LBJ ADVIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LBJ ADVIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.199.958

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 25.08.2014 14467-0525-010
14/10/2014
ÿþ mod 11.1

k -

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEG D

03 ONT. 2014

RECIElegfeK VAN KOOPHANDEL TE C=FNT

*14187158*

Vo< IIII1

behot

aan

Beigi

Staats





111

Ondememingsnr 0860.199.958

Benaming (voluit): LBJ Advies

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Rietgracht 8

9030 Gent (Mariakerke)

Onderwerp akte ;Ontbinding en sluiting vereffening

Uit het proces-verbaal verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke: vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE: GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met: .:zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 24 september 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene: vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Le Advies" is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft: genomen:

a.Verslag van de zaakvoerder betreffende de ontbinding

De voorzitter legt het verslag de dato 8 september 2014 van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een :! omstandige verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap.

Bij dit verslag is een staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd vastgesteld op 15 augustus 2014, zijnde minder dan 3 maanden voor deze.

b.Verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de ontbinding

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag de dato 19 september 2014 van de bedrijfsrevisor over de staat van activa en passive, gevoegd bij het voormeld verslag van de zaakvoerder.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"BESLUIT

De staat van activa en passive per 15 augustus 2014 van LBJ ADVIES BVBA, met zetel te 9030 IViariakerke,i Rietgracht 8, werd door de zaakvoerder in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen opgesteld,

Deze staat van activa en passive, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en vertoont een balanstotaal van 56.651,54 Euro en; een netto actief van 43.070,55 Euro.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of! de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 2.447,06 Euro, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op basis van onze controlewerkzaarnheden, uitgevoerd volgens de toepasselijke professionele normen, kunnen. wij besluiten dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden en in zoverre de vennootschap gevrijwaard zal blijven van verplichtingen die mogelijks rusten op de vennootschap maar die tot op heden nog; niet gekend zijn.

Gentbrugge, 19 september 2014

Blommaert & Co Bedrijfsrevisor BV ovve BVBA

Vertegenwoordigd door Johnny Blommaert, Bedrijfsrevisor"

De voormelde verslagen en de staat van activa en passive worden samen met een uitgifte van dit procesverbaal mee neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering stelt vast dat er op de voormelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de! vennoten en zij beslissen zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP EN SLUITING VAN DE VEREFFENING IN ÉÉN AKTE

Na kennisname en bespreking van de voormelde verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in artikel 194 van het W. Venn, en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap in toepassing van artikel 184 § 5 van het W. Venn,

De voorwaarden zoals voorzien in artikel 184 § 6 van het W. Venn. luiden als volgt:

Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

Alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd en desgevallend werd in het besluit van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor melding gemaakt van de terugbetalingen of consignaties betreffende deze schulden;

Alle vennoten dienen op de vergadering aanwezig te zijn of geldig vertegenwoordigd te zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om de ontbinding en vereffening in één akte te doen;

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering verklaart dat in dit kader aan alle voorwaarden van artikel 184 § 5 van het W. Venn, is voldaan en beslist vervolgens dat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan,

BEËINDIGING MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDER  KWIJTING

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder, zijnde de heer Lucien Joas, geboren te Sint-Amandsberg op 12 maart 1940, gedomicilieerd en verblijvende te 9030 Gent (Mariakerke), Rietgracht 8, NN 40.03.12-029.84.

De vergadering besluit om kwijting te verlenen voor de uitoefening van het mandaat dat gelopen heeft van 1 januari 2014 tot op heden.

GOEDKEURING VERDELING NETTO LIQUIDATIESALDO EN TERUGNAME RESTEREND ACTIEF De vergadering besluit om op basis van de staat van actief en passief per 15 augustus 2014, over te gaan tot de toebedeling aan en de terugname door de vennoten van aile nog resterende activa welke zich thans in het patrimonium van de vennootschap bevinden, onder last om eventuele nog opduikende vereffeningskosten te dragen en te betalen.

Voormelde toebedeling aan de vennoten gebeurt pro rata aan het aandelenbezit en wordt uitdrukkelijk goedgekeurd.

VASTSTELLING VAN DE SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat thans aile schulden van de vennootschap vereffend zijn. Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de voormelde balans van 15 augustus 2014.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten.

De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en beslist derhalve de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap "LBJ Advies" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaren bewaard worden op volgend adres; 9030 Mariakerke, Rietgracht 8.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

MACHTIGING TOT SCHRAPPING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan BVBA Peter Vende Casteele, te 9880 Aafter, Ruiseleedsestraat 3b, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om aile formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondememingsloket, alsmede bij de Administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie en om daartoe alles te verklaren en te ondertekenen wat nodig of nuttig is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal.

- het bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 van het W. Venn. waarbij eeri

verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt gegeven. Bij dit verslag wordt een

staat gevoegd van de activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 15 augustus 2014.

- het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het W. Venn. over de staat van activa en passiva, gevoegd bij het voormeld verslag van het bestuursorgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

kifoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.08.2011, NGL 31.08.2011 11506-0243-010
15/04/2011
ÿþmod2.1

IR'[3 5l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad









NEERGELEGD - 5 APR. 20n











*11057697"



'RECHT'kee VAN KOOPHA\ i'fj 'E GENT







£; Ondernemingsnr : 0860.199.958

Benaming : Luc. en Benedikt Joos - Bedrijffsrevisoren

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rietgracht 8

9030 Gent (Mariakerke)

Onderwerp akte : Buitengewone alg. vergadering 1 Statuten

: Uit het proces-verbaal verleden voor notaris Christian Van Belle te Gent op achtentwintig maart tweeduizend

en elf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten is bijeengekomen en; volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

1. Wijziging van het maatschappelijk doel en bijgevolg wijziging van artikel 3 van dei statuten.

ARTIKEL 3- DOEL.

il De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en! il voor eigen rekening, alle verrichtingen met betrekking tot het verlenen van bijstand, advies!

en leiding aan bedrijven, privé-personen, instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op! i! het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het; i besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

il Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,! il rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van! verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of irij !i pand te geven.

i De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of

i< vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of

ii onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar; i= maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten! i3 dele te vergemakkelijken.

De vennootschap heeft tevens tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen; il rekening en in eigen naam:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;= il alle verrichtingen met betrekkking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke;

i, rechten, zoals de aan- en verkoop, de

ïi verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de i verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks' il betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen ofi i! onroerende zakelijke rechten;

il - Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle! i! verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de

valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of

op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of

immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze

vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de

uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

2. Wijziging van de maatschappelijke benaming in "LBJ Advies" en de aard van de vennootschap en bijgevolg wijziging van artikel 1 van de statuten

ARTIKEL 1  BENAMING  VORM.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort BVBA met als benaming "LBJ Advies".

3. Wijziging van de hoedanigheid van de vennoten en bijgevolg wijziging van artikel 7 van de statuten.

ARTIKEL 7  AARD VAN DE AANDELEN.

Alle aandelen zijn op naam.

4. Wijziging van de hoedanigheid van de zaakvoerder en bijgevolg wijziging van artikel 12 van de statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 12 - ZAAKVOERDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Hun aantal en de duur van hun mandaat wordt bepaald door de algemene vergadering.

De zaakvoerder waarvan het mandaat een einde heeft genomen blijft in functie zolang de algemene vergadering niet in zijn vervanging heeft voorzien.

Wanneer aan de vennootschap een opdracht wordt toevertrouwd, moet deze onder haar vennoten of zaakvoerders een vaste vertegenwoordiger benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

5. Wijziging datum van de algemene vergadering en bijgevolg wijziging van artikel 17 van de statuten.

ARTIKEL 17 - ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van vennoten wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om elf uur op de zetel van de vennootschap of op elk andere





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod a. 1





plaats in de oproepingsbrief aan te duiden. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering kan worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), en in voorkomend geval de commissaris(sen) telkens het belang van de vennootschap het vereist.

Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die te samen minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, dit op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Indien voor de gewone algemene vergadering wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders ten laatste te ontvangen ten laatste drie weken voor de datum van de in de statuten vastgelegde jaarvergadering.

6. Wijziging artikel 27 van de statuten.

ARTIKEL 27  KEUZE VAN WOONPLAATS

Ten aanzien van de vennootschap dient elke in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, vereffenaar, woonplaats te kiezen in het gerechtelijk arrondissement van de zetel van de vennootschap en aan de vennootschap elke wijzing meedelen. Bij ontstentenis hiervan wordt hij geacht woonstkeuze te hebben gedaan op de zetel van de vennootschap.

7. Wijziging van artikel 28 van de statuten.

ARTIKEL 28  GESCHILLEN

Voor elke betwisting omtrent de uitvoering van deze statuten en de maatschappelijke handelingen tussen de vennootschap, haar vennoten, of zaakvoerders en gewezen zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is, behoudens het recht van de vennootschap er uitdrukkelijk aan te verzaken.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal;

- de gecoördineerde statuten

Notaris Christian Van Belle



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 11.11.2010 10605-0434-011
04/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 29.10.2009 09836-0233-013
16/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 06.10.2008 08781-0198-013
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 30.08.2007 07702-0139-013
30/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.06.2006, NGL 26.10.2006 06847-4498-013
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 29.06.2005, NGL 30.09.2005 05745-4757-012

Coordonnées
LBJ ADVIES

Adresse
RIETGRACHT 8 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande