LAWTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAWTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.536.335

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 24.06.2014 14222-0080-047
21/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

p

: Ondernemingsnr: 0866.536,335

, Benaming (voluit) : LAWTER

(verkort) :

:;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Ketenislaan 1 CHaven 1520

.:, 9130 Beveren (Kano) Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA -- WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 16 december; , 2013, geregistreerd te Schaarbeek, le kantoor, 3 bladen, geen verzendingen, de 23 december nadien, 5 boek it ;;104, blad 52,vak 11, tegen het recht van 50 euro, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten; ;: van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAWTER" heeft besloten :

I, IV. LEZING EN ONDERZOEK VAN DE VERSLAGEN

A) BIJZONDERE VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS I

De voorzitter leest het bijzonder verslag van de zaakvoerders voor, opgesteld overeenkomstig artikel: 313 van het Wetboek van vennootschappen, betreffende de inbreng in natura van een schuldvordering, waarin; zowel de kapitaalverhoging als het belang van de inbreng voor de Vennootschap wordt uiteengezet.

B) VERSLAG VAN DE COMMISSARIS

De voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris het verslag van de commissaris, del

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

PWC BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwe Garden, Woluwedal 18 en; i; vestigingsadres te Generaal Lemansiraat 87, 2018 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Philip Merckx,; ,i bedrijfsrevisor.

Dit verslag, opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft; betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van waardering en op de; vergoeding die ais tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende PwC Bedrijfsrevisoren, aangesteld als commissaris van ondervemoemde vennootschap, met i

I: als wettelijke vertegenwoordiger Philip Merckx, werd door de zaakvoerders van Lawter BVBA, verzocht om i

verslag uit te brengen over de inbreng in natura bij kapitaalsverhoging, zoals omschreven in artikel 313 van het

wetboek van vennootschappen. ,

De inbreng in natura tot kapitaalsverhoging van de vennootschap Lawter BVBA bestaat uit de inbreng van een vordering ten bedrage van EUR 23.187.091,62 die de hoofdaandeelhouder Lawter Capital BV heeft op de

;, vennootschap Lawter BVBA. ,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 2.318.709 aandelen van de vennootschap Lawter BVBA,

ii zonder vermelding van nominale waarde.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichtingen zoals beschreven in dit verslag, zijn wij van;

oordeel dat;

" de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd overeenkomstig de norm van het Instituut der'; Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura, waarbij de zaakvoerders van de vennootschap: verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het; aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

" de beschrijving van de inbreng in nature, zijnde de schuldvorderingen ten bedrage van EUR; 23.187.091,62, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste,

,; overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat:

de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

[Mj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de , regelmatigheid en billijkheid van de verrichtingen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111111111111F21114011111

Vo beho aan Belg Staat;

('RiRF1E RECH~~+AN

VAN KOOPHANDEL

10 JAN, 2014

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mal 11.1

Voo

tent e:rt n

aan het

Belgisch

iStaatsblad

V. BERAADSLAGING

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze de volgende besluiten: GOEDKEU"ING VAN DE VERSLAGEN.

De vergadering stelt vast dat er op de voornoemde verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd; zij besluit zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat.

Een origineel van beide verslagen opgemaakt door de zaakvoerders en door de commissaris overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, getekend "ne varietur" door de Notaris en de comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd, zal worden neergelegd op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

KAPITAALVERHOGING IN NATURA

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met drieëntwintig miljoen honderdzevenentachtig duizend eenennegentig komma tweeënzestig euro (23.187.091,62 ¬ ), om het maatschappelijk kapitaal te verhogen van negenendertig miljoen honderd zevenenvijftig duizend vijfhonderd zestien euro en eenenvijftig cent (39.157.516,51 ¬ ) naar tweeënzestig miljoen driehonderd vierenveertig duizend zeshonderd en acht euro en dertien cent (62.344.608,13 ¬ ), door het creëren van twee miljoen driehonderd achttien duizend zevenhonderd en negen (2.318.709) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf de datum van hun uitgifte.

Op deze twee miljoen driehonderd en negen duizend zevenhonderd en negen (2.318.709) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven door de inbreng van nagenoemde schuldvordering van in totaal drieëntwintig miljoen honderdzevenentachtig duizend eenennegentig euro en tweeënzestig cent (23.187.091,62 ¬ ), tegen de prijs van tien euro (10¬ ) per aandeel.

leder nieuw aandeel zal volledig worden volgestort ten belope van honderd procent (100%).

De nieuwe, volledig volgestorte aandelen zullen aan de inbrenger worden toegewezen als vergoeding van de inbreng van een schuldvordering.

Deze twee miljoen driehonderd en negen duizend zevenhonderd en negen (2.318.709) nieuwe aandelen zullen genummerd worden van 3.915.752 tot 6.234.460.

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Vast te stellen en ons, Notaris, te verzoeken bij akte vast te leggen dat het kapitaal werd verhoogd tot tweeënzestig miljoen driehonderd vierenveertig duizend zeshonderd en acht euro en dertien cent (62.344.608,13 ¬ ), vertegenwoordigd door zes miljoen tweehonderd vierendertig duizend vierhonderdzestig (6.234.460) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

WIJZIGINGEN VAN ARTIKEL 4 VAN DE STATUTEN

als gevolg van de voornoemde genomen besluiten, artikel 4 van de statuten van de Vennootschap hieraan aan te passen, als volgt:

de tekst van artikel 4 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst

"Het geplaatst kapitaal bedraagt tweeënzestig miljoen driehonderd vierenveertig duizend zeshonderd en acht euro en dertien cent (62.344.608, 13 ¬ ), vertegenwoordigd door door zes miljoen tweehonderd vierendertig duizend vierhonderdzestig (6.234.460) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 6.234.460."

MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDERS

elke machtiging aan de zaakvoerders te verlenen om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT ADMINISTRATIES

 voor zover als nodig elke machtiging te verlenen aan Meester Koen DEVOS, Matthias DESIMPELAERE, Meester Davy VANDENBUSSCHE, of enig ander advocaat van het advocatenkantoor « EVERSHEDS Brussels», met kantoren te 1831 Diegem, De Kleetlaan 12A, voor de uitvoering van onderhavig proces-verbaal, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten en de overige administraties. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

- de uitgifte van de notulen, volmachten, verslagen

- de gecoördineerde statuten.

L



Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013
ÿþ1

lxtj~, I~

Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken koele na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*isioaeiz"

iM

Gitr=l-I~ ~;:C; i7E!`'.NiC VAN KOOPHANDBl.

-~JULI 2013

1, DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0866.536.335

Benaming

(voluit) : LAWTER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ketenislaan 1C, Haven 1520, 9130 Beveren-Kallo (volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit het eenparig schrifelijk besluit van de gewone algemene vergadering van vennoten van 11 juni 2013:

1. De algemene vergadering herbenoemt met onmiddellijke ingang de volgende persoon tot commissaris van de Vennootschap:

de burgerlijke vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PWC Bedrijfsrevisoren, met zetel te Woluwe Garden, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe en vestigingsadres te Generaal Lemanstraat 67, 2018 Antwerpen, met ondernemingsnummer 0429.501.944, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren onder het nummer B00009,

vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen door de heer Philip Merckx, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren onder het nummer A02153.

Overeenkomstig artikel 135 van het Wetboek van vennootschappen zal zijn mandaat een einde nemen op de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2016.

2. De algemene vergadering besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, Laurent Vercauteren, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I en II te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Matthias Desimpelaere Eversheds Brussels cvba Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 02.07.2013 13261-0442-046
03/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN

Ondernemingsnr : 0866.536.335

Benaming

(voluit) : LAWTER

(verkort)

Voor- behoudl 1111q1111.011j11 11

aan he

Belgisc Staatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ketenislaan 1C, haven 1520, 9130 Beveren-Kallo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping van het mandaat van een zaakvoerder - benoeming van een zaakvoerder

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de vennoten van 15 juni 2012:

1. De algemene vergadering herroept met ingang vanaf 1 juni 2012 het mandaat van de heer Dan, Bialkowski als zaakvoerder van de Vennootschap.

De eerstvolgende gewone algemene vergadering van vennoten zal beslissen of er kwijting wordt verleend aan de heer Dan Bialkowski voor de uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder.

2. De algemene vergadering benoemt met ingang vanaf 1 juni 2012 de volgende persoon tot zaakvoerder van de Vennootschap:

- De heer Jeroen Triesscheijn, wonende te Burgemeester Beelaertspark 285, 3319 AT Dordrecht, Nederland.

Hij zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen. Hij wordt benoemd voor een onbepaalde duur.

Voor zover als nodig, bevestigt de algemene vergadering dat ze alle eventuele handelingen bekrachtigt die sinds 1 juni 2012 in voorkomend geval door de heer Jeroen Triesscheijn werden gesteld in de hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap.

3. De algemene vergadering bevestigt hierbij dat alsdus op dit ogenblik de volgende personen niet-statutaire zaakvoerder zijn van de Vennootschap:

1) De heer Chris Buysse;

2) De heer Jeroen Triesscheijn.

De algemene vergadering besluit dat geen enkele andere persoon buiten de hoger vermelde persoon op dit ogenblik het mandaat van zaakvoerder van de Vennootschap uitoefent.

4. De algemene vergadering besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, Laurent Vercauteren of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren i en il te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Matthias Desimpelaere

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 13.06.2012 12173-0094-044
08/03/2012
ÿþMod Word 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*iaosaiso*

111111

Ondernemingsnr : 0866.536.335

Benaming

(voluit) : LAWTER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ketenislaan 1C, haven 1520, 9130 Beveren-Kallo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping van het mandaat van een zaakvoerder - benoeming van een zaakvoerder

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van 13 februari 2012:

1. De algemene vergadering herroept met ingang vanaf 27 januari 2012 het mandaat van de heer Bradley Barwell Crocker als zaakvoerder van de vennootschap.

De eerstvolgende gewone algemene vergadering van vennoten zal beslissen of er kwijting wordt verleend aan de heer Bradley Barwell Crocker voor de uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder.

2, De algemene vergadering benoemt met ingang vanaf 27 januari 2012 de volgende persoon tot zaakvoerder van de vennootschap:

- De heer Daniel (Dan) Bialkowski, wonende te 21 E Huron Street, #1507, Chicago, IL 60611, V.S.

Hij zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen. Hij wordt benoemd voor een onbepaalde duur.

Voor zover als nodig, bevestigt de algemene vergadering dat ze alle eventuele handelingen bekrachtigt die sinds 27 januari 2012 in voorkomend geval door de heer Daniel Bialkowski werden gesteld in de hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap.

3. De algemene vergadering bevestigt hierbij dat alsdus op dit ogenblik de volgende personen niet-statutaire zaakvoerder zijn van de vennootschap:

1) De heer Chris Buysse;

2) De heer Daniel (Dan) Bialkowski.

De algemene vergadering besluit dat geen enkele andere persoon buiten de hoger vermelde persoon op dit ogenblik het mandaat van zaakvoerder van de vennootschap uitoefent.

4. De algemene vergadering besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, Laurent Vercauteren of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren 1 en 11 te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

kit

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 sI FEB. 2012

DENDEeftilioNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Matthias Desimpelaere

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 25.07.2011 11348-0006-044
06/05/2011
ÿþMotl 2.6

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

" 11069097'

GRIFFIE

VAN KOOPHANDEL

2 6 APR 2011

DENDE NDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0866.536.335

Benaming

(voluit) : HEXION SPECIALTY CHEMICALS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ketenislaan nummer 1C Haven 1520 te 9130 Beveren (Kallo)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid « HEXION SPECIALTY CHEMICALS », met maatschappelijke; zetel te 9130 Beveren (Kallo), Ketenislaan 1C, Haven 1520, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen; (Dendermonde) onder het nummer 0866.536.335, -opgemaakt voor Meester Dimitri CLEENEWERCK de! CRAYENCOUR, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap[ onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri; CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op acht april tweeduizend en elf, geregistreerd op het Tweede: Registratiekantoor van Jette op veertien april nadien, boek 28 blad 88 vak 4, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd voor de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. NDOZI MASAKA, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing : Wijziging van de maatschappelijke benaming

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in « LAWTER » en dit vanaf 15 mei 2011. De comparanten erkennen te weten dat de benaming van de vennootschap verschillend dient te zijn van; deze van elke andere vennootschap, en verklaren kennis te hebben genomen van de voorschriften van artikel! ; 65 van het Wetboek van vennootschappen in dit verband.

Tweede beslissing : Wijziging van de statuten

De vergadering beslist het artikel één, eerste paragraaf van de statuten te wijzigen om dit in

overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissing, zoals volgt:

Artikel één

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Ze draagt de benaming « LAWTER ».

Derde beslissing : Delegatie van machten

De vergadering beslist alle machten te verlenen aan de ondergetekende Notaris om tot de coordinatie van;

de statuten van onderhavige vennootschap over te gaan.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, tekst van de gecobordineerde

statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso": Naam en handtekening.

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 13.07.2010 10299-0456-048
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.11.2009, NGL 02.12.2009 09876-0005-049
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 24.07.2008 08479-0031-045
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.06.2007, NGL 17.07.2007 07408-0277-035
05/06/2015
ÿþt'Il

Wcrd17.9

~In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 7 MEI 2015

AFDELING DEGFilfflONDE



Ondernemingsnr : 0866.536.335

Benaming

(voluit) : LAWTER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ketenislaan 1C, Haven 1520, 9130 Beveren-Kallo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van een zaakvoerder

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van 5 mei 2015:

1. De algemene vergadering neemt kennis van de brief van een zaakvoerder waarbij deze zaakvoerder ontslag neemt.

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Jeroen Triesscheijn ais zaakvoerder van de Vennootschap met ingang vanaf 1 mei 2015.

Zijn mandaat was niet bezoldigd.

De algemene vergadering bevestigt hierbij dat op dit ogenblik de volgende persoon de enige zaakvoerder is van de Vennootschap:

- De heer Chris (Christiaan) Buysse, benoemd voor onbepaalde duur.

De algemene vergadering besluit dat geen enkele andere persoon buiten de hoger vermelde persoon op dit ogenblik het mandaat van zaakvoerder van de Vennootschap uitoefent

2. De algemene vergadering besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, Davy Vandenbussche, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I en Il te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Matthias Desimpelaere Eversheds Brussels cvba Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/09/2006 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2005, GGK 13.06.2006, NGL 11.09.2006 06747-0252-026
02/01/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 19.12.2005, NGL 29.12.2005 05915-0261-034
02/07/2015
ÿþMod Wort 47.E

*

Mal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3111Ni 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

flhI/I1lluI/wu~~w~~m~mu~~

1 099098*

beh aa Be Stai

Ondernemingsnr : 0866.536.335

Benaming

(voluit) : LAWTER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ketenislaan 1C, Haven 1520, 9130 Beveren-Kallo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van een zaakvoerder

1. Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van 12 juni 2015:

1 De algemene vergadering benoemt met onmiddellijk ingang de volgende persoon tot zaakvoerder van de vennootschap:

" De heer Jaap van den Born, wonende te Bovenstraat 67, 3077 BC Rotterdam, Nederland. Hij zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen. Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur.

De algemene vergadering bevestigt hierbij dat op dit ogenblik de volgende personen de enige zaakvoerders zijn van de Vennootschap:

-De heer Chris Buysse, benoemd voor onbepaalde duur; en

-De heer Jaap van den Bom, benoemd voor onbepaald duur.

De algemene vergadering besluit dat geen enkele andere persoon buiten de hoger vernielde personen op dit ogenblik het mandaat van zaakvoerder van de Vennootschap uitoefent.

2. De algemene vergadering besluit volmacht te geven aan Koen Devos, Matthias Desimpelaere, Davy Vandenbussche, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om de Formulieren I en II te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Davy Vandenbussche

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LAWTER

Adresse
KETENISLAAN 1C, HAVEN 1520 9130 BEVEREN (KALLO)

Code postal : 9130
Localité : Kallo
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande