van activa en passive afgesloten op 22 september 2014 van de vennootschap LAUWERS MANAGEMENT CONSULTING BV BVBA, met maatschappelijk zetel te 9660 Brakel, Molenhoekstraat 55, nagezien met het oog op de vrijwillige ontbinding.

De waarderingsregels werden gewijzigd, rekening houdende met de vermoedelijke realisatiewaarde.. Eveneens werd een voorziening aangelegd voor de kosten verbonden aan het vereffenen van de vennootschap.

De ontbinding en vereffening zal geschieden in één akte conform artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijten dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, geraamd op een bedrag van 69.672,26 euro, die ze, ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de Algemene Vergadering niet', geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat, behoudens onze opmerking hieronder, op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden.

Niettemin wensen we voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale en/of sociale schulden en andere toekomstige schulden die naar aanleiding van deze vereffening zouden ontstaan of die naar aanleiding van een fiscale en/of sociale controle aan het licht zouden komen. Deze of andere schulden komen ten leste van de aandeelhouders.

Oudenaarde, 24 september 2014

BVBA J. Vende Moortel & Co, Bederevisoren

vertegenwoordigd door Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor'

De aanwezige vennoot heeft erkend voorafgaand aan deze beslissing een afschrift van deze verslagen en van voormelde staat van actief en passief ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen. Zij heeft verklaard te verzaken aan de termijnen voorzien in artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering heeft vastgesteld dat er noch op het verslag van de zaakvoerder, noch op het verslag van de bedrijfsrevisor enige opmerking gemaakt werd door de enige vennoot. Ze werden unaniem goedgekeurd door de vergadering die besloten heeft zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

TWEEDE BESLISSING Vervroegde ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder de benoeming van een vereffenaar

De vergadering heeft de rekeningen van het lopende boekjaar tot op de datum van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 25 september 2014 goedgekeurd.

Vervolgens heeft de vergadering besloten tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en heeft haar in vereffening gesteld, te rekenen vanaf 25 september 2014.

De vergadering heeft vastgesteld dat uit de voormelde staat van actief en passief afgesloten per 22 september 2014 gebleken is dat er geen schulden ten aanzien van derden zijn, hetgeen ook blijkt uit de conclusies van het voormelde controleverslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering heeft verklaard dat de zaakvoerder het bewijs voorgelegd heeft dat aile belastingschulden betaald werden of dat hiervoor de nodige gelden geconsigneerd werden bij de Deposito- en Consignatiekas.

De rekeninguittreksels werden aan de vergadering voorgelegd.

De vergadering heeft verklaard dat de zaakvoerder eveneens het bewijs voorgelegd heeft van de betaling van de kosten verbonden aan de vereffening.

Vervolgens heelt de zaalmerder verldaard

* Dat er op 25 september 2014 geen rechten en verplichtingen zijn die niet in de balans- en resultatenrekening per 22 september 2014 voorkomen die het vermogen of de financiële positie van LAUWERS MANAGEMENT CONSULTING BVBA aanmerkelijk beïnvloeden.

*Dat de staat van activa en passive afgesloten per 22 september 2014 een getrouw beeld weergeeft van het vermogen, van de financiële positie en van de resultaten van LAUWERS MANAGEMENT CONSULTING BVBA, rekening houdend met de wettelijke en reglementaire voorschriften. De zaakvoerder heeft verklaard voldoende vertrouwd te zijn met de boekhoudkundige en financiële staat van LAUWERS MANAGEMENT CONSULTING BVBA.

*Dat er zich na het opstellen van de staat van activa en passive afgesloten op 22 september 2014 geen gebeurtenissen hebben voorgedaan die een zodanige invloed kunnen hebben op het vermogen of de financiële positie van LAUWERS MANAGEMENT CONSULTING BVBA dat deze op datum van 25 september 2014 niet meer representatief is.

*Dat op 25 september 2014 in hoofde van de vennootschap LAUWERS MANAGEMENT CONSULTING BVBA er geen hangende geschillen zijn van enigerlei aard (sociaal, fiscaal, milieu...), en tegen de vennootschap geen vorderingen werden ingeleid die op heden nog niet zijn beslecht

* Dat er geen andere openstaande schulden zijn tegenover derden, dan deze vermeld in de staat van activa en passive per 22 september 2014.

Galet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en op de eenvoud van de vereffening en gelet op het feit dat er voldaan is aan de voorwaarden voorzien in artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen, te weten

a) er werd nog geen vereffenaar aangeduid;

b) aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

c) aile vennoten zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen, heeft de vergadering met eenparigheid van stemmen besloten om de vennootschap op heden te ontbinden en te vereffenen in één akte. Bijgevolg is er geen reden om een of meerdere vereffenaars aan te duiden.

De zaakvoerder heeft verklaard dat bij gebrek aan benoeming van een of meerdere vereffenaars, de zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaar beschouwd zal worden in toepassing van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLISSING Goedkeuring van de vereffeningsrekeningen

De aanwezige vennoot heeft verklaard overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen op voldoende wijze kennis te hebben genomen van de rekeningen en stukken tot staving van de vereffening, en

indien deze rekeningen en stukken niet ten minste één maand voor de datum van de vergadering gehouden op 25 september 2014 neergelegd werden op de zetel van de vennootschap, zoals voorgeschreven door artikel

194 van het Wetboek van vennootschappen, heeft zij uitdrukkelijk verklaard op voldoende wijze haar individueel onderzoeksrecht te hebben kunnen uitoefenen en afstand te doen van de vordering tot nietigverklaring van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering op grond van de miskenning van artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering heeft besloten zonder enig voorbehoud of reserve de voorgelegde vereffeningsrekeningen goed te keuren.

VIERDE BESLISSING ; Goedkeuring van het verdelingsplan

De vergadering heeft besloten het verdelingsplan, opgemaakt door de zaakvoerder, met berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van de enige vennoot van de vennootschap zonder enig voorbehoud of reserve goed te keuren.

VIJFDE BESLISSING : Terugname van het resterend actief vaststelling dat de vereffening voltooid is

De zaakvoerder heeft bevestigd dat het actief van de vennootschap voor zoveel als mogelijk ten gelde werd gemaakt, dat gans het vaststaande passief van de vennootschap aangezuiverd werd en dat de nodige provisies geconsigneerd werden voor de voldoening van de eventueel nog te vestigen vennootschapsbelastingen.

De vergadering heeft besloten dat het resterend actief overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen door de enige vennoot zelf zal teruggenomen worden.

De vergadering heeft besloten dat de eventuele vorderingen van de vennootschap, inclusief de "Overige vorderingen lastens de administratie der BTW en der directe belastingen" en de nog niet gekende passiva van de vennootschap teruggenomen en overgedragen worden aan de enige vennoot die aldus gerechtigd zal zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te laten gelden en die zich ertoe verbonden heeft alle eventuele nog niet gekende passiva voor haar rekening te nemen.

De enige vennoot heeft uitdrukkelijk verklaard dat zij, in voorkomend geval, aile toekomstige activa en passiva van de vennootschap en aile rechten en verplichtingen van de vennootschap overneemt.

De vergadering heeft vastgesteld dat er, naast de voormelde consignatie voor de te betalen belasting met betrekking tot boekjaar 2013, geen verdere maatregelen genomen moeten worden voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan de schuldeisers of aan de vennoten en die hen niet konden worden afgegeven.

Ten gevolge van de goedkeuring van de vereffeningsrekeningen en van de terugname door de enige vennoot van het overblijvend actief, heeft de vergadering vastgesteld dat de vereffening van de vennootschap voltooid is.

ZESDE BESLISSING Sluiting van de vereffening Vaststelling dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan

Aangezien het vaststaande passief van de vennootschap aangezuiverd is, zoals hierboven omschreven, en gezien de terugname door de enige vennoot van het overblijvend actief, en gezien de verbintenis van de enige vennoot tot persoonlijke ten faste neming van de nog niet gekende en toekomstige passiva van de vennootschap, heeft de vergadering de vereffening voor gesloten verklaard en besloten tot de definitieve sluiting van de vereffening.

Vervolgens heeft de vergadering vastgesteld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LAUWERS MANAGEMENT CONSULTING definitief opgehouden heeft te bestaan.

Voor zoveel ais nodig heeft de vergadering verklaard dat door de ontbinding en de sluiting van de vereffening en door de vaststelling dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LAUWERS MANAGEMENT CONSULTING definitief opgehouden heeft te bestaan, dat de volgende gerechtigheden vruchtgebruik, van welke gerechtigheden vruchtgebruik de vennootschap eigenaar was, zijn komen op te houden:

Dertig procent (30%) van het vruchtgebruik voor een periode van 10 jaar te rekenen vanaf 14 januari 2008 op het volgende onroerend goed:

Gemeente DE HAAN - eerste afdeling (Klemskerke)

Een villa (ten kadaster gekend ais woon- en handelshuis) genaamd VILLA "'T ZUID", met afhangen en medegaande grond, gelegen Grotestraat 3/5, kadastraal bekend sectie A, nummer 24/A/6, met een oppervlakte volgens kadaster van veertien are twee centiare (14a 02ca).

De uitgedoofde gerechtigheden vruchtgebruik in hoofde van de vereffende vennootschap komen ingevolge natrekking toe aan de (onverdeelde) naakte eigenaars van het hierboven beschreven onroerend goed, aan elk de onverdeelde helft.

ZEVENDE BESLISSING : ontslag van de zaakvoerder en kwijting

De vergadering heeft vastgesteld dat door de ontbinding en de vereffening van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerder de facto beëindigd is.

Bijgevolg heeft de vergadering de zaakvoerder, mevrouw LAUWERS Maddy, wonende te 9660 Brakel, Molenkoekstraat 55, eervol ontslag verleend, en zij heeft met éénparigheid van stemmen besloten haar kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat tot op 25 september 2014.

ACHTSTE BESLISSING ; Aanwijzing van de plaats waar de boeken en bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard

De vergadering heeft besloten dat de boeken en bescheiden van de vennootschap neergelegd en bewaard zullen worden gedurende een termijn van vijf jaar te 9660 Brakel, Molenhoekstraat 55.

NEGENDE BESLISSING : Volmachten

Aan de zaakvoerder werden alle bevoegdheden toegekend om alle bewerkingen en formaliteiten te vervullen welke zouden nodig zijn ingevolge de sluiting van de vereffening.

De vergadering heeft volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB PARTNERS OUDENAARDE, met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, en diens aangestelden, bedienden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle nuttige of nodige formaliteiten te vervullen ten aanzien van de Kruispuntbank der

Ondernemingen, het ondememingsloket, de fiscale administraties en de sociale en economische administraties in het kader van de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt en getekend door notaris Joost Vanderlinden te Brakel, houder der minuut.

Samen hierbij neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal de dato 25 septemer 2014;

- verslag van de zaakvoerder de dato 22 september 2014 houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding, met aangehechte staat van actief en passief afgesloten per 22 september 2014;

- verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDE MOORTEL J. EN CO BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, op 24 september 2014, over de voormelde staat van actief en passief afgesloten per 22: september 2014.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hebij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

' bèhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.09.2013, NGL 30.09.2013 13608-0365-010
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.10.2012, NGL 30.10.2012 12625-0285-010
10/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.10.2011, NGL 08.11.2011 11601-0323-010
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.08.2010, NGL 25.08.2010 10450-0243-010
02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.09.2009, NGL 30.09.2009 09787-0177-010
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 17.07.2008 08426-0070-010

Coordonnées
LAUWERS MANAGEMENT CONSULTING

Adresse
MOLENHOEKSTRAAT 55 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande