LDB CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LDB CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.724.680

Publication

04/02/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

iLlrfgel in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

2 4 JAN. 2014

RECI~~ K VAN

KOOPHMBEÊTE GENT

1 033769%

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : LDB CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wijdebroeken 17

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christof Gheeraert te Gent, Drongen, op 23/01/2014 (ter registratie neergelegd) dat 1. de heer DE BUSSCHER Luc Emiel Alice, rijksregister;

nummer 63.10.21-019.65, geboren te Gent op 21/10/1963, wonende te 9000 Gent, Kasteellaan 37; en 2. mevrouw HELON Ann Godelieve Henriette, rijksregister nummer 64.09.09-474.81, geboren; te Merchtem op 09109/1964, wonende te 9051 Gent, Wijdebroeken 17, een besloten vennootschap= met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende kenmerken :

NAAM : LDB CONSULTING.

ZETEL : 9051 Sint-Denijs-Westrem, Wijdebroeken 17.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening, en voor: rekening van derden, of voor gezamenlijke rekening met derden:

1) Het verlenen van alle vormen van management als dienstverlening; het verhandelen en optimaliseren van goederen en dienstenstromen; het beheer van bedrijven en/of afdelingen ervan;; het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen, aan derden, en dit op het; vlak van algemeen management, financieel management, technische leiding, productie en productontwikkeling, aankoop, verkoop en trading, zowel nationaal als internationaal, van materiële als van immateriële goederen, marketing, logistiek, informatica, budgettering, het opstarten van; nieuwe bedrijven, relaties met de overheid en beroepsfederaties, interim-management en change;; management, het verlenen van adviezen en zowel intellectuele als administratieve hulp; het ter; beschikking stellen aan derden van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hardware en software;; het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten; het dienstbetoon inzake) organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen; het ter beschikking stellen van 3i management, het uitoefenen van financieel management en van bedrijfsleiding, en het organiseren ervan onder welke vorm dan ook, en dit zonder enige beperkingen.

2) Het verlenen van alle activiteiten in verband met opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training op het vlak van management, consulting en opleiding, coaching, bedrijfsorganisatie, algemeen beleid en financieel beheer.

3) Het rechtstreeks of onrechtstreeks participeren onder welke vorm dan ook, in bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden alsook het waarnemen van het beheer, het bestuur, de controle en de ontwikkeling van deze participaties. De vennootschap zal met name belangen mogen nemen door middel van, inbreng, opslorping, fusie, deelneming of op elke andere wijze in vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

4) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de; aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen ofi onroerende zakelijke rechten.

5) De vennootschap mag ten behoeve van voormelde punten, het beheer van vennootschappen verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, wat ook hun doel;

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

a

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

weze, waarnemen, onder meer door middel van een mandaat als bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of enige andere functie.

6) De vennootschap mag leningen en kredieten in de breedste zin verstrekken aan vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en aan particulieren, alsook het stellen van aile commerciële en financiële verrichtingen, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen; de vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden ten behoeve van derden stellen, steeds rekening houdende met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle beheers, commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen mag doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van die aard zouden zijn de verwezenlijkingen ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen; dit zowel in België als in het buitenland, Zij mag aile zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, Zij mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Dit alles in de meest ruime zin, vermits deze aanduiding louter opsommend en niet limitatief is.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen hebben stemrecht. het kapitaal werd vooraf en gedeeltelijk volgestort in geld op een bijzondere rekening bij de naamloze vennootschap "BNP PARIBAS FORTIS", op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOB FINANCIAL CONSULTING", met de vermelding "in oprichting".

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist, ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, op de eerste vrijdag van de maand juli om 10u00.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 april en sluit op 31 maart van ieder jaar.

WINSTVERDELING  RESERVE : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf worden genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 31/03/2015. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2015. AANSTELLING ZAAKVOERDER De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen een statutaire zaakvoerder aan te stellen en tot die functie te benoemen : de heer Luc DE BUSSCHER, voornoemd. De aangeduide zaakvoerder verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit mandaat geldt zonder beperking van duur en is onbezoldigd, tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Christof Gheeraert,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.07.2015, NGL 12.09.2015 15591-0337-007

Coordonnées
LDB CONSULTING

Adresse
WIJDEBROEKEN 17 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande