LCB8

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LCB8
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.198.739

Publication

18/03/2014
ÿþ Mod 2.1

Mie ~ j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

f111

1 63319*

Oudenaarde

0 6 MME 2014

Griffie

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0400.198.739

Benaming

(voluit) : GEORGES BUREZ & C°

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Broeke 91, 9600 RONSE

Onderwerp akte : KOSTELOOSHEID MANDAAT VAN DE BESTUURDER1GEDELEGEERD BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 16 december 2013

De voorzitter herinnert dat het enige punt van de agenda is, het bevestigen van de kosteloosheid van het mandaat van de gedelegeerd bestuurder Louis Burez.

Na het aanhalen van dit agendapunt bevestigt de vergadering met eenparigheid van stemmen dat het mandaat van de Heer Louis Burez, Folderstraat 12A te 9600 Ronse, zowel als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder ONBEZOLDIGD is sinds 1 januari 2010 en dat dit zo zal blijven voor de volledige duur van zijn mandaat.

Louis Burez

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 21.08.2013 13436-0282-014
30/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

J14, ' n ' j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden 11111111111011111

aan het 130175 6

Belgisch Staatsblad

Oudenaarde

t 6 JAN. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0400.198.739

Benaming

(voluit) : GEORGES BUREZ & C°

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9600 RONSE, BROEKE, nr, 91

(volledig adres)

Ondervyerp akte : STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Tanguy LOIX, Notaris te Frasnes-lez-Anvaing, op twee januari twee duizend en dertien, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GEORGES BUREZ & C°", met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaál in euro uit te drukken. Zij beslist evenals de honderd tachtig eigen aandelen, die de vennootschap gekocht had op veertien oktober negentienhonderd vierennegentig voor een bedrag van twee miljoen zevenhonderd tweeëntachtig duizend achthonderd belgische frank (2.782.800 BEF) of achtenzestig duizend negenhonderd vierentachtig euro (68.984 ¬ ), te vernietigen en het aantal aandelen, die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, met honderd tachtig te verminderen, omdat de onbeschikbare reserves voor eigen aandelen voor een bedrag van achtenzestig duizend negenhonderd vierentachtig euro (68.984 ¬ ), die aangelegd werden ter gelegenheid van de aankoop door de vennootschap van deze honderd tachtig eigen aandelen, ondertussen verdwenen zijn,

Desgevallend luidt artikel vijf der statuten als volgt:

"ARTIKEL 5 ; KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt NEGENENZESTIG DUIZEND VIERHONDERD EN TIEN (69.410,18) EURO ACHTTIEN CENT.

Het wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderd twintig (1,620) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één duizend zeshonderd twintigste vertegenwoordigen van het

vermogen van de vennootschap. Het kapitaal is volledig volgestort."

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de voornoemde genomen beslissing en aan het nieuwe Wetboek van vennootschappen. Desgevallend beslist de vergadering de volledige bestaande statuten te herwerken, te herschrijven en te hernummeren (behoudens de voornaamste en belangrijke gegevens van de vennootschap zoals namelijk haar naam, haar zetel, haar doel, haar duur, haar kapitaal, haar boekjaar, de datum van haar jaarlijkse algemene vergadering) en de nieuwe tekst der statuten vast te stellen als volgt :

"TITEL I. - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP.

Artikel 1. - NAAM.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De naamloze vennootschap draagt de naam: "GEORGES BUREZ & CIE".

In alle schriftelijke stukken afkomstig van de vennootschap, dient deze naam onmiddellijk te worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Naamloze Vennootschap" of de afkorting "N.V ". Bovendien dient bij de benaming steeds duidelijk de zetel van de vennootschap alsmede het ondememingsnummer vermeld te worden,

Artikel 2, - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Broeke, 91.

Bij eenvoudig besluit kan deze zetel verplaats worden naar iedere andere plaats in het Vlaams Gewest of het Gewest Brussel-Hoofdstad door de Raad van Bestuur, die tevens bevoegd is om de daaruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen.

Bij eenvoudig besluit van de Raad van Bestuur kan de vennootschap tevens administratieve zetels, uitbatingzetels, bijkantoren of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

Artikel 3, - MAATSCHAPPELIJK DOEL.

De vennootschap heeft tot doel de aankoop en verkoop, de fabricatie en bewerking van alle textielgrondstoffen, zowel natuurlijke als kunstmatige; het fatsoenwerk, alsmede de confectie ervan; alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van financiële aard, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van beheer zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen mogen oprichten in België en in het buitenland.

Artikel 4. - DUUR.

De vennootschap is voor een onbeperkte duur opgericht.

Behoudens de rechter, kan enkel een algemene vergadering die beslist overeenkomstig de regels die gelden voor een wijziging van de statuten, beslissen over te gaan tot de ontbinding van de vennootschap.

TITEL II. - KAPITAAL.

Artikel 5, - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - INSCHRIJVING - STORTING,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt NEGENENZESTIG DUIZEND VIERHONDERD EN TIEN (69.410,18) EURO ACHTTIEN CENT.

Het wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderd twintig (1.620) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één duizend zeshonderd twintigste vertegenwoordigen van het vermogen van de vennootschap. Het kapitaal is volledig volgestort.

Artikel 6.- WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden ingevolge een besluit van de algemene vergadering van aandeelhouders beslissend overeenkomstig de wettelijke voorwaarden.

Bij verhoging van het kapitaal waarop in geld wordt ingeschreven, moeten de nieuwe aandelen eerst worden aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd.

De uitoefening van dit voorkeurrecht geschiedt overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

In het algemeen belang kan de algemene vergadering, overeenkomstig de voorwaarden betreffende quorum en meerderheid zoals in geval van statutenwijziging en mits naleving van de wettelijke bepalingen, het voorkeurrecht beperken of opheffen.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de Raad van Bestuur, overeenkomstig artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen, binnen de twee maand te rekenen vanaf het ogenblik waarop het verlies werd vastgesteld of moest worden vastgesteld, een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders bijeenroepen met het oog op een beraadslaging betreffende de eventuele ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen die op de dagorde werden geplaatst.

Artikel 7. - OPVRAGING VAN STORTINGEN,

De Raad van Bestuur besluit soeverein over het opvragen van stortingen.

Iedere opgevraagde storting wordt toegerekend op het geheel der aandelen waarvan de aandeelhouder titularis is. De Raad van Bestuur kan de aandeelhouders toestemming geven hun titels vervroegd te storten; in dit geval zal de Raad van Bestuur de eventuele voorwaarden bepalen waaronder deze vervroegde stortingen toegelaten zijn. De vervroegde stortingen worden beschouwd als zijnde geldvoorschotten.

De aandeelhouder die na ontvangst van een aangetekende ingebrekestelling de opgevraagde storting niet verricht, moet aan de vennootschap een interest betalen gelijk aan de wettelijke interest, te rekenen vanaf de datum van de opeisbaarheid van de storting.

Bovendien kan de Raad van Bestuur, na een tweede ingebrekestelling die zonder gevolg is gebleven binnen de maand na de datum ervan, overgaan tot de vervallenverklaring van de rechten van deze aandeelhouder en diens titels laten verkopen, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de aandeelhouder te vorderen. De netto-opbrengst van de verkoop wordt toegerekend op het gedeelte dat de in gebreke zijnde aandeelhouder verschuldigd is, die gehouden blijft tot het verschil of het surplus bekomt.

De uitoefening van het stemrecht dat verbonden is aan de aandelen waarop niet werd gestort, kan geschorst worden zolang deze stortingen, waartoe regelmatig werd opgeroepen en die eisbaar zijn, niet werden verricht.

TITEL III. TITELS.

Artikel 8. - AARD VAN DE TITELS.

De niet volledig volgestorte aandelen zijn op naam.

De volledig volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar keuze van de aandeelhouder binnen de beperkingen voorzien door de wet. De aandeelhouders mogen, op elk moment op hun kosten, de omzetting vragen van hun aandelen in effecten op naam of gedematerialiseerd.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een inschrijving in rekening op naam van de eigenaar of zijn houder bij een erkende instelling die de rekening bijhoudt of bij een vereffeningsinstelling,

Er wordt op de maatschappelijke zetel van de vennootschap een register bijgehouden voor elke categorie van effecten op naam. Elke effectenhouder mag kennis nemen van het register van zijn effecten.

Artikel 9.- ONDEELBAARHEID VAN DE TITELS.

Ten aanzien van de vennootschap zijn de titels ondeelbaar. De vennootschap kent per aandeel slechts één eigenaar.

De Raad van Bestuur kan de uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten schorsen zolang er betwisting bestaat betreffende de volle eigendom. Het vruchtgebruik of de blote eigendom.

De mede-eigenaars dienen zich te laten vertegenwoordigen door één enkele lasthebber en de vennootschap hiervan in kennis stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

In geval van splitsing van het eigendomsrecht over een aandeel, worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de vruchtgebruiker en de blote-eigenaar.

Artikel 9bis, OVERDRACHT VAN AANDELEN OP NAAM EN/OF

GEDEMATERIALISEERD.

§1.Vrije overdraagbaarheid

De aandelen op naam of gedematerialiseerd kunnen zonder goedkeuring worden overgedragen onder levenden of overgaan door overlijden, aan een aandeelhouder, aan de echtgenoot van een aandeelhouder, of aan ascendenten en descendenten in rechte lijn van een aandeelhouder.

§ 2. Overdracht onderworpen aan goedkeuring

Elke aandeelhouder die zijn aandelen wil overdragen onder levenden aan een andere persoon dan deze die hierboven werden beschreven, moet, op straffe van nietigheid, de goedkeuring bekomen van ten minste de helft der aandeelhouders in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Daartoe, moet hij een verzoek tot de raad van bestuur richten, bij aangetekende brief, met aanduiding van de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede van de voor ieder aandeel geboden prijs.

Binnen de acht dagen na ontvangst van dit bericht, moet de raad van bestuur de inhoud ervan overmaken aan elke aandeelhouder, bij aangetekende brief, waarbij zij een schriftelijk negatief of positief antwoord vragen binnen de vijftien dagen en benadrukken dat de aandeelhouders die in gebreke blijven hun antwoord te versturen zoals voorzien, geacht zullen worden hun goedkeuring te verlenen. Dit antwoord van de aandeelhouder moet bij aangetekende brief worden verstuurd.

Binnen de acht dagen nadat de termijn waarbinnen de aandeelhouders hun beslissing moesten laten kennen, is verstreken, betekent de raad van bestuur aan de overdrager het antwoord op zijn verzoek.

De erfgenamen en legatarissen die geen aandeelhouder van rechtswege worden krachtens deze statuten, zijn ertoe gehouden de toestemming van de aandeelhouders te vragen volgens dezelfde formaliteiten.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Niettemin, de aandeelhouder die het geheel of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, kan van de aandeelhouders die zich verzetten eisen dat zij de aandelen zelf kopen aan de prijs die was vermeld in de oorspronkelijke bekendmaking of, In geval van betwisting van deze prijs, aan de prijs bepaald door een deskundige. Deze deskundige wordt in gemeen overleg aangewezen of, bij gebrek aan akkoord, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel beslissende zoals in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Aile procedure- en expertisekosten zijn voor de helft ten laste van de overdrager en voor de andere helft ten laste van de koper(s), naar evenredigheid met het door iedere koper verworven aantal aandelen als er meer dan één koper is. Hetzelfde geldt in geval van weigering van goedkeuring van een erfgenaam of legataris.ln beide gevallen moet de betaling plaatsvinden binnen de zes maanden na de weigering.

De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig ais gedwongen (uitsluiting en uittreding), zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van aandelen.

In afwijking van het voorgaande, indien de vennootschap maar één aandeelhouder meer telt, dan kan deze het geheel of een deel van de aandelen vrij overdragen.

Artikel 10. - UITGIFTE VAN OBLIGATIES.

De vennootschap kan obligaties uitgeven, hypothecaire of andere, bij besluit van de Raad van Bestuur die het type ervan bepaalt en de interestvoeten vaststelt, de wijze en de

tijdstippen van betaling, de bijzondere waarborgen evenals alle andere uitgifte voorwaarden.

Echter, in geval van uitgifte van converteerbare obligaties of obligaties met inschrijvingsrecht en in geval van uitgifte van inschrijvingsrechten al dan niet verbonden aan andere roerende waarden, wordt het besluit genomen door de algemene vergadering die beslist overeenkomstig de wettelijke voorwaarden.

De algemene vergadering van aandeelhouders kan, in het belang van de vennootschap, het voorkeurrecht beperken of opheffen mits naleving van de wettelijke voorschriften.

TITEL IV. - BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 11. - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR,

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die is samengesteld uit minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering voor maximum zes jaar en die te allen tijde door de algemene vergadering kunnen worden ontslaan.

Indien de vennootschap echter werd opgericht doortwee oprichters of indien op een algemene vergadering van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders telt, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan. Deze beperking tot twee bestuurders kan blijven gelden tot op de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle wettelijke middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, dient ze zich in de uitoefening van haar functies laten vertegenwoordigen door benoemt deze een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Derden kunnen geen bewijs van hun bevoegdheden vragen, de eenvoudige opgave van de hoedanigheid van vertegenwoordiger of gevolmachtigde van de rechtspersoon volstaat.

De opdracht van de uittredende bestuurders, die niet herverkozen zijn, eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die In de vervanging heeft voorzien,

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, is de opdracht van bestuurder onbezoldigd. De Raad van Bestuur kan echter aan de bestuurders die gelast zijn met bijzondere functies of opdrachten een bijzondere bezoldiging toekennen die dan wordt aangerekend op de algemene kosten.

Artikel 12. - VACATURE.

In geval er een bestuurdersfunctie vacant is ingevolge het overlijden, ontslag of omwille van enige andere reden, dan hebben de andere bestuurders het recht om voorlopig in deze vacature te voorzien.

In dit geval zal de algemene vergadering op de eerstvolgende bijeenkomst voorzien in de vervanging van de aftredende bestuurder, door benoeming van een bestuurder op basis van een lijst van kandidaten voorgesteld door de groep van aandeelhouders die de lijst had voorgesteld waaruit de aftredende bestuurder afkomstig was,

De bestuurder die benoemd werd ter vervanging van een bestuurder in de hiervoor vermeide voorwaarden beëindigt de opdracht van de bestuurder die hij vervangt.

Artikel 13. - VOORZITTERSCHAP,

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

In geval de voorzitter afwezig of verhinderd is, duidt de Raad van Bestuur één van zijn leden aan om de voorzitter te vervangen.

Artikel 14. - VERGADERINGEN.

De Raad van Bestuur vergadert na bijeenroeping door en onder het voorzitterschap van diens voorzitter of, indien deze verhinderd is, de bestuurder die hem vervangt, telkens de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

belangen van de vennootschap het vereisen of telkens wanneer minstens twee bestuurders erom vragen,

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die vermeld staat in de oproepingen.

Indien alle leden van de Raad van Bestuur aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dient een voorafgaande oproeping niet bewezen te worden. De aanwezigheid op een vergadering van een bestuurder dekt de eventuele onregelmatigheid van de oproeping en brengt desbetreffend afstand van klacht met zich mee.

Artikel 15. - BERAADSLAGINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

§1. De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en beslissingen nemen indien minstens de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder kan aan één van zijn collega's, schriftelijk of aan de hand van enig andere (tele}communicatiemiddel dat een materieel bewijs oplevert, volmacht geven om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde vergadering van de Raad van Bestuur en hij kan op deze vergadering in diens plaats stemmen. Niemand kan echter houder zijn van meer dan één volmacht.

Indien op een vergadering van de Raad van Bestuur het vereiste aantal leden niet aanwezig is, zal binnen de vijftien dagen een tweede vergadering plaatsvinden, met dezelfde dagorde en waartoe de bestuurders bij aangetekend schrijven zullen uitgenodigd worden: de Raad zal op deze tweede vergadering geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

§2. De besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, zonder rekening te houden met de onthoudingen.

In geval van staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. Indien de Raad van Bestuur echter bestaat uit twee bestuurders is de stem van degene die de vergadering voorzit echter niet langer doorslaggevend,

§3. In uitzonderlijke gevallen die gerechtvaardigd zijn door de hoogdringendheid en het algemeen belang, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur genomen worden bij schriftelijke unanieme goedkeuring van de bestuurders.

Er zal op deze procedure geen beroep kunnen gedaan worden voor de vaststelling van de jaarrekeningen en de aanwending van het maatschappelijk kapitaal.

§4. De bestuurder die een belang heeft dat strijdig is met de belangen van de

vennootschap bij de beslissing of de uitvoering van een verrichting, dient hiervan de Raad van Bestuur en de commissarissen op de hoogte te brengen en hij dient tevens deze verklaring te laten opnemen in het proces-verbaal van de vergadering van de Raad van Bestuur. Hij kan niet deelnemen aan de beslissing noch aan de uitvoering van deze verrichting.

Artikel 16. - NOTULEN,

De beraadslagingen van de Raad van Bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de meerderheid van minstens de aanwezige leden.

Deze notulen worden opgetekend of opgenomen in een speciaal register.

De volmachten, evenals de kennisgevingen en de schriftelijk uitgebrachte stemmen, telegram, telex, fax of andere gedrukte stukken worden aan de notulen gehecht.

De afschriften of uittreksels worden ondertekend door twee bestuurders, door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door een gedelegeerd-bestuurder.

Artikel 17. - BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De Raad van Bestuur is bevoegd alle handelingen te verrichten die bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 17bis. - VERANTWOORDELIJKHEID.

De bestuurders hebben geen enkele persoonlijke verantwoordelijkheid met betrekking tot de verbintenissen van de vennootschap.

Tegenover de vennootschap en tegenover derden zijn zij verantwoordelijk voor de fouten die zij begaan in de uitoefening van hun opdracht, overeenkomstig het gemeen recht en de artikelen 527 tot 530 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 18. DIRECTIECOMITE.

Conform artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen, mag de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht mag dragen over het algemeen beleid van de vennootschap of op het geheel van de handelingen krachtens de wet voorbehouden aan de raad van bestuur. De raad van bestuur wordt belast met het toezicht op het directiecomité.

De raad van bestuur benoemt de leden van het directiecomité, bepaalt de voorwaarden van hun benoeming, hun intrekking, hun bezoldiging, de duur van hun missie en de werkwijze van het directiecomité.

Indien een iid van het directiecomité, rechtstreeks of onrechtstreeks een voordeel heeft dat van aard vermogensrechtelijk is en in tegenstrijd is met een beslissing of een handeling van het Comité, moet hij het meedelen aan de andere leden voor de beraadslaging van het comité. Bovendien moeten de voorschriften van artikel 524bïs van het wetboek van vennootschappen in aanmerking genomen worden.

Artikel 18bis. - DAGELIJKS BESTUUR.

§1. De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap met betrekking tot dit dagelijks bestuur en het bestuur van het geheel of een gedeelte van de sociale zaken opdragen aan:

- hetzij één of meer van zijn leden die de titel van gedelegeerd-bestuurder dragen;

- hetzij aan één of meerdere directeurs of gevolmachtigden, gekozen binnen of buiten de Raad van Bestuur.

In geval er meerdere delegaties van bevoegdheden zijn, bepaalt de Raad van Bestuur de respectievelijke bevoegdheden.

§2. Bovendien kan de Raad van Bestuur bijzondere en beperkte bevoegdheden opdragen aan iedere lasthebber.

Evenzo kunnen degenen aan wie het dagelijks bestuur werd opgedragen, al dan niet bestuurders, bijzondere bevoegdheden opdragen aan iedere lasthebber doch binnen de grenzen van hun eigen opdracht.

§3. De Raad van Bestuur kan te allen tijde de hierboven vermelde personen afzetten.

§4. De Raad van Bestuur bepaalt de opdrachten, bevoegdheden en vergoedingen, vast of variabel, die worden aangerekend op de algemene kosten, van de personen aan wie de Raad bepaalde bevoegdheden toekent.

Artikel 19. - VERTEGENWOORDIGING - GERECHTELIJKE AKTEN EN HANDELINGEN.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd, met inbegrip van de akten (waaronder ook deze waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel ambtenaar tussenkomt) en in rechte, door:

- hetzij twee bestuurders die gezamenlijk optreden;

- hetzij binnen de beperkingen van het dagelijks bestuur en de bevoegdheden die hen werden toegekend, de gevolmachtigde of gevolmachtigden gezamenlijk optredend, behoudens andersluidend besluit van de Raad van Bestuur die hen deze opdracht heeft toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegenover derden dienen deze ondertekenaars geen bewijs te leveren van een voorafgaand besluit van de Raad van Bestuur.

Bovendien is de vennootschap rechtsgeldig verbonden door de bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun mandaat.

Artikel 20. - CONTROLE.

Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria opgesomd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen dient niet te worden overgegaan tot de benoeming van een commissaris-revisor, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

tedere aandeelhouder beschikt derhalve individueel over de onderzoeks-en controlebevoegdheden van een commissaris, Iedere aandeelhouder kan zich laten vertegenwoordigen door een boekhoudkundig expert. Diens vergoeding dient gedragen te worden door de vennootschap indien hij werd aangesteld met het akkoord van de vennootschap of indien deze vergoeding ingevolge een gerechtelijke beslissing ten laste van de vennootschap gelegd werd.

TITEL V. - ALGEMENE VERGADERINGEN~

Artikel 21. - SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEDEN.

De algemene vergadering is samengesteld uit de aandeelhouders die zelfstemrecht hebben of kunnen stemmen bij volmacht, mits eerbiediging van de wettelijke en statutaire voorschriften terzake.

De besluiten van de algemene vergadering die regelmatig werden genomen, zijn bindend voor alle aandeelhouders, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

Artikel 22. - VERGADERING.

De gewone algemene vergadering wordt verplicht jaarlijks gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om vijftien uur,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, andere dan een zaterdag, op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Ze moet worden bijeengeroepen telkens de aandeelhouders die samen een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, er om vragen.

Artikel 23. - BIJEENROEPINGEN.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op de plaats die vermeld staat in de oproeping, op initiatief van de Raad van Bestuur of van de commissarissen.

De oproepingen geschieden overeenkomstig de wet.

ledere persoon kan verzaken aan deze oproeping en zal in ieder geval geacht worden regelmatig te zijn opgeroepen indien hij aanwezig is of vertegenwoordigd op de vergadering.

Artikel 24. - TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING.

De Raad van Bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Artikel 25. - VERTEGENWOORDIGING.

Iedere eigenaar van titels kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

De Raad van Bestuur mag de formule voor de volmachten vastleggen en eisen dat deze worden neergelegd op de plaats die hij heeft aangeduid binnen de door hem bepaalde termijn.

De mede-eigenaars evenals de pandhoudende schuldeisers en schuldenaars dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Artikel 26. - BUREAU.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid, door een gedelegeerd-bestuurder. De voorzitter kan een secretaris aanduiden.

De vergadering kan onder haar leden één of meerdere stem opnemers kiezen. Artikel 27. - VERDAGING VAN DE VERGADERING.

Iedere algemene vergadering, jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering mag door de Raad van Bestuur, staande de zitting, tot drie weken verdaagd worden.

De verdaging vernietigt elk genomen besluit.

De voorwaarden die vervuld werden om deel te nemen aan de eerste vergadering, evenals de volmachten, blijven gelden voor de tweede vergadering, onverminderd het recht de formaliteiten voor de tweede vergadering te vervuilen in de hypothese dat deze voorwaarden niet werden vervuld voor de eerste vergadering.

De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde dagorde. Ze beslist op definitieve wijze.

Artikel 28. - STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 29. - BERAADSLAGINGEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING.

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over onderwerpen die niet in de agenda vermeld zijn, behoudens indien alle aandeelhouders aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om over nieuwe punten te beraadslagen.

Behoudens in de wettelijk voorziene gevallen, worden de besluiten genomen, ongeacht het aantal titels dat op de vergadering aanwezig is, bij eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen.

Wanneer bij een beslissing tot benoeming geen enkele kandidaat de eenvoudige meerderheid der stemmen behaalt, wordt overgegaan tot een herstemming tussen de kandidaten die de meeste stemmen hebben behaald. Indien bij de herstemming het aantal stemmen gelijk is, is de oudste kandidaat verkozen.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met meerderheid van stemmen anders over besluit.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het aantal titels dat zij hebben, wordt vermeld, wordt door ieder van hen of door hun lasthebbers ondertekend alvorens de zitting wordt geopend.

Artikel 30. - BIJZONDERE MEERDERHEID.

Wanneer de algemene vergadering dient te beslissen over een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, over de fusie of de splitsing van de vennootschap niet andere inrichtingen, over de ontbinding of over iedere andere statutenwijziging, dan kan ze slechts geldig beraadslagen indien het voorwerp van de voorgestelde wijzigingen speciaal in de oproepingen wordt aangeduid en indien zij die deelnemen aan de vergadering minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

Indien deze laatste voorwaarde niet vervuld is, is een nieuwe oproeping noodzakelijk en de tweede vergadering beraadslaagt rechtsgeldig ongeacht het aandeel van het vertegenwoordigd kapitaal.

Geen enkele wijziging kan worden doorgevoerd indien dit niet gebeurt met drie/vierden der stemmen.

Indien de beraadslaging echter betrekking heeft op de wijziging van het doel van de vennootschap, op de wijziging van de respectievelijke rechten van de respectievelijke categorieën van titels, op de ontbinding van de vennootschap omwille van de daling van het netto-actief tot een bedrag dat lager is dan de helft of één/vierde van het kapitaal of op de omzetting van de vennootschap, dan is de algemene vergadering slechts geldig samengesteld en kan zij enkel geldig beraadslagen mits eerbiediging van de wettelijke voorwaarden betreffende de aanwezigheid en de meerderbeden.

ARTIKEL 31.- SCHRIFTELIJK BESLUIT.

Met uitzondering van de beslissingen die genomen moeten worden bij authentieke akte, mogen de aandeelhouders, eenparig en schriftelijk alle beslissingen nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,

Te dien einde zal de Raad van bestuur een omzendbrief verzenden, ten minste twintig dagen voor de datum van de algemene vergadering per brief, per fax, per e-mail of per elke andere drager, met melding van de agenda en de voorstellen van beslissingen, aan alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, obligatiehouders, houders van inschrijvingsrechten of houders van certificaten op naam, vragend aan de aandeelhouders de voorstellen van beslissingen goed te keuren en het document behoorlijk ondertekend binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het document terug te zenden naar de zetel van de vennootschap of naar elk ander adres vermeld in het document.

De beslissing moet beschouwd worden als niet genomen, indien alle aandeelhouders deze beslissing niet aanvaard hebben binnen de voormelde termijn,

Artikel 31bis. - NOTULEN.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die er om vragen.

De afschriften of uittreksels in rechte of anderszins voor te leggen, worden ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur, door de gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

TITEL VI. - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Artikel 32. - BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 33. - STEMMING OVER DE JAARREKENING.

De algemene vergadering beslist over de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening, spreekt de algemene vergadering zich uit, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend de commissarissen.

Artikel 34. - UITKERING.

De netto-winst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen, tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het dient te worden teruggenomen wanneer deze wettelijke reserve is aangetast.

Op voorstel van de Raad van Bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften terzake.

Artikel 35. - BETALING VAN DIVIDENDEN.

De eventuele betaling van dividenden gebeurt jaarlijks, op het tijdstip en op de plaats door de Raad van Bestuur vastgesteld, in één keer of in verschillende keren.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen kan de Raad van Bestuur, op eigen verantwoordelijkheid, beslissen over te gaan tot uitbetaling van een voorschot op de dividenden door afneming van de winst van het lopend boekjaar. De Raad van Bestuur stelt het bedrag van deze voorschotten vast evenals de datum van betaling ervan,

TITEL VII. - ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 36,- VEREFFENING.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, zal de vereffening geschieden door de vereffenaar of de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering of, bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de Raad van Bestuur die op dat ogenblik in functie is, handelend in de hoedanigheid van vereffeningcomité.

Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten die hen krachtens de wet zijn toegekend.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaar of van de vereffenaars,

Artikel 37. - VERDELING.

Na aanzuivering van het passief en van alle kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen, wordt het netto-actief eerst aangewend om, in geld of in titels, het volgestorte bedrag van de aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate zijn volgestort, zuilen de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdelingen, rekening houden met dit verschil en het evenwicht herstellen door bijbetalingen of door een voorafgaande verdeling.

Het saldo wordt eveneens verdeeld tussen alle aandelen.

TITEL VIII. - ALGEMENE BEPALINGEN.

Artikel 38. - WOONSTKEUZE.

Voor de uitvoering van de statuten doet iedere aandeelhouder, obligatiehouder, bestuurder, commissaris, directeur, vereffenaar die in het buitenland woont, woonstkeuze op de maatschappelijke zetel van de vennootschap waar hem alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen, betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

Artikel 39. - RECHTSBEVOEGDHEID.

Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar aandeelhouders, obligatiehouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars met betrekking tot de zaken van de vennootschap alsmede met betrekking tot de uitvoering van onderhavige statuten, zijn uitsluitend de rechtbanken van de plaats van de maatschappelijke zetel van de vennootschap bevoegd, tenzij de vennootschap hiervan uitdrukkelijk afstand doet.

Artikel 40. - GEMEEN RECHT.

De partijen komen overeen zich volledig te schikken naar de wet.

Bijgevoig Zae-ri de wettelijk bepalingen waarvan niet uitdrukkelijk werd afgeweken, geacht worden te zijn opgenomen in deze akte en de bedingen strijdig met de dwingende wetsbepalingen zullen voor ongeschreven worden gehouden."

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

ONDERTEKEND TANGUY LOIX, NOTARIS TE FRASNES-LEZ-ANVAING.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van de akte van statutenwijziging en de gecodrdineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2012 : OU013981
06/09/2011 : OU013981
06/07/2011 : OU013981
23/06/2011 : OU013981
27/08/2009 : OU013981
22/04/2015
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch

5taatsblac

Motl Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 0 APR. 2015

Griffie

r

I ~ ~

Ondernemingsnr : 0400.198.739

Benaming (voluit) : GEORGES BUREZ & C°

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Broeke 91 - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 24

maart 2015, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de

aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GEORGES BUREZ & C°" is bijeengekomen en

volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "i_CB8".

a) De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan de data 12 februari 2015, over de doelwijziging in toepassing van artikel 559 Wetboek Vennootschappen, samen met een staat van actief en passief de dato 31 december 2014.

De aandeelhouders verklaren kennis te hebben van dit verslag en verzaken voor zoveel als nodig aan het toezenden van de stukken als bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag zal samen met een uitgifte van deze akte ter griffie neergelegd worden in het vennootschapsdossier.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, zodat de tekst van artikel drie van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en in het bijzonder:

1. Voor eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, onroerend goed operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen namelijk, aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, projectontwikkeling, omvorming of verbouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval bij middel van verdeling in loten, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw, verbouwing, zowel van gebouwen voor private doeleinden als voor beroepsdoeleinden als voor de zachte sectoren.

2. Het op lange termijn aanhouden van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, kasbons, gelden of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een publiekrechtelijk of semipublïekrechtelijk statuut, van bestaande of nog op te richten vennootschappen. Het kopen, verkopén en ruilen van om het even welke roerende waarden, het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

3. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of alsook het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen betreffende portefeuille- of kapitaalbestuur in welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

04, Aile financiële verrichtingen onder de vorm van het toestaan van lening, kredietopening of op gelijk welke andere wijze, met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, private spaarkassen, vennootschappen voor vermogensbeheer en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

beleggingsadvies of onder voorwaarde van het bekomen van deze noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen.

5. Het verlenen van zowel persoonlijke als zakelijke, roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden.

6. Managementactiviteiten van holdings : het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven, het uitoefenen van managements-, consultancy- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen het uitoefenen van managementfuncties, het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het optreden als commissaris en/of vereffenaar in vereffeningprocedures van vennootschappen, het sluiten van consultancyovereenkomsten en het uitoefenen van consultancyfuncties op onafhankelijke wijze,

7. Het verlenen van adviezen, bijstand en diensten aan het bedrijfsleven en de overheid van financiële, sociale, technische, commerciële en administratieve aard, in de ruimste zin, het verlenen van adviezen, bijstand en diensten rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van informatica, productie, productieplanning, studie-opdrachten, organisatie, reorganisaties, herstructurering, personeelsbeheer, informatie aan de bedrijfsleiding en algemeen bestuur.

De vennootschap kan alle handelingen zonder uitzondering verrichten, die noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijke zijn om bovengenoemde activiteiten uit te oefenen of te bevorderen,

Al deze activiteiten kunnen zich voordoen zowel in het binnenland als in het buitenland en kunnen gepresteerd worden, voor zowel binnenlandse als buitenlandse personen, bedrijven of vennootschappen.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met vijfhonderd negenentachtig euro éénentachtig cent (¬ 589,81) om het te brengen van negenenzestigduizend vierhonderd en tien euro en negentien cent (¬ 69.410,19) (bij de laatste statutenwijziging  omvorming kapitaal van BEF naar euro verkeerdelijk afgerond naar negenenzestigduizend vierhonderd en tien euro achttien cent) naar zeventigduizend euro (¬ 70.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen door incorporatie in het kapitaal van vijfhonderd negentachtig euro éénentachtig cent (¬ 589,81), af te houden van de beschikbare reserves zoals deze vermeld in de door de algemene vergadering goedgekeurde jaarrekening, onder de post buitengewone reserves.

De vergadering besluit de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen en voortaan te houden op de laatste vrijdag van de maand mei om 15,00 uur.

De eerste en tweede alinea van artikel 22 luiden voortaan als volgt:

"De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt verplicht jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om vijftien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De vergadering besluit de tekst van volgende artikels aan te passen als volgt:

- de tekst van artikel 8 wordt vervangen ais volgt:

"De niet volledig volgestorte aandelen zijn op naam.

De volledig volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar keuze van de

aandeelhouder binnen de beperkingen voorzien door de wet.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een inschrijving in rekening op naam van de eigenaar of zijn houder bij een erkende instelling die de rekening bijhoudt of bij een vereffeningsinstelling.

Er wordt op de maatschappelijke zetel van de vennootschap een register bijgehouden voor elke categorie van effecten op naam. Elke effectenhouder mag kennis nemen van het register van zijn effecten, Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam.

- de tekst van de tweede alinea van artikel 9, 2e alinea wordt vervangen als volgt:

De raad van Bestuur kan de uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten schorsen zolang er betwisting bestaat betreffende de volle eigendom, het vruchtgebruik of de blote eigendom."

- volgende alinea wordt toegevoegd na de tweede alinea van artikel 10:

"Bij uitgifte van converteerbare obligaties bestaat er een voorkeurrecht voor de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd."

- de derde alinea van artikel 11 wordt vervangen als volgt:

"Indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, moet hij zich in de uitoefening van zijn functie laten vertegenwoordigen door een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van die rechtspersoon."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de tekst van artikel 12 wordt vervangen als volgt:

"ln geval er een bestuurdersfunctie vacant is ingevolge het overlijden, ontslag of omwille van enige andere reden, dan hebben de andere bestuurders het recht om voorlopig in deze vacature te voorzien,

ln dit geval zal de algemene vergadering op de eerstvolgende bijeenkomst voorzien in de vervanging van de aftredende bestuurder."

- artikel 18 wordt vervangen als volgt:

"Conform artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen, mag de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht mag betrekking hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op het geheel van de handelingen krachtens de wet voorbehouden aan de raad van bestuur. De raad van bestuur wordt belast met het toezicht op het directiecomité.

De raad van bestuur benoemt de leden van het directiecomité, bepaalt de voorwaarden van hun benoeming, hun intrekking, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité.

indien een lid van het directiecomité, rechtstreeks of onrechtstreeks een voordeel heeft dat van vermogensrechtelijke aard is en in strijd ïs met een beslissing of een handeling van het Comité, moet hij het meedelen aan de andere leden voor de beraadslaging van het comité. Bovendien moeten de voorschriften van artikel 524bis van het wetboek van vennootschappen in acht genomen worden."

- artikel 18 bis wordt herschreven als volgt:

"§1. De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de

vertegenwoordiging van de vennootschap met betrekking tot dit dagelijks bestuur opdragen aan:

- hetzij één of meer van zijn leden die de titel van gedelegeerd- bestuurder dragen;

- hetzij aan één of meerdere directeurs of gevolmachtigden, gekozen buiten de Raad van

Bestuur.

In geval er meerdere delegaties van bevoegdheden zijn bepaalt de Raad van bestuur de respectievelijke bevoegdheden.

§2. Bovendien kan de raad van Bestuur bijzondere en beperkte bevoegdheden opdragen aan een bijzondere lasthebber of lasthebbers.

Evenzo kunnen degenen aan wie het dagelijks bestuur werd opgedragen, al dan niet bestuurders, bijzondere bevoegdheden opdragen aan een bijzondere lasthebber of lasthebbers, doch binnen de grenzen van hun eigen opdracht.

§3. De Raad van Bestuur kan te allen tijde de hierboven vermelde personen afzetten.

§4. De Raad van Bestuur bepaalt de opdrachten, bevoegdheden en vergoedingen, vast of variabel, die worden aangerekend op de algemene kosten, van de personen aan wie de Raad bepaalde bevoegdheden toekent."

- de eerste alinea van artikel 19 wordt herschreven als volgt:

"De vennootschap wordt in rechte, met inbegrip van de akten, waaronder ook deze waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, waarvan minimaal één gedelegeerd bestuurder.

De vennootschap wordt binnen de perken van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder of de aangeduide gevolmachtigden waaraan specifieke volmachten zijn toegekend.

- de tweede alinea van artikel 20 wordt aangepast als volgt:

"Iedere aandeelhouder beschikt derhalve individueel over de onderzoeks- en controlebevoegdheden van een commissaris ledere aandeelhouder kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. Diens vergoeding dient gedragen te worden door de vennootschap indien hij werd aangesteld met het akkoord van de vennootschap of indien deze vergoeding ingevolge een gerechtelijke beslissing ten laste van de vennootschap gelegd werd."

- de eerste alinea van artikel 21 wordt aangepast als volgt:

"De algemene vergadering is samengesteld uit de aandeelhouders die stemrecht hebben of kunnen stemmen bij volmacht, mits eerbiediging van de wettelijke en statutaire voorschriften terzake."

- de laatste alinea van artikel 24 wordt herschreven als volgt:

"- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de derde alinea van artikel 27 luidt voortaan als volgt:

"De voorwaarden die vervuld werden om deel te nemen aan de eerste vergadering, evenals de volmachten, blijven gelden voor de tweede vergadering, onverminderd het recht de formaliteiten voor de tweede vergadering te vervullen in de hypothese dat deze voorwaarden niet werden vervuld voor de eerste vergadering.

- de laatste alinea van artikel 31 luidt voortaan als volgt:

"De beslissing kan maar rechtsgeldig genomen worden als alle aandeelhouders ze aanvaard hebben binnen de voormelde termijn,"

- de eerste alinea van artikel 31 bis wordt herschreven als volgt:

"De beraadslagingen van de algemene vergaderingen worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die er om vragen." - de tweede alinea van artikel 34 luidt voortaan als volgt:

"Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen, tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

- Artikel 35 luidt voortaan als volgt:

"De betaling van eventuele dividenden gebeurt jaarlijks, op het tijdstip en op de plaats door de Raad van Bestuur vastgesteld, in één keer of in verschillende keren.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen kan de Raad van Bestuur, op eigen verantwoordelijkheid, beslissen over te gaan tot uitbetaling van een voorschot op de dividenden door afneming van de winst van het lopend boekjaar. De Raad van Bestuur stelt het bedrag van deze voorschotten vast evenals de datum van betaling ervan.

De winst die overgedragen of gereserveerd wordt kan steeds het voorwerp uitmaken van een tussentijds dividend in de mate dat deze uitkering niet door overgedragen verliezen wordt tenietgedaan. De beslissing tot de uitkering van een tussentijds dividend wordt genomen door een bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op een andere datum dan de statutair voorziene datum van de jaarvergadering.

- artikel 36 wordt herschreven als volgt:

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, worden bij ontbinding met vereffening één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over aile machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf." - de tweede alinea van artikel 37 wordt herschreven als volgt:

ti

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het 6èlgisch Staatsblad

Luik B - Vervnln

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate zijn volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, rekening houden met dit verschil en het evenwicht herstellen door bijbetaling of door een voorafgaande verdeling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Frank Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 24 maart 2015;

- gecoordineerde statuten;

- bijzonder verslag bestuursorgaan met staat van actief en passief

09/07/2008 : OU013981
06/09/2007 : OU013981
11/07/2006 : OU013981
28/07/2005 : OU013981
02/07/2004 : OU013981
29/07/2003 : OU013981
14/07/2003 : OU013981
18/07/2002 : OU013981
20/07/2001 : OU013981
23/07/1999 : OU013981
14/12/1994 : OU13981
01/01/1993 : OU13981
28/08/1991 : OU13981
08/12/1987 : OU13981
01/01/1986 : OU13981
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 31.08.2016 16534-0039-008

Coordonnées
LCB8

Adresse
BROECKE 91 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande